6461
  • stevyxix
    jah GAMER az nálam a gép elnevezése az nyilván nálad más, úgy írom akkor, hogy asztal dokumentumok\my games stb ami lejjebb is van
  • stevyxix
    a képeknek itt kellene lenniük:
    C:\Documents and Settings\GAMER\Dokumentumok\My Games\Hellgate\Screenshots
  • ZÓÓÓcsi
    Fraps nem működik Vistán?
  • Gabesz026
    Hi!
    Felraktam igen de sok változás nincs és kb. úgy fut a játék Dx10 alatt mint az első javítás elött szóval még ráférne 1 kis optimalizálás a gaméra. Egyszer 40 FPS-t produkál rá 1 percre meg 10-et. Ja képet nem tudok csinálni mert hiába nyomkodom a Print Scrn gombot nem csinál képet.
    Pedig azért szebb lenne a füst efektet rá sem mertem tenni mert behal az egész. Azért érdemes volt feltenni a Vistát mert végülis nekem tetszik csak a gépet zabálja rendesen. Nem lessz ez rosz csak még meg kell várni az SP2-es javítást mert hát az XP is csak a második jav. után lett olyan amilyen. Ha kérdésed van még válaszolok szivesen.
  • sipikacsa
    Szia Gabesz026,
    Feltetted a Vistát hétvégén? Na milyen lett a game dx10 alatt?
    Érdemes? Változás? Képek?
  • SLICK
    Hy all!
    Nekem lenne egy nagy problémám. Nemrégiben újra kellett raknom a Windowst. Feltelepítettem a Hellagtet is, frissítettem, majd beléptem a multi részébe. Ezután még leszedett pár frissítést, amikor végzett újra kéri a felahasználó nevemet meg a jelszót, lépnék be de egy kis ablak jelenik meg, hogy az alábbi linkről töltsem le a patchet (gondolom Stonehange chronicles-re gondolt). Mondom rendben, patch letölt, erre mikor telepíteném fel vmi hibát ír ki, hogy az egyik fájlal vmi hiba van, a telepítő ablakban látom pirossal CRC hibát jelez. 2-szer is leszedtem, de ugyan ez a hiba.

Valaki nem tudja miért van ez? Megköszönném a segítséget, mert jelenleg nem tudok játszani :|
  • Mike
    szerintem meg ne verd itt magad
    meg is veheted a játékot és akkor nem kell crack

és nem jó a crakc a patchek után
    milyen megdöbbentő

a vista meg csak hab a tortán
  • BlackShadow
    régi verziójú krekket ne használj új verziójú játékhoz :) ugy kb ennyi a megoldás
  • manutdzoli
    Ne nézzél már hülyének..annyira nem vagyok balfasz hogy xp alatt próbálom indítani dx10-ben.Vista Ultimate 32bit van a gépemen.Tegnap újraraktam az játékot,crack és faszául megy.Miután felrakom a frissítést,és crack elkezd szarakodni.Milyen frissítést érdemes felrakni?Melyiket?
  • Petyb
    Szoktam játszani és 400+ a szerencsém :)
  • zee21
    te hallod honnan a rákból szerzel ennyi jo cumot folyton???
  • savior
    csak xp alatt nincs dx10
  • Fantusz
    "Néhány tudnivaló a DirectX 10-ről:

A Windows Vistában debütáló DirectX 10 utasításkészlet (API) nevének kissé ellentmondóan nem a 9-es verzió továbbfejlesztése. A korábban Windows Graphic Foundation (WGF) néven fejlesztett, de később mégis a DirectX-re keresztelt platform egy teljesen új szoftverkörnyezet, melyet a Microsoft szinte a nulláról kódolt újra.

A DirectX 10-es verziója képes különböző anyagtulajdonságokat kezelni, csökkenti a központi processzor terhelését, és kihasználja a modern videointerfészek minden képességét. Használatával - a főként játékokra jellemző, de komplex grafikai programokban is használatos megjelenítési módoknál - részletgazdagabb környezetek, valósághűbb anyagfelületek és árnyékok, a mozgó objektumok alakjának elmosásával pedig dinamikusabb képek jeleníthetők meg.

A DirectX 10 működésének alapfeltétele a Windows Display Driver Model-nek (WDDM) megfelelő eszközmeghajtó, vagyis a teljes értékű platform csak Windows Vista operációs rendszeren érhető el. A videoillesztő-platform a Windows NT 4 óta nem változott jelentősen, a WDDM az első jelentős megújítása a grafikus alrendszernek.

A DirectX verziók a látszat ellenére nem kompatibilisek visszafelé. A zökkenőmentes átállás érdekében minden újabb kiadás tartalmazza a korábbi verziók binárisait is, így az alkalmazások mindig meghívhatják a számukra megfelelő függvényeket. A Windows Vista operációs rendszerben kompatibilitási okokból mind a DirectX 9, mind a DirectX 10 megtalálható. DirectX 10-képes hardver híjján a 9-es verzió egy speciális változata, a DirectX 9Ex (korábbi nevén 9L) dolgozik, mely a WDDM driver-modellhez és az új grafikus alrendszer sajátosságaihoz lett igazítva. A DirectX 10 szinte minden komponense új, egyedül a DirectMusic összetevő maradt változatlan."

DirectX 9 működik, DirectX 10 nem - két különböző program, millió oka lehet annak, hogy miért nem működik DirectX 10 alatt, de nem érdemes összefüggést keresni azzal, hogy a DirectX 9-el megyen.

• Mike
    xp alatt daemon 4.06 és yasu és nem kell crack
  • savior
    talan meg az lehet a megoldas, hogy xp-d van es nem vistad :). esetleg a crack csak a dx9-re van. de ha ez se jon be akkor passz. talan nezd at a hivatalos forumot.
  • Bhalage
    hali,

Evoker segitseget kernek;

az focus itemekkel kapcsolatban az a kerdesem, hogy vannak a kulonbozo tipusu focusitemek axis, locust, stb

nos hogy ha evokerrel 2t veszek kezbe az akkor van-e valami ajanlott kombo amivel erdemes tolni, vagy tokmind1, damage es a speci tulajdonsagok osszeadodnak-e ?
    vagy ez hogy van ;d
  • Petyb
    És még ezek

• Petyb
    Ez így egyben eladó: a 3 moddal 800-as poison attack strengt!!

• Petyb
    Eladó cuccaim
    20K PL / db

• manutdzoli
    Igen beállítottam,feltelepítettem újra,patch,crack stb.és indul,grafikába feltettem mindent fullra,és játszottam vele.Aztán kiléptem,és semmi.Hogy mi lehet a baj azt nem tudomTalán az hogy amikor a grafikát emeltem valami olyat állítottam amit nem szeret?Mert azt nem értem hogy dx9-ben indul,dx10-ben már nem.Szóval itt nem lehet crack baj,mert akkor dx9-ben sem menne.
  • savior
    a jatekban beallitottad, hogy dx10-et hasznaljon?
  • manutdzoli
    Valaki találkozott már ilyen hibával?
  • manutdzoli
    Kipróbáltam egy csomó crack-et de egyikkel sem jó
  • Noodlee
    nem jó a cracked.
  • manutdzoli
    És mit csináljak hogy jó legyen?Nincs megoldás?nem hiszem el
  • BlackShadow
    vista
    amugy nemtudja, csak humoros akart lenni!
  • manutdzoli
    Sziasztok!Nem tudjátok miért szarakodik a játék dx10-ben?Szóval bemegyek a játék mappájába,ott van hogy hellgate_sp_dx10_x86,és nem akarja elindítani a játékot.Bejön a fekete képernyő,de tovább semmi.hellgate_sp_dx9_x86 simán indul.Nem tudjátok mi a probléma?
  • Mike
    máe kipróbáltam
    megy
  • Promi #5192
    Miert nem rakod fel a leg ujabb Daemon -t?
  • Mike
    elnézést hogy warez:

ha felteszem a mostani patchet működik tovább a daemon 4.06 + yasu 1.4.7 combo?
  • Petyb
    Ezt nem fogjátok elhinni, játszok Stonehenge-ben, kiesik egy 150 csizma +AA 12-vel, gondoltam mázli, aztán esik egy másik csizma 235 pajzs, és sorolhatnám milyen durva páncélok potyognak. (még mindig túl erősnek tartom a követelményrendszerét a tárgyaknak)

Tegnap végigvittük páran a Stonehenge-et. Kicsit gyengének találtam, a főmonszta csak 50-es:(

A menet úgy néz ki, van 4 féle eszencia, amikből 5-5 kell, hogy bejuss a barlangjukba. Ott meg kell ölni az ottani főmonsztát, azok fejvesztve menekülnének, de fejetlenül nehéz, szóval a négy fejjel lehet menni a fő gonoszho. Ahova egy érdekes pálya vezet kb. 10 szint felfele, és le is lehet esni, ( meghalni nem, mikor estem 5 szintet azt hittem végem, bár mire visszaértem ahonnan indultam végem is volt agyilag) Egy portál visz a sráchoz, akit szépen megcsináltak. A pálya egy hatalmas pentagramma, ami lebeg a nagy piros semmiben, nekem tetszett. (RUN-olni nem lehet, mert másodjára nem dob semmit:(, bár ha a quester kilép, mielőtt meghalna akkor lehetséges, csak abban mi jó a questernek :S)
  • Noodlee
    Igen, még mindig annyi.
  • Rusy
    előfizetésnél is 50-es a max szint?
  • Mike
    késő? korán van még! :)))
  • Truck Driver001
    [imád,megy vissza játszani:D]
  • 5c0rp330n
    alt nyomva, közben egérrel.
  • Truck Driver001
    Estét emberek!Na csak kiléptem a játékból így három negyed kettőre!:D
    A kérdésem az lenne,bár már biztos sokan kérdezték,de nézzétek el nekem mert fáradt vagyok.Így nem olvasnék vissza ha nem baj.Szóval amikor rápréselem az ujjam a M-betűre,bejön a világtérkép,de rohadtul kilógnak bizonyos helyek nevei.Ergo,nem tudom merre induljak egy megadott cél felé,mert nem látom be a térképet.Vagy ezt lehet vlhogy mozgatni esetleg?
  • Tiati
    Nálam is vol t hasonló hiba, azóta azt teszem,
    hogy a játékból való kilépés előtt elteleportálok egy
    másik állomásra, akkor automatikus kimentés lesz,
    akkor a "save" mappát kimentem valahova és csak
    utána lépek ki a játékból.
  • BlackShadow
    kipróbáltam h indítottam egy karaktert uazzal a névvel majd a mentéseket rányomtam.. de nem jött be.. így baszhatom a karakterem :'(
    ill még 1 vmit megpróbálok :)

siker! találtam egy tmp filet a karakterem nevével, átneveztem hg1-re és visszakaptam :) úgytűnik hibásan lépett ki legutóbb a prog
  • BlackShadow
    kösz a tippet. közben csináltam egy új karaktert, és asszem megtaláltam mi okozhatja a hibát. az új karakternél a Hellgate\Save\Singleplayer mappában van a karakter mappája, és van egy hg1 file is a nevével. nos ez a régi karakteremnél hiányzik..
    ez nagy para? :D v ha csinálok egy sima filet elnevezem ennek akkor jó?