6461
  • AC2
    Annak én is, de már az is megteszi ha vki felvilágosít arról, hogy mér nincs hang :S
  • gyuri12
    hééé,én is elsőnek vettem meg a Diablo2-őt!:D
    meg a kiegészítőt 3000FT-ért:)
    én is eléggé örülnék egy szép kis bétakulcsnak...:)
  • chalezlopez
    Én is szeretnék egy Hellgate béta kulcsot...A diablo 2 az első játék eredetiben amit megvettem, akkora fanja lettem. Ez meg kopp ugyanaz a skilles, cuccgyűjtögetős stuff, csak pepitába.

Ha valakinek nem kell, mert megunta, vagy nem tetszik neki, plz dobja át nekem, nagyon megköszönném!
  • drop
    privbe irj rám adok crysis beta kulcsot
  • Code92
    a multi része legalább jó? vagy még nem volt szerver? bétához amúgy hogy lehet hozzájutni?
  • Hmuda
    Ha jól értelmezem, akkor úgy 11 körül lesznek kész a szerverek?
  • AC2
    Nem tom hogy vagytok vele, de nekem teccik (marksmannal) a demo. Máskérdés, hogy hanggal sokkal élvezetesebb lenne
  • AntiHero
    ?
  • MrDevil
    megy már a server ? mert nekem még mindig offline-t ír
  • Mr Hyde
    Bah, levágott.. pedig épp rátaláltam a kedvenc karimra, az enginerre. :)
  • Facek
    Havernak már most se megy :D
  • Facek
    Most megy a béta , DE nemlehet beszélni városba, nemlehet partyzni és állandóan kivág... szal 7-9 ig ismét állni fog a szerver.
  • AC2
    Call of-ért a hellgate?
  • gyuri12
    légyszi add oda az egyik hellgate bétakulcsot!:)
    pls, a diablo2 az egyik kedvenc játékom, megszeretném nézni,hogy milyen lett ez!
    megköszönném:)
  • scorpeeon
    Rég nem lehet már... 1 napon lehetett amikor pont későn értem haza és lemaradtam róla.
  • killecske
    Hát nekem sajna olyan nincs...
    De itt talán lehet szerezni:http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/
  • scorpeeon
    Annyád :) Add már oda azt a Crysis-t, már úgysem ér sokat, mert 5 nap múlva jön a demó :)
  • AntiHero
    Nekem van 2db Hellagte béta kulcsom 1 db Crysis béta kulcsom és 1db Pirates of the Carabian Online Béta kulcsom

Jó pénzért megszabadulok tőlük
  • scorpeeon
    Egy Crysis béta kulcsért talán kölcsönadom :)
  • Hmuda
    Ha jól emlékszem az jelenleg 9 óra eltérés. Szóval fél nyolckor kellene beindulnia a szervereknek.
  • killecske
    Helló

Akinek van 1 Beta invite én nincs rá szüksége az küldje már el nekem PLS...

Köszi
  • MrDevil
    elméletileg 10:30am PST jönnek vissza a szerverek!
  • Hmuda
    Hivatalos fórumon.

Nem tudom, hogy az NDA feloldásával már nyílt lett-e, lehet még mindig csak a bétások nézhetik.
  • MrDevil
    hol lehet megnézni a servereket ?
  • Hmuda
    Nem úgy volt, hogy nyolc körül lesznek beüzelemve a szerverek? Lehet még csak teszteket végeznek (a fórumos szerver-állapotjelző is azt jelzi, hogy egyik szerver se megy még).
  • MrDevil
    nekem karakter választás után server error :S
  • scorpeeon
    dumád->dumát
  • scorpeeon
    Most meg megint a firewall-os dumád nyomja. Nincs bekapcsolva se firewall, se antivirus...
  • wesker24
    Persze hogy megy a Beta csak aza baj vele hogy sokszor ledob Server error hibaüzenettel !!
  • MrDevil
    nálam server error van úgyhogy valószínűleg nem megy
  • killecske
    Köszönöm!
  • scorpeeon
    Megy most nektek a béta? Jó lenne tudnom, mert nemtom, hogy nálam van-e a hiba.
  • scorpeeon
    Ezt honnan veszed? Hogy menne már 4 óra múlva a többi?
  • PiszkosFred
    1. BMnel lvl5os skill, MMnel passz.
    2. Jelentkezned kellett volna x honapja beta-teszternek. Mostmar csak venni/kerni tudsz betakulcsot valakitol.
    3. Cuccokat amiket talalsz, nem eladod, hanem "lebontod", darabjaira szeded. Az igy kapott kis bizbaszokat osszegyujtod, majd ha van olyan fegyvered, amelyet fejleszthetsz, akkor hasznald a "nano forge" nevu kis konzolon. Ott van a boltos es az eu-s npc kozott.
    4. BMrel nem tudsz, csak MMnal.
  • MrDevil
    most jelenleg a betra sem megy
  • AntiHero
    A többire nem lehet amúgy se felmenni
  • TBTPumpa
    még csak az megy, de kb 4 óra múlva már a többi is megy!
  • súter
    Megoldódott, elolvastam a hivatalos fórumon írtakat :D Hiába, most kezdem :D
  • súter
    Nálam valami tűzfal/antivírus hibát ír (pedig még ki is kapcsoltam őket elvileg, de akkor is) Ilyenkor mi van?
  • MrDevil
    ti melyik szerveren vagytok ???
    én csak a Hellgate Beta tudok menni :(