6461
-
gyuri12 #604 csak a multi.asszem -
GrimReaper78 #603 Köszi szépen a segítséget! -
#602 OMFG!!!!!!
Ez a játék...ez....ezz.......Kurva jóóóó!
Nagyon nagyon teszik. Demót nem töltötem le mert minek.
Betaval játszottam most, de azt kell mondjam no1.
Nagyontetszik.
Tuti megveszem. 1 kérdésem lenne.
Havidíjas lesz? -
#601 az 1-es banner !! -
ZÓÓÓcsi #600 A 2-es mert ott mind a 3 faj rajta van! -
Kimi23 #599 Commands:
/accept = Acept a party invite
/bug = Submit a bug report
/channels = To list all chat channels
/channeljoin [channel] = To join a channel
/channelleave [channel]= To quit a channel
/chat = to chat to server default channel
/disband = Disband a party.
/fps = Shows frames per second ingame which can be useful.
/ignore [name] = Ignores chat from that player
/invite [name] = Allows you to invite a player to your party even if you are not in the same zone.
/kick [name] = kicka player from a party
/leave = leave a party
/lfg [text] = Chat to Looking For Group channel
/newbie [text] = Is your general chat command
/p = Chat to party
/ping = Shows your ping rate to the server
/quit = Quit the game
/s text = Allows players to talk in the chat-1 or chat-2 channel.
/t name text = Allows you to whisper any player in game if you know their name. (works like /w)
/town = chat local zone
/trade [text] =Chat to trade channel
/w name text = Allows you to whisper any player in game if you know their name. -
Antrax #598 1 -
#597 2 :) -
GrimReaper78 #596 Srácok, aki benne van/volt a bétában, meg tudja mondani, hol/hogyan lehet dye kit-et szerezni? Illetve a különböző chat-szobákba hogyan lehet belépni? Mert nekem Enter-re mindig csak a town chat jön elő, ott meg senki nem válaszol semmire. :P -
Árnyvadász #595 Én úgy vagyok vele, hogy nagyon vártam ezt a címet, mivel ez még felkeltette valamelyest a pc-s játékok iránt érzett szenvedélyemet. És mivel a diablo számomra etalon a maga kategóriájában így ez sem maradhat ki. Olvasom a hozzászólásokat (nem csak ezen a fórumon) és párat leszámítva igencsak negatív az összkép. Persze ez közel sem tántorít el attól, hogy hazavigyem és kipróbáljam a demót.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a játék igenis jó lesz és a teljes verzió büntetni fog. Nem tudom elhinni, hogy egy nagy múlttal rendelkező csapat, és persze sok tapasztalattal is, ilyen amatőr munkát adjon ki a kezei közül. Nem lehet, hogy azoknak a véleménye akik borúsan látják a helyzetet azért nem mérvadó, mert nekik nincs fogalmuk arról, hogy minek is szánták ezt a programot? Értem ezalatt, hogy a diablo mint műfaj az újrajátszhatóságról és a kihívásról szól?
Plussz, nem lehet, hogy a demó igencsak megnyirbált? Na mind1. Én kipróbálom amint hazaértem, de ha totál szar is lesz, én a teljesnek azért adok esélyt. A grafika, meg egyéb dolgok nem izgatnak, nekem az a fontos, hogy változatos legyen és igazságosabb szingli módban, mint a dió. -
#594 ohnoes!! e-drama ... -
#593 Én nem próbáltam még ki, de mostmár lehet hogy nem is fogom... -
ricsa008 #592 2 :D -
#591 srácok, meg kéne szavazni a bannert!
version 1
version 2 -
#590 Most volt időm reggel egy 1/2 óra kipróbálni a demot,véleményt du. írok ha lesz időm (sajnos amennyire vártam,annyira nem lett jó)... -
#589 Frankó gémnek tűnik, a grafika kicsit elavult, bár ez valószínűleg okkal van így (gondolom a fullban, amikor majd 50+ moszta ömlik a karakter felé, játszható kell, hogy maradjon..), a monszták jópofák, a NPC-k is egész korrektek (Wart egyből üt :) )..
Skillek így végigböngészve tetszenek, de ami a legjobb az egészben, hogy a diablo féle felülnézetet végre elfelejtették.. Ha tudja hozni a gém azt a hent-feelinget, amit a diablo, akkor mászthev. -
#588 Amúgy valaki másnak is kipottyant Wart's Third Leg-e? :D akkorát röhögtem. -
#587 Olvass vissza, nekem is ez volt a probléma, xp módban kell elindítani és megy. -
#586 cool a game, csak kár, h a kardossal nem lehet fps nézet -
Dant0r #585 Én személy szerint _nagyon_ örülök a lehúzó kritikáknak!
Emlékszem mikor a Diablo2 megjelent, megvettem majd az összes akkori pc újságot. És egyikben sem kapott 90% feletti értékelést, sőt inkább a 7X felé ment.
Grafikát is húzták, játékmenetet is, nem volt meg benne a feeling, többet vártak, stbstb.
Aztán "senki sem tudja miért" óriási tábora lett és még a mai napig milliók játszák, ha nem is bneten, de a sok magánszerveren, modok szerverein, akárhol.
Ez lesz a Hellgate sorsa is, már borítékolom:)
Meg na, D2-ben nem volt minden szörny egy csapás az első 4-5 szinten? Ja bocs Corpsefire több volt, ahogy itt is az a nagy.. flesh beast vagy mi:) -
#584 Ez a játék tipikusan olyan számomra, mint az Enemy Territory - Quake Wars... Amikor annak a demója megjelent, és kipróbáltam, végtelenül csalódott voltam benne, mert sokkal többet vártam (a bétájával nem játszottam)... Aztán csak azért is játszogattam vele, nem adtam fel... És ma az az egyik kedvenc játékom :)
A Hellgate-el is kezdem ezt érezni... Az első benyomásom róla a demó alapján elég felemás volt, de inkább negatív... De már sokadik alkalommal nagyon megtetszett, és nem szívesen veszem tudomásul, hogy elértem a maximálisan elérhető 5-ös szintet :P
grayfox - Te pontosan milyen hangokat hiányolsz ennyire? :) Nekem nem tűnt fel hogy bármi néma lenne a játékban... Különösen tetszettek a lépés és ugrás zörejek, mert legalább nem az ezerszer ismételt hangeffektek, amiket pl. a Counter Strike-ban lehet hallani... A kard suhintása is király...
Na mind1, ahogy észrevettem, ez a játék baromira megossza majd az emberek véleményét... Van akinek tetszeni fog (pl. nekem), van akinek nem igazán jön be... Végülis az utóbbiakat sajnálom, mert így eggyel kevesebb játék közül válogathatnak majd (na nem mintha nem jönne ki idén egy halom remeknek ígérkező játék)... -
#583 Hát a demo engem sem győzött meg. Vannak nagyon fasza dolgok, mint pl a grafika, a classok stb. De rettentően idegesítőek a hangok. Főleg a hiányuk. A blizzard játékoknál ez is nagyon tetszett, a jó hangok nagyon sokat dobnak egy játékon. Az animáció meg röhely. Van egy helyszín ahol ilyen gőte szerű démonok "ugrálnak" rád, annyira gázul vannak meganimálva... Ez nem hajszálhasogatás akar lenni tényleg. Ilyet utóljára ingyenes mmorpg-ben láttam. Azért várom a fullt,, hátha. -
Kimi23 #582 A marksman hunter féleség lenne. -
AC2 #581 A demoban egyebkent van vmi hunter féleseg? -
Kimi23 #580 Elég sok negatív vélemény van,szinte restellem hogy nekem nagyon bejön a a cucc. Gyorsan elő is rendeltem... -
gyuri12 #579 elmegy a gépemen:)
örül a ronda fejem,régen nagy diablo2 fanboy voltam. és most is:)
csak a hangulatot kéne visszahoznia! -
csgj #578 Ennyire nem jön be nektek a demo? Sztem atomjó! A hangulat odaver, a grafika is szép, és nekem csak sm 2.0-val megy... Persze nem Unreal 3 motor, meg Crájzisz graf, de nem is kell ennek olyan :P És a legjobb az, hogy ez a demo végre el is menti az állásodat :)
Blademasterem
-
Beta Server Down Friday
All day Friday, October 19, the Beta servers will be down. As we gear up for launch, we have some last minute testing and upgrades to do, hence the downtime. I don't have specific times, but plan on most of the day (remember, this is US California time).
Also, expect some more details regarding the game as well. ^_^
Thanks!
Remélem az update-ből mi is érezni fogunk valamit, mert nagyon szeretnék játszani vele, csak ezek a fránya bugok miatt nem tudok... -
ricsa008 #576 csak nekem car a grafika (9600xt miatt) vagy így alkották meg?
amúgy nekem teccik a gamma -
#575 Felrakom a bétát indítom, leesek a székről, kéri a Vista service pakkot :D
Mind1 felrakom legfrisseb driverekt és hátha. -
#574 majd holnap kiderül milyen a béta :) -
#573 demo alapján nem valami nagy szám ez a játék, a grafikája sem olyan jó :( -
#572 A demo gyenge.
A béta a lényeg.
Idézek:
"A demo sztem túl rövid lett, nem mutat semmit a teljes játék élvezetéből, kivettek olyan alapvető featureket mint pl a cuccok elemeire szedése, ez olyan mintha d2 ből kivennék a gemeket meg rúnákat de bennhagynák a socketed itemeket. Aki nem látta a bétát annak ez az egész úgy fog tűnni hogy van egy 3 pályás játék amivel azt lehet játszani hogy ütögetem a zombikat és ezzel ki is fújt az egész. Hamár nem lehet átmenni a köv stationre legalább az elsőn levő összes questet hagyták volna benne, nem beszélve arról hogy az igazi játék kb lvl10 körül indul be, mmint nemcsak a karakter hanem a szörnyek szempontjából is :)"
Tökéletesen egyet értek vele. -
PunkZoli #571 ez egy botrányosan gyenge demo... -
#570 Nah megnéztem grafika elmegy, fizika elég vicces, a játékélmény sajnos nem üt akkorát mint annó a Diablo vagy a KOTOR.
Átlag FPS 80-150 között mozog maxon.
-
Dodo55 #569 Az hát, a TSAA kavart be, én meg itt driver cserével szenvedtem. Na mindegy.
Pedig az csak annyit csinál, hogy az átlászó részeket tartalmazó textúrákat élsimítja az átlátszóság mentén. -
Dodo55 #568 Na, visszaraktam a 163.75-ös drivert, azzal már nem átlátszóak :)
163.76 volt eddig fent, bár lehet nem is a driver volt a gond, hanem hogy a transparency antialiasing be volt kapcsolva, most meg kikapcsolódott a driver reinstall miatt, úgyhogy mindjárt még megnézem milyen ha visszakapcsolom. -
#567 én meg ha beszélek murmurral akkor nincs szöveg :S -
stevyxix #566 zölden targetel szóval ellenségek azok a zombik, hiába hogy zöld a targetelő rajta, ha piros akkor hatótávon kívül van -
#565 kaptam én is beta kulcsot, meglássuk milyen leszen :D