Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zee21
te hallod honnan a rákból szerzel ennyi jo cumot folyton???

www.818clan.eu

csak xp alatt nincs dx10
Fantusz
"Néhány tudnivaló a DirectX 10-rõl:

A Windows Vistában debütáló DirectX 10 utasításkészlet (API) nevének kissé ellentmondóan nem a 9-es verzió továbbfejlesztése. A korábban Windows Graphic Foundation (WGF) néven fejlesztett, de késõbb mégis a DirectX-re keresztelt platform egy teljesen új szoftverkörnyezet, melyet a Microsoft szinte a nulláról kódolt újra.

A DirectX 10-es verziója képes különbözõ anyagtulajdonságokat kezelni, csökkenti a központi processzor terhelését, és kihasználja a modern videointerfészek minden képességét. Használatával - a fõként játékokra jellemzõ, de komplex grafikai programokban is használatos megjelenítési módoknál - részletgazdagabb környezetek, valósághûbb anyagfelületek és árnyékok, a mozgó objektumok alakjának elmosásával pedig dinamikusabb képek jeleníthetõk meg.

A DirectX 10 mûködésének alapfeltétele a Windows Display Driver Model-nek (WDDM) megfelelõ eszközmeghajtó, vagyis a teljes értékû platform csak Windows Vista operációs rendszeren érhetõ el. A videoillesztõ-platform a Windows NT 4 óta nem változott jelentõsen, a WDDM az elsõ jelentõs megújítása a grafikus alrendszernek.

A DirectX verziók a látszat ellenére nem kompatibilisek visszafelé. A zökkenõmentes átállás érdekében minden újabb kiadás tartalmazza a korábbi verziók binárisait is, így az alkalmazások mindig meghívhatják a számukra megfelelõ függvényeket. A Windows Vista operációs rendszerben kompatibilitási okokból mind a DirectX 9, mind a DirectX 10 megtalálható. DirectX 10-képes hardver híjján a 9-es verzió egy speciális változata, a DirectX 9Ex (korábbi nevén 9L) dolgozik, mely a WDDM driver-modellhez és az új grafikus alrendszer sajátosságaihoz lett igazítva. A DirectX 10 szinte minden komponense új, egyedül a DirectMusic összetevõ maradt változatlan."

DirectX 9 mûködik, DirectX 10 nem - két különbözõ program, millió oka lehet annak, hogy miért nem mûködik DirectX 10 alatt, de nem érdemes összefüggést keresni azzal, hogy a DirectX 9-el megyen.

Mike
xp alatt daemon 4.06 és yasu és nem kell crack

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

talan meg az lehet a megoldas, hogy xp-d van es nem vistad 😊. esetleg a crack csak a dx9-re van. de ha ez se jon be akkor passz. talan nezd at a hivatalos forumot.
hali,

Evoker segitseget kernek;

az focus itemekkel kapcsolatban az a kerdesem, hogy vannak a kulonbozo tipusu focusitemek axis, locust, stb

nos hogy ha evokerrel 2t veszek kezbe az akkor van-e valami ajanlott kombo amivel erdemes tolni, vagy tokmind1, damage es a speci tulajdonsagok osszeadodnak-e ?
vagy ez hogy van ;d

anti hero

És még ezek

--------------------------

Ez így egyben eladó: a 3 moddal 800-as poison attack strengt!!

Eladó cuccaim
20K PL / db

manutdzoli
Igen beállítottam,feltelepítettem újra,patch,crack stb.és indul,grafikába feltettem mindent fullra,és játszottam vele.Aztán kiléptem,és semmi.Hogy mi lehet a baj azt nem tudom<#shakehead>Talán az hogy amikor a grafikát emeltem valami olyat állítottam amit nem szeret?Mert azt nem értem hogy dx9-ben indul,dx10-ben már nem.Szóval itt nem lehet crack baj,mert akkor dx9-ben sem menne.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

a jatekban beallitottad, hogy dx10-et hasznaljon?
manutdzoli
Valaki találkozott már ilyen hibával?

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

manutdzoli
Kipróbáltam egy csomó crack-et de egyikkel sem jó<#shakehead>

nem jó a cracked.

manutdzoli
És mit csináljak hogy jó legyen?Nincs megoldás?nem hiszem el<#shakehead>

BlackShadow
vista
amugy nemtudja, csak humoros akart lenni!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

manutdzoli
Sziasztok!Nem tudjátok miért szarakodik a játék dx10-ben?Szóval bemegyek a játék mappájába,ott van hogy hellgate_sp_dx10_x86,és nem akarja elindítani a játékot.Bejön a fekete képernyõ,de tovább semmi.hellgate_sp_dx9_x86 simán indul.Nem tudjátok mi a probléma?

Mike
máe kipróbáltam
megy

Promi
Miert nem rakod fel a leg ujabb Daemon -t?
Mike
elnézést hogy warez:

ha felteszem a mostani patchet mûködik tovább a daemon 4.06 + yasu 1.4.7 combo?

Ezt nem fogjátok elhinni, játszok Stonehenge-ben, kiesik egy 150 csizma +AA 12-vel, gondoltam mázli, aztán esik egy másik csizma 235 pajzs, és sorolhatnám milyen durva páncélok potyognak. (még mindig túl erõsnek tartom a követelményrendszerét a tárgyaknak)

Tegnap végigvittük páran a Stonehenge-et. Kicsit gyengének találtam, a fõmonszta csak 50-es😞

A menet úgy néz ki, van 4 féle eszencia, amikbõl 5-5 kell, hogy bejuss a barlangjukba. Ott meg kell ölni az ottani fõmonsztát, azok fejvesztve menekülnének, de fejetlenül nehéz, szóval a négy fejjel lehet menni a fõ gonoszho. Ahova egy érdekes pálya vezet kb. 10 szint felfele, és le is lehet esni, ( meghalni nem, mikor estem 5 szintet azt hittem végem, bár mire visszaértem ahonnan indultam végem is volt agyilag) Egy portál visz a sráchoz, akit szépen megcsináltak. A pálya egy hatalmas pentagramma, ami lebeg a nagy piros semmiben, nekem tetszett. (RUN-olni nem lehet, mert másodjára nem dob semmit😞, bár ha a quester kilép, mielõtt meghalna akkor lehetséges, csak abban mi jó a questernek :S)

Igen, még mindig annyi.

elõfizetésnél is 50-es a max szint?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mike
késõ? korán van még! 😊))

Truck Driver001

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

5c0rp330n
alt nyomva, közben egérrel.

Truck Driver001
Estét emberek!Na csak kiléptem a játékból így három negyed kettõre!😄
A kérdésem az lenne,bár már biztos sokan kérdezték,de nézzétek el nekem mert fáradt vagyok.Így nem olvasnék vissza ha nem baj.Szóval amikor rápréselem az ujjam a M-betûre,bejön a világtérkép,de rohadtul kilógnak bizonyos helyek nevei.Ergo,nem tudom merre induljak egy megadott cél felé,mert nem látom be a térképet.Vagy ezt lehet vlhogy mozgatni esetleg?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Nálam is vol t hasonló hiba, azóta azt teszem,
hogy a játékból való kilépés elõtt elteleportálok egy
másik állomásra, akkor automatikus kimentés lesz,
akkor a "save" mappát kimentem valahova és csak
utána lépek ki a játékból.
BlackShadow
kipróbáltam h indítottam egy karaktert uazzal a névvel majd a mentéseket rányomtam.. de nem jött be.. így baszhatom a karakterem :'(
ill még 1 vmit megpróbálok 😊

siker! találtam egy tmp filet a karakterem nevével, átneveztem hg1-re és visszakaptam 😊 úgytûnik hibásan lépett ki legutóbb a prog

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
kösz a tippet. közben csináltam egy új karaktert, és asszem megtaláltam mi okozhatja a hibát. az új karakternél a Hellgate\Save\Singleplayer mappában van a karakter mappája, és van egy hg1 file is a nevével. nos ez a régi karakteremnél hiányzik..
ez nagy para? 😄 v ha csinálok egy sima filet elnevezem ennek akkor jó?

Próbáld meg ezt :

Másold ki valahova a kimentésedet, a
Dokumentumok / My Games - mappából a teljes
Hellgate - mappát.
Aztán a Hellgate mappából törölj ki mindent, csak a
Save - mappa maradjon.
(Hellgate / Save / Multiplayer vagy Singleplayer / ...karakternév...

Elindítva a játékot a Beállításokat újra állírsd be.
Ha nem jó akkor nevezd át a karakternév mappáz és mellette a
karakternév fájlt.
Ha úgy elindul, lépj ki és nevezd vissza az eredeti névre.
Mázlista!!!

BlackShadow
help!
tegnap még lazán játszogattam a 25ös pengemesteremmel, ma elindítom, erre minden áron új karaktert akar indítani.. nem látja a régit

megnéztem a dokuban, ott ottvolt a régi mentésem így nemvágom miért nem látja

valaki vmi 5let?

Tegnap kaptam egy idegentõl egy Unique Evoker övet ajándékba, ami ad +19% sebzést 😄

Abból 6 az enyém <#vigyor2>

nem olcsobb legalábbis ha beírod hogy honnan fizetsz és gondolom mivel magyar bankkártyával fizetsz (ami magyarországi banktól van)
már pedig ha ez van akkor ugyan annyi
tudom mivel balfasz voltam és us accra fizettem elõ ...

vedd lentebb grafikat. tolts le legujabb drivereket
ez egy nagy szar!!!!!
peccsek nélkül bírta 1 órát kidobott fel peccseltem 5 percenként asztal
ha valakinek van valami javaslata hallgatom
hellgate.ingame
Ejnye, ezt nem ismerni? !!!
Jó kérdés hány különálló emberhez tartozik az a 20-30 karakter, aki nálam ismerõsként fel van véve.

en eddig kb 10 magyart lattam. es a nemet oldalnak mi a cime?
Nézd meg a német oldalt, ott elég jól pereg a trade, igaz német, de a németek nagy része, azért beszél angolul is!
Nagyon kíváncsi lennék, hány magyar játszik neten, mert szerintem biztos nem érjük el az 1000, de lehet még az 500-at se!

---------------------------------
Szakmámból kifolyólag próbáltam a Vistát és a 64 bites cuccokat is!
Voltam M$ elõadásokon is ilyen témában. De ahogy mondod, zárjuk a témát ne szóljon hozzá többet senki!

csuszi
tényleg ez az utolsó hsz mer bizti nem erre van ez a topic. nincs driver?😊 3. éve használom, eddig 1 azaz 1 db driver nem volt alá. egy mobilhoz. és lám, azóta már ahhoz is van. és elõnye az van bõven átlag usernek is, csak ki is kellene prószálni. de nem posztom gyõzködni az emebreket, csak ugye a nagy többség úgy fikázza a vistat meg a 64 bites profot, hogy ki se próbálta.

MJ rulz Pink Team The Only One

ebben a jatekban a trade egy kicsit halott ugy. hivatalos forumba kiraktam 16 jo legendas es egyedi cuccot, de egy se kelt el beloluk. bezzeg az us szerveres trade forumok tomve vannak.
erosen gondolkodom hogy erdemes lenne atmenni shulgoth szerverre, mert van egy csomo elonye: joval olcsobb havidij, hamarabb kerul fel a frissites, a karaktereket atrakjak teszt szerverre, csak angolul beszelnek(eu szerver tiszta kaosz a sok nyelv miatt), komolyabb klanok, normalis trade lehetoseg...
Hu hiperlövõjét vennék! Emberek ne mondjátok már, hogy senkinek nincs amitõl megválna jó pénzért? Nekem sokat megérne!

Mit mondtál kik használják a 64 bitet? Programozók ugye? Itt a nagytöbbség meg gamer ugye? Na akkor lássuk a különbséget a programozó az professzionális célra, célszoftverekkel használja a gépét MUNKÁRA, és ki tudja aknázni a 64 bit elõnyeit. Míg egy játékos nem fogja látni az elõnyeit, csak, hogy nincs megfelelõ driver, vagy a 32 bites driver fényévekkel elõrébb jár meg ilyenek.

csuszi
inkább pmben, nem offolok tovább.

csuszi
nem a vista mellett kardoskodtam, nem is használom, csak programozó spanok. de eddig õk is 64 bites xp-ét használtak (én még mindig, kevés a ram-om), viszont az mérföldekkel jobb mint a 32bites. használtam mindkettõt, sajnos. és sp2 nél jár a 64bites xp, szal törõdnek azzal😉

Mike
és mégis min sírtál volna?

Mike
már megint ez a marhaság a 3 gigával
a windows xp (32 bites) 4 gb-t fizikai memóriát tud megcímezni
az, hogy mit ir ki, az egy dolog
tessék elolvasni a microsoft oldalán

ja és nem akarok ezen veszekedni senkivel, akinek erre van igénye, az olvassa el a sims2 topikban a vitánkat

Jómagam is programozó volnék, de még senkitõl nem hallottam, hogy a vista annyival jobb lenne, mint az XP, az tény, hogy gõzerõvel javítgatják, és már elég jól alakul. A 64 bites XP-t meg a microsoft sem erölteti annyira.