60313
  • TDC Geronimo
    ~ 30 perces Jedi Knight combat videó fasza minőségben. Most szedem én is.
  • Nephin
    Szerintem nagyon hangulatos.
  • Jabar
    Hát, azért az a Twi'lek csak ott a bal sarokban brutkón néz ki!
  • Boncmester
    Fenébe, miről maradtam le? :D
  • BoneDragon
    Újabb semmitmondó facebook kép.

• [HUN]Crassus
    could be epiq fail as well:D
  • Agamemnon69
    Ha mást nem is, de annyit biztos jelent, hogy dolgoznak a projecten, és egyre közelebb van a megjelenés.
  • Sir Quno Jedi
    Hogyen. Akkor még más cuccok voltak. SW Battlefrontban ki is lehetett őket próbálni mind, ha pl. klónháborús küldiken/pályákon nyomtad.

De pl. ilyenekre kell számítani (ezek jórészt klónháborús cuccok, de előtte is használták őket):

• LaCz
    Majd meglátjuk, hogy mi fog történni.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mi igaz ebből mindenesetre jól hangzik -.-

"The BETA is coming down next week. They are doing a major patch and I mean major. Beta testers are being required to reinstall the entire game. Sounds to me like a code clean up. Which means they will most likely wipe the servers as well and do a clean install. This could be a good thing. "
  • BoneDragon
    Mo-ról? Senki.
  • Khabbas
    Ha emlékezetem nem csal, Reid azt mondta Júni végéig bővítik a bétát? (mármint számottevően)
    Esetleg bejutott vki?
  • BoneDragon
    Mivel nincs értelmes téma, ezért még értelmesebb következik: Film+on most lett vége sw4-nek. :D
  • cikasz
    takarodj
    Bővebben:
    takarodj a csába!
  • cikasz
    Öööö lehet, hogy tévedek, de a "klasszikus" AT-AT és AT-ST lépegetők ebben az időben még nem voltak!
  • Jabar
    Szerintem a licens díjhoz semmi köze nincs hogy ebbe az időszakban játszódik, hanem itt sokkal nagyobb a mozgásterük.
  • Boncmester
    Az SW (mármint az eredeti trilógia, az új az eléggé buziság) sosem lesz csak egy film. Teremtett egy világot, amire nagyon sok jó történet épül azóta is. De nem (csak) Luke, Han Solo és a Halálcsillag miatt ilyen jó, hanem az egész körítés miatt. Tehát úgy is simán lehet jó játékot csinálni, hogy ezek a szereplők nincsenek benne, hanem másik időbe helyezik, de ott vannak az űrhajók, a bolygók, a lények, sugárvetők és fénykardok, na meg persze a zene. Ez nem eretnekség egyáltalán. Az eretnekség az volt, amikor az eredeti trilógia jó kis karaktereit ("Inkább csókolnék meg egy wookie-t", "Beajánlhatom egynél!"), meg filmtrükkjeit lecserélték 2D-s karakterekre meg számítógépes játék szerű grafikára.
    Mellesleg a hajók a filmek 20 éve alatt sem sokat változtak. A naboo-i hajók speciálisak, de pl a második filmben látott köztársasági cirkálók már a csillagrombolók elődei.
  • LaCz
    +1

A világ amit Lucas megalkotott rohadt jó és tele van lehetőségekkel, de a filmek film szempontból nem mondhatóak túl átgondoltnak. :D Csak egy-két példa: amíg Anakin nő 20 évet addig Amidala látszólag semmit sem, 2. részben lightsaber helyett lasersword, etc.

Meg ha az eredeti saga korszakában lenne az MMO sokkal kötöttebb lenne, elvégre ott meg van írva már csomó minden, hogy mi történik. Ebben a korszakban gyakorlatilag semmi sincsen, azt csinál Bioware amit akar.
  • mgerihun
    Én is sokkal jobban szeretem az Old Republic korszakot, az eredeti elég steril, ehhez képest.
  • Probatbicol
    Erről engem nem tudsz meggyőzni, mert egész gyerekkorom az eredeti SW bűvöletében telt el anno, de megértem, hogy később ez csak egy film lett a sok közül, és a játékokon/könyveken keresztül jobban el lehetett merülni az Old Republic világába.
    Épp ezért tartom kicsit ellentmondásosnak, ezeket a flasheket az eredeti SW-ből, hogy a kiállításokon rendre Darth Vader és rohamosztagos jelmezekkel promotálnak, hogy a több ezer év alatt kevesebbet változnak a hajók mint az eredeti filmek 20 éve alatt stb. Az egészről van egy olyan érzésem, hogy 'ez olyan mint a SW, csak nem olyan.."
  • Boncmester
    Lehet, hogy te így vagy ezzel, de az ismerőseim 80%-ának, akiknek mondtam, hogy lesz SW MMO, ez volt az első kérdésük: "És lehet benne fénykardod?".
    Az emberek nagy részének még mindig ez jut először eszébe a Star Warsról, szóval jó lesz, hogy így csinálják.
  • gseldon
    A meglátásom nekem erre az, hogy a Bioware áldásos tevékenységének köszönhetően sokkal színesebb, érthetőbb, izgalmasabb, szövevényesebb, szerethetőbb világ jött létre évezredekre az eredeti SW előtt. Teljesen lefőzik lukasarcot a mesemondásban.
    A régi filmek/sztori utáni világ is (új jedi akadémia, a Birodalom maradéka stb.) a rengeteg regénynek és nem-kanonikus történeteknek köszönhetően színes, NEM George Lucas-nak.
    Ez a világ a fanoknak, külsős íróknak köszönhet mindent, A Bioware meg profi ebben, nagyon ott van, amit kreáltak.
  • Probatbicol
    Részemről szívesen lemondtam volna a fénykardról, ha cserébe bejárhatom a Death Star-t, a csillagrombolókat, elköthetek egy tie fightert vagy interceptort, X vagy Y winget, és irthatom a rohamosztagosakat, vagy neadj isten én is beállhatok közéjük :)
  • Boncmester
    Talán mert akkor kicsit fura lett volna, hogy mindenki fénykarddal rohangál? És így tovább tudták vinni a KotOR vonalat.
    Amúgy meg az eredeti trilógia jópár ezer évvel ez után játszódik, szóval az nem zavar bele a történetbe, hogy itt még van valaki a bolygón, pár ezer évvel később meg már elfeledett az egész, és nem lakik rajta senki, csak pár wampa meg tauntaun :)
  • Probatbicol
    Az a csata tényleg nagyon jó volt, nekem egy problémám van, ez nem SW hanem Old Republic. Elvileg több ezer évvel vagyunk az SW világa előtt, ahol a lázadók azért választották rejtekhelynek a Hoth-ot, mert világ végén levő, teljesen jelentéktelen, ismeretlen kis bolygó. Már az is furcsa, hogy itt egyáltalán felbukkan, de ha lépegetős, nagy csaták lesznek itt akkor az már-már tudathasadásos állapot. Persze értem én, hogy kellenek ezek a kikacsintások az eredeti trilógiára, de ha ennyire érzik, hogy ez kell az embereknek, akkor miért nem rendes SW mmo-t csináltak, drágább lett volna a licenszdíj?
  • Sir Quno Jedi
    SW BattleFrontban (meg asszem a kettőben is) gyakran toltuk a Hoth-ot. Mi a cspaat egyik fele voltunk a Birodalommal (naná) és a többiek a lázadókkal. Mekkora feeling volt a nagy lépegetőkkel tisztogatni, a kicsikkel fedezni őket, szétlőni a nagyokkal a pajzsgenerátorokat stb. A lázadók meg szorgosan körbekötöztek/csáklyáztak minket a siklókról, legalábbis ez volt a tervük, meg tolták a beépített ágyúkkal keményen. Még lent a járatokban is dúlt a harc minden négyzetcentiméterért. Mennyit toltuk, úristen... Én még fénykarddal is szerettem nyomulni, de jobb az sima trooperekkel, pilótával, vagy sniperkodni...
  • eurom
    képeknél*
  • eurom
    Hoth lépeknél elsö 2, ott adja magát egy napi ostromos lépegetős event ha nem csinálják meg menjenek a búsba
  • TDC Geronimo
    Ja én se vágom, hol vannak a mobok meg az npck. Remélem belső buildbe már benne vannak, mert ez így elég gyér
  • Wlanseraf
    Ez továbbra is nagyon élettel teli:D
  • Boncmester
    Nem véletlenül, hanem azért, mert PvP-znek :D
  • TDC Geronimo
    Na kellett mondani. Új képek megint
  • Nephin
    Azért azt te is tudod, hogy ez nem így működik, nem véletlenül barátok a barátaid... :)
  • Agamemnon69
    Igen, szerencsére beindult egy kis leak dömping :) (Bár már nem nézem olyan lelkesen őket, mint 1-2 hónapja... ezekben sajna nincs túl sok újdonság, most már tényleg valami jó pvp, vagy op videó kellene :P )
  • TDC Geronimo
    na nemsokára újabb videó :)

"Well you'll see early JK combat (I know, we seen it already), but also grouping as well as holo-conversation and some questing. Nothing brand new, but I can't get enough of the Jedi classes given I'm gonna play one when this ships. Some other small goodies in it too. Also its 37 minutes, so not too short which is always welcomes with me. Hopefully Betacake gets it to you all soon. The leakers request is that I let BetaCake do the leaking on this one, and I totally understand and agree. "

Jól megszaporodtak a leakek szerencsére az elmúlt pár hétben :D
  • Boncmester
    Ezt már többször fejtegettem, hogy remélem, jól megcsinálják, mert elég könnyedén meg lehetne jóra csinálni, de még nincs róla infó. Reméljük, nem azért, mert nem is lesz, hanem csak még nem jelentették be.
  • Boncmester
    Vagy jön PvP szerverre, és szerez új barátokat (illetve ellenségeket) :D
  • Boncmester
    Ha megnézed, az emberek 80%-a PvE-t akar.
    Kb akik WAR-oztak, azok szeretik a PvP-t és az ilyen nagy csatákat, és olyat akarnak, a többiek meg nem annyira szeretik, és inkább instákat akarnak farmolni.
    Most persze ez kérdés, hogy azért nem WAR-oztak az utóbbiak, mert annyira nem akartak PvP-zni, vagy azért nem akarnak PvP-zni, mert nem WAR-oztak, és nem tudják, milyen jó dolog az?
  • j0nNyKa
    erre most tudnek nagyon csunya szuzes-pinas peldat irni, belemenjunk? :)
  • Agamemnon
    Attól még tudhatja, hogy nem lehet combatból stealth-be menni... már az elején leszögezte a Bio, hogy az SWTOR-ban nem lesz ilyen.