Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
Hmm pedig már énis összefutottam ilyennel 😄 ráadásul kétszer is ráadásul én is Leicester Square-n.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Már egy jó páran beszúrtak ilyen képet, de én még egyszer sem találkoztam ilyennel, pedig 6 karaktert is viszek 😄

repro
Találkoztam egy király buggal:

Nem lehet tovább menni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sikerült megoldanom rámentem hogy félbehagyás aztán az utolsó próbát elõrõl kezdtem, igaz most belefutottam 1 olyan bugba hogy amikor ki akartam szálni a robotból a robot eltönt az én testem meg nem jelent meg 😄 de sikerült megcsinálni.
zee21
nem mert ha még murmur ott van nincs pokolkapus cucc :S

www.818clan.eu

menj vissza az allomasra, aztan irany a pokolkapu
Egyszerûen nem tudom megcsinálni az utolsó próbát kiírta hogy beszélj murmural de hiba nézek rá nem jelenik meg a buborék már vagy 6-7x bejártam azt a területet a játékból is kiléptem meg vissza és semmi az oszlopon zöld a buborék de nem történik semmi murmural meg nem tok beszélni van 1 kék kapu az oszloptól nem messze az út közepén de arra meg hiba megyek rá nem történik semmi a robot megint ott áll lucius mellett de már nem tudok beleszálni csak 1x tudtal legelõször de akkor szétszedte az elsõ ellenfél
Mike at home
de
leirtam nem olyan régen
keresd meg 😊

najó, át kell irni a language.dat-ben a beállítást

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Látom hogy magyar a képek maiket baraktatok. Van hozzá magyarítás? Vagy eleve magyarul jelent meg? Ha nem hogy lehet magyarrá tenni a khm... próbaverziómat?
Mike at home
mi az az AP? néha nekem is ad 20-20 AP-t doboz széttörésért, meg egyébért

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uv
akkor nem tudom.
nálam is szétszedték, nemtom mire föl találták ki <#wilting> faszra se való.
talán azért rakták bele, hogy elhangozhasson a játék talán egyetlen értékelhetõ párbeszéde (Lucius-Tech314)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Igen beszáltam az elsõ ellenfél akivel találkoztam szét is szedte.
uv
szingli vagyok <#nyes>

de az AP pontokért kapott plusszokat itt is bevezethetnék - álmodozom össze-vissza, le se szarják ezek azt, aki nem fizet elõ.

azt tudtatok hogy a vegso probakat is meglehet csapatban csinalni?
uv
beszálltál a robotba?

mert ha nem ülsz bele legalább egy pillanatra, akkor nem adja be az kvesztet. menj vissza Tech314-hez, ülj bele a kávédarálóba, szállj ki, aztán menj el megint az oszlophoz. nálam legalábbis volt ilyen gond, meg is oldódott. ha ez sem segít akkor passsz...

Elakadtam a végsõ próbánál az elnne a feladat hogy beszélj murmurral de nem jelenik meg a zöld buborék, 1 oszlop is van ott de annál meg hiába kattintok ha zöld nem történik semmi. Próbáltam azt is hogy újra végigmentem a terülten.
Tudja valaki, hogy milyen változást hozott a legutóbbi frissítés?
Egyáltalán mi volt az? Semmi hivatalos nincs róla! :S

--------------------------

Mike
najóvan beszéljünk másról

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ap pontrol egy kis szosszenet:
ugye a mythos a flagship masik mmo-ja, es ott mar bevezettek az ap-t. ott ugy mukodik, hogy amelyiket kigyujtjuk az atalakul egy passziv skille. pl +5% sebzes vagy +5% tamadasi sebesseget ad. es ezekbol lehet parat kivalasztani, hogy hasson. elkepzelheto hogy itt is valami hasonlot akarnak majd. talan annyi problema van ezzel, hogy nem igazan lehet raallni valamelyik kigyujtesere. csak jatszik az ember aztan kapja oket. 50-es szintre kb mindegyik ap kigyulik, de ha nem akkor se nagy melo a maradekot osszehozni.
5c0rp330n
lál <#worship>

Mike at home
hát éppen hogy nem
saját magadnak mondtál ellent azzal, hogy az EA adta ki a Hellgate-t
arról nem beszélve, hogy ÉPPEN szó volt róla, hogy a Dio2 mennyire bugos volt
szal
és ezek után irni a két koppos posztot
szerinted én versenyzek veled?
kis szaros vagy hozzám képest, szal meg is feszülhetsz

persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet valamiben igazad, és én azt nem ismerném el
egyszerüen úgy látom, gyenge vagy szövegértésbõl, és ezt most ne fikázásnak vagy személyeskedésnek vedd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

5c0rp330n
Ráadásul igazam van 😊

BlackShadow
blizzard fényévekkel igényesebb mint az EA az száz 😊
csak, hogy mondjon õ is valamit

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mike
tenyérbemászóan szemtelen vagy, és akkor is, amikor nincs igazad

5c0rp330n
Talán épp ezért lett ilyen félkész. Kopp-kopp 😊

Mike
a smiley-kat nem vontam vissza 😊

Mike
hát nemtom, ad ki az EA jót is
és hogy keserítselek, a Hellgate-t is az EA adta ki
kopp 😊

5c0rp330n
Jajj, bocsi 😊 Semmi probléma, de azért nem állom ki, hogy ne szóljak vissza, h neked meg a qrv@ szádat, de persze ne vedd a szívedre 😊
Egy szó mint száz: A Blizzard teljesen más szellemiségben fejleszt/ad ki a játékot, mint az EA, sosem adott ki szart a kezei közül. Ritkán ad ki játkot, és a legtöbb kiadott játéka legenda. Az EA kb ilyen arányban ad ki abszolút nulla játékokat, tömegszámra.

Mike
ezt biztos nem
egyébként a tahó parasztot visszavonom, csak kicsit felhúztam magam

kedves Mike azért néha te is jól beszólsz a népeknek. Én is kaptam már meg tõled 😛

Mike at home
a vonat olcsóbb, 3200 HUF

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
5529 HUF lenne csak odautazni kocisval 😊)) (211 km)

Mike at home
az eladott példányszámot és az árbevételt nézd
a véleményed az EA-ról meg tök indiferens ebben a kérdésben
szeretsz mindent minõsíteni magad körül?

Mike at home
azt akkor csinálja amikor már tényleg hajszálon függ az életed

Mike at home
FPS-ben ez normális
kilép-belép és újra ott van

emellett az Idézõk szeretnek "szent tûzben" is égni

Mike at home
meg jó lenne ha megtanulnál olvasni!

"ugyanolyan ez" - a Diablo - " mint az EA -nak a Sims, sosem fogják levágni az aranytojást tojó tyûkot"
vagyis aranytojást tojó tyúk, a Diablo olyan húzónév, ami szép eladásokat produkál, éppen ezért nem fogják veszni hagyni

szövegértés! aztán ugass!

Mike at home
Hogy rühellem ezt az egyes leülehetsz dumát! Másképp, kevésbé visszataszító és lekezelõ módon nem tudod elõadni, hogy nem értesz egyet a véleményemmel, te tahó paraszt? <#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

Látom nem érted még most sem a kommentje lényegét.

Diodi
Az utolsó harcban, a pokoli helyzetben,
ilyen cuccban fokozza a többiek harci kedvét:

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Diodi
Játékhelyzetek a végigjátszáshoz

innen letölthetõ.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Fantusz
Az igazi meglepetés a pénztárnál ... <#nyes>

Nyitási akció, valamivel oda kell csalni a jónépet.

--------------------------

Mr Hyde
Na azt hiszem délelött meglátogatom a kis boltunkat 😊

uv
12k

uv
de ez csak egy üzletben ennyi, ott is örömükben, hogy megnyitottak.
ópen-eksün.
máshol 11k.

5c0rp330n
Hmm, kicsit durva áron adják itten: link
De a ProStreet sem drágább. 😊 Dio 2 kicsitkét jobban tartotta az árát annakidején, emlékszem még, legalább fél évet vártam rá, hogy lejjebb menjen, aztán meguntam a várakozást és megvettem 10 vagy 12k-ért.

5c0rp330n
Aranytojást tojó tyúk? Talán a Diablo? 13 év alatt 2 (azaz kettõ) részt adtak ki és egy kiegészítõt. Talán a Starcraft? 10 év alatt 1 (azaz egy) játékot adtak ki és egy kiegészítõt. Ennyit az aranytojást tojó tyúk és a Blizzard közti kapcsolatokról. Soha nem volt közük sem egymáshoz. A Blizzard sosem a játékok neveivel adta el a játékait, szart még soha nem adott ki a kezei közül, nincs még egy ilyen fejlesztõ. Erre az EA-hez hasonlítják, a legnagyobb profitközpontú szemét kiadóhoz..

zee21
nekem is volt ilyen fekete fehér de azt hittem hogy ez valami átok amit valami gizda mob szórt rám 😄😄 jobb lett volna ebbe a hitbe maradnom 😄

www.818clan.eu

ez még poppe cimborám volt csak elfelejtettük h már átjelentkeztünk az én nevemre 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jah, ez a 2. állomáson volt 😊
akkor vár még rám pár meglepetés 😊)))

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!