6461
-
AC2 #884 Annak én is, de már az is megteszi ha vki felvilágosít arról, hogy mér nincs hang :S -
gyuri12 #883 hééé,én is elsőnek vettem meg a Diablo2-őt!:D
meg a kiegészítőt 3000FT-ért:)
én is eléggé örülnék egy szép kis bétakulcsnak...:) -
#882 Én is szeretnék egy Hellgate béta kulcsot...A diablo 2 az első játék eredetiben amit megvettem, akkora fanja lettem. Ez meg kopp ugyanaz a skilles, cuccgyűjtögetős stuff, csak pepitába.
Ha valakinek nem kell, mert megunta, vagy nem tetszik neki, plz dobja át nekem, nagyon megköszönném! -
#881 privbe irj rám adok crysis beta kulcsot -
Code92 #880 a multi része legalább jó? vagy még nem volt szerver? bétához amúgy hogy lehet hozzájutni? -
#879 Ha jól értelmezem, akkor úgy 11 körül lesznek kész a szerverek? -
AC2 #878 Nem tom hogy vagytok vele, de nekem teccik (marksmannal) a demo. Máskérdés, hogy hanggal sokkal élvezetesebb lenne -
#877 ? -
#876 megy már a server ? mert nekem még mindig offline-t ír -
#875 Bah, levágott.. pedig épp rátaláltam a kedvenc karimra, az enginerre. :) -
#874 Havernak már most se megy :D -
#873 Most megy a béta , DE nemlehet beszélni városba, nemlehet partyzni és állandóan kivág... szal 7-9 ig ismét állni fog a szerver. -
AC2 #872 Call of-ért a hellgate? -
gyuri12 #871 légyszi add oda az egyik hellgate bétakulcsot!:)
pls, a diablo2 az egyik kedvenc játékom, megszeretném nézni,hogy milyen lett ez!
megköszönném:) -
#870 Rég nem lehet már... 1 napon lehetett amikor pont későn értem haza és lemaradtam róla. -
#869 Hát nekem sajna olyan nincs...
De itt talán lehet szerezni:http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/
-
#868 Annyád :) Add már oda azt a Crysis-t, már úgysem ér sokat, mert 5 nap múlva jön a demó :) -
#867 Nekem van 2db Hellagte béta kulcsom 1 db Crysis béta kulcsom és 1db Pirates of the Carabian Online Béta kulcsom
Jó pénzért megszabadulok tőlük -
#866 Egy Crysis béta kulcsért talán kölcsönadom :) -
#865 Ha jól emlékszem az jelenleg 9 óra eltérés. Szóval fél nyolckor kellene beindulnia a szervereknek. -
#864 Helló
Akinek van 1 Beta invite én nincs rá szüksége az küldje már el nekem PLS...
Köszi -
#863 elméletileg 10:30am PST jönnek vissza a szerverek! -
#862 Hivatalos fórumon.
Nem tudom, hogy az NDA feloldásával már nyílt lett-e, lehet még mindig csak a bétások nézhetik. -
#861 hol lehet megnézni a servereket ? -
#860 Nem úgy volt, hogy nyolc körül lesznek beüzelemve a szerverek? Lehet még csak teszteket végeznek (a fórumos szerver-állapotjelző is azt jelzi, hogy egyik szerver se megy még). -
#859 nekem karakter választás után server error :S -
#858 dumád->dumát -
#857 Most meg megint a firewall-os dumád nyomja. Nincs bekapcsolva se firewall, se antivirus... -
#856 Persze hogy megy a Beta csak aza baj vele hogy sokszor ledob Server error hibaüzenettel !! -
#855 nálam server error van úgyhogy valószínűleg nem megy -
#854 Köszönöm! -
#853 Megy most nektek a béta? Jó lenne tudnom, mert nemtom, hogy nálam van-e a hiba. -
#852 Ezt honnan veszed? Hogy menne már 4 óra múlva a többi? -
#851 1. BMnel lvl5os skill, MMnel passz.
2. Jelentkezned kellett volna x honapja beta-teszternek. Mostmar csak venni/kerni tudsz betakulcsot valakitol.
3. Cuccokat amiket talalsz, nem eladod, hanem "lebontod", darabjaira szeded. Az igy kapott kis bizbaszokat osszegyujtod, majd ha van olyan fegyvered, amelyet fejleszthetsz, akkor hasznald a "nano forge" nevu kis konzolon. Ott van a boltos es az eu-s npc kozott.
4. BMrel nem tudsz, csak MMnal. -
#850 most jelenleg a betra sem megy -
#849 A többire nem lehet amúgy se felmenni -
#848 még csak az megy, de kb 4 óra múlva már a többi is megy! -
súter #847 Megoldódott, elolvastam a hivatalos fórumon írtakat :D Hiába, most kezdem :D -
súter #846 Nálam valami tűzfal/antivírus hibát ír (pedig még ki is kapcsoltam őket elvileg, de akkor is) Ilyenkor mi van? -
#845 ti melyik szerveren vagytok ???
én csak a Hellgate Beta tudok menni :(