6461
  • Mr Hyde
    Na ezzel nem értek egyet. GW, WAR? ott pl van ütközés. Nem a wowból kell kiindulni.
  • stevyxix
    mert más mmo-ba hogy van? nem hiszem, hogy pl wow-ba egy nagyobb városba az emberek egymást szambázva kerülgetik (nem játszottam vele okítsatok nyugodtan) csak gw-em abba is bele tudtál állni másik kariba (pvp-be nem),de ha nem így csinálták volna nem kevés anyázás lett volna benne, mivel a HG:L-nak gw-hez hasonló a rendszere ezért ez érthető (részemről mindenképp)
    a graf meg, 5 éve mi volt? (2002) még 2 éve is bólintotunk volna erre a grafikára, csak mindenki UT3-at Crysis meg hasonló mámorban él, attól még ez egy használható jó grafika, wow milyen ronda már mai szemmel mégis hányan nyomják ...
  • Alwares
    Hát Wow-ban meg minden más MMO-ban mért nincs ütközés? Azt hiszem ez már nagyon sokszor régebben is ki lett tárgyalva. Nagyobb online játékokban nincs ütközés... Ennyi...
  • AntiHero
    majd kijavítják.
  • grizzly21
    hat nem tudom ti mivel jatszottatok eddig, de nezzetek meg pl ahogy belementek egy masik karakterbe. meg utkozeserzekeles sincs:(
    a karaktermozgas meg kb az egesz jatek, olyan mintha egy 10 eves jatekkal jatszanek..najo 5, de annyi tenyleg..
    hangulata van, az teny, es az a fontosabb de azert egy szintet mindennek meg kene utnie..
  • Alwares
    Már váltottunk nyáron. Sajna ez nem ér semmit ugyanonna jön, csak annyi változott másnak fizetem a pénzt... De asszem megpróbálok konfigurálni valamit a játékon, hátha...
  • stevyxix
    jobb klikk és vizsgáld meg a statokat. ott mindent ír még hatótávot is (jobb klikk és azt hiszem a középső ikon)
  • AntiHero
    Válts szolgáltatót.

Így e nézek én ki mostan:
  • tugyiti
    Szia Wesker
    Ha kell a beta kulcsom én átadom szivesen.
  • Alwares
    Nemtom. Nekem szeritnem amitt ilyen rossz, mert rossz környéken lakok és maga az adsl kapcsolat a szar, de az a baj hogy ez a játék kidob már akkor ha 1 mp-ig nem komminkál a gépemmel, azaz ilyenkor van az a kapcsolat kimaradás, ami ugyan csak pár másodpercig tart, de ez kidob. Mondjuk más online játékkal nincs ilyen gond... Nagyon instabil a kapcsolat a szerverrel... A sávszélesség óta van gondom ezzel és a szolgáltató, csak azt hajtogatja hogy nem jó a modemem és hogy cseréljük ki. Megtettük nem lett jobb. A szolgáltató pedig csak hallgat. Ha minden így marad ezzel a játékkal is úgy leszek, hogy SOHA NEM TUDOK majd vele játszani, mert köcsög flegma **** a szolgáltató, elegem van...
  • AntiHero
    Érdekes engem eddig 1x dobott ki. Akkor is csak azért mert torrenten pont lejött a film és ez bezavarta.

Amúgy level 7 vagyok. Nagyon tetszik a játék:) (ja hogy ezt már mondtam:D)
  • STREEX
    Nekem az a legnagyobb gondom hogy a fegyverek jellemzőin kívül nincs egy mutató ami mutatná hogy az aktuális felszerelésünkkel összesen mennyi a bruttó dmg-ünk.Se DPS se semmi.Ha a teljesben sem lessz, akkor igencsak nagy gondot fog okozni eldönteni hogy a "nagyobb sebzésű de lassabb" vagy a "kissebb sebzésű de gyorsabb" közül melyik a jobb választás.
    Vagy van ilyen,csak én nem vettem észre?
  • Alwares
    Hümm, hát sikerült végre a bugolódást kiszedni és játszottam egy kicsit a bétával. Legalábbis próbáltam, mert a ping 500 körül volt és kb 2 perc után kidobott network error-al... Rekem, egy online játékkal se volt még ilyen gondom, bár tudom hogy a letöltések nem szoktak rendesen menni (néha valamiért nem jön adat)... Remélem a teljesnek jobb lesz a net kódja mint a bétának...
  • AntiHero
    aham..
  • SLICK
    nem használtam letöltés vezérlőt.. De a letölésnél le is szedte mind az 1,45 gigát. Mikor belépek arra a partícióra ahova letöltöttem, akkor csak 900 Megát jelez, első letöltésnél még 970 volt... Tényleg nem értem most ezt :|
  • csgj
    Sztem meg pont a hangulata a legjobb :D
  • Shep
    Na megnéztem mégegyszer a demot, megcsináltam pár küldetést, de olyan üres az egész, nincs semmi hangulata, ettől a sokat szidott Bloodlines nagyságrendekkel jobb volt. Jó tudom ez csak demo, de akkor is.
  • Alwares
    Hmm szóval most volt szerver frissítés. Új patch nem jött? Mert igaz úgy láttam a demó tényleg jobban fut és kevesebb a bug is. Mondjuk tényleg nem adja azt az élményt mint a béta, hiszen ez a játék is multiban teljesedik ki...
  • stevyxix
    hát ez jó kérdés, azt hiszem még a béta verzió javított változata ment lemezre ami meg fog jelenni, ha így van akkor 22 a szintkorlát
    a nigthmare módra külön gárda van toborozva a bétásokból ami igazából act5-öt is tartalmaz (bétában csak 4 van) és ügyebár a nigthmare nehézségi fokozat amivel lvl50 a max, de ez nem biztos!!! nem tudom mi került a lemezre (lehet már ez is rajta van tényleg nem tudom)
    szint az biztos számít annyira mint dióba
    a CE magyarországon tudtommal nem lesz elérhető én is külföldről rendeltem amúgy már majdnem mindet el is adták előrendelésbe
  • grayfox
    max level szint? az mi? :)
  • Fehercsoki
    Mennyi lesz a max szint a fullban?Mennyire lesz nehéz fejlődni?Mennyire számít majd a szint?Mennyi lesz a CE?:)
  • stevyxix
    pirossal valami olyat ír hogy ismeretlen a formátum, vagy sérült a fájl javaslom nézd meg tényleg teljesen lejött-e (néha hibásan tölti le főleg ha van valami letöltés szabályzód fleshget stb)
  • zee21
    srácok valaki tudja a max level szintet???
  • gyuri12
    tényleg ennyire jó a béta?:O
    a dfemóhoz képest milyen? kibaszott jó?:D
  • SLICK
    Hy all! Kellene egy kis segítség!
    Már másodjára töltöttem le a demót és amikor fel akarom rakni akkor ez fogad:

Nem tudom felfogni, hogy miért írja azt, hogy sérült fájl. Esetleg vmi progi kell a kibontásához? Nem kicsit nagyon felhúzott most és őszintén kezdek kicsit kiakadni. Ha vkinek van tippje, hogy hogyan tehetném fel végre az segíten?
    Előre is köszönöm!
  • grayfox
    hát reménykedem, mert más hack&slash a közeljövőben még csak kilátásban sincs.
  • AntiHero
    Beta tökéletes a FULLig:P
  • grayfox
    na végre van logósbanner :D
    már csak egy jó kis full game kell hozzá, mert demo elég halovány :<
  • neptum
    nekem tetszet a demo minden maxon volt és nem szaggatot
  • AntiHero
    JA. de én az előbb csatlakoztam ment rendesen.
  • fadi
    A bétát csak multiban lehet tolni? Mert ma szerver karbantartás van :S
  • AntiHero
    Sőt a játék Dx10ben nagyon is szép...(zsír dx10-ben játszani) Nem lassúbb dx10ben egy cseppet sem mint dx9ben.
  • wedge31
    A fullt mindenképp megszerzem de ez a demo totál gáz, ha létezik olyan akkor ez biztos egy alpha demo mert 2007-ben ez a fizika és mozgás röhejes.
  • TomDantes
    Kipróbátam a demót. Nekem nagyon tetszik.
    Amit nem értek hogy több helyütt olvastam hogy szidják ,hogy optimalizálataln vagy hogy csúnya.
    Mondjuk az én gépemen minimum beállításokal fut, így kicsit tényleg csúnyácska.
    Néha meg is akad, de hát még a minimum gép igényt is alig-alig érem el.
    Szóval nem csoda ha akad.
    És az a játék ami az én öreg gépemen elfut annak igen is jó a gépigénye és jól van optimalizálva.
  • wesker24
    Na ez már nagyon király banner !! Grat !!
  • gyuri12
    király
  • AntiHero
    Így e? (bár így elveszítí a varázsát):

• gyuri12
    jaaaaaah:C

ez csalás:'(
    van valakinek egy felesleges béta-kulcsa?:D
  • Dodo55
    Nem béta kód, hanem preorder kód, rendeld elő, azt kapsz :D
  • gyuri12
    akkor hogy lehet bétázni? én most akarok csinálni egy accountot,de nem engedi(kell nekije béta kód,de az nincs:D) hogy lehet szerezni bétakódot?:D