6461
  • AntiHero
    1DB Hellgate London Eladó! (hibátlan, karcmentes, kisköny mindne megvan hozzá.) + AJÁNDÉK GH fém "termo" bögre) 5k + pk
  • kenny00
    xD kajak fű bocs ne mtok írni oks megnézem:D
  • uv
    fű küldi fűnek füvesen
    vedd fel újra
  • kenny00
    hali véletlenül abahagytam szal leraktam az fűküldit ijenkor mit lehet tenni?:D
  • rotator
    Ezt nálam csak multiban csinálja, de nem az előző, hanem az adott pálya belépési pontjához rak, és érdekes módon mindig valami spectral lény támadása közben. Mondjuk összesen eddig kétszer csinálta, szóval annyira nem gáz.
    Indítottam egy Evokert, és eddig eléggé sétagalopp (az Engineerhez képest), nagyon jó kis skillek vannak (12. szintű vagyok).
  • stevyxix
    Igen van ahol nekem is sikerült "kiesnem" a texturából akkor dobott előre a játék.
  • Mike at home
    újra előszedtem, most mesterlövésszel játszom
    érdekes jelenséget produkál a játék, amit eddig nekem sosem csinált
    a legnagyobb lövöldözések közepette gondol egyet és kivág az előző pályára, a játszott pálya ajtaja elé
    szerencsére nem élednek újra a dögök, csak vissza kell slattyognom ahonnét kirakott, és most már engedi befelyezni a pályát
    eddig csak zárt helyen fordult elő
  • steweee
    amúgy mindig meglepődök hogy egy ilyen jó játékötletet miért kell elpazarolni ilyen szánalmas technikai megoldásra. igaz én csak kiprbáltam, de vmi normálisabb motort is adhattak volna neki. így süllyesztő nálam
  • rotator
    Nos, csekély 4 hónap alatt eljutottam a játék végére. Talán most már el kéne kezdeni a multiplayert. :P
  • MerlinW
    Tudomtudom, csak visszaolvasgattam és nem szúrta ki a szemem, gondoltam bebököm, hátha valaki még nem...:)
  • stevyxix
    Március 17 már elmúlt és kinn is van a multi patch :),
    sp 1.2 béta pedig köv héten lesz
  • MerlinW
    Multiplayer: Patch 1.2
    North America and Europe - March 17, 2008

Ill jön a Single 1.2 is nemsokára.
  • temes69
    lehet hogy a core2 elmbléma csak vicc az elején és valójában sima egymagos atlonokra van optimalizálva a játék:) majd feltolom a régi 3000es a64emre azon majd biztos jobban fog futni:)
  • totya4
    A maximális játékminőségi beállítások nem azért vannak, hogy azokat kötelezően a játék megjelenítésének időpontjában játszhatóan lehessen használni :)
  • Mike at home
    ja és ez a gép még azt is birta, hogy játék közben fraps-szel felvegyem mindezt, igaz, felezett felbontásal
  • Mike at home
    megnéztem nálam mi van beállítva

1680x1050
    shader - nagyon magas, élsimítás - közepes,
    árnyék, modell, látótáv, textura - magas
    idő, triliniár, anizo bekapcsolva

mindezt egy 3200+-os A64-gyel, 2 giga ram és egy 7600GT

és nem szaggat
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség. Mesterlövésszel vagyok, és nagyon kellene egy zeus karabély, ami vagy 4 - 5 slotos. A már vagy tizedszer megyek végig azon a 3 szakaszon, ahol ezt a fegyvert össze lehet szedni, de slot nélkülieket, vagy 2 slotossakat dobál a játék, és már nagyon tele a t..köm vele. Segítsetek légyszi, és áruljátok el, hogy mivel tudnék adni a karakteremnek egy ilyen fegyvert. Amennyiben progi, mint pl a savegame editor, akkor nagyon megköszönnék egy linket, ahonnan le lehet tölteni.
    Sajna csak fizetős torrentet találtam, és a google most nem a barátom, mert nem akar segíteni.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • temes69
    1280*960as felbontásban tolom, minden maxra állítva. próbálgattam én is variálni a grafon de úgyanúgy fut 1024benn mint 1280ban. tegnap este rátoltam az 1.6os patchet-ami állítólag javít az optimalizáláson-de még nem játszottam vele ma. havernak e6850en is belassul néha. na majd ha megveszem a cm txet a procira és megcibálom 3.2ghzre talán jobb lesz. azért félreértés ne essék nem mindíg lassu, csak tényleg akkor amikor kva sokan vannak. egyébként sztem fejlődhetnének benne kicsit gyorsabban is karik. nem egy diablo na....
  • Nyugis
    ez pont egy olyan kérdés, amiről 100%ban megoszlanak a vélemények. a hellgate pont egy olyan játék, ahol aztán a Te játékstilusodra szabhatod a magét! szeretsz hentelni? pengemester, szeretsz varázsolni: energiamágus szeretsz távolrol osztani (ijjész): mesterlövész. és ezek csak EGYETLEn példák voltak hisz nem csak ennyi kari van hanem a duplája. ;-)
  • Mr Hyde
    SZerintetek melyik kasztal lehet a leggyorsabban és a legsimábban végigvinni a játékot? Azért kellene, mert elite karit akarok majd komolyabbban fejleszteni.
  • Nyugis
    és RAM? 3giga elég neki?
  • 5c0rp330n
    árnyékokat én azért kikapcsoltam, amúgy very high volt minden.
  • Nyugis
    akkor AMDX2 4200+ és 7600Gt-n mehet minden fullon? vagy fog akadni? bevallom nem mertem minden fullra huzni..
  • 5c0rp330n
    már bocsi, de 2200-as core 2 duo-ért a crysis sem szól egy szót sem 1920*1200 felbontásban, ultra high beállításokkal. el van baszva az optimalizáció, nincs ezen mit szépíteni. ugyanúgy futott nálam az árnyékok kikapcsolását kivéve egy 7600GT-n, mint egy 8800GT-n.
  • Mike
    milyen felbontásban?

nekem 7600GT-m van egy sima 3200+-os AMD-vel és semmilyen lassulás, szaggatás nincs
  • temes69
    na azért lassult be a progi mert a 8800gt mellett egy e4500as van. alapfrekin 2200mhzen megy, és ez nem bírja kihajtani a kártyát. szal feltoltam 3200mhzre, így már nem lassul be, de melegszik a proci szal vennem kell másik hűtőt rá. állítólag az 1.6os patch segít a játék optimalizáltságán és akkor jobban fut.
  • Kipe
    :) Megvan, értem már mire gondoltál! Köszönöm a segítséget!
  • Kipe
    Mit értesz a "szétrobbantani oggokra" alatt? Már néztem a google-ban és nem találtam használható linket.
  • rotator
    Az egyik fájlt kell szétrobbantani oggokra, simán egymás után vannak benne, én is így szedtem ki a főtémát.
  • BuriP
    Próbáltad már a neten keresni? Google.: Hellgate London OST (original sound track)
  • Petyb
    A dual core is kevés!! Nekem 3800+ X2-es volt benne (jócskán felúzva 5000+) Szerintem a DDR meg az nForce sávszélességével lehet a baj, e miatt nem tudja kihajtani.
  • Kipe
    Sziasztok! Nem tudja véletlenül vki hogy hol találom meg a játék zenéit, vagy hogy mivel tudom kiszedni a játékból őket? Előre is kösz.
  • stevyxix
    Nem is gondoltam volna ..., nade egy 8800GT alá nem celeron kell, minimum valamilyen dual core illik, különben ha jól sejtem nem tudja kihajtani a VGA-t.(de javítsatok ki ha nem)
  • Mike
    jaja, nekem is ilyen van, 400-as ramokkal
    nforce4ultra
    és milyen baszott drága volt amikor vettem
  • Petyb
    Persze, hogy készült! Nforce 4 chipset pont ilyen volt!
    PCI-e hamarabb volt mint DDR-2 azt hiszem.
  • stevyxix
    Hát szerintem nála más lehet a probléma, furcsálnám ha 8800GT mellett ddr-es ram lenne a gépba (vagy készült pci-e-s alaplap ddr-es rammal?), a procit azt aláírom ...
  • Petyb
    Régen nekem is ilyen problémám volt. DDR-es gépem volt, most lecseréltem DDR2-esre egy jobb procival, megszünt a lassulás.
  • Petyb
    Az adot elementál képességed szintjétől/szintjeitől és a mannádtól.
  • Petyb
    Néha úgy marad, Az viszont a bug efektje :) restart megoldja
  • ZÓÓÓcsi
    Szerintem a normalra értette.