Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
leirtam nem olyan régen
keresd meg 😊
najó, át kell irni a language.dat-ben a beállítást
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nálam is szétszedték, nemtom mire föl találták ki <#wilting>#wilting> faszra se való.
talán azért rakták bele, hogy elhangozhasson a játék talán egyetlen értékelhetõ párbeszéde (Lucius-Tech314)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
de az AP pontokért kapott plusszokat itt is bevezethetnék - álmodozom össze-vissza, le se szarják ezek azt, aki nem fizet elõ.
mert ha nem ülsz bele legalább egy pillanatra, akkor nem adja be az kvesztet. menj vissza Tech314-hez, ülj bele a kávédarálóba, szállj ki, aztán menj el megint az oszlophoz. nálam legalábbis volt ilyen gond, meg is oldódott. ha ez sem segít akkor passsz...
Egyáltalán mi volt az? Semmi hivatalos nincs róla! :S
--------------------------
ugye a mythos a flagship masik mmo-ja, es ott mar bevezettek az ap-t. ott ugy mukodik, hogy amelyiket kigyujtjuk az atalakul egy passziv skille. pl +5% sebzes vagy +5% tamadasi sebesseget ad. es ezekbol lehet parat kivalasztani, hogy hasson. elkepzelheto hogy itt is valami hasonlot akarnak majd. talan annyi problema van ezzel, hogy nem igazan lehet raallni valamelyik kigyujtesere. csak jatszik az ember aztan kapja oket. 50-es szintre kb mindegyik ap kigyulik, de ha nem akkor se nagy melo a maradekot osszehozni.
saját magadnak mondtál ellent azzal, hogy az EA adta ki a Hellgate-t
arról nem beszélve, hogy ÉPPEN szó volt róla, hogy a Dio2 mennyire bugos volt
szal
és ezek után irni a két koppos posztot
szerinted én versenyzek veled?
kis szaros vagy hozzám képest, szal meg is feszülhetsz
persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet valamiben igazad, és én azt nem ismerném el
egyszerüen úgy látom, gyenge vagy szövegértésbõl, és ezt most ne fikázásnak vagy személyeskedésnek vedd
csak, hogy mondjon õ is valamit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és hogy keserítselek, a Hellgate-t is az EA adta ki
kopp 😊
Egy szó mint száz: A Blizzard teljesen más szellemiségben fejleszt/ad ki a játékot, mint az EA, sosem adott ki szart a kezei közül. Ritkán ad ki játkot, és a legtöbb kiadott játéka legenda. Az EA kb ilyen arányban ad ki abszolút nulla játékokat, tömegszámra.
egyébként a tahó parasztot visszavonom, csak kicsit felhúztam magam
a véleményed az EA-ról meg tök indiferens ebben a kérdésben
szeretsz mindent minõsíteni magad körül?
kilép-belép és újra ott van
emellett az Idézõk szeretnek "szent tûzben" is égni
"ugyanolyan ez" - a Diablo - " mint az EA -nak a Sims, sosem fogják levágni az aranytojást tojó tyûkot"
vagyis aranytojást tojó tyúk, a Diablo olyan húzónév, ami szép eladásokat produkál, éppen ezért nem fogják veszni hagyni
szövegértés! aztán ugass!
ilyen cuccban fokozza a többiek harci kedvét:

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
--------------------------
ópen-eksün.
máshol 11k.
De a ProStreet sem drágább. 😊 Dio 2 kicsitkét jobban tartotta az árát annakidején, emlékszem még, legalább fél évet vártam rá, hogy lejjebb menjen, aztán meguntam a várakozást és megvettem 10 vagy 12k-ért.
www.818clan.eu
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
akkor vár még rám pár meglepetés 😊)))
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!