6461
-
#5501 Nem mondod, hogy a vége előtt 4 perccel akadtál el! :) -
#5500 én single playerbe nyomom most kezdtem nem régen és ott tartok hogy ki kell nyírni az 5 hazugságot. Kinyírtam mindet és utánna nem történt semmi mit kell csinálni???? mert ott voltam a pokolban és végig kinyírtam őket. de utánna semmi. -
#5499 ott is vagyunk:) -
#5498 neeem, csak kíváncsiskodtam, mert én letöltöttem a játékot azzal a gondolattal hogy tuti FPS :)
tévdtem, de nem volt rossz annyira, érdekes rálátás, diablo feeling nekem, azért is gondoltam hogy biztos neten van mindenki, az ilyen fajta játékot csak ott jó játszani -
#5497 hát itt sztem mindneki neten tolja. Esetleg Help kellene? -
#5496 hali, itt játszik valaki onlány? vagy mindenki ott tolja? -
#5495 #5482. -
Zóanagyvarázsló #5494 60+ külföldi rendelésből kettőt nem kaptam kézhez (mindjárt az első szárnypróbálgatásaim voltak egyébként), az egyik esetében térített az eladó, a másik esetében viszont "eltűnt". Külföldről is létezik biztosít, sok esetben ez nem postai, hanem minimális többletért az eBayes eladó vállal felelősséget, de a Royal Mail Airmail elvileg alapból térít 36 fontig, igaz csak a csomag árát, a postaköltséget nem.
Mint lejjebb írtam, ha értéknyilvánítást használsz és úgy kél lába, akkor még kereshettek is a postán, veszteség nem ér titeket. De értéknyilvánított csomag nem szokott eltűnni, talán még a leginkább fekete lyukként működő postahivatalok környékén sem. Én elhiszem, hogy sokaknak van problémája a postával, én is szoktam őket kritizálni, de néha már ezt nem érzem jogosnak, lévén eddig nem nagyon votl okom a panaszra, márpedig én nagyüzemben élek a szolgáltatásaikkal. -
stevyxix #5493 Hát én úgy tudom a magyar posta megbízhatatlanságából nem szállít több külföldi eladó ide.
Nem tudom ez igaz-e és szerencsére nem is jártam még így postán, mondjuk nem is szoktam nagyon küldeni vagy kapni, inkább a futárszolgálat megy (az amúgy 1000ft-ért országon belül bárhova szállít másnapra (munkanapon) súly és mérethatár van, de a mérethatár az azt hiszem 1 köbméter, ami nem kicsi (súlyhatárt nem tudom) nyilván e fölött drágul, de a hellgate mindenképp be fér ebbe :)(volt, hogy 8-10 film is belefért ...).
Ami a külföldi rendelést illeti van olyan eladó ami vagy semmi vagy bizonyos dolgokat szállít csak, ilyen pl a Gamestop/Ebgames ami hiába, hogy európába is megtalálható, nem szállított magyarországra, így a Barnes&Noble-tól kellett megrendelnem a HG:L CE-t mivel az szállított ide (az USA-ból persze, mivel Amerikai)így persze nem volt kevés a posta (futár) költség ... -
DuracL #5492 Ha ellopnák se vesztenél semmit, engem kártérítenének a pénzt meg visszautalnám. -
#5491 mondjuk úgy, hogy ellopják a postán amit rendeltél, úgy jön ide
és nem külföldön lopják el, hanem itthon -
DuracL #5490 Nem rendeltem még külföldről , de ez hogy jön ide ? -
DuracL #5489 Itt :"Hát jó nagy szívás ez a posta" -
#5488 azért vagyunk feketelistán sok helyen a világban
no igen, hogyne
ukrán posta megbízhatóbb mint a magyar -
#5487 rendeltél már külföldről?
és eddig ennek hány százalékát lovasította meg a Magyar Posta?
-
#5486 Felraktam de kár volt most várnom kell no cd-re :(
-
#5485 Tegnap jött ki, de még béta, csak óvatosan... -
#5484 Most nézem kintvan egy új már!
1,2 patch ( 1.70.70.4256) -
#5483 Most jelenleg a single playerhez melyik a lehújabb patch?
1.43.25.4015-óta van újabb? -
#5482 okos. azt a szót hogy irónia ismered?;) -
#5481 És ennek én hol állítottam az ellenkezőjét, Einstein barátom? :) -
DuracL #5480 Bocs az offért ,de te hogy lehetsz ilyen fogyaték? Most írtuk,írták hogy a posta megbízható. -
#5479 stonehenge-ben járkáltunk fel-alá spannal, hogy a faszba kell retrainert szerezni ott? -
#5478 jóhogynemá taxival mégy a hg-ért:) vagy az se biztonságos használjunk inkább helikoptert:)
bekaphatja a flagship, a skillretrainert mindig azokhoz a karaktereimhez teszi amiket nem akarok nullázni. beszarok. nem tudja valaki hogy lehet átadni/átraknim ásikhoz? -
#5477 250 fényév 6k-ból barátságos ár! Milyen üzemanyagot használsz? :)
Hát jó nagy szívás ez a posta. Nekem se loptak még el semmit, de mindig biztosra is mentem. -
Zóanagyvarázsló #5476 *visszakapnátok -
Zóanagyvarázsló #5475 310 Ft az értéknyilvánítás 10k-s értékhatárig, erre még rájön a postaköltség, de így is bőven 1k alatt marad. (Elvileg nem kellene, de néhány postán külön felszámolják az ajánlott levél díját is, mondjuk vagyonokba ettől sem fog kerülni.)
Ez alapján legrosszabb esetben is is vissza kapnátok 5k+postaköltség+boríték helyett 10k-t. Nekem speciel még sima ajánlott levelemet sem lopták el soha (pedig gyakran küldök és fogadok), de ekkora értéknél én is a kifejtett metódussal élnék. -
DuracL #5474 500 ft kb. a postaköltség, de ne bízz a postába vedd meg 2x drágábban inkább:S -
#5473 nem, hanem ha lepattannék autóval érte, az 6k, de csak oda -
#5472 :) 1k-val így is olcsóbb. :)
Ha még vársz egy kicsit, biztos lejjebb megy a bolti ára. Igazából csodálkozom, hogy már fél éve tartja az árát, Simsen kívül nem tudom, mi az, ami ennyire stabil PC-n. -
#5471 238km, 6k -
#5470 minimum 1k, no meg a posta elég enyveskezü, nem bízom bennük -
#5469 Mennyi lenne a pk? -
#5468 nem -
#5467 Bp-n nem jársz vmikor véletlenül? -
#5466 afrancba -
#5465 Hajdúdorog, Debrecentől 40km. -
#5464 na azt hiszem eljött az idő hogy nekiálljak a játéknak:D
megjelenéskor megvettem de játszhatatlan volt úgyhogy jegeltem.
1.3 peccs notesból a perk rendszer jól hangzik szal mire az kijön kell egy lvl50 kari:P
-
veresj #5463 Sziasztok
Op rendszert telepitettem újra a gépemen (vistáról visszatértem xp-re) A játék ezután max. 15 percnyi játék után kivágott Server Error hibával. Próbáltam beállitani a net kapcsolatot de nem segitett. Gondoltam ujratelepitem a hellgatet. Azóta rosszabb lett már be sem tudok lépni. Ezt irja:
connection with the server could not be established
Ha valakinek bármilyen öltlel van mi lehet segitsen.
előre is köszönöm a segitséget -
#5462 engem érdekel
merre lax?