Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
felköszöntik szülinapján <#nyes>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Mike
és számít ez vmit? olcsóbbak lesznek a cuccok, nem dolgozik 20x-os árral a kereskedõ? vagy kedvsebben néznek ránk?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

1. végigjátszás után ez a maximum, amit
el lehet érni az összes mellékküldetés teljesítésével,
amelyeket a SÁRGA felkiáltójellel jelzettek adnak :
(Közömbös, Ismerõs, Jó, Barátságos, Bizalmas, Szövetséges)

A 2. végigjátszásnál RÉMÁLOM (NIGHTMARE) nehézségi szinten
a mellékküldetések elvégzése után egyre jobb lehet a kapcsolat.

A 3. végigjátszásnál még jobb, és így tovább...

Ha a Broker küldetéseit csinálod, akkor nem a Broker Faction Standingje nõ, ez biztos, hanem a Temple Station (ha jól emlékszem), de patch óta nem figyeltem.

uv
a temlpomos bázison (azt hiszem ott)sem szeretnek beléd csak azért mert megcsinálod az összes melléküldit. a holborn is hasonló - legfeljebb nájtméren kezd feljebb emelkedni a mutató.
mellesleg ez a része egy egyenlõre semmit sem jelentõ, félbehagyott marhaság, tehát nem érdemes ebbõl kiindulni.

SEFTES azért nem lehet a BROKER, mert az
összes mellékküldetését teljesítettem és
a kapcsolat KÖZÖMBÖS maradt a SEFTES névnél.
De lehet, hogy az is BUG!!!

uv
a seftes a broker.
az hogy összevissza fordítgatták csak egy dolog.
ennyi erõvel az Angel Passage-t sem fogod megtalálni, mert hol van magyar neve, hol nincs.

zee21
jah ezt valaki megmondhatná mert énse vágom kurvára...

www.818clan.eu

Hi!
Mi az az OUTFIT LIMIT az opcióknál?
Adott már valami Questet a Mark Lane Station NPC? Nincs semmi jel a feje fölött?
Ha minden igaz, akkor a Monument Station Questeket mind meg kell csinálni, hogy a Mark Lane Station NPC szóba álljon veled.

Máshol nincs külön NPC, csak ott.
A többi NPC valamelyik állomáson van.

Köszönet mindenkinek az infókért.
Csak az a gond, hogy a SEFTES (BROKER - angolul) még nincs meg...
Mert a Mark Lane állomáson álldogáló is BROKER névre hallgat,
de õ nem a SEFTES.
Fordítási hiba is lehet.
Mert angolul csak BROKER nevek vannak,
magyarul meg hol SEFTES, hol meg BROKER.

FACTION STANDIGS (Megítélésed a frakcióban)

ott alulról a 2. a
SEFTES - magyarul, és BROKER - angolul (de ez nem az a broker,
aki a Mark Lane állomáson van!!),
szóval õt kéne megtalálni valahol, hogy a vele való
kapcsolat ne KÖZÖMBÖS legyen, hanem javuljon.
De a SEFTES hol lehet?

Meg az 1. sorban levõ
TEMPLOMOS FRAKCIÓ-val kapcsolat is közömbös,
de hol van az a frakció?

rotator
Ez nagyon gáz! Nem gyenge kapkodás lehet most ott.

uv
lehet, de ott még nem tartok😊
elképzelhetõ, hogy én is nyalizni fogok neki. lógó nyelvel szaladgálok majd: ide hamuzzon fõnök! <#nyes>

Azért lvl 50-en a fél karodat adnád pár stat pointért, mert lesz egy csomó táp cuccod amit nem fogsz tudni felvenni, mert kevés a pont. Nálam legalább is ez a helyzet.

uv
nekem három után elegem lett belõle, visszaküldözgetett a halál valagába, el majdnem kínáig, XP semmi, mert gyengék a monszták, cuccok: csupa bazára vacak, ott is hagytam a sunyiba.

Szerintem nem éri meg, mivel semmi használható tárgyat nem ad, csak szemetet, max az a kb 2 stat point éri meg, amit a kb 20 küldetés során kapsz. Magát a questeket gyorsan meglehet csinálni, mivel szotyi lényeket kell gyakni, és ha használod a transport kütyüt, akkor nem is kell végigmásznod minden quest alkalmával 2 térképet.

5c0rp330n
Én mindet megcsináltam, de nem volt az 20, 10nél biztosan kevesebb volt.

zee21
jaja Mark Lane station-on campel akis buzi állítolag megéri megcsinálni azt a 20küldit amit ad én kb 8-at megcsináltam mert unatkoztam...

www.818clan.eu

Monument Station és a Liverpool Street Station között félúton (Mark Lane Station) megtalálod az NPC-t.

Broker kérdésre a válasz:
#5029 olvasd el a kommentet, és megtudod hol van.

Money tree quest problémát az általam leirt dolog orvosolta, esetleg próbáld meg eldobni a questet, és újra felvenni, ha így sem megy, akkor passzolom.

St. Paul állomáson Spud adja Money Tree nevû mellékküldetést,
"Use *** on ***ing 2 Gold ***iens."

Chepside 0 of 2 gold ***iens.

Többször bejártam Chepside helyszínét, úgy, hogy kiléptem a játékból,
újra elindítva és visszamenve sem volt sehol
fehér felirat, amely jelezte volna, hogy hol van a 2 keresett dolog.
Máshol mindig volt fehér felirat a keresett tárgyak felett.

A másik:

FACTION STANDIGS (Megítélésed a frakcióban)

ott alulról a 2.
BROKER (Seftes)

nem egy állomáson, hanem egy helyszínen van,
egyedüli emberként és mellékküldetéseket ad.

Egyszer egy harc közben találkoztam vele,
csak álldogált ott, amíg harcoltam,
akkor nem foglalkoztam vele.
A közel 100 helyszín valamelyikén van egyedül,
de melyiken?

Evoker, és guardian kapott. A fizetõs játékosoknál az összes kaszt.

Az hogy kevesebb van az semmi, de van olyan, hogy a pályán kószáló segítõk legyekják, elõled, és nem lesz meg a küldi. És mikor látom is, hogy levágják, mielõtt lelõhetném...

Patch, patch-e ez jó, de legalább rájöttek mekkora vackot adtak ki, inkább vártam volna rá még egy hónapot, csak akkor az pöpec legyen.

respec token- csak két kaszt kapot ugye?

--------------------------

Ilyen velem rengetegszer elõfordult. Volt olyan is, hogy a 12 leölendõ szörnybõl csak 11 respelt a pályán Kb 1.5-2 órán keresztül csináltam a questet, és kismillioszor eldobtam, mire sikerült
A megoldás a kitartás 😊

BlackShadow
ejj.. én most egy idegesítõ bugba ütköztem ami úgytûnik végigkísér.. adott a küldetés : ölj le X darab Y -t. nos, megölöm, de nem 'számlázza' be.. ill csak nagyon ritkán.. kapja már be, hát nem miattam döglött meg az a dög? akkor miért nem számolja, hogy megöltem? így kb 10x kell visszamennem a pályára, h meglegyen.. van vmi megoldás?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Btw a respec token csak egyszer használható szóval mindenki gondolja meg mikor használja fel.

Mike
ez a kis patch az elzõ patch okozta hiábakat hivatott javítani

A tegnapi patch után ma jött egy újabb, kissebb patch, ami minden bizonnyal pár dolgot javított. remélem a karakteren lévõ hatásokat, skileket mutató ikonokat is átrendezik, mert tényleg idegesítõ hogy a képernyõ közepén kezdõdik, és még annyi eszük sem volt, hogy nem a képernyõ közepe felé pakolja ki õket, hanem lefelé, vagy fölfelé, ha már középre rakták. Szép dolog tõlük, hogy a cuccokat most már 10x lehet upgradelni, de a hozzá tartozó nanoshards drop rate baromira alacsony, mondhatni vicces.

Mike
ehehehe, szingli játékosok 😄DDDD

uv
na, olvasgatva a peccsrõl szóló kommentátumokat egyáltalán nem bánom, hogy nem vagyok elõfizetõ - ahogy a dolgok állnak, úgy tûnik nem is leszek.

amíg meg a szingli játékosokok fejére nagy ívben szarnak addig meg se veszem. minek? úgysem jár vele semmi extra, ami szingliben elérhetõ az elérhetõ így is. mellesleg kissé drágállom is, majd esetleg beruházok ha leesett az ára. 12e kicsit sok egy bughalmazért - ha még oly szórakoztató is. esetleg megfontolnám ha így is megkapná az ember azt amit az elõfizetõk.

elmennek ezek a trollok ülepébe ám.

"SEFTES - ez az egy ember melyik helyszínen található?"

Én angol verzióval játszom, úgy hogy nem ismerõs a seftes néve, de nézd meg a mark lane Station NPC-t, szerintem õrá gondolsz.

"Cheapside térségében 0/2 arany **** használva legyen
azt hogy kell teljesíteni, milyen arany tárgyat kell keresni?
Azokon kellene használni a FÉNYES cuccot.
(PÉNZES FA - nevû küldetés)"

A térkép adott, oda menj amit írnak, és 2 oltár szerû izét keressél. Ha nincs a térképen, akkor menj vissza az állomásra, majd vissza a térképre, olyankor beszokta tenni, ha elõzõleg elfelejtette(volt már rá példa).

I - gomb megnyomása után a bal oldalon van ez,
Megítélésed a frakcióban

Ennek egyszemélyes játékban van jelentõsége?
Vagy csak jól mutat, hogy milyen a kapcsolat a zaállomásokkal...

TEMPLOMOS FRAKCIÓ - ez az 1., ezt hogy lehet fokozni,
melyik állomáson lehet mellékküldetéseket vállalni ehhez?

Mert a többi állomáson vállalt mellékküldetések egyértelmûek.
(sárga felkiáltójeles emberek adják).

Közömbös, Ismerõs, Jó, Barátságos, Bizalmas, Szövetséges

Ilyenek lehetnek a kapcsolatok.

SEFTES - ez az egy ember melyik helyszínen található?

St. Paul állomáson SPUD ad mellékküldetéseket,
az egyik küldetésnél egy PIROS FÉNYES tárgyat ad, amely eltört,
az a kelléktárba kerül és azt kéri, hogy
Cheapside térségében 0/2 arany **** használva legyen
azt hogy kell teljesíteni, milyen arany tárgyat kell keresni?
Azokon kellene használni a FÉNYES cuccot.
(PÉNZES FA - nevû küldetés)

Szinte már mindenki végigjátszotta a játékot...

Aki minden karaktertípust és sok fegyvert akar kipróbálni,
annak a gyorsabb játékhoz és a gyakorláshoz segíthet
egy trainer.

trainer

trainerek minden verzióhoz

meg annyi hogy egyelore ugy tunik az ujonnan bekerult dolgok csak angolul jelennek meg(pl nanosharad leirasa, az uj beallitasi opcio, a stonhenges portalnal allo ember szovegelese, de lehet hogy az egesz stonhenge is)
Fantusz
Világviszonylatban a néhányezer elõfizetõ megközelítõleg egyenlõ a nullával, s számuk nemhogy "csak" lassan emelkedik, hanem csökken, most ahogy fiegyelem a reakciótokat nem szerezhettek sok új elõfizetõt a jelenlegi patch aktiválása után sem.

Néhány dolog ami nem tetszik.

-Party képernyõn a partí elején lévõ ikon kiszalad a keretbõl ha görgeted, az elõzõz is szar volt, de ez még látványosan is az lett.
-Nekem fekete-fehér lett a kép, ismerõsömnek sárgába váltott csak egy két apróság volt eredeti színû, csak játék restart/relog oldotta meg.
-Droop rate csökkent, én nem vettem észre.
-A effekt ikonak képesek a képernyõ közepére bemászni ha sok van egyszerre.
-A potionokat nem lehet megkülönböztetni a kinézetük alapján a pályán😞

jatekosok szama az 1500-6000 szokott lenni(eu+us). tavaly ennek kb a duplaja volt. saccra 10000 aktiv jatekos lehet es ebbol 1000-2000 az elofizeto. mondjuk a 2-3 millio gw jatekoshoz kepest ez eleg keves.
lag azert van, mert a 400 megas javitast toltik sokan.
nanosharad: eleg ritka. elso upgradehez 1 kell belole, masodikhoz 2, aztan 3...
ugy 1 ora jatszassal nekem ugy tunt, hogy a drop rate-t lecsokkentettek. sima monsterek szinte nem is dobnak felszerelest, csak hp toltot meg szemelyathelyezot... mondjuk ennek en szemely szerint orulok
skilleket is erdemes atnezni, mert egy csomo megvaltozott. amugy az 50-es orzom hatizsakjaban belepeskor volt egy cucc, amivel resetelni tudom a skilleket.
elofizetesrol itt irnak: elofizetes
nem tudom eszrevettetek e, de a beallitasok menuben lett egy uj beallitasi opcio
uj bugot mar az elso palyan talaltam: az egyik palyan tok fekete lett a kep, csak a tuzek es fustok latszodtak. csak akkor jelent meg minden jol, ha az egre neztem
Baromi ritka, na de ennyire? Szétszedtem vagy 50 cuccot és egyet sem adott és minden tárgyamhoz 2-4 kell<#szomoru1><#guluszem1>

Na de ne álljon meg a világ, ezt oldják meg! Rakja másik szerverre, ne a játékéra. Egy szolgáltatást a másik rovására nem üzemeltetünk! Az a nanoshard valami elõfizetõs cucc 😞 Nekem minden cuccomhoz az kéne 😞

Egyébként eltûnt a barátlistám, de nem tudok egyeseket felvenni, mert már a barátom, persze látni nem látszik, és nem azért mert kikapcsoltam, hogy mutatassa😞

Én most kaptam ez egyszer használatos?
"A new, rare salvaged material crafting material called Nanoshards are now required to upgrade items.
Nanoshards can be obtained from any item, but the chance to salvage one is increased when disassembling rarer items.
The number of Nanoshards required to upgrade an item increases each time the same item is upgraded."

Baromi ritka alkatrész, ami a fejlesztéshez kell.

A laggolás dolog szerintem azért van, mert most mindenki ezerrel ráfeküdd, hogy patch 1.0 és totál leterheli a szervert.

Ez a nanoshard ez mi?
Fantusz
Pontos számadat nincsen, csak annyi, hogy világszerte mélyen az elõzetes várakozások alatt van az elõfizetõik száma.
Fõ ok a töménytelen bug, németeknél, angoloknál anyagi megfontolás nem igazán játszik szerepet az elõ(nem)fizetésben, de a bugokért õk sem rajonganak.

Hát nem tudom de épeszü ember erre elõ nem fizet.
Gyakorlatilag most a single része jobban megy mint a multi pediga multi sokkal jobb vol eddig.Mármint stabilitásra. Mondjuk nekem a single rész 2 óránként kilép memória elfogyott hibával.
Venom
ennyire bugos? nah azthiszem akkor lese töltöm. úgyis csak singlezek egyenlõre.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

rotator
Miért, mennyi elõfizetõjük van?