Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
végre megvan, vagy ötvenszer léptem ki a pokolból meg vissza mire végre megmozdult. kárpótlásul szenvedéseimért végre dobott valami használhatót is a sok lószar mellé:

igaz egy jó csúzlinak jobban örültem volna, de ne legyünk telhetetlenek, ez az elsõ alkalom, hogy olyat dob aminek hasznát is veszem.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

5c0rp330n
Szobornak sem utolsó 😊

uv
mentem vagy tíz kört, meg se rezdül.

de legalább elkészíthettem a Szépség és a Szörnyeteg címet viselõ képet - máskor erre úgysem hagyna idõt a vén prosztatás.

uv
mentem egy kört a pokolban. most már kimászott a talajból, de csak áll, mint lófasz a hideg vízben, sebezni továbbra sem tudom...

megyek még egy kört....

5c0rp330n
Ez nem bug, ez valójában Sydonai új "földalóltámadós" módszere 😊

uv
A mai díjnyeretes és mindentvivõs BUG!!!!

Sydonai "beleesett" a sziklába (biztos nem bírták el a poligonok). Egyszerûen rámugrott és amikor talajt ért nem állt meg hanem elsüllyedt. Csak a csápjai állnak ki, mozgatja õket mint a rosseb, ha a közelébe megyek pofán ver velük, én viszont kezdhetem elõlrõl az egész poklot, mert nem bírom megsebezni. (a bughoz kapcsolódó mai kérdésünk: na, most kinek a kuvaanyja?)

uv
de legalább pontos. a sebzése modok nélkül is viszonylag magas, így én olyasmikkel zsufizom tele amik találatonként Feltöltött villámot, Metafizikai robbanást, Robbanó szilánkokat okoznak, pikk-pakk leírtja a fél pályát.
persze kinek a pap, kinek a karabély

Lehet, csak lassú mint a dög! Szerintem meg jobb! Van mind a két fajtám, de a lassúsága miatt nem használom.

--------------------------

uv
a fúziós se jobb. 25mm-es gépkarabély aztán hullanak mint a legyek.<#nyes>

Ez nem igaz a DIO-ban is így volt.

Az elektromos fegyók sebzése magasabb mint a fúziós karabélynak, de utóbbinak nagyobb a tûzgyorsasága.

uv
rettentõ logikával kikövetkeztettem.

5c0rp330n
Na ezt az infót honnan szerezted? 😊

uv
ez azért van mert a metróállomásokon élnek/alkotnak és ott nem tudták kipróbálni a messzebbre lövõs kísérleti fegyvereket, mert nem volt 4-500 méter egyenes folyosójuk. de mivel csak megbízható, többszörösen letesztelt fegyvereket adnak ki a kezükbõl ezért maradt a 25-50 méterre lövõs csoda.

uv
ez tiszta sor, csak arról nem tudtam, hogy a magasabb szintû monsztákért is kevesebb xp jár - a dióban ilyen nem volt.
gondolom így akarták droidolásra bítatni az emberkéket.túl megerõltetõ lett volna még néhány tucat mellékküldetést megcsinálni...

uv
az a pulzárkarabély csinos jószág, kár, hogy nem bízom az elektromos fegyókban: kicsi a sebzésük - ez még nem lenne akkora baj, de szörnyen pontatlanok ha meg nem találok el vele semmit akkor baxhatom a kritikus sebzést meg a találat esetén aktiválódó tömegírtó szösszeneteket.

meg hát úgyis szingliben tolon

Fantusz
A Nagy Káosz beköszöntével a jövõben a lõfegyverek hatékonyságának visszaesése várható, a mostani elvult technikákkal egy valamirevaló mesterlövész 400-500 méterrõl halálbiztosan célba talál - ez a távolság a Hellgate korszakban 25-30 méter <#nyes>

Noddlee, rendszeres vevõm<#nyes>

Mike
volt már hogy vett vki sg-s tõled valamit?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csatamezõ urai csizmát bevállalnám, majd ingame megbeszéljük.

Eladó cuccok, érdeklõdni nálam 😊
Az eu szerveren játszom, normál szinten.
A cuccok nagytöbsége Hunternek való ami nem az meg pirossal itt van!

Ami nem látszik pajzsturterhelés 52%

Én mondtam:
"A 2 szinttel magasabb szörny már sok, nekem az a tapasztalatom, hogy a veled egyszintûek az igaziak, és esetleg +1 szint. Ekkor volt látványos a fejlõdés, és nem lehetetlenül nehéz a játék. Egy-egy pályán 10-20%-ot fejlõdtem a következõ szintig (lent a XP csík)!
2-3 szinttel alacsonyabb szörnyekért már jelentõsen kevesebb XP jár."

A táblázat azt hiszem hibásan adja meg a tartományokat!
Már egy hete itt dekkolok a Monument állomáson 42. szinttõl és, naponta 1 szintet lépek, a szintemnek megfelelõ szörnyeket ölök folyamatosan. Következõ fejezetben már 50+-2 szintû szörnyek lesznek már az elsõ küldetésben is!

Mike
milyen jó ötlet!
mindjárt lesz hely a plazmakilövésemnek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Vogel
35ösek a nightmare elsõ mobjai. Ha két lvl különbség van a mob és a karid között már nem kapsz 100% xp-t. Volt egy táblázat pár oldallal ezelött. Az öregek még emlékezhetnek, hogy dio2-ben is szarul jött az xp amikor nehézséget váltottál. Act2 után jött az xp ahogy kell. Igyaz a dióban inkább több, könnyebb mob volt, mint itt inkább kevesebb de ellenállób mobok vannak.
Igaza van annak aki azt mondta hogy 1-2 szinttel magasabb mobokat kell ölni az optimális xp növekedéshez. lvl43-on 47eseket öltem és szarul jött a cucc. Visszamentem kicsit xpzni és ezt addig csináltam mig lecsökkent a különbség.

uv
az mondjuk tényleg vicces, hogy 30-35 szint között jobban fejlõdsz ha normálon droidolsz egy csomót - én Finsbury Market-Ploughyard meneteket szoktam nyomni, az xp-n túl cucc is esik dögivel + pénzügyileg is összeszedheti magát az ember - mintha átmész mondjuk 32-es szinten nájtmérre. ott tényleg mintha befagyna a fejlõdés <#wilting>.
el van ez kúrva rendesen...

(azt nem is tudtam, hogy a magasabb szintû monsztákért is jár xp-büntetés. azt hittem csak az alacsonyabbakért...mifaszom<#confused>)

Fantusz
Arról még nem is nagyon ejtettünk szót, hogy normálisan fel sem lehet fegyverezni, vértezni a karaktert, mert képtelenség úgy elosztani a pontokat, hogy, ha szûkösen is, de meglegyen minden tulajdonságra a szintjének megfelelõ páncél, fegyver viseléséhez elegendõ pont.

Idézõm 34-es szintû, Pontosságot teljesen hanyagolva (ezzel kizárva jónéhány fegyver használatát), kb. 27-28-as szint óta azzal küzdök, hogy mit adjak rá, sehogy sem tudom a szintjének megfelelõ cuccokkkal elindítani.
Fegyver 26-os szintû ritka Harp és egy 26-os szintû legendás prizma, sisakja legendás, de csak 23-as,
kesztyû 29-es ritka,
csizma 19-es legendás
vállvért 26-os ritka
mellvért 34-es ritka
öv 33-as legendás
lábvért 33-as legendás,

Egyedi cucc nincs is rajta, tárolóm tele van legendás páncéldarabokkal, amit elméletileg viselhetne, gyakorlatilag képtelenség ráadni.

Hasonló a helyzet az Örzõvel is - a páncéldarabok adnák a fizikai védelmen túl az elementális védelmet, etethetem vele a kapszulákat, vitaminokat, lángol, izzik, mint egy fáklya.

5c0rp330n
Nightmare-t én is kipróbáltam nemrég, de feladtam. Miután 1 teljes act után kb 3 csíkot ment az xp-m fel, miközben a szörnyek 6 szintet nõttek (peddig végigírtottam a pályákat), és miután én még mindig 31-es voltam, de a szörnyek már 37-esek (ráadásul úgy olvastam, hogy ekkora különbségnél nemhogy több xp-t kapsz, de kevesebbet, ami nonszensz) és a különbség egyre csak nõtt, és egyre többször haltam meg (egy teremben volt hogy 10-szer a végén már), kiléptem és azóta nem léptem vissza. Adtam neki egy esélyt, de ez így ebben a fomrában játszhatatlan. A mellékküldetésekhez meg semmi hangulatom nincs mégegyszer, elsõre is dögunalmasak voltak.

Fantusz
Játékot én még ennyi buggal nem láttam, elég csak az utóbbi néhány nap hozzászólásait visszaolvasni, már az is jóval több a sok(k)nál.

Nightmare fokozaton fokozaton szinte mindenkinél ellehetetlenült a játék - skillek, modok nem mûködnek normálisan - nálam már kezdi elveszíteni a varázsát (ami a kezdeteknél kétségtelenül megfogott)

zee21
Sydonai EU-n Covent Garden Stationon a British Museum-os küldinél Brandon bebugzott senkinek nem ad küldit ott villog fölötte lila felkiáltójel és mindig elküld valami dumával amikor cska úgy odamész hozzá beszélni és nem adja meg a küldit gyönyörû.....

www.818clan.eu

uv
nálam 100%-on van akkor 5 másodperc.
tehát kétszer olyan gyors (mint a sebzéseknél: : +100% az kétszer akkora sebzés)

ez alapján gondolom, hogy 200%-nál 3.3 másodperc - háromszor olyan gyors.

ha tévedek majd valaki kijavít.

Fantusz
Pedig elvileg mûködni kellene egy gombról is a két fegyvernek, igaz a pengemesternél egyik egérgombon a Surge of Restoration, a másikon a Sword of Justice van nálam.
Használja is mind a két kardot, viszont a kardokba rakott modokkal nekem is vannak problémáim.

Azzal, hogy mindkét egérgombra sima kardot vagy kénytelen rátenni nem egyszerûen csak elromlik a játékélmény, de valószinû el is lehetetlenül.

Nem tudom mi lehet mert olyan fura, próbálgattam és a csotvázat 5-6 vágásbol tudom meg ölni a dagatt zombit 2bõl 1 kardal ha 2 karod használok akkor a csontváz 3 a dagatta zombi úgyan úgy 2 és még csak nem is az hogy vmi nagyon kevés élete maradna hanem nagyságrendilkeg ugyan annyi mint 1 kardal nem tom mi lehet és csak akkor mûködik ha támadás mind a 2 fegyverre parancsot használom jobb+ball kilkk 1x-re nem jó.
Ha van egy Rapid fire (10 pont)

Kérdésem hány másodpercenként lehet használni ha:
controlled burst (10 pont) 250% ?
controlled burst (8 pont) 200% ?
controlled burst (4 pont) 100% ?

Van rá tippem, de érdekelne a matematikája, meg a pontos számok is.

Ez így van!
Sziasztok, nekem azt mondták, hogyha végigviszem a játékot akkor az egész az elejétõl kezdõdik csak egy fokkal nehezebb szinten, de a tapasztalatom megmarad. Ez tényleg igaz? Elõre is kössz.
Fantusz
Összeillõ pengék nem növelik az akaraterõt, hanem akaraterõ tartalékot adnak - a skill mértékéhez tartozó számmal csökken a pontlevonás az akaraterõbõl.

Sokadik probléma lehet, amit felvetettél, ha egy gombon van a két fegyver, és mégsem használja, találtál egy újabb "örömteli" bugot a játékban.

Szasztok!
Mérnökkel nyomom a van olyan cuccom amihez oda van írva hogy evasion+2 az mit jelent?
Elvileg nem is tudnék 2 kardot adni a kezébe amég nincs kifejlesztve amúgy igen megvan az összeillõ pengék.
OK látom azt már próbáltad, akkor marad a 2 fegyveres skill hiánya 😊

ha behozod a skilltree-t, akkor alul van pár fegyver ikon. Ha azt a fegyvert berakod bal klikkre, amelyiken kettõ van, akkor bal klikk lenyomására mindkettõ fegyverrel támad.

Kori
lehet hogy hülyeséget írok de a skilleknél megtanultad a két kardos módot?
mert én végig vittem pengemesterrel de mind a kettöt használta folyamatosan

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Lenne 1 kérdésem mire is a pengemesternél a 2 kard hiába adik 2 db kardot a kezébe semmivel nem üt nagyobban mintha csak 1 lenne hiába nyomon 1x-re a két egérgombot vagy hiába rakom bal gombra a támadás minen fegyverrel-t mindig csak a jobb kezébe lévõ kardot használja ezt mért van vagy a két kard csak arra jó hogy nõjön vmivel az akaratelõm mert a írja hogy +15 akaraterõ a képzetségfán de a skillpontoknál csak annyivan a tényleges szám alatt hogy -15 azt hogy kell érteni?
Mike at home
köszi!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

thx<#eljen>

uv
ALT lenyom, egéren bal gomb lenyomva tart és huzogat

Mike at home
na sikerült, most ott volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
biztos irtó nagy hülyeség ezt megkérdezni, de a térségek térképét, hogy lehet mozgatni?

Venom
értem köszönöm az információkat 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Fantusz
Cornagor mellett ne becsüld le az elementálokat sem.

Az attribuekkal gondban leszel, erõ, kitartás, akaraterõ mindenképpen kell, pontosság a használt fegyverõl függ - nem jut mindenhova pont, én a pontosságot hanyagoltam.
Harp pisztoly + egy metafizikus fókusz a fegyverem., ezeknek nem kell sok pontosság, kétkezes fergetegkarabélyoknak, tûzmezõvetõknek viszont igen.

Mentés nincsen, minden kilépés után azon az állomáson kezded, ahol utoljára tartózkodtál

uv
akkor ment amikor kilépsz. újraindításnál mindig a legutóbb meglátogatott állomáson kezdesz.

figyeld a cuccok stat igenyet, es aszerint oszd a pontokat
menteni meg amikor kilepsz, meg kozben is gondolom