6461
-
#564 Az szapulj és szídja aki nem RPGket szereti hanem az FPSeket. (crysist meg ezeket) -
IgH #563 Fél óra múlva jön le a cucc,szerintem még lefekvés előtt kipróbálom. Kurva kíváncsi vagyok,mert ahol olvasom h kipróbálták mindenki szapulja,szidja,elég meglepő lenne ha egy ekkora reklámú és ennyire várt játékot ennyire elrontottak volna. -
#562 Hát vesszek el ha értem ezt a játékot. Beszéltem Mirmurral :) most a képernyő közepén egy rohadt nagy felirat azt írja, hogy a fegyveremmel öljem meg a démont. Na de milyen démont a térképen van egy piros x ami elvileg valami állomásra vezet, csak éppen nem tudok oda átmenni. Ráadásul csúnya is. A zombik meg miért haverok? -
stevyxix #561 még nyomkodhatod tovább is, én antialiasing-on kívűl (ami csak medium-ig enged nyomni) minden be van kapcsolva és fullra húzva és úgy 70 fps-en megy (szintén 7950GT csak inno3d) -
#560 Én még mindig nem:S
U.I.: Mégis kaptam csak a másik emailemre. Mivel 2x is regeltem -
#559 látom hogy írtad beta tesztes dolgot :D erre én is felbátorodtam és megnéztem a sajátomat :D és én is kaptam meghívót :D -
Dodo55 #558 Ilyen beállítások mellett:
Valami rohadt magas FPS-em van(még nem néztem fraps-el, de érzésem szerint lehet vagy 80-100 körül), amit alig hiszek el, úgyhogy eléggé le van esve a szám, viszont az összes NPC meg szörny, meg a karakterem is átlátszó :D
Ilyen problémája volt már valakinek? És ha igen, van rá valami megoldás? -
ocsesz79 #557 Hmm,érdekes nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim a játékkal,sőt nekem semmi gondom nincs vele! -
#556 Nekem most 20:47-kor jött meg a mail hogy kiválasztottak a beta tesztre -.- NC ..... -
#555 Ez egy nagyon jó kérdés én is ezen gondolkodom jelenleg, főleg hogy egy ilyen bétára minek volt szükség. Valami itt nagyon nincs rendben... -
#554 Akkor lenne még1 kérdésem: Ha egyszer aranylemezen van a játék, akkor miért van még béta (illetve miért most indul a nyílt béta), és miért bugos ? :) -
#553 Hát kb. 20 perc demo kipróbálás után azt kell mondjam elég gyengusnak tűnik a dolog. Kár érte, pedig nagyon vártam. Az egész olyan félkész, összecsapott, igénytelen stb... -
#552 Na jól van most már elegem van ebből a bétából. Nagyon sok bétával játszottam már de ilyen szart már rég láttam. Máshol Alpha-nak nem nevezik az ilyet nemhogy bétának. Mindegy. Most miután megoldottam hogy ne piszkálja a nem létező winyómat, kijött egy újabb bug. Mikor rámegyek a karimnál, hogy play egyszerűen kijön a hud, eltűnik a menü és ennyi. Itt vége, se kép se hang, forgatom a karimat és ennyi. Elegem van. Szedem is le a demót... Amennyit játszottam a játékkal azt mondom baromi jó lesz, de ha a teljes változat is ilyen, akkor bizony csúnya pofára esés lesz a vége... Ilyen bétát azért nem sokás kiadni. A hitbox is egy vicc volt... -
Kimi23 #551 Ok köszönöm nektek,de azért csak ki szeretném próbálni az evoker-t is... -
stevyxix #550 lol ilyen nem volt nekem :D nálad valami nem okés :D -
#549 Mindkettőt! Ugyanis az nem két béta, hanem egy két fájlban. De bazz a fájlnévől ez nem látszik. De nem ajánlom hogy leszedd, nekem eddig csak idegeskedést okozott és kibaszottul elcseszte az egész életkedvem ez a szar... Olyan bugokkal jön el sokadjára is, hogy a hajamat tépem ki. A nemlétező floppy meghajtómat akarja baszkurálni ami miatt kivág asztalra mindenféle hiba üzenettel. Beszarás... Ne szedjétek le a bétát.. Van demó... -
#548 Mind a kettőt le kell mert két részböl áll!! -
Kimi23 #547 A bétából melyik verziót szedjem? A 2 vagy a 2.3 gigást? -
#546 Elindult! :D -
#545 Ezer köszönet! kipróbálom -
#544 exere katt->properties->compatibility és ott megtalálod -
stevyxix #543 erre a vga-ra fölös a vista, xp-n biztos menne szerintem
nem tudom mi lehet, a konfig elvileg elég -
#542 hol is lehet azt elérni? Egyszer láttam de nem nagyon használtam még. :) -
#541 2 giga ram megvan, a proci egy E4300-as dual core, a videókari meg egy 7300GT ddr3-as.
Nem értem. -
stevyxix #540 béta eléggé bugos, de tovább tudod vele nyomni ill 6 kaszt is elérhető (demoba csak 2) a béta teljesebb, de a játékélmény lehet lelombozó a hibák miatt (késöbb fel fogják updatelni persze és akkor egyértelmű lesz a dolog) -
#539 futtasd xp kompatibilis módban -
stevyxix #538 vistánál min 2 giga ram kell és a HG:L elég jól eszi is a ramot szóval az kell is neki,
amúgy mi a konfigod? dx9 is minimum (ati 9500 és nvidia 5900) proci annyira nem lényeges még szerintem cerka is elég neki (c2dE6300-ból csupán 2-3%-ot evett és felhúzva sincsen) -
#537 Most kaptam 1 órája emailt, hogy kiválasztottak a bétára. Már regisztráltam is rá, erre most látom, hogy kint van a demó. Akkor most melyikkel játszak? :) -
#536 Hát ez lol, nekem meg azt írja, hogy nem felelek meg a min gépigénynek... Hardware ügyileg ez vicc, mert simán, viszont vistám van, nektek? -
szunyika #535 egycsokorba szedve a [jelenlegi] letöltési helyek, idővel biztosan fog bővülni a lista...
www.HellgateLondon.hu - Demó letöltési helyek -
stevyxix #534 tessék aki még nem szedné sehonnan néhány link -
#533 Nem. -
#532 A demo tud DX10-et? -
stevyxix #531 a zenék nagyon jók amugy főleg mikor néha prögösebbre veszik
a graf szerintem tökéletes ennek épp elég mutatós
igazánól a játékmenet meg persze a dióbol megszokott tápoláson és gyilkoláson van a hangsúly ami itt még jobb :)
ami nekem különösen tetszik, hogy az első diabló hangulatát idézi (lehet csak nekem) -
#530 Hát nagyon remélem lesz majd hozzá magyarítás mert lesz benne rengeteg szöveg :( -
#529 Nekem pont a hangok tetszettek a legjobban (a hangeffektek), viszont a szinkronhangok iszonyúan gyengék, túljátszottak, poénos akar némelyik lenni, de egy 6 éves gyerek se nagyon akarna röhögni rajta :D
A grafika a mostani játékokhoz képest gyenge közepes szerintem... Az animációk szintén közepesek... Az Oblivion animációinál sztem jobbak...
De úgy érzem, azért el tudok vele játszogatni majd, ha kijön a full... Viszont ennél volt Blizzard-os srácoktól sokkal többet vártam....
És kétlem hogy a full nagyon más lenne... -
#528 nekem 30-al jön a 478 as link
valami gyors link kéne..... -
stevyxix #527 egér görgővel zoomolsz be ill távolítasz a nézetben (szóval tejesen begörgeted akkor fps nézet, ha kijössz(kigörgeted) akkor 3rd person és távolíthatod egy távolabbi pontig -
Alblink #526 Ez nagyon jo lett. -
#525 #478-ról szedtem maxon jöt!