Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz egy jó csúzlinak jobban örültem volna, de ne legyünk telhetetlenek, ez az elsõ alkalom, hogy olyat dob aminek hasznát is veszem.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
de legalább elkészíthettem a Szépség és a Szörnyeteg címet viselõ képet - máskor erre úgysem hagyna idõt a vén prosztatás.

megyek még egy kört....
Sydonai "beleesett" a sziklába (biztos nem bírták el a poligonok). Egyszerûen rámugrott és amikor talajt ért nem állt meg hanem elsüllyedt. Csak a csápjai állnak ki, mozgatja õket mint a rosseb, ha a közelébe megyek pofán ver velük, én viszont kezdhetem elõlrõl az egész poklot, mert nem bírom megsebezni. (a bughoz kapcsolódó mai kérdésünk: na, most kinek a kuvaanyja?)

persze kinek a pap, kinek a karabély
--------------------------
Az elektromos fegyók sebzése magasabb mint a fúziós karabélynak, de utóbbinak nagyobb a tûzgyorsasága.
gondolom így akarták droidolásra bítatni az emberkéket.túl megerõltetõ lett volna még néhány tucat mellékküldetést megcsinálni...
meg hát úgyis szingliben tolon
Az eu szerveren játszom, normál szinten.
A cuccok nagytöbsége Hunternek való ami nem az meg pirossal itt van!

Ami nem látszik pajzsturterhelés 52%

"A 2 szinttel magasabb szörny már sok, nekem az a tapasztalatom, hogy a veled egyszintûek az igaziak, és esetleg +1 szint. Ekkor volt látványos a fejlõdés, és nem lehetetlenül nehéz a játék. Egy-egy pályán 10-20%-ot fejlõdtem a következõ szintig (lent a XP csík)!
2-3 szinttel alacsonyabb szörnyekért már jelentõsen kevesebb XP jár."
A táblázat azt hiszem hibásan adja meg a tartományokat!
Már egy hete itt dekkolok a Monument állomáson 42. szinttõl és, naponta 1 szintet lépek, a szintemnek megfelelõ szörnyeket ölök folyamatosan. Következõ fejezetben már 50+-2 szintû szörnyek lesznek már az elsõ küldetésben is!
mindjárt lesz hely a plazmakilövésemnek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Igaza van annak aki azt mondta hogy 1-2 szinttel magasabb mobokat kell ölni az optimális xp növekedéshez. lvl43-on 47eseket öltem és szarul jött a cucc. Visszamentem kicsit xpzni és ezt addig csináltam mig lecsökkent a különbség.
el van ez kúrva rendesen...
(azt nem is tudtam, hogy a magasabb szintû monsztákért is jár xp-büntetés. azt hittem csak az alacsonyabbakért...mifaszom<#confused>#confused>)
Idézõm 34-es szintû, Pontosságot teljesen hanyagolva (ezzel kizárva jónéhány fegyver használatát), kb. 27-28-as szint óta azzal küzdök, hogy mit adjak rá, sehogy sem tudom a szintjének megfelelõ cuccokkkal elindítani.
Fegyver 26-os szintû ritka Harp és egy 26-os szintû legendás prizma, sisakja legendás, de csak 23-as,
kesztyû 29-es ritka,
csizma 19-es legendás
vállvért 26-os ritka
mellvért 34-es ritka
öv 33-as legendás
lábvért 33-as legendás,
Egyedi cucc nincs is rajta, tárolóm tele van legendás páncéldarabokkal, amit elméletileg viselhetne, gyakorlatilag képtelenség ráadni.
Hasonló a helyzet az Örzõvel is - a páncéldarabok adnák a fizikai védelmen túl az elementális védelmet, etethetem vele a kapszulákat, vitaminokat, lángol, izzik, mint egy fáklya.
Nightmare fokozaton fokozaton szinte mindenkinél ellehetetlenült a játék - skillek, modok nem mûködnek normálisan - nálam már kezdi elveszíteni a varázsát (ami a kezdeteknél kétségtelenül megfogott)
www.818clan.eu
tehát kétszer olyan gyors (mint a sebzéseknél: : +100% az kétszer akkora sebzés)
ez alapján gondolom, hogy 200%-nál 3.3 másodperc - háromszor olyan gyors.
ha tévedek majd valaki kijavít.
Használja is mind a két kardot, viszont a kardokba rakott modokkal nekem is vannak problémáim.
Azzal, hogy mindkét egérgombra sima kardot vagy kénytelen rátenni nem egyszerûen csak elromlik a játékélmény, de valószinû el is lehetetlenül.
Kérdésem hány másodpercenként lehet használni ha:
controlled burst (10 pont) 250% ?
controlled burst (8 pont) 200% ?
controlled burst (4 pont) 100% ?
Van rá tippem, de érdekelne a matematikája, meg a pontos számok is.
Sokadik probléma lehet, amit felvetettél, ha egy gombon van a két fegyver, és mégsem használja, találtál egy újabb "örömteli" bugot a játékban.
Mérnökkel nyomom a van olyan cuccom amihez oda van írva hogy evasion+2 az mit jelent?
mert én végig vittem pengemesterrel de mind a kettöt használta folyamatosan
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az attribuekkal gondban leszel, erõ, kitartás, akaraterõ mindenképpen kell, pontosság a használt fegyverõl függ - nem jut mindenhova pont, én a pontosságot hanyagoltam.
Harp pisztoly + egy metafizikus fókusz a fegyverem., ezeknek nem kell sok pontosság, kétkezes fergetegkarabélyoknak, tûzmezõvetõknek viszont igen.
Mentés nincsen, minden kilépés után azon az állomáson kezded, ahol utoljára tartózkodtál
menteni meg amikor kilepsz, meg kozben is gondolom