Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zee21
multiban sem csinál semmit azzal .... nemtom majd lehet késõbb érdekes lesz az .....(kiderül biztos)

www.818clan.eu

uv
abból kiderül, hogy a statpontok alatt van egy "Megítélésed a Frakcióban" menüpont (hagy az mire való azt tököm tudja - lehet, hogy multiban számít vagy mittomén)

ott az Õrzõnél és a Pengemesternél Templomos Frakció van
Mérnök, Mesterlövész: Vadász Frakció
Energiamágus, Idézõ: Kabalista Frakció

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

thx
Fantusz
Ez jó kérdés <#wink>

Elméletileg az Örzõ és a Pengemester Templomos (lovag), de ez a játékból nem derül ki, mindössze a skilleknél van rá utalás, illetve az is nyilvánvalóvá válik, hogy a Templomosok többsége is pajzsot, kardot használva harcol.

Fantusz
Démonbefolyásolás egy speciális elmére ható fegyverrel lehetséges (Agymarkoló, stb.) de szerintem nem éri meg veszõdni vele.

A befolyásolás csak addig mûködik, ameddig a nyalábbal fogva tartod a démont, egy Harp pisztoly lényergesen hatásosabb fegyver az Idézõnél, Energiamágusnál a fókusztárgyak ereje határozza meg a mágiái sebzésértékét, neki mindkét kezében ajánlatos fókusztárgyat tartani.

Mindkét varázsló osztálynak vannak manipulálásra alkalmas skillje, csakhogy azok az eddigi tapasztalataim szerint nem sokat érnek (Brom átka, Félelem szava).
Idézõ idézzen, s segítse a summonjait, az Energiamágus használja a pusztító energiákat, a döglött démonokat már nem kell manipulálni, legfeljebb a maradék életeszenciát kivonva belõlük eltüntetni a hulláikat <#wink>

Azt szeretném kérdezni, hogy az energiamágus meg az idézõ azok cabalisták, de az örzõ az micsoda?
Venom
Na ebbe mondjuk igazat adok 😊 javíttás sokkal többet ér mint egy áttváltozós skill az biztos 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Ha van egy kis eszük, akkor a bugok javításán kívül semmi új dolgot nem tesznek bele a single játékba, mert még így sincs túl sok elõfizetõjük.

Venom
pff legalább a Singlébe lehetne ingyen használni :S

Egyébként Fantusz köszi a hasznos infókat. Én mondjuk szeretek elõre tervezni mert ahogy te is mondtad nemjó ha összevissza pakolgatom a skilleket 😊

Ez a videó még a bétából való, az eredeti játékba nem került be, az átváltozás, már hallottam olyat is, hogy a elõfizetõknek majd elérhetõ lesz.

--------------------------

Hopsz

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Hopsz
Akkor mér irják oda? meg láttam hivatalos gameplay-t és ott a afszi egy démon alakban rohangált.

Még egyik sem, de remélhetõleg valamelyik patchben majd benne lesz.

Hopsz

Hopsz
Melyik kabalista tud átváltozni az idézõ vagy a energiamágus?
illetve melyik tudja manipulálni a démonokat?
olvastam ezen az oldalon: http://www.hellgatelondon.hu/readarticle.php?article_id=1

hali!
Mi a multi legújabb verziószáma?Mert nekem most ez: 1.14.83.xxxx

Fantusz
Idézõnek elég jól összerakott skillfája van, viszonylag könnyû elõre is tervezni, a gond inkább az, hogy egy-egy skillrõl csak akkor derül ki mit is ér igazán, ha ki lett próbálva.
Vannak kasztok, melyeket szinte lehetetlenség elõre "megtervezni", örzõnél a lelkierõ, pengemesternek az összeillõ pengék, energiamágusnak a dupla fókusz pl. olyan skillek, amit sokan számítás nélkül hagynak, holott elég sok pontot el fognak vinni.

35-ös szintû az idézõm, nem terveztem 50-es szintig elõre, igaz 30-ig megpróbáltam, de a 25-ös szint környékén dilemmába esetem, hogyan is legyen tovább.

A nagy többség a Cornagort használja fõsummonként,én a Térgörbítõ mellett vagyok, de tartva attól, hogy esetleg késõbb gyenge lesz csak a minimális pontokat raktam rá (3+1+1), van 9 pontom, ami nincs elköltve, a Vajákos ki van zárva, vagy a Cornagor, vagy a Térgörbítõ kapja meg a pontokat, ha rákényszerülök, de még mindíg nem döntöttem.

Hasznos képességnek tünt a Brom átka, egy legendás prizma adott 2-t, kipróbáltam, és lemondtam róla, ésrevehetetlen a hatása (ha van egyeltalán).
Ugyancsak haszontalannak tartom az elementálnovát, a Térgörbítõ ott van mindíg az idézõ közelében a Varázsvihara hatásosabbnak tünt, s az elementálokat sem kellett azonnal felrobbantani - az már gáz, ha minden irányból körbe van zárva az idézõ, az elementálok pillanatokon belül megsemmisülnek, se elementál, se nova.
(aki sok elementállal mászkál annak érdemes az Elemek mesterére gyúrni picit, így minimum egy pontocskája a nován is lesz)

Igazad van, hogy lvl 50ig felesleges, sõt nem is lehet biztosra megtervezni a karaktert, de az sem jó, ha semmiféle elképzelése nincs, rakosgatja össze-vissza a pontokat az ember.

Mike at home
tudol - juj!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azért vicces, hogy lvl50-ig elpre kiosztjátok a pontot
szvsz a játékban olyanra is kell tenni ami adott szinten nélkülözhetetlen, de késõbb már nem fog kelleni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fantusz
Megnéztem az elementálnovát: ha nincsen elementálod, nem tudod használni az elementálnovát sem, eddig sem tartottam hatékony skillnek ezután pedig pláne nem.

Nem lebecsülendõk az elementálok, 35-ös szintû idézõm elõtt 3 tûz, egy metafizikus és 2 méregelementál takarít.
Magasabb szinten sokszor adnak cuccok is elementálokat, de a véges mana tartalékon túl szerintem azért sem érdemes túlzásokba vinni az elementálidézést, mert bár meglepõen hatékonyak tudnak lenni, egy területre ható támadásnál egyszerre odavan szinte az egész csapat.
A 3 másodperces idézési ráta miatt úgy sem tudol gyorsan 5-8 elemetálnál többet idézni, s közben még a cornagorra (vajákosra, térgörbítõre, kaszásra) is figyelni.
Különbözõ tipusú elementálokkal ell lehet érni, hogy valamelyest szóródjanak, de még így is jellemzõ rájuk a nyájösztön.

A megmaradó pontokat szerintem érdemes az idézõkörre, illetve elementálokra költeni.
A metafizikus, és a földelemetál "közelharcos", a viharelementálok nálam hamar kipukkadoztak, a méregelementálok stapabíróbbnak tünnek (mérget köp, használható repülõ lények ellen is)
Tûzelementálok támadását is lehet doppingolni a Tûz mestere skillel. (ez is vagy mûködik, vagy nem - páncéldarabokkal kaptam többször is, de nem igazán vettem észre a hatékonyság növekedést-csökkenést)

Venom
Ok köszönöm az infót. Akkor ezen változtatok 😊 még eléggé az elején tartok jelenleg az élet szívás 1-es. Így akkor most 9 pont felszabadul, ezeket akkor hova érdemes rakni? több elementálra? Nemtudom magasabb szinten mien cuccaim lesznek. Kicsit félek hogy nemlessz elég manám rájuk.

Fantusz
Szerintem az életszívást felesleges kimaxolni, csak akkor tudod használni, ha nincsen maxon a HP-d, és egyetlen pontot rárakva is pillanatok alatt visszatölti az életerõt, csata után pedig ott vannak a hullák - vérkötelék+túlvilág, s a cornagorod, idézõd HP-ja is maxon.

Elemenálnova: van egyetlen pontocskám rajta, de nem használom
Az idézett elemtáljaidat felrobbantva 6 méteres körzetben felperzseli a területet, csak az a gond, ha ennyire körbevesznek többnyire már nincsenek meg az elementálok
(igazság szerint azt nem próbáltam, hogy esetleg mûködik-e úgy, hogy az elvileg lehetséges elemtálokból számolja a sebzést, logikusan úgy értelmeztem, hogy a megidézetteket csapolja meg)

Egy pontot érdemes a Kaszásra áldozni, igaz csak 20 másodpercig van veled, de ha eltakarítják a Cornagort kell valami ami megvéd, ameddig nem tudod visszahívni.

Venom
aha szóval ez igy agyontápolta 😄 Azt tudom hogy lehet 10 csakhát még azzal a skillel is ami csökkenti az energia felhasznállást azzal is elég necces. nameg nekem másra is kell a pont 😊
Én ezta buildet kezdtem összerakni.
Eddig egész jól bevált.

Mike at home
elvileg lehet 10 tûz elementálod, földbõl is lehet pár
lehet olyan cuccod, ami manat ad

Venom
Ja ebbe beleszámoltam azta skillt is ami csökkenti az elementálok energia igényét.

Venom
http://www.youtube.com/watch?v=u9DcAQ9iZzo
Ez most csalt vagy tényleg lehet ennyi pettel rohangálni? én utánna számoltam és még ha az összes pontom is az akaraterõre raknám még akkoris gáz lenne 😄

Halika!
Nektek se mûxik a eu server?Egyszerûen ledob amint be akarok menni az elsõ állomásra!

Venom
Diablot nem ismerem csak Cabal Online-t ahol szintén hasonlóan mûködik.
Nem volna rossz ha ezta rendszert lecserélnék inkább. Vagy hanemis cserélnék de változtatnának rajta inkább.

Fantusz
Így mûködött a Diabloban, ezt a rendszert próbálták továbbfejleszteni, ami sajnos nem sikerült.

Venom
Sztem maradhatna a nagy stat igény is de akkor ne vonja le csak kelljen hozzá minimum annyi hogy meglegyen azt kész.

Fantusz
Ezek a "mágikus tulajdonságok" sokszor semmirevalók, fölöslegesen egy-egy fegyveren, páncéldarabon, de még, ha ezeket mellõzzük (már amennyire tudjuk) akkor is karcsú lehet a pont.
Ezért állítom továbbr is, hogy az alapgondolat ötletes, de a gyakorlkai megvalósítással el lett cseszve az egész rendszer, kevesebb pontigénnyel kellene számolni.

Mike: Az elementális védelmet a páncéldarabok adják, ha nem tud megfelelõ szintû cuccot magára aggatni az Örzõ, egyenes következmény, hogy valamelyik védelme elgyengül,nálam spec, 33-as szinten a tûz elleni védelem kritikán aluli.

uv
azért kell az akaraterõ, mert a tárgyak "mágikus tulajdonságai" megkövetelik.
ebben a gaméban nem nagyon lehet hanyagolni egyik tulajdonságot sem, ami nem egy rossz dolog, csak kicsit kevésnek tartom hozzá a lvl50-es maximumot. fõleg hogy 35-ös szint után mocskosul belassul a fejlõdés, ugyanakkor írtózatosan megnõ a tárgyak "statigénye".
ha egy karakter legalább nagy vonalakban nincs kész 33-35. szintre akkor az már soha nem is lesz.

Mike at home
az lvl 23-as örzõmnek most egész jó a cucca, szépen 1200-1500 minden védelme, kivéve sajnos a kábítást, mert az nagyon kefvés, csak 600

amit furcsának találok, hogy egy közelharcos karakternek miért van szüksége ekkora akaraterõre, holott ugye a klasszikus szabályok szerint az inkább a mágus karaktereknek kell
itt meg csupán erõt fejlesztve, a kardot meg sem bírná fogni

repro
Elfogyott a memória. Az alkalmazás leáll... okos

N0 TXT TLK PLZ!4!

uv
nálam 32. lásd: #4807

mellesleg megtaláltam a 34-es szintû monsztákat. Convent Garden Gõzcsatornák, aztán slussz. tehát ha egyenrangú monsztákat akarok hentelni akkor ezt a mini-pályát kell végigírtanom úgy kb. 1-2000szer, hogy egy szintet lépjek.

elõtte nekem 31-32-es zombik voltak, az Upper Kingswaynél már mindenki 35-ös.

BlackShadow
kössz mind2töknek az infót! majd akkor okoskodom 😊 perpill 12es vagyok.. nemrég csináltam meg a millenium csatamezõt - na az a hely tetszett 😄 végre nem egyedül rohangáltam 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fantusz
Pontosságot teljesen hanyagold (hacsak nem akarsz lövöldözni, de akkor ne pengemestert indíts)
A másik három skill egyformán fontos lesz!
A pengemesternek az Összeillõ pengék adnak akaraterõ tartalékot - oda ne egyetlen pontot tegyél - , ugyanakkor a hatékonyabb támadásoknak lesz manaigénye is!
Mondanám, hogy 2 erõ, 2 állõképesség, 1 akaraterõ szintlépésekkor, de nincsen tuti jó megoldás, akárhogy csinálod elõbb-utóbb felborul (30-as szint fölött)

zee21
hát pengemesternél azért érdemes akaraterõre is adni a támadások mana forrásának fedezése érdekében(lol)
UV: nemtom nekem sydonai 31-es volt és utána nightmare-n a zombik is a legelsõk 31-esek voltak.....

www.818clan.eu

BlackShadow
szasztok. nekem az a kérdésem támadt, h egy pengemesternek milyen tulajdonságok szükségesek? mert eddig erõre pakoltam nagyon sokat meg az életerõsre a többit hanyagolva. jó ez így?
ill mostanában mindig az életfeltöltõs támadást használom, hogy regenerálódjak, itt léteznek életszívó kardok v bármi, h ne fejlesszem fölöslegesen a skillt s lecseréljem mondjuk egy jobb képességre?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fantusz
Szerintem el van cseszve ez a rendszer, hogy az attributokból vonja le a páncélok, fegyverek viseléséhez kellõ pontokat.
A gondolat öteletes, de a megvalósítás...
Nem is tudom, létezik valaki, akinem 30-as szint nincsenek olyan gondjai, hogy mit is kéne ráadni a karira?
Borotvaélen táncolva lehet csak kinkeservesen fejleszteni a páncélzatot, a plusz tulajdonságpontokat adók, meg hatalmas csapdát is rejtenek - szinteken keresztül levehetlenné válhatnak.

Mike at home
erre nem is figyeltem
de igazad van
ugyanakkor +13-ért ez nagyon nagy ár

uv
az állóképességgel nincs is gond, de az erõmhöz még egy pötty hiányzik, szerencsére mindjárt szintet lépek.

uv
kicsit visszatérve az szinteltérõs XP-büntetésre:

Sydonai, mint fõgecc a normál végén 32-es szintû. Nájtméren az utolsó büdöslábú bokorugró zombi is 35. Akkor hol vannak a 33-34-es monszták?
Így mindenképpen szopik a derék júzer, ha marad normálon azért, ha átmegy nájtmérre azért.

Fantusz
Még így is 42 erõ és 51 állóképesség kell a viseléséhez, ha még hozáadott volna valami (sokszor semmire való) skillt akaraterõbõl is kérne 50-et.
A +13 minden tulajdonságra szinte felbecsülhetetlen, ugyanakkor hosszú ideig levehetetlenné teszi a páncéldarabot, annyira szûkös minden attribute érték

uv
képzelheted, hogy milyen volt eddig, ha ennek örülök.

Mike at home
egyedül az összes tulajdonság +13 ér valamit

Mike at home
elkeserít hogy mennyire szar cuccok vannak lvl34-en

Meg van ez a páncél szinte olyan mint a tied.

http://images.netbag.hu/20080112/09215612603.jpeg
http://images.netbag.hu/20080112/09182937566.jpeg
Szevasz!
Én találtam egy egyedi mesterlövész pityut mivel a mérnökömmel nem nagyon használok ilyet odaadom szívesen 252 sebez asszem még 4 modot is bele lehet rakni.