6461
  • Petyb
    Túl könnyű? Játszottál te már nightmare utolsó pár pályáján? Akkor neked javasolni tudom az Elit módot.
  • aati91
    Én egy caballistával vagyok (energiamágus) és azt szeretném kérdezni, hogy a varázlataim erelye függ a varázskesztyűtől? Valamit azt, hogy mitől függ az, hogy hány elementált tudok megidézni?
  • temes69
    elég hülye egy effekt. egyébként most már nem csinálja....
  • Noodlee
    A fizikai sebzés effektje.
  • temes69
    még egy kérdés: amikor eltalálnak(akkor amikor nincsen már pajzsenergiám) a kép feketefehérre vált egy pillanatra. de csak a játéktér, a hud az szines marad. gyanítom valamit véletlenül elnyomtam, vagy valami tárgy okozza....
  • AntiHero
    Hellgate london ELADÓ 5.000ft!!!!!
    (ettől olcsóbban nem adom, inkább akkor itt marad)
  • 5c0rp330n
    tuti h optimalizálási gond. egy 8800gt-nek úgy kéne vinnie ezt a játékot, ha optimalizálva lenne, mint a mario-t.
  • temes69
    lehet hogy optimalizálási gond. amúgy a játék jó, csak sztem túl könnyű...
  • Kori
    nekem belassul de csak 6600gt-m van
  • temes69
    sziasztok nektek is belassúl néha a játék amikor nagy robbanások vannak? csak azért kérdem mert 8800gtn még nem tapasztaltam ezt... mondjuk ez a 5.ik játék amik kipróbáltam rajta:)
  • aati91
    Mert mikor elakarom indítani azt írja: lancher could not find language.dat
    at ........(ahová telepítettem). Előre is köszi!
  • aati91
    Helló, most, szereztem meg a hellgate londont, de nem tudom elindítani, mert elégsok crack fálj van, valami vitalita, meg sp_86, meg mp_86...... meg egy csomó ehez hasonló. Valaki tudja mi a megoldás?
  • lammaer
    aati, 5383-ban, tehát kb 15 kérdéssel előtted kérdeztem ugyanezt én. Sztem azóta nem változott sokata játék :)
  • lammaer
    Skacok, a petek-et (robotok, megidézett elementálok és lények) lehet valahogy irányitani ? Mondjuk, hogy melyik mobot támadják, esetleg húozódjanak hátra vagy éppen menjenek előre.
    Gyanitom hogy nem (túlságosan hack n slash ez ahhoz), de hátha mégis... néha annyira unintelligensek mint egy darab kő.
  • Noodlee
    Ja nem, csak nagyon fiatal :P
  • Noodlee
    Te tényleg ilyen hülye vagy?
  • aati91
    Tehát ugyan olyan mint rendesen a singel, vagy valamben külömbözik, (azt leszámítva, hogy többen vagyunk) ezen belül gondolok az ellenségre, a pályára.
  • aati91
    Egyépként multiban jobb? (és ugyanazok a karakterek vannak?)
  • AntiHero
    6000ft igen:)
  • GCsab
    Hello!
    Valaki tudna adni multyplayer-es fiók regisztrálásához ilyen kódot?
    Előre is kösz!
  • Noodlee
    Csak boltban vásárolt játékkal tudsz neten játszani, és új karaktert kell csinálni. Single karakterrel nem megy a netes játék.
  • aati91
    főnix 1973:
    Nem kell semmilyen csalás, egyszerűbb, ha benyomod a térképet azt most fejből nem tudom megmondni, hogy melyik gomb. Aztán megnyomod vagy az altot vagy az alt gr-t, sajna most ezt sem tudom megmondani, hogy melyik, az alt vagy alt gr lenyomásával a térképet tudod forgatni.
    Egyépként csak eredeti dvd-vel lehet hálózatban játszani, és ha igen akkor az hogy megy, hogy egy új karakterem lessz, vagy a játékban használtal játszahotok? -> Akkor ez olyan mint a world of warcraf?
  • AntiHero
    2DB Hellgate:London Játék eladó! (használt, de minden megvan hozzá, karcmentes) 6.000ft + pk.
  • fonix1973
    Sziasztok én most nyomom ezt a Hellgate London játékot és keresnék hozzá olyan csalást amivel pályákon lehet egyikből a másikba átmenni egyből ne kelljen órákig kutatgatnom hol is van ez meg az a pálya tehát aki tud ilyen pályakódokat az irja meg nekem legyenszives köszike [email protected]
  • ROMOTO
    Mivel törted meg?! kár érte...de ha gondolod némi ellenszolgáltatás fejében küldök postán egy másolatot az eredetiről :D Apropó újreg a fórumon, a 250 ik. hsz re vess egy pillantást... :)
  • Petyb
    Azt hiszem te vagy az új ezen a fórumon.:) De örülök, hogy egyet értetek. (Ha a TQ-t nem tudtam volna megtörni már az elején, lehet én is azt tolnám máig)
  • Árnyvadász
    Privát ment, majd nézd meg, köszi...
  • ROMOTO
    Ugyanaz az véleményünk a dologról :D
  • savior
    tq-ba egy csitmentes multi kellett volna, pl mint battlenet. meg random palyagenerator. ha ezt a kettot belerakjak meg ma is azzal jatszanek. amugy meg nagyon konyu a jatek, foleg a vege fele. jo buildok legerosebb bossbol 3-at kifektetnek 10 mp alatt meg hasonlok.
  • stevyxix
    De épp elég is volt nekem az a pár óra, ha nem tud megfogni annyi idő alatt és 10-es szinten találok egy ilyen kábító 2 ütésből harcost ölő boss-t hát jócskán elmegy tőle a kedvem, maga a játék külleme se jött be azokkal a római (vagy görög) páncélokkal.
    Mivel nem vagyok fogyatékos így én is tudom mit beszélek.
    Petyb: most látom eliten nem kell? pedig az elit karimnak van halomba az essencia :) normálba nem nagyon játszok már ...
  • ROMOTO
    Ez valami újreges adminos duma? :) Különben ennyi vita bőven belefér, mivel a topikokban az aktuális játékot a műfaján belül néha összevetik az elődökkel amint látod...
  • Petyb
    Akinak van piros kivételével bármilyen eszenciája, én vevő lennék rá. Normál és nightmare-es egyaránt érdekel! (Elit nem)
  • Petyb
    A off hozzászólásokat mit a ti vitátok a másik két játékból, (amik a maga nemükben mind jók, kinek ez kinek az a jobb) kérem szépen privátban megvitatni.
    Köszönöm szépen.
  • ROMOTO
    Rossz válasz, mivel elmondásod szerint alig játszottál vele, az első boss ig kb max fél óra alatt lehet eljutni és valamit nagyon elszúrhattál ha kifektetett, minimális játékidőt töltöttél vele, sehol egy komolyabb build stb. , tehát azt sem tudod milyen a game, én anno a sacred+underworld öt oda-vissza végignyomtam barbárral, dark elfel, törpével, kb 2 évig volt fenn a gépemen, inséges idők jártak akkortájt... :) tudom mit beszélek, ellentétben veled :)
  • stevyxix
    Számodra, számomra meg nem, had ne soroljam miért ...
  • ROMOTO
    A sacred smafu a TQ hoz képest, hadd ne soroljam mennyivel gyengébb minden szinten, erre ott a topic juk...:)
  • Noodlee
    Hát én inkább erre szavaznék:
    "kooperativan nyomjuk instancban a single pályákat"

Semmi olyan érzés nincs, hogy fúúú ez aztán a nagy multis játék, mivel a pályákon baromira nem rohangál senki, csak ha te is akarod.
    Nincs olyan, hogy most elindulunk leverni a nagy BOSS-t huszan.
    A party 5 fős lehet max.
    Ha olyasmire gondolsz, mint a WOW, vagy a Lineage, akkor ez nem a te játékod.
  • DooDoo
    Az állomásokon mindenféle emberek bóklásznak, akikkel össze lehet verődni, hogy kooperativan nyomjátok instancban a single pályákat :P
  • lammaer
    Srácok, tudna valaki mesélni milyen jellegű a játék multiban? Van egyfajta MMO utánérzése a dolognak (mindenfelé emberek bólásznak akikkel össze lehet verődni, közösen gyepálni egy kicsit a mobokat) vagy inkább csak afféle "kooperativan nyomjuk instancban a single pályákat" jellegű a dolog? Lehet esetleg valamilyen módon trialban kipróbálni a multi élményt?

Láttam van egyszeri dijas meg havidijas verzió is, de van jelentős különbség a kettő között?
  • Fantusz
    Bug lehet, Sydonait nem kell keresned, az ötödik hazugság legyőzése után azonnal megjelenik (még arra sem ad időt, hogy picit gyógyulj), rövid csevely után támad, a csápjaira figyelj, és, hogy ne ugorjon rád.