Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen leírhatná a tapasztalatait.
Utoljára szerkesztette: lacuska51, 2018.12.29. 20:49:56
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Koszonom a valaszt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
How much can you take,before you snap?
csak az a kár hogy a tokió kimaradt egyenlőre.
Mindenesetre hetvegen belevagok ismet es megnezem 😊
(annó nekem is kimaradt a multi rész).
How much can you take,before you snap?
tudja valaki, hogy hol lehet egy accountot regisztrálni?
Amúgy közben játszogattam, de nem hittem volna korábban, hogy ez a játék ilyan vacak, olyan szinte mint a Sarious Sam. Nem nyerte el a tetszésemet...<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Qwerty4
http://hellgate.t3fun.com/Home/Home.aspx
a revival-lal toltam egy darabig, a múzeumba jutva lehetett elteleportálni vmi pokoli helyre kinyírni az elsõ keményebb fõbosst, de a múzeumban is volt a végén egy rakat miniboss. utána eluntam és töröltem, de csak a nyomorult skillrendszer miatt, a graf és a sztori is nagyon tetszet...
ha azokat javítaná vmi mod, szivesen végigvinném az egészet, fõleg hogy azóta bejártam londont tavaly 😊
Most kezdtem vele játszani és nem tudom ,hogy melyik szerverre menjek melyik a jobb ?
http://hellgate.t3fun.com/Home/Home.aspx
Feltettem a játékot de sehogy nem megy a multi része. Vki segítsen plz.
Ma keztem el játszani.Nyugotan felvehetek friendba.Nevem HunToni.
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
jó ez a mesterlövész 😊
Fantusz:
Csatlakozom uv-hez, azért nem olyan kegyetlen rossz mint írtad, régen a legerõsebb volt a játék legelején multi shot+rapid fire kombóval a legdurvábban sebzõ karakter volt. Most már nagyon sokat gyengült és tényleg talán a leggyengébb (bár bizonyos helyzetekbe életképesebb mint egy közelharci karakter), nehéz vele kicsit a játék hiszen távolságot kell tartani vele és sokszor kell vele ügyeskedni jó fegyver is kell (megjegyzem evoker bm és guardian még is nagyon fegyver függõ lehet, de cuccok egyébként is fontosak a játékban hiszen errõl szól, viszont nagyon jó cuccok vehetõk olcsón is a játékban mûködõ piacon.
Strikera esküdnek egyébként mellette multi shot beacon vagy multi beacon (strikenál különösen jó lehet hiszen több célon hat). Nekem nincs magas szintû mm-om így konkrét tanácsokat most nem tudok adni, engineer van ami jóval erõsebb.
Új weboldal egyébként:
http://hellgate.web4.hu/
Abban kérném segítségetek,h tudtok-e mondani nekem szervereket hozzá. Nem eredeti a játékom úgyhogy szerintem eredeti szerveren nem tudnék játszani.
ésszel kell csinálni - ez nem az a karakter amivel az ember belerohan a monsztatömeg közepébe. tömegírtásban meg van olyan jó mint akármelyik másik, ha a fegyverbe a megfelelõ modokat pakoljuk. persze el kell dönteni, hogy a fegyver sebzését tápoljuk, vagy a tömegírtásra gyúrunk, én magam az utóbbit szoktam inkább preferálni (persze van második fegyvernek egy olyan is ami semmit sem tud, csak böszme nagyot sebez, egy szál monszták ellen néha jól jön).
gránátból szerintem bõven elég egy pötty a fázisra, esetleg jön még 1-2 a cuccokból, az álcázás/menekülést meg még életemben nem használtam.
tény ami tény: az marhára nem mindegy, hogy milyen cuccokat aggatsz magadra.
Nála számít leginkább, hogy milyen fegyverrel, módosítókkal veszi fel a harcot, s bizony nagy tömeg ellen elég rosszak voltak a túlélési esélyei (álcázás, gránátok)
Nagyon régen járstszottam már a HL-al, s a fórumra is csak betévedtem most, anno a lövészek panaszkodtam a legtöbbet a már-már leküzdhetetlen tömegekre, gyenge fegyverekre (ez a kaszt van leginkább rászorulva a technikai támogatásra)
Tanácsot nem adnék, milyen karakterrel játsz, hisz a legrosszabb, ha olyan figurát kell vezetni a harcban, ami a játélostól távol áll.
A játékban sok az életszerûtlen helyzet (hisz játék), szegény mesterlövészeknek is siralmasan rövid lõtávolságú, lassú tüzelésû fegyverekkel kell egész seregek ellen felvenni a harcot, keményen taktikázni kell.
Idézõenk ott vannak a summonjai, mérnöknek a robotok, az örzõ, pengemester tömegek ellen is hatásos képességeket tanulhat, a mesterlövésznek néhány gránát eldobásán túl a találékonyság, no és az állandóan tápolt fegyverek jelentik a túlélést.
látom elindult a béta regisztráltam letöltöttem de vmi security code-ot kér elsõ indításnál Mi lehet az?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU