6461
-
#5381 Kezdődjön a licit a vevőért! :)
Azért ez elég szomorú. -
Prof William #5380 Mindeggyiket legyaktam...
Volt egy tüzes, egy sluggoth szerű, egy lebegő izé, egy lebagő gömb és egy kaszás démon. Szóval lehet hogy bug. Majdmegpróbálom megint... -
#5379 Én is eladom annyiért:) -
stevyxix #5378 Hát nekem nem jött be, harcosommal egy küklopszig jutottam ami hipnotizált (kábított) és 2 ütéssel ölt meg engem (előtte valamennyivel volt egy táp élőhalott is de azt még megöltem).
Amúgy se igazán jött be maga a játék se, de ez felrakta az i-re a pontot.
(dio utáni legjobb hack&slash-nek meg nem nevezném, ha nem is hellgate (a kezdeti sok bugot meg egyebeket figyelembe véve), de akkor már sacred inkább ami a legjobb volt a dio után) -
#5377 Elpasszoltad már? mert ennyit áldoznék rá...:) -
#5376 Tudom, kár az Iron Lore ért, de a játékról volt szó aminek van kiegje is, simán a dió utáni idők legjobb hekkendszlesse :) -
#5375 Sydonait nem kellene keresni, az ötödik hazugság legyőzése után azonnal megjelenik...
Lehet ez is "csak" egy bug a sok közül?
Másik lehetőség, hogy a harc hevében elszámolta a hazugságokat, s valamelyik még életben van. -
#5374 keresd syndoniat öld meg és kész -
Prof William #5373 A pkolban megölöm az 5 démont de aztán nem trörténik semmi... A küldetés még mindiog él hogy öld meg őket de sehol senki és semmi sem történik...
Mi lehet a baj? -
stevyxix #5372 Titan Quest-re gondoltok?
Mert a fejlesztő cég bemondta az unalmast, ha lesz is kiege, már nem ők csinálják hanem a jogutód.
Iron Lore feloszlik -
Rusy #5371 jaja az is jó, még várom a kieget -
#5370 Akkor inkább már a TQ :) -
Rusy #5369 Hát igen, sajnos tényleg igaz, nagy reményeket fűztem hozzá, a családban 3-mat vettünk nyomtuk 3-man csapatban még szerencse, hogy 7-8 körül szereztük mindet, 12 ezrtet ezért a borzalomért ahogy mondod, szomorú vagyok, marad a diablo :((( -
Árnyvadász #5368 Én is eladom: nekem elég 6k is. Csak szabaduljak ettől a borzalomtól :) -
#5367 Én is eladnám 8k-ért ha valakit érdekel. -
aati91 #5366 Most lehet hogy hülyeséget mondok de egy próbát megér:
Nekem is volt egy játékom ami ilyen lett, én úgy csináltam megy, hogy az indítófájl ná rálépsz a tulajdonságra (jobb gomb->tulajdonság) és nézd meg a felbontást mert lehet, hogy átálítottad! -
Cyberdevil #5365 Nem tudjátok hogy miért van az mikor belépek a játékba lesz 1 sötét képernyő és ennyi,se videó se semmi, tegnap még jó volt. -
#5364 Eladó, Eredeti (használt) Hellgate:London játék. 8.000ft -
Petyb #5363 Köszi már találtam. -
Rusy #5362 Hello nekem lenne egy eladó, mennyire gondoltál, én olyan 7 körül eladnám -
Noodlee #5361 Igen. -
aati91 #5360 Ha pengemesterrel megyek akkor ugyanazokat a fegyvereket, és páncélokat kapom meg, mintha örzővel mennék? -
Petyb #5359 Valaki nem adná el a játékot? Vevő lennék rá. -
Noodlee #5358 Nem a térképet kérdezi, hanem a szervert. -
#5357 A történet biztos nem változik, azt nem tudom mi lehetett a cél a három térképvariációval, ugyanis térképnek nehezen nevezhető amit adnak.
Van egyrészt egy sematikus rajz, amin követni lehet, hogy a különböző bázisok, csatornák hogy kapcsolódnak egymáshoz.
A terület térképek sem túl részletesek, inkább csak a poziciód követésére való, a célt (átjárót) csak akkor jelöli, ha közvetlen közelébe értél.
Ami engem nagyon bosszantott, hogy minden ki-be lépés után teljesen más terep fogadott, úgyhogy kezdhettem előről a felfedezést.
A térkép csak arra jó, hogy megnézd hol is vagy, térkép segítségével célzottan keresni nem nagyon lehet... -
aati91 #5356 Én azt szeretném kérdezni, hogy mikor telepítem a játékot megkérdezi,hogy amerikai, ázsiai, vagy londoni térképen akarok-e menni, én a londonival játszottam eddíg, de ha mondjuk felteszem az amerikaival akkor más lessz a történet? Vagy csak a térkép változna meg? -
savior #5355 en az 1.2 patchre varok. ha kijon majd folytatom a mesterloveszem, aztan ha 50-es szintu lesz varom majd a kovetkezo javitast. -
#5354 Az élet megy tovább ... csak ez a játék halt meg -
#5353 90%-ba -
savior #5352 lesz 1-2 kivetel, de nagyreszt igen -
#5351 lvl10nél járok, az lenne a kérdésem hogy a terep végig ilyen csatornás/szétrombolt külteres lesz? Mikor megláttam hogy "act1 completed" megörültem hogy talán jön egykis designváltás, de maradt ugyan az a monoton szürke design... unalmas -_- -
tekphos #5350 Hali!
Mi van meghalt az élet itt? -
ZÓÓÓcsi #5349 Egyénileg én a 314 elméjéig jutottam el, mehettem volna tovább is, de minek? 10 óra mire fejlődök nagy nehezen egy szintet, persze ugyanazon a pályán (velem egyszintű lények miatt) és 7-8 szint különbség esetén meg nem sebzem a szörnyeket! Szóval esélytelen, ahogy mondod!
Inkább nyúzom a Witchert! -
#5348 Az "élménybeszámolókat" olvasva Nightmare fokozaton, csapatban játszva csekély 6-8 óra Sydonai levadászása (egyénileg meg esélytelen) -
ZÓÓÓcsi #5347 Bőven! Nightmare-en semmi értelme... Főleg egyedül! -
Ace McCloud #5346 Köszi!
Akkor azthiszem elég egyszer végigtolnom. -
Tiati #5345 Teljesen ugyanaz a vége...
Csak ha más nehézségi szinten harcolsz,
akkor sokkal nehezebb minden.
Az csak egy nagyobb erőpróba. -
Ace McCloud #5344 Sziasztok!
Már csak azt szeretném megtudni, hogy a különböző nehézségi fokozatok végei másképp alakulnak?
Azaz érdemes könnyű, nehéz, és a többi fokozaton is végigmenni?? -
veresj #5343 Kicsit rosszul fogalmaztam a 2ütés 1800hp nem a guardianra hanem markman-re vonatkozik. -
genory #5342 Sikerült is köszönöm!!