Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackArt
Mintha levenné néha a garfikát, nekem a "bástyás" próbánál tüntette el a mobokat, egy idõ után már csak egy alaktalan forma lövöldözött rám, azt hittem levágtam kezeit lábait, mondom dögölj meg máááááááááááááá!!!!
De restart után illene visszajönni mindennek...
(Tegnap fogta magát, átment fekete-fehérbe, de az ikonok, meg az egyéb apróságok színesek maradtak)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Valami ilyesmi 😊

uv
bõven lehet bug.
TPS-ben néha csak a fegyverek látszanak, a karakter nem

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

poppe
sziasztok!
az miért van, hogy FPS nézetben nem látom a fegyvereimet? az elõzõ pályán még láttam... megnyomhattam valamit, vagy bug?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

nem konkrétan azt mondta, hogy a Blizzard olyan, mint az EA.
A hangsúly az arany tojást tojó tyúkon volt.

5c0rp330n
Ugyanolyan, mint az EA? Az az EA, ami évente kiad 3 visszafejlesztett fifát és havonta Sims kiegészítõket? Mint a Blizzard? Egyes, leülhetsz.

uv
jó. jó bugos - de engem szórakoztat.

uv
naná, hogy csaj karakterrel nyomulok!

egyrészt, mert lövész ide vagy oda én "TPS" nézetben nyomom, és ha már a karakterem seggét kell bámulni akkor inkább legyen nõi segg.

másrészt mert sokadik próbálkozásra sikerült létrehoznom egy karit amelyik egy az egyben úgy néz ki, mint egy kedves ismerõsöm 10 évvel ezelõttrõl (ebbõl adódik, hogy mind az öt karakterem tök úgy néz ki, az más kérdés, hogy amint a fejükön van az elsõ sisak ez már tökmindegy).

harmadrészt: jobban esik a lelkemnek egy védtelen lánykával lehentelni a gonosz pokolfattyakat.

zee21
én blademaster csajkát csináltam 😄😄 örzõm az egy nagy feka állat lett mert az már télleg röhejesen néznek ki hogy egy 150centis C-s lányka aprít mindenkit... 😄

www.818clan.eu

Mike
meg az rizikós is
vmilyen oknál fogva minél több pénzed van, annál kevésbé szereted a kockázatot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a mérnököm csaj az õrzõm fickó

Jaja! Én is így gondolom. Egyszerûen a második és harmadik karakterem "készítése" közben már csak nyûg volt megcsinálni a mellékküldiket, már nem volt igazán élvezhetõ (fõleg hogy 2 óránként kidob mem hibával) a játék.
Nightmare-en meg elit cuccok nélkül, de szertinem még azokkal sem lehet normálisan nyomulni...
Ugyhogy a kieg-ig pihenõ a részemrõl is.

BattleTag: zydar#2910

<#puszi>

BlackArt
Ez a baj manapság: túl sok és túl sok hasonló cucc jön ki, kevés az egyedi, új ötleteket felvonultató játék. Emellett meg szép szép a hajladozó fû, de inkább játszani szeretnék...

Többm külön fejlesztõcsapata van a Blizzardnak, az eddigi két Diablóért felelõs gárdába pedig alkalmazottakat is vesznek fel.
BlackArt
Jaja, de néha azért egész jól mozog. Télleg, mindenki lányt kreált? Eddig egy fickót próbûltam de elég durung a formája akárhogyan húzom csavarom. A sárgalábúak viszont jól riszálnak, bár nem Lineage2 stílusúak 😊

ha lesz rá csapat biztos lesz köv diabló. csak tul sok játékot igérnek.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

CattiBrie
Sziasztok!

Milyen game ez? 😊
Vagy most off voltam és idiótaságot kérdeztem sokaccorra? 😊
Namindegy..

Üdv! 😊
Catti

[/spam]&#8482;

Mike
no meg a zsebüket sem fogják cserbenhagyni
mekkora húzónév már a Diablo, milliós eladásokra számíthatnak, még ha el is bbasszák a programot
ugyanolyan ez mint az EA -nak a Sims, sosem fogják levágni az aranytojást tojó tyûkot

Mike
nekem is tetzsene a szamurájkard, ha néha két kézzel fogná meg, és nem csak hadonászna vele, mint vmi kaszával

Nem tudom, hogy mennyire számít bugosnak a mûfajon belül, mindenesetre MMO-ként nem akartam idekeverni.

"diablo 3 nem lesz. mert az a hellgate london lett. blizztöl eljöttek a diablot készitök és ök hozták ösze a hellgatét."

A Diablo franchise jogai a Blizzardnál vannak, egy-két éve is elmondták, hogy egyik népszerû világuk rajongóit sem fogják cserben hagyni, folytatni akarják mindet.
BlackArt
Na ja, de én csak szamurajkarddal vagyok hajlandó nyomulni. De pár lappal hátrébb láttam vmi Haluna Hatalma kardot, bár takarva volt.
Itt a sivatagban elökörködök esténként ezzel, de már készül az assám Redemptionon 😊
A grafika: Vistas laptop, core2 2GB RAM, ATI X1600, volt egy idõszak, amikor teljesen játszhatatlan volt annyira szaggatott a villámos dögöknél, aztán másnap megjavult, azóta semmi gond.

Más:
Van olyan opció egy gépes módban, hogy átadjak cuccokat másik karinak?

kinek mi. az elöfizetöi szám magáért beszél.
diablo 3 nem lesz. mert az a hellgate london lett. blizztöl eljöttek a diablot készitök és ök hozták ösze a hellgatét.

nem mind neked mindenki mazsoláza ki 😊

Eladó Hellgate London játék, magyar ver., eredeti, kézikönyvel, 1x volt telepítve, max 2órát volt a gépben. Ár: a bolti ár fele (Szegeden vettem a MM-ban 11e-valamennyiért). Ha érdekel írj privibe. Esetleg csere is érdekel, de inkább a cipi kéne. Üdv
BlackArt
Nightmare-en melyik szamurájkard forma a legjonbb? (Utoljára egy Masamune Nodachit találtam, azzal, meg egy turbózott dragonnal már jól lehet aprítani.)

BlackArt
Arra a rajzfilmszerû marhaságra gondolsz?

Amikor a dió 2 kijött, akkor már az egész garfika elavultnak számított, mivel évekig csak húzták a kiadást. Majd a diablo 3 is kijön a meghirdetés idõpontja +5 év múlva 😛

wowrol hallotál? 😄D

A Blizzardnak eddig még csak összesen egy játékátt adták ki relatíve bugosan és optimalizálatlanul - az pont a Diablo 2 volt. Azóta viszont deklaráltan ragaszkodnak ahhoz, hogy játékuk csak jelenhet meg, ha tényleg készen van. És ezt a kiadó engedi is nekik.

Mellesleg a KotOR-t én véletlenül sem dicsérném ebbõl a szempontból, az engine sem teljesít igazán jól, de még a legújabb patchcsel is akadnak ksiebb bugok, nyers állapotában pedig akár el is lehet akadni szépen (az 1.00 idõnként véletlenszerûen nem enged tárgyakat felvenni).
uv
van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Dio3 megjelenésekor vissza fogjuk sírni a HellgétLondon "aprócska" bugjait <#idiota>. szeretném ha nem lenne igazam,de...
jelent meg mostanában olyan játék amivel 20 peccs nélkül is lehetett - és érdemes volt - játszani? nekem a Fable mag a KoTOR dereng valahol a messzi homályban - persze minden játékot nem próbáltam ki.

5c0rp330n
Kristály? Lélekkõ volt az, dehogy kristály 😊
A kiegészítõt (Hellfire) pedig nem a Blizzard csinálta, ez magyarázatot ad dolgokra 😊 De ettõl függetlenül sokat játszottam vele én is, rengetegszer nyírtam ki Na-krul-t. Meg ugyebár a kiegészítõben lehetett megszerezni azt a tehenes ruhát, az milyen qrvajó volt már 😊 Onnan indult talán a tehenes õrület.
Az engine, ami hajtotta, az kicsit sem volt komolytalan. A kor követelményeinek tökéletesen megfelelt, és a hangulat volt a lényeg. Pár éve is elõvettem még, és egyáltalán nem zavart a grafikája.
Az meg, hogy a Hellgate 3D-s, az nem mentség arra, hogy bugos. Több hibalehetõség van benne sokkal, igen. De a Blizzard talán éppen emiatt nem csinált eddig Dio 3-at, csak akkor fog, ha úgy érzi, hogy tudnak csinálni ugyanolyan minõségi játékot 3D-ben.

5c0rp330n
A Diablo vége nem volt semmi valóban, én is csak néztem akkor 😊 Viszont az nem olyan nézés volt, mint itt, hogy "ennyi volt", sokkal inkább ilyen: "mi a f@@@sz?!" 😊 A Diablo-ban azért ott volt a hangulat ezerrel, ami a Hellgate-be sztem nem sok jutott. Még emlékszem a falu zenéjére, a faluban az arcokra. Hihetetlen játék volt. A Diablo 2 pedig mindent megmagyarázott, az egész egy kerek egésszé állt össze.

Mike at home
nem kéne spoilerkedni, van aki még nem játszotta végig

mondjuk a Gothic2-ben az tetszett, hogy éjszaka nem nagyon merészkedtem ki az erdõbe, tele volt olyan állatokkal, amik simán megettek vacsira, meg pl. a fogadóban az elején simán elkért 30? aranyat egy éjszakára, késõbb bezzeg amikor már volt pénzem, egybõl nagyuram, meg ingyen, számomra a megtiszteltetés 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor el keleltt volna olvasni, egész érdekes a történet
na jó, nem egy Gothic2, de ez van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A dió 1-et is ezzel hagyták nyitva, hogy a homlokodba vágtad a kristályt, kellett valami szál, amin elindulhatnak a második részel 😊

Az összecsapott dologról meg annyit, hogy a diablóban is simán kilopták a szemed a boltosok, olyan árakat kértek, hogy a gatyád ráment, és te voltál az egyetlen reményük. A diablónak a kiegje is nagyon szar lett, (bár lehet szándékosan csinálták ilyen röhejesre a poén kedvéért, pl Na-Krul szövegelése) bár imádtam, és vagy 2 tucatszor végigjátszottam.
Azt sem értem, hogy miért jönnek annyian azzal, hogy a diablóban nem volt ennyi bug, még a legelsõ kiadáskor sem, de azt elfelejti a sok láma, hogy az full 2D-s játék volt, és sokkal komolytalanabb engine hajtotta 😛
De ezzel nem a diablót akarom bántani, (szerintem marad is a trónon még pár évig).

uv
mit nem lehet érteni murmur szövegén?

elmondja, hogy hiába basztad a gyöpöt, túlképp szívességet tettél azzal, hogy eltakarítottad a szidolost az útból, mert túl önálló volt. most meg majd jön az igazi haddelhadd, a vén vasvillafarkú meg biztos morcos lesz...

nekem kimondottan tetszik a vége, igaz elsõre egy kicsit zavaros volt, de másodikra már simán érthetõ. figyelembe véve, hogy ebben a játékban még a történet sem lett befejezve a megjelenésre, szerintem elég jó - kicsit lezárja, kicsit nyitva hagyja, gondolom ebbe rondít majd bele a (remélhetõ) kiegészítõ.

mellesleg anno a diablónak sem volt különb vége: agyoncsaptad a gyíkot, kivetted a fejébõl a követ aztán beleraktad a sajátodba, ámen. ott is nézett a júzer, mint a vett malac: most akkor minek heréltem ki 50milla monsztát?

Kori
syndonia résszel maxmálisan egyetértek, valami kis videot bedobhatak volna

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Venom
Lol így van vége? és sehova tovább nemlehet nyomulni a karakterrel ezután vagy mifene?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

zee21
hát mondjuk ha nem kattintod el a párbeszéd ablakokat akkor azért kialakul egy sztori.....
a mellék küldik jók így mert megvan az a feeling hogy egykét piszkos melót elvégzel az ott élõ szerencsétlen noobok-nak.....
engem az egészben a legvége zavart oké megölöd a sydonait jön murmur nem tudom mit mond vagyis kivan írva de semmi értelme az egésznek aztán felveszed a droppokat bele a portálba és kint vagy a menüben hát lol... legalább valami olyan kellett volna hogy vissza mész a stationra és mindenki ujjong vagy valami de neeem....

www.818clan.eu

repro
ööö nem. A százalék a célkereszt mellett azt mutatja, hogy hány százalékot sebez a fegyvered a maximumból.
Az ilyen folyamatos, nem célzós fegyvereknél van. Ha rátapadsz a gombra, akkor egyre kevesebbet sebzel.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Fantusz
Nyílvánvaló, hogy egy 10 éves játékot grafikailag nem lehet a mostaniakhoz hasonlítani, de összességében szerintem sem sikerült még megközelíteni sem a Diablo szinvonalát.
Céltalanul végighenteljük a pályát, a küldetéseknek csak célja van oka nincs, s még a fõgonosz legyõzése után is ugyanannyi a tekintélyünk, mint amikor szakadt gatyában beestünk az állomásra.

Néhány napja ismét Diablozom, nem a történet félszegsége zavart Hellgate-ban, bughalmaitól sokaltam be, s mostanára unalmassá is vált. (a Diblot hónapokon kesresztül nem untam) picit rá kell pihennem <#wink>

Fantusz
Elvileg két Harppal gyorsabb a pajzsáttörés, de én is egy Harpot + fókuszt használok.

5c0rp330n
Na igen, ez is egy olyan dolog, amit nagyon csúnyán elbasztak. Egészen egyszerûen semmibe vesznek, nem zavartatják magukat, hogy gyakorlatilag te ölted meg a pokol legdurvább szörnyeit és te mentetted meg a világot, amíg õk úgy csináltak, mintha harcoltak volna (már amelyik), közben 1%-át nem vették le soha egy darab szörnynek sem. Egyszerûen ez az egészet elrontja, de nagyon csúnyán. Talán emiatt nem is érdekelt a "történet" már amennyire létezik ilyen ebbe a játékban, gyakorlatilag minden párbeszédet átugrottam. Hát kérem, hogy van ez a Diablo színvonalától? Ott tényleg mindig tudtad, hogy pontosan mi történik és mit miért csinálsz, összekapcsolódtak egymással a küldetések, egyikbõl következett a másik. Egészen egyszerûen leírhatatlan hangulata volt, míg ez tényleg csak egy kattintgatós hack 'n slash, ahol egymás után ömlenek rád az összefüggéstelen küldetések, közben azt sem tudod, mi történik körülötted, csak azt látod, hogy meg fel a szinted és a végén megmented a világot. Mintha egy olyan félkész játék lenne, aminek még nem dolgozták ki a sztoriját, abszolúte.

Venom
Aha értem. Viszont akkor a két Harp használata fölösleges?
Mert akkor maradok a fókusz + harp használatánál 😊

Rájöttem 😄
Hogy lehetséges visszajutni az exodus terültre ha eljöttem és nem csináltam meg a küldetést? (single)
Mike at home
abszolut lieneáris

Fantusz
Harp pisztoly a pajzsot szedi le a démonokról, utánna a summonok pillanatok alatt végeznek vele - erre gondolom rájöttél.

No az a skála 100% ról indul, és elvileg azt mutatná mennyi van a pajzsból, hiába van a kezedben két pisztoly, az ellennnek akkor is csak egy pajzsa van, ezért mutat csak egy skálát.

Gyakorlatilag idõnként mutogat össze-vissza, úgyhogy ott is lehet valami bug

Venom
Lenne egy kérdésem amire nemtudtam rájönni. Lehet énvagyok hülye de Harp pisztolynál miaza százalék jelzõ ami lefelé megy amikor ellenségre lövök?
Ha kettõ van a kezemben akkor csak az egyiknél szóval nemértem miez :S

Fantusz
Kezded elsõ szintû csicskaként a játékot, és csicska is maradsz végig, csak a szinted növekszik. - ez a része teljesen kidolgozatlan maradt a játéknak.

Feleslegesnek tünik a frakcióbéli megitélésed léte - nem léte, semlegestõl csak a jó felé változhatsz az elvégzett küldetések függvényében, gonosz felé fejlõdni kizárt, mellékküldetések visszadbásával csak az XP-t veszíted el,szövetségesként is annyi a lehetõséged (semmennyi) egy-egy állomáson, mint semleges lézengõként.