Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Napok óta nem játszottam a HL-nal, besokaltam a rengeteg bugtól, de a fórumot azért olvasgattam.
Ahogy érzékelem, a várva várt javítás is inkább bosszúságot hozott (single player meg mintha nem is lézetne), ezek után nem kell csodálkozni a gyártóknak, hogy a bukás küszöbén áll a game.
Alig van elõfizetõjük, s ahoz, hogy rávegyenek embereket az elõfizetésre alapjaiban kellene játszhatóvá tenni a játékot - ilyen szándékot nem látok.
Képtelenségnek tartom, hogy egy olyan játékkal, amely singlében sokszor játszhatatlan a bugjai miatt rá lehessen tömegeket csábítani az elõfizetésre.

Osztom a véleményt rosszabb lett mint volt, ez egy elkapkodott idõ elõtt kiadott valami, de hogy javításnak nem nevezném. Látszik rajta hogy nincs letesztelve! Egy ilyen termékkel ez a cég az üzleti szférában tönkremenne! Az elõbb fekete fehérbe átváltott a kép, egy két dolog színes maradt. A térkép alá berakták a marhák az effect iconokat, ha hat rád 5-6 akkor a kép közepén is túllógnak. És még sorolhatnám mennyi szutyok van. A pozitívat sajnos nekem nagyon elnyomta, a negatív, így arról nem szólok. Eddig tényleg nem panaszkodtam, de ez most valami siralmas lett. Remélem, napokon belül kihoznak valami javítást, mert játszhatatlanul szar lett.

--------------------------

rotator
Írták, hogy az utolsó pillanatokban is hatalmas bugok jöttek elõ, ezért csúsztatták a kiadását, hát nem jól hangzik...
Én online nem nyomom, mert egyszer egy hosszabb nyomulás során ledobott és ugrott vagy 1 órányi játék.

Hát ez rosszabb lett mint volt. Lövöm az ellent mint állat természetesen nem sérül mintha 0-át sebezne a fegyver.Mondjuk az ellenfél sem mozdul.Aztán már csak azt veszem észre hogy fekszik az ellen. Mintha laggolna a játék vagy nemis tudom. 1 pozitivum van máshogy néznek ki a pover meg az életerõtöltõk. Ja meg már mûködik a minijátéknál a 15 perces limitidö bár ez nem pozitivum.
Ezt nem hiszem el, ez elvileg javítás? Kész röhej az egész, olyan idegesítõ dolgok kerültek bele mint állat! Ez egy szégyen, komolyan mondom, eddig nem szidtam, de most elég volt!

rotator
Oké, már látom, minden, ami a Special Subscriber Features felett van, megy az offline/nem elõfizus embereknek is, lényegében "csak" a Stonehenge-es stuffok maradnak ki.

Valaki fizetet már elõ erre a sz*-ra PayPal-al? Mert nagyon nem akar mûködni! Ezt dobja mindig ❤️560> Insufficient billing contact information.

szerintem stonhenge singlebe se fog bekerulni. gondolom majd az ilyen plusz dolgokbol csinalnak evente 1 kiegeszitot egyedul jatszoknak.
Amúgy csak MP
Na most tölti csak ezt nem a játékon keresztül hanem felment a netre a Hellgate oldalára 389Mb a kicsike
Hát én nem fizettem elõ a gaméra.
Eddig ha megjelent egy javítás egyszerre letöltötte a game.Most meg semmi.
A bugok javítása, és a skillek változásai biztos benne lesznek, Stonhenge (és az egyéb extrák) szerintem nem.

Venom
Eza patch a Single Player-be is beviszi a változásokat vagy csak a multiplayerbe? ez nem tiszta még nekem.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

"For our Subscription Members, we’re opening the portal to Stonehenge!"

Szóval csak az elõfizetõknek van.

rotator
😊 Tehát?

Beleolvastam a változásokba, és nem az jött le, hogy csak a fizetõsöknek van.

Csak aki fizet.

rotator
Nem elõfizetõknek is jár? Ez a Stonehenge addon nem csak nekik van?

Változások listája, tetemes! Olvasható itt: http://www.hellgatelondon.com/patches/100 ANGOL

JEEEE a várt 1.0 Patch kijött <#worship>

Nem is egyett, már a sokadiknál járunk.

Patchet.
És már adtak ki.

Látom elég bugos. Adtak már ki ehhez patchot?
Promi
En meg toroltem a kuldetest, ujra kezdtem, es akkor mar jo volt, sot mas ellensegek voltak , es a map is mas volt.Nehol tiszta bug halmaz az egesz.
Promi
Eszre vettek a paparazzit<#hehe>
Mike
😄DDDDDD
én egy-két ruhát tartok a szekrényben mert ha beesik vmi jó pluszba, akkor lehessen variálni, hogy jó legyen a védelmem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

uv
igazából leszarom, nem gyûjtögetek hörcsög módjára, ha mind a három nálam maradna akkor talán érdekelne. így egy -két kipróbálásra váró fegyó, meg a fel nem használt MOD-ok mellett bõven elfér.
ez lenne a legkisebb hiba a játékban...

elõbb a Charing Crosson az összes karakter alsógatyában álldogált. csináltam egy-két képet róla, erre kibasz a játékból, képek meg sehol. vahúúúúúúúúúúú

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Beragadó küldi tárgyaktól való megszabadulás:
Menete:
-tele kell rakni az inventoryt
-aztán odamenni a "deusexmodhoz"
-berakni egy akkora tárgyat, mint amitõl meg akarunk szabadulni (magadról kell levenned, a tárgyat),
-kézbe venni a megszabadulandó tárgyat és bezárni a kezünkben lévõ tárgyal az ablakot. ebben az esetben a kezünkben marad a tárgy
-kilép-belép és megszabadultál tõle. Dob egy üzenetet hogy tárgy került a földre, amit figyelmen kívül lehet hagyni.

Remélem érthetõ voltam, én így szabadultam meg a mozdony alkatrészemtõl.

Mike
naja, de akkor a csomagmegörzõben foglalja a helyet

uv
nálam mindig az egyik vonatalkatrész marad. berakom a pályaudvari csomagmegõrzõbe aztán ott rohadjon meg.

Mike
tényleg, megfulladok a mirigyektõl, meg a kék/zökl/vörös izéktõl, amit nem is enged kiboni,

mit tudok csinálni
meg nálam maradt vmi ketyere is

Mike at home
mert elõbb irotk aztán olvastok
próbánátok a topikomban hasonlót😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kösse fel a gatyát nightmare-en mindenki az utolsó pár küldetés szinte játszhatatlanul nehéz! Egy kukaccal meggyült a bajom nem, hogy azzal amibõl kieseik :S

repro
Én azt vettem észre, hogy a gyûjtögetõs (x db epe, fül-orr-gége, stb) küldetéseknél eddig a megadott szörny mindegyike dobálta magából az alkatrészeit, most meg 3-4-szer vissza kell mennem az adott pályára, mert teljesen kipucolva se jön össze annyi.

N0 TXT TLK PLZ!4!

BlackShadow
kösz szépen srácok 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

uv
hátbaszod ezt jól megmondtuk <#idiota>

uv
1. ALT gomb lenyom, egér bal gomb lenyom, egérrel mozgat

2. két féle portál van, az egyik ami minden karakternél megvan (mint a SPRINT) ezzel csak odafelé mehetsz, vissza nem. a másikat vásárolni-találni lehet (Személyáthelyezõ berendezés) ez oda vissza mûxik.

3. minijáték bõvebb leírás ittend e.

1: alt-ot lenyomod aztan egerrel mozgatod
2: a portal skill csak visszavisz a bazista. van egy szemelyathelyezo nevu targy, ami oda-vissza kaput nyit a bazis es a terulet kozott
3: miniquest. ha kigyujtod oket akkor kapsz cuccokat. ezek
BlackShadow
nekem lenne 3 db kérdésem

-világtérképet lehet valahogy mozgatni? mert most nem látom ahol vagyok mert kilóg a képrõl

-a portállal kapcsolatban a második. ha nyitok egyet, eljutok a bázisra, de vissza miért nem lehet menni? szövege alapján pedig visszavinne, de a bázison semmiféle portált nem látok ahova belépve visszatérnék a csatamezõre

-harmadik meg csak érdeklõdés, h mégis mik azok a kicsi jelek jobb oldalt a hud-on (ilyen fogsor, fogaskerék stb)

kösz! 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az elofizetes hogy mukodik? ha az amerikai weboldalon fizetek elo, akkor eu szerverre is elofizetokent tudok belepni? vagy a game key alapjan hatarozza meg, hogy dollarba vagy euroban kell fizetni? lehet erdemesebb lenne az us szerveren jatszani, es akkor havi ~1k forinttal kevesebb lenne a havidij 😊
SLICK
Nektek a legutóbbi frissítés óta történt vmi változás? Mert nálam a szokottnál is több bug van. Pl: elmegyek vmelyik küldetés helyszínére, kidob a gép kék halállal. Másik, mikor grafikailag nem korrekt a játék. A tárgyaim egyszerûen feketék lesznek, akkor van ami csak beszürkül. Stb..

Másnak is vannak ilyen problémái?

Mike at home
jó, akkor leszarom
tõlem újra is installálhatja hogy magyar legyen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike b+ te már megint zsinórban bekóstolod a népeket.
Miért nem tudod megálni, hogy ne szólj be mindenkinek, aki nem 110%-os kommentet ír?

Mike at home
nem
én is telepíthettem volna magyarul, mégsem tettem meg
ha meg nincs magyar mappa, akkor mit nevez át?

mellékesen meg leirod ugyanazt amit én, csak kérdés minek
tipikus nem olvasás esete

Venom
Hát nemtudom nekem elvileg auto Cseh nyelv lett volna kiválasztva mert én itt Szlovákiában vettem. Szóval szerintem a windows területi beállitásait nézi ami nála nem magyar lehetett. Ésez tuti mert havernak pár napja raktam fel cseh nyelvû vistát és neki is megvan a játék és nála is alapból a magyar nyelv volt kiválasztva a telepíttésnél. Neki is magyar nyelvre vannak álítva a területi beálitások.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Az õ verziója más lehet, különben automatikusan
magyarul telepítette volna, mint nekem is.

Jobb ha többen írnak, akkor sikerülhet neki is
magyarul játszani... 😊
magyarítás

a Flagship Studios / Hellgate London / Data
mappában a language nevû fájlt nyisd meg a
Windows Jegyzettömb programjával,
azzal a
Fájl / Megnyitás / Fájltípus: Minden fájl - legyen
és ott ezt olvashatod :
Language=English
azt írd át erre :
Language=Hungarian

Akkor magyar nyelvû lesz.

Azért írtam azt, hogy nézd meg a játék
Languages mappájában azt, hogy van-e ott
Hungarian nevû mappa, mert ha nincs,
akkor lehet, hogy olyan verziójú játékod
van, amely nem tartalmaz magyar nyelvû szöveget.
Ugyanis amikor feltelepítetted, akkor automatikusan
magyar nyelven telepít.
Mivel nálad nem így történt, ezért lehet, hogy más verziód van.
Például amerikai verzió, amely csak amerikai angol és spanyol nyelvû.
De azért próbáld meg átírni a lamguages fájlban az English szót
Hungarian szóra.
Talán akkor a te verziód is magyar nyelvû lesz. 😊
Mike at home
latom, nem nagyon izgat, hogy mas mar valaszolt 😞

egyébként meg bár ilyen lenne minden játék, hogy egy szöveges file-ban átírom, és máris nyelvet váltottam

Mike at home
nem kell ezt csinalni!
egyszereuen a language.dat-ban atirod az English-t Hungarian-ra, de mar parszor leirtam, csak hiaba ugye 😞

MAGYAR nyelvû is a játék,
8 nyelvû (angol, magyar, cseh, francia, olasz, lengyel, orosz, spanyol).

Nézd meg a játék mappájában a "Language" mappát,
ha neked van benne "Hungarian" mappa, akkor át tudod
állítani magyar nyelvre.
Ha angolul telepítetted, akkor nevezd át az "English" mappát
English-2 névre, aztán a "Hungarian" mappát "English" névre,
akkor magyar nyelvû lesz.
Ez is egy gyors megoldás...