6461
-
Tiati #5180 Próbáld meg ezt :
Másold ki valahova a kimentésedet, a
Dokumentumok / My Games - mappából a teljes
Hellgate - mappát.
Aztán a Hellgate mappából törölj ki mindent, csak a
Save - mappa maradjon.
(Hellgate / Save / Multiplayer vagy Singleplayer / ...karakternév...
Elindítva a játékot a Beállításokat újra állírsd be.
Ha nem jó akkor nevezd át a karakternév mappáz és mellette a
karakternév fájlt.
Ha úgy elindul, lépj ki és nevezd vissza az eredeti névre. -
Petyb #5179 Mázlista!!! -
#5178 help!
tegnap még lazán játszogattam a 25ös pengemesteremmel, ma elindítom, erre minden áron új karaktert akar indítani.. nem látja a régit
megnéztem a dokuban, ott ottvolt a régi mentésem így nemvágom miért nem látja
valaki vmi 5let? -
Noodlee #5177 Tegnap kaptam egy idegentől egy Unique Evoker övet ajándékba, ami ad +19% sebzést :D -
Noodlee #5176 Abból 6 az enyém -
stevyxix #5175 nem olcsobb legalábbis ha beírod hogy honnan fizetsz és gondolom mivel magyar bankkártyával fizetsz (ami magyarországi banktól van)
már pedig ha ez van akkor ugyan annyi
tudom mivel balfasz voltam és us accra fizettem elő ... -
savior #5174 vedd lentebb grafikat. tolts le legujabb drivereket -
ricsa008 #5173 ez egy nagy szar!!!!!
peccsek nélkül bírta 1 órát kidobott fel peccseltem 5 percenként asztal
ha valakinek van valami javaslata hallgatom -
Petyb #5172 hellgate.ingame
Ejnye, ezt nem ismerni? !!!
Jó kérdés hány különálló emberhez tartozik az a 20-30 karakter, aki nálam ismerősként fel van véve.
-
savior #5171 en eddig kb 10 magyart lattam. es a nemet oldalnak mi a cime? -
Petyb #5170 Nézd meg a német oldalt, ott elég jól pereg a trade, igaz német, de a németek nagy része, azért beszél angolul is!
Nagyon kíváncsi lennék, hány magyar játszik neten, mert szerintem biztos nem érjük el az 1000, de lehet még az 500-at se!
---------------------------------
Szakmámból kifolyólag próbáltam a Vistát és a 64 bites cuccokat is!
Voltam M$ előadásokon is ilyen témában. De ahogy mondod, zárjuk a témát ne szóljon hozzá többet senki!
-
#5169 tényleg ez az utolsó hsz mer bizti nem erre van ez a topic. nincs driver?:) 3. éve használom, eddig 1 azaz 1 db driver nem volt alá. egy mobilhoz. és lám, azóta már ahhoz is van. és előnye az van bőven átlag usernek is, csak ki is kellene prószálni. de nem posztom győzködni az emebreket, csak ugye a nagy többség úgy fikázza a vistat meg a 64 bites profot, hogy ki se próbálta. -
savior #5168 ebben a jatekban a trade egy kicsit halott ugy. hivatalos forumba kiraktam 16 jo legendas es egyedi cuccot, de egy se kelt el beloluk. bezzeg az us szerveres trade forumok tomve vannak.
erosen gondolkodom hogy erdemes lenne atmenni shulgoth szerverre, mert van egy csomo elonye: joval olcsobb havidij, hamarabb kerul fel a frissites, a karaktereket atrakjak teszt szerverre, csak angolul beszelnek(eu szerver tiszta kaosz a sok nyelv miatt), komolyabb klanok, normalis trade lehetoseg... -
Petyb #5167 Hu hiperlövőjét vennék! Emberek ne mondjátok már, hogy senkinek nincs amitől megválna jó pénzért? Nekem sokat megérne! -
Petyb #5166 Mit mondtál kik használják a 64 bitet? Programozók ugye? Itt a nagytöbbség meg gamer ugye? Na akkor lássuk a különbséget a programozó az professzionális célra, célszoftverekkel használja a gépét MUNKÁRA, és ki tudja aknázni a 64 bit előnyeit. Míg egy játékos nem fogja látni az előnyeit, csak, hogy nincs megfelelő driver, vagy a 32 bites driver fényévekkel előrébb jár meg ilyenek. -
#5165 inkább pmben, nem offolok tovább. -
#5164 nem a vista mellett kardoskodtam, nem is használom, csak programozó spanok. de eddig ők is 64 bites xp-ét használtak (én még mindig, kevés a ram-om), viszont az mérföldekkel jobb mint a 32bites. használtam mindkettőt, sajnos. és sp2 nél jár a 64bites xp, szal törődnek azzal;) -
#5163 és mégis min sírtál volna? -
#5162 már megint ez a marhaság a 3 gigával
a windows xp (32 bites) 4 gb-t fizikai memóriát tud megcímezni
az, hogy mit ir ki, az egy dolog
tessék elolvasni a microsoft oldalán
ja és nem akarok ezen veszekedni senkivel, akinek erre van igénye, az olvassa el a sims2 topikban a vitánkat -
Noodlee #5161 Jómagam is programozó volnék, de még senkitől nem hallottam, hogy a vista annyival jobb lenne, mint az XP, az tény, hogy gőzerővel javítgatják, és már elég jól alakul. A 64 bites XP-t meg a microsoft sem erölteti annyira. -
#5160 azt nem csodálom :) -
#5159 szeretem amikor átlag userek mondanak átkot a vistára. és a 64 bites winekre:):):):):) baszki mióta átálltam áldom az eszem (3. éve;)). és érdekes, két programozó barátom is. a múltkor elbasztam valahová a 64bites professional xp lemezem, fel kellett raknom a 32 bites xp-ém.:( azt hittem elsírom magam, amíg nem kaptam egy új 64 bitest... -
stevyxix #5158 úgy tudom a 32 bites vista is lát annyi ramot (vagy még többet) -
sipikacsa #5157 Hálás lennék, ha kifejtenéd részletesebben!
Mondjuk tételesen, hogy ez meg ez fog történni, ha felrakjátok.
És melyik verziót ne? 32/64 bit? Én speciel csak és kizárólag a HL-re használnám azt a particiót. Mivel fogok szembesülni?
Nemá csak ennyi, hogy ne tedd fel, mert ne!
Köszi. -
Gabesz026 #5156 Hát a gépem már több mint egy éves most akarok majd procit meg alaplapot venni!
Proci: AMD Athlon 64 X2-es 4200+
Alaplap: Gigabyte GA-M55plus-S3G v1
Ram: 2X2Gb 800Mhz Kingmax mondjuk ebből csak 3-at lát az xp azt mondta haver hogy a Vista is csak 3-at fog látni csak a 64 bites oprendszerek kezelik a 4Gb-ot
Videókari: ASUS 8800 GTS 320Mb
Nekem eddig ez a gép nem okozott csalódást minden game 1680x1050-es felbontásban max beállításokkal futott kivéve persze a Crysis.
-
Petyb #5155 Ajánlom figyelmedbe a prohardveren a tesztek közt "Processzorok 64 biten" teszten. Nagyon tanulságos! És azt adja eredményül amit már régebben itt leírtam. -
#5154 tedd fel az xp mellé -
#5153 milyen géppel? -
#5152 ne tegyetek vistát, előre szólok. illetve ha tesztek, ne mondjátok, h nem szóltam előre... -
Gabesz026 #5151 Hát én is csak kiváncsi vagyok. Lehet hogy aztán másnap megy vissza az Xp. Az összes haverom ellenzi a Vistát mert hogy szar pláne játékra.
Majd meglátjuk. -
sipikacsa #5150 Szó se róla. Istenigazából indokot keresek a gépfejlesztésre.
Gondolj bele, egy partició, amin csak egy eredeti oprendszer van egy eredeti játékkal. Vagy ez már nagyon perverz? Persze minden másra az XP-t használnám... -
Gabesz026 #5149 Azért Dx9-ben sem ronda
http://images.netbag.hu/20080130/20322336036.jpeg
http://images.netbag.hu/20080130/20335358612.jpeg
http://images.netbag.hu/20080130/20344279884.jpeg
1680x1050 minden fullon -
Gabesz026 #5148 Hi!
Hétvégén rakom fel a Vistát igérem rakok fel pár Dx10 képet.
Amúgy egy asus 8800GTS-em van 320 MB kiváncsi vagyok mit tud. -
sipikacsa #5147 Gabesz026, túl nagy kérés lenne, ha elötte készitenél 5 képet dx9 alatt pl alagút, város, kazamata, robbanásosság, terep, majd ugyanitt, hasonló körülmények között dx10 alatt? Így lenne legalább 1 hiteles, elkülönített összehasonlítási alapunk (fórumszinten).
És persze innentől elkezdődhet egy újabb érdekes "eszmecsere" hogy dx10 alatt az ATI/NV képe sokkal másabb... -
#5146 ejj, linkelni meg lehetne tanulni már :) -
Gabesz026 #5145 Bocs a hosszú linkért. -
Gabesz026 #5144 http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.hardwired.hu/img/wg/2/1031/Warhound_10.jpg&imgrefurl=http://www.sg.hu/listazas.php3%3Fid%3D1169751235&h=768&w=1024&sz=228&hl=hu&start=24&tbnid=lTG00_oxW4KBUM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dhellgate%2Blondon%2Bdx10%26start%3D21%26imgsz%3Dxxlarge%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26sa%3DN
Hi!
Nem tudom segít-e de itt a 3. hozzászólásnál van dx 10-es kép 2 db.
Én is hétvégén szándékozom feltenni a vistát kiváncsi vagyok mennyivel szebb lessz dx10-ben. -
#5143 nálam max a fegyverek tűntek el, de az is csak fps módban
Örzőnél ilyen még nem volt -
#5142 anno sokat szívtam ATI kártyával, azóta csak nvidia, sry -
Noodlee #5141 Ez még mindig a játék régi bugja, hogy nem tölti be a textúrákat normálisan.