6461
  • rotator
    Kezdődjön a licit a vevőért! :)
    Azért ez elég szomorú.
  • Prof William
    Mindeggyiket legyaktam...

Volt egy tüzes, egy sluggoth szerű, egy lebegő izé, egy lebagő gömb és egy kaszás démon. Szóval lehet hogy bug. Majdmegpróbálom megint...
  • AntiHero
    Én is eladom annyiért:)
  • stevyxix
    Hát nekem nem jött be, harcosommal egy küklopszig jutottam ami hipnotizált (kábított) és 2 ütéssel ölt meg engem (előtte valamennyivel volt egy táp élőhalott is de azt még megöltem).
    Amúgy se igazán jött be maga a játék se, de ez felrakta az i-re a pontot.
    (dio utáni legjobb hack&slash-nek meg nem nevezném, ha nem is hellgate (a kezdeti sok bugot meg egyebeket figyelembe véve), de akkor már sacred inkább ami a legjobb volt a dio után)
  • ROMOTO
    Elpasszoltad már? mert ennyit áldoznék rá...:)
  • ROMOTO
    Tudom, kár az Iron Lore ért, de a játékról volt szó aminek van kiegje is, simán a dió utáni idők legjobb hekkendszlesse :)
  • Fantusz
    Sydonait nem kellene keresni, az ötödik hazugság legyőzése után azonnal megjelenik...
    Lehet ez is "csak" egy bug a sok közül?
    Másik lehetőség, hogy a harc hevében elszámolta a hazugságokat, s valamelyik még életben van.
  • Kori
    keresd syndoniat öld meg és kész
  • Prof William
    A pkolban megölöm az 5 démont de aztán nem trörténik semmi... A küldetés még mindiog él hogy öld meg őket de sehol senki és semmi sem történik...

Mi lehet a baj?
  • stevyxix
    Titan Quest-re gondoltok?
    Mert a fejlesztő cég bemondta az unalmast, ha lesz is kiege, már nem ők csinálják hanem a jogutód.
    Iron Lore feloszlik
  • Rusy
    jaja az is jó, még várom a kieget
  • ROMOTO
    Akkor inkább már a TQ :)
  • Rusy
    Hát igen, sajnos tényleg igaz, nagy reményeket fűztem hozzá, a családban 3-mat vettünk nyomtuk 3-man csapatban még szerencse, hogy 7-8 körül szereztük mindet, 12 ezrtet ezért a borzalomért ahogy mondod, szomorú vagyok, marad a diablo :(((
  • Árnyvadász
    Én is eladom: nekem elég 6k is. Csak szabaduljak ettől a borzalomtól :)
  • Magh
    Én is eladnám 8k-ért ha valakit érdekel.
  • aati91
    Most lehet hogy hülyeséget mondok de egy próbát megér:
    Nekem is volt egy játékom ami ilyen lett, én úgy csináltam megy, hogy az indítófájl ná rálépsz a tulajdonságra (jobb gomb->tulajdonság) és nézd meg a felbontást mert lehet, hogy átálítottad!
  • Cyberdevil
    Nem tudjátok hogy miért van az mikor belépek a játékba lesz 1 sötét képernyő és ennyi,se videó se semmi, tegnap még jó volt.
  • AntiHero
    Eladó, Eredeti (használt) Hellgate:London játék. 8.000ft
  • Petyb
    Köszi már találtam.
  • Rusy
    Hello nekem lenne egy eladó, mennyire gondoltál, én olyan 7 körül eladnám
  • Noodlee
    Igen.
  • aati91
    Ha pengemesterrel megyek akkor ugyanazokat a fegyvereket, és páncélokat kapom meg, mintha örzővel mennék?
  • Petyb
    Valaki nem adná el a játékot? Vevő lennék rá.
  • Noodlee
    Nem a térképet kérdezi, hanem a szervert.
  • Fantusz
    A történet biztos nem változik, azt nem tudom mi lehetett a cél a három térképvariációval, ugyanis térképnek nehezen nevezhető amit adnak.

Van egyrészt egy sematikus rajz, amin követni lehet, hogy a különböző bázisok, csatornák hogy kapcsolódnak egymáshoz.
    A terület térképek sem túl részletesek, inkább csak a poziciód követésére való, a célt (átjárót) csak akkor jelöli, ha közvetlen közelébe értél.
    Ami engem nagyon bosszantott, hogy minden ki-be lépés után teljesen más terep fogadott, úgyhogy kezdhettem előről a felfedezést.
    A térkép csak arra jó, hogy megnézd hol is vagy, térkép segítségével célzottan keresni nem nagyon lehet...
  • aati91
    Én azt szeretném kérdezni, hogy mikor telepítem a játékot megkérdezi,hogy amerikai, ázsiai, vagy londoni térképen akarok-e menni, én a londonival játszottam eddíg, de ha mondjuk felteszem az amerikaival akkor más lessz a történet? Vagy csak a térkép változna meg?
  • savior
    en az 1.2 patchre varok. ha kijon majd folytatom a mesterloveszem, aztan ha 50-es szintu lesz varom majd a kovetkezo javitast.
  • Fantusz
    Az élet megy tovább ... csak ez a játék halt meg
  • Kori
    90%-ba
  • savior
    lesz 1-2 kivetel, de nagyreszt igen
  • Lazarus
    lvl10nél járok, az lenne a kérdésem hogy a terep végig ilyen csatornás/szétrombolt külteres lesz? Mikor megláttam hogy "act1 completed" megörültem hogy talán jön egykis designváltás, de maradt ugyan az a monoton szürke design... unalmas -_-
  • tekphos
    Hali!

Mi van meghalt az élet itt?
  • ZÓÓÓcsi
    Egyénileg én a 314 elméjéig jutottam el, mehettem volna tovább is, de minek? 10 óra mire fejlődök nagy nehezen egy szintet, persze ugyanazon a pályán (velem egyszintű lények miatt) és 7-8 szint különbség esetén meg nem sebzem a szörnyeket! Szóval esélytelen, ahogy mondod!
    Inkább nyúzom a Witchert!
  • Fantusz
    Az "élménybeszámolókat" olvasva Nightmare fokozaton, csapatban játszva csekély 6-8 óra Sydonai levadászása (egyénileg meg esélytelen)
  • ZÓÓÓcsi
    Bőven! Nightmare-en semmi értelme... Főleg egyedül!
  • Ace McCloud
    Köszi!
    Akkor azthiszem elég egyszer végigtolnom.
  • Tiati
    Teljesen ugyanaz a vége...
    Csak ha más nehézségi szinten harcolsz,
    akkor sokkal nehezebb minden.
    Az csak egy nagyobb erőpróba.
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Már csak azt szeretném megtudni, hogy a különböző nehézségi fokozatok végei másképp alakulnak?
    Azaz érdemes könnyű, nehéz, és a többi fokozaton is végigmenni??
  • veresj
    Kicsit rosszul fogalmaztam a 2ütés 1800hp nem a guardianra hanem markman-re vonatkozik.
  • genory
    Sikerült is köszönöm!!