Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De restart után illene visszajönni mindennek...
(Tegnap fogta magát, átment fekete-fehérbe, de az ikonok, meg az egyéb apróságok színesek maradtak)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
TPS-ben néha csak a fegyverek látszanak, a karakter nem
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
az miért van, hogy FPS nézetben nem látom a fegyvereimet? az elõzõ pályán még láttam... megnyomhattam valamit, vagy bug?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A hangsúly az arany tojást tojó tyúkon volt.
egyrészt, mert lövész ide vagy oda én "TPS" nézetben nyomom, és ha már a karakterem seggét kell bámulni akkor inkább legyen nõi segg.
másrészt mert sokadik próbálkozásra sikerült létrehoznom egy karit amelyik egy az egyben úgy néz ki, mint egy kedves ismerõsöm 10 évvel ezelõttrõl (ebbõl adódik, hogy mind az öt karakterem tök úgy néz ki, az más kérdés, hogy amint a fejükön van az elsõ sisak ez már tökmindegy).
harmadrészt: jobban esik a lelkemnek egy védtelen lánykával lehentelni a gonosz pokolfattyakat.
www.818clan.eu
vmilyen oknál fogva minél több pénzed van, annál kevésbé szereted a kockázatot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nightmare-en meg elit cuccok nélkül, de szertinem még azokkal sem lehet normálisan nyomulni...
Ugyhogy a kieg-ig pihenõ a részemrõl is.
BattleTag: zydar#2910
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Milyen game ez? 😊
Vagy most off voltam és idiótaságot kérdeztem sokaccorra? 😊
Namindegy..
Üdv! 😊
Catti
[/spam]™
mekkora húzónév már a Diablo, milliós eladásokra számíthatnak, még ha el is bbasszák a programot
ugyanolyan ez mint az EA -nak a Sims, sosem fogják levágni az aranytojást tojó tyûkot
"diablo 3 nem lesz. mert az a hellgate london lett. blizztöl eljöttek a diablot készitök és ök hozták ösze a hellgatét."
A Diablo franchise jogai a Blizzardnál vannak, egy-két éve is elmondták, hogy egyik népszerû világuk rajongóit sem fogják cserben hagyni, folytatni akarják mindet.
Itt a sivatagban elökörködök esténként ezzel, de már készül az assám Redemptionon 😊
A grafika: Vistas laptop, core2 2GB RAM, ATI X1600, volt egy idõszak, amikor teljesen játszhatatlan volt annyira szaggatott a villámos dögöknél, aztán másnap megjavult, azóta semmi gond.
Más:
Van olyan opció egy gépes módban, hogy átadjak cuccokat másik karinak?
diablo 3 nem lesz. mert az a hellgate london lett. blizztöl eljöttek a diablot készitök és ök hozták ösze a hellgatét.
nem mind neked mindenki mazsoláza ki 😊
Mellesleg a KotOR-t én véletlenül sem dicsérném ebbõl a szempontból, az engine sem teljesít igazán jól, de még a legújabb patchcsel is akadnak ksiebb bugok, nyers állapotában pedig akár el is lehet akadni szépen (az 1.00 idõnként véletlenszerûen nem enged tárgyakat felvenni).
jelent meg mostanában olyan játék amivel 20 peccs nélkül is lehetett - és érdemes volt - játszani? nekem a Fable mag a KoTOR dereng valahol a messzi homályban - persze minden játékot nem próbáltam ki.
A kiegészítõt (Hellfire) pedig nem a Blizzard csinálta, ez magyarázatot ad dolgokra 😊 De ettõl függetlenül sokat játszottam vele én is, rengetegszer nyírtam ki Na-krul-t. Meg ugyebár a kiegészítõben lehetett megszerezni azt a tehenes ruhát, az milyen qrvajó volt már 😊 Onnan indult talán a tehenes õrület.
Az engine, ami hajtotta, az kicsit sem volt komolytalan. A kor követelményeinek tökéletesen megfelelt, és a hangulat volt a lényeg. Pár éve is elõvettem még, és egyáltalán nem zavart a grafikája.
Az meg, hogy a Hellgate 3D-s, az nem mentség arra, hogy bugos. Több hibalehetõség van benne sokkal, igen. De a Blizzard talán éppen emiatt nem csinált eddig Dio 3-at, csak akkor fog, ha úgy érzi, hogy tudnak csinálni ugyanolyan minõségi játékot 3D-ben.
mondjuk a Gothic2-ben az tetszett, hogy éjszaka nem nagyon merészkedtem ki az erdõbe, tele volt olyan állatokkal, amik simán megettek vacsira, meg pl. a fogadóban az elején simán elkért 30? aranyat egy éjszakára, késõbb bezzeg amikor már volt pénzem, egybõl nagyuram, meg ingyen, számomra a megtiszteltetés 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
na jó, nem egy Gothic2, de ez van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az összecsapott dologról meg annyit, hogy a diablóban is simán kilopták a szemed a boltosok, olyan árakat kértek, hogy a gatyád ráment, és te voltál az egyetlen reményük. A diablónak a kiegje is nagyon szar lett, (bár lehet szándékosan csinálták ilyen röhejesre a poén kedvéért, pl Na-Krul szövegelése) bár imádtam, és vagy 2 tucatszor végigjátszottam.
Azt sem értem, hogy miért jönnek annyian azzal, hogy a diablóban nem volt ennyi bug, még a legelsõ kiadáskor sem, de azt elfelejti a sok láma, hogy az full 2D-s játék volt, és sokkal komolytalanabb engine hajtotta 😛
De ezzel nem a diablót akarom bántani, (szerintem marad is a trónon még pár évig).
elmondja, hogy hiába basztad a gyöpöt, túlképp szívességet tettél azzal, hogy eltakarítottad a szidolost az útból, mert túl önálló volt. most meg majd jön az igazi haddelhadd, a vén vasvillafarkú meg biztos morcos lesz...
nekem kimondottan tetszik a vége, igaz elsõre egy kicsit zavaros volt, de másodikra már simán érthetõ. figyelembe véve, hogy ebben a játékban még a történet sem lett befejezve a megjelenésre, szerintem elég jó - kicsit lezárja, kicsit nyitva hagyja, gondolom ebbe rondít majd bele a (remélhetõ) kiegészítõ.
mellesleg anno a diablónak sem volt különb vége: agyoncsaptad a gyíkot, kivetted a fejébõl a követ aztán beleraktad a sajátodba, ámen. ott is nézett a júzer, mint a vett malac: most akkor minek heréltem ki 50milla monsztát?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
a mellék küldik jók így mert megvan az a feeling hogy egykét piszkos melót elvégzel az ott élõ szerencsétlen noobok-nak.....
engem az egészben a legvége zavart oké megölöd a sydonait jön murmur nem tudom mit mond vagyis kivan írva de semmi értelme az egésznek aztán felveszed a droppokat bele a portálba és kint vagy a menüben hát lol... legalább valami olyan kellett volna hogy vissza mész a stationra és mindenki ujjong vagy valami de neeem....
www.818clan.eu
Az ilyen folyamatos, nem célzós fegyvereknél van. Ha rátapadsz a gombra, akkor egyre kevesebbet sebzel.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Céltalanul végighenteljük a pályát, a küldetéseknek csak célja van oka nincs, s még a fõgonosz legyõzése után is ugyanannyi a tekintélyünk, mint amikor szakadt gatyában beestünk az állomásra.
Néhány napja ismét Diablozom, nem a történet félszegsége zavart Hellgate-ban, bughalmaitól sokaltam be, s mostanára unalmassá is vált. (a Diblot hónapokon kesresztül nem untam) picit rá kell pihennem <#wink>#wink>
Mert akkor maradok a fókusz + harp használatánál 😊
No az a skála 100% ról indul, és elvileg azt mutatná mennyi van a pajzsból, hiába van a kezedben két pisztoly, az ellennnek akkor is csak egy pajzsa van, ezért mutat csak egy skálát.
Gyakorlatilag idõnként mutogat össze-vissza, úgyhogy ott is lehet valami bug
Ha kettõ van a kezemben akkor csak az egyiknél szóval nemértem miez :S
Feleslegesnek tünik a frakcióbéli megitélésed léte - nem léte, semlegestõl csak a jó felé változhatsz az elvégzett küldetések függvényében, gonosz felé fejlõdni kizárt, mellékküldetések visszadbásával csak az XP-t veszíted el,szövetségesként is annyi a lehetõséged (semmennyi) egy-egy állomáson, mint semleges lézengõként.