6461
  • wesker24
    Most nem találom de az a trailer nagyon jó volt amugy keress rá youtubera vannak ott jó trailerek a játékról !!
  • LegionarR
    Jó ez a trailer, de nem tudom megértani azokat, akik egy előre renderelt, egyértelműen nem a játék motorját használó trailer alapján ítélnek meg egy játékot... Mert az hogy a trailere marha jó, marhára nem jelenti azt hogy a játék is ugyanazt a színvonalat hozza...
  • tugyiti
    egyik
  • AC2
    Azért kérem, hogy összezudjam hasonlítani :)
  • wesker24
    Minnyá rákeresek amikor azt a trailert láttam az hittem leesik az állam annyira jó volt !! Hát ahhoz a trailerhez képest a demo sehol sincs !!
  • AC2
    Milyen trailer? (linket plz)
  • wesker24
    Hát jah én is végigvittem a demot ameddig volt quest de nekem se jött be annyira mert hát a trailer azért ennél jóval ütösebb volt ez a demo meg meg sem közelitette azt a szintet!!

Na mindegy remélem a Beta verzió ennél sokkal jobb ?? A játék beta verziója már lejött csak most nem tudok vele játszani mert mint irták nem lesz server 1 napig !! (Illetve már csak holnap délutánig nem lesz )
  • LegionarR
    Akkor azoknak akiknek a demó bejött, a full annál inkább fog tetszeni :D
  • Shep
    Van a demoban zene? Nekem nem is szólt semmi, sőt néha még a lépés hangok sem hallatszottak.
  • AntiHero
    Kinek a pap, kinek a papné.
  • SLICK
    hát ezt komolyan mondom nem hiszem el!! 3adjára töltöm le a demót ezuttal más honlapról direkt, de most is rosszul szedte le vagy ismeretlen fájlformátumként kezeli... Komolyan mondom kezd felidegesíteni!
  • Tatyla
    multi béta jobb ...
  • gyuri12
    a demó szar lett
  • tugyiti
    No írok egy pár sort én is a demo alapján.
    Grafika:hát mit is mondjak nem vártam egy crysis szintü grafikát természetesen,bár a trailerek alapján én egy kicsit jobbat vártam,egy szó mint száz a vizualitás erőssen alul marad a motor gépigényéhez képest
    Fizika:hogy is mondjam hát szóval mintha nem is lenne a gameba,arról már nem is beszélek hogy collision detection nincs,persze a nagy mmo-sok itt jönnek majd hogy az nem is szokott lenni,na de könyörgöm ha egy karddal "rávágok" -nem is tudok hiszen keresztül megy rajta- egy betonfalra vagy az utcára nyíló boltokon leresztett lemezekre akkor annak legyen már valami erő vissza hatása vagy legalább lemez hangja.
    Hangulat:valami gond biztos velem van,de ha már ott tartunk hogy hack'n'slash hát engem pl. a Sacred 1000x jobban megfogott mint eme remekmű,rpg-hez képest pedig szerintem elég kevéske ez a fejlődési fa ami egyes kasztoknál kiforgatható (no majd a Fallout3 =)
    Zene:többen dicsérik a zenét,valamint hogy harc közbe rá dob a hangulatra,való igaz hogy nem rosz de sajnos mivel (számomra) nincs hangulata a játéknak ezért nincs mire rádobni(lenne még mit tanulni Jeremy Soule-tól pl. oblivion )
    sry a sok szövegért :(
  • Mester01
    nincs ittt ilyen szerintem!
  • LegionarR
    Na mégegyszer megkérdem, talán túl kisbetűkkel írtam :P
    Van valaki aki tudja hogy hol jelzi a game hogy mekkora az aktuális sebzésed???
    A diabloban, meg úgy szinte az összes diablo klónban kijelzi. Kizártnak tartom hogy pont ebből hagyták volna "véletlenül" ki :P
  • SLICK
    Én még ki sem tudtam próbálni, mert szarul töltődött le :|

Én is azt hittem, h rengeteg pozitív visszajelzés lesz. Amúgy engem is csak azóta érdekel komoylabba a játék, mióta pár haverom ajánlotta, tehát ilyen rám erőltetett dolog ez. De előbb ki kell próbáljam, hogy ezek után is érdekel e :)
  • csgj
    Azért sajnálom azt a sok embert, akinek csalódást okozott a demo... De én legalább élvezni fogom, ha kijön a game! :D Én a demot is élveztem! :D
  • wesker24
    Hogy a franc esne bele pont akkor kell belassulnia a servernek amikor már csak 1,5 óra lett volna hátra hogy lejöjjön a teljes Béta verzió !!

Már délelött óta a Hellgate bétáját töltöm az átkozott lassú netem miatt és erre most meg rohattul belassul !!

Ha ez ilyen lassan fog tovább tölteni akkor az 1000 százalék hogy a fennmaradó rész nem fog még ma lejönni az biztos !!
  • Dant0r
    Tényleg, manapság mi a középszint? 8800gts 320mb?
    Ezesetben ez az egy darab középkategóriás kártya létezik :)
    Sztem még a 7600gt is középkategória, legalábbis ár/érték szempontjából.
    Manapság full-on _csak_ 8800 és 2900-as kártyákon mennek a dolgok, szóval ez a high-end.
    Medium felbontáshoz viszont általában elég a 8600/7600/2600-as sorozat.
  • csgj
    Hát nekem meg a Bioshock el sem indul, ez meg tök jól megy... :D Mondjuk lehet, hogy ha veszek egy sm 3.0-ás karit, akkor a Bioshock fog jobban menni :P
  • Mr Bishop
    Hi !
    Külső terek nem rosszak, van is hangulata, de sztem nem fog lekötni.
    Mondjuk kipróbálom, de azt hiszem 2-3 pálya után uninstall lesz belőle.
  • Voltan
    Azért az vicc, hogy a Bioshock totál max felbontáson tükörsimán fut málam, ez a sz*r meg beszaggat...
    És a 8600gts azért nem éppen alsó kategória. Nyilván nem egy top über kártya, de azért...
  • csgj
    Hát 40 fps ati 9600-al nem éppen ezt mutatja... :P Nagyon jól optimalizálták a gamet. A nagy külső terek meg pl az Oblivionban is kemény gépet kívántak (ott keményebbet, mint ebben)... Ezen nem lehet változtatni. Ami gépigényes, az a Bioshock, a Stranglehold, Airborne, stb Unreal 3 cuccok.. Oda csak sm 3.0-ás kari jó például...
  • BEAST #740
    a demonek sehol sincs vege, egyszeruen kifogysz a questekbol meg a teruletekbol, nagyon gagyi :)
  • LegionarR
    Én vagyok vak, vagy tényleg nem jelzi ki a játék az éppen aktuális sebzésed? Én nem találom sehol... Csak a fegyver sebzését látom kiírva a leírásában...
  • grayfox
    Abban meg kell hogy erősítsem a kollégát a a teljesen középszerű grafikához képest tényleg nagy a gépigény..
  • virs lee
    A 8600 inkább alsókategóriás kártya mint közép, nem nagy csoda ha vmi szaggat rajta.
  • Dant0r
    Hali!

Lenne pár kérdésem-
    1: demonak hol a vége? Az első station után el lehet jutni a másodikig?:)

2: Európai előrendelés mikorra várható? Már alig több, mint egy hét a megjelenésig, és EU-soknak nem lesz lifetime előfizetés? WTF?
  • BEAST #735
    Miert, milyennek kellene lennie a hack&slash jatekmenetnek 2007ben? ... omg

Hihetetlen mennyien vergodnek teljesen erdektelen dolgok miatt.
  • AntiHero
    A demó mint már írtam iszonyat szar. Nem tudom minek adták ki. A BETA az meg valami eszméletlen jó:)
  • AntiHero
    24 óráig nem lesz( 24 órán keresztül* ), és írták is hogy nem lesz szerver.
  • Voltan
    Megnéztem a demót. Mit mondjak, nem estem tőle hanyatt...
    A játékmenet rém egyszerű, 2007-ben ez kicsit kevés szrem, A hangulat mondjuk elmegy, de ennél sokkal jobbat vártam. A grafika egyáltalán nem nagy szám, ennek ellenére nyílt városi terepen eléggé beszaggatott a gépemen (X2 3800+, 2g ram, 8600GTS), ami azért elég vicces. Bár ezt a fullra talán csiszolják még.
  • savior
    a demo gepigenyerol ne vonjatok le messzemeno kovetkezteteseket. a masodik bazisrol elerheto teruletek joval nagyobbak, es joval tobb ellenfel van rajtuk, mint az elsonel. raadasul csapatban olve tovabb no a gepigeny.
  • SiRRuRG
    server maintenance :'(
    nem tudjátok meddig fog tartani kb?
  • Mester01
    Hmmm érdekes :)

De egyébként nekem tetszik a demo! :) Hasonlit a WOWra picikét nekem de az valahogy nem fogot meg! :)
  • Dopti
    Vhol már láttam ezt a problémát de nem találom, tehát vistám van és service pack et kér... (demo).
  • Filder
    A dolgok jelen állása szerint az eredeti játékkal tudsz neten (online) játszani ingyen.

Van lehetőség havidíj fizetésére is (nem kötelező), cserébe nem kell várnod, ha túl sokan akarnak a szerverre jutni, s az már zsúfolt. (Mondjuk mi van , ha sokan fizetnek? Kirakják azokat, akik "ingyen" játszanak?)

Szóval valami ilyesmi.
  • Pretorian
    Mégiscsak kipróbáltam a demót, hááát...szerintem nagyobbat ütött volna, ha a harcot még fröcsögősebbre veszik, mint anno a Diablo 1-nél...meg herehangú NPC-ből is kevesebb kéne, és a zene/hanganyag megkomponálását is kiadhatták volna a Nine Inch Nailsnek mondjuk...
    Elmókázták a hangulatot az ilyen "zag-zag"-jellegű NPC-halandzsával...
    Én valahogy úgy képzeltem el a játékot, hogy undorítóbbnál undorítóbb démonok hordái támadnak a játékosra, akiket aztán jól szanaszéjjel vágsz/lősz/pörkölsz a különféle szerszámokkal, fröcsköl a vér ezerrel, szakadnak a különféle végtagok, és közben valamilyen elvadult indusztriális zene dübörög a háttérben...és nem úgy, hogy homokosokat kell lekísérni a metróállomásra, ahol NPC-k álldogálnak céltalanul, néznek mint hal a szatyorban...meg ugráló gyíkokat és a Diablo 2 szörnyeit kell vagdosni...persze az alap megvan, csak mint mondtam, el lett mókázva sajnos...
  • Mester01
    Valaki kérem világitson föl! :)))
    Most hogy müködik a game? A demot kiprobáltam tetszik :)
    Most akkor megveszem EREDETIBEN és majd tudok vele minden probléma nélkül neten jatszani vele? vagy megveszem az eredeti gamet + havi dij is lesz?