6461
  • TBTPumpa
    nem igazság! a 3 legjobb kasztból maradunk ki! Egyenlőre :-D
    eléggé borzalmas ez a béta... sokxor ledob vagy kilép játék közben... de az a jó hogy másabb ellenségek vannak ebbe, mint a demóba! a karakter mozgása továbbra is rettenetes... és a kardozás is rosszabb lett, a demóban még jobb volt... remélem hogy a végleges változat fényévekkel körözi le ezt a bétát! :-D
  • wesker24
    Ja látom még nem teljesen jók a serverek most dobott ki 2x-szor Server error hibával !!
  • chalezlopez
    Kell, hogy várj...
  • AntiHero
    meg kell várnod.
  • killecske
    Helló

Lenne pár kérdésem
    1,Hogyan lehet 2 fegyvert használni egyszerre? Ha fejleszteni kell akkor meikek?
    2,Honnan lehet letölteni a Beta verziót és vmi kulcs kell hozzá? Ha igen honnan tudok szerezni?
    3,Hogyan lehet a fegyvereket fejleszteni?
    4,Hogyan lehet belső nézetre váltni?

Köszi
  • Since
    Kérdés : Ha az EA Storeból előrendelem a digitál változatot akkor már most játszhatok a game-el vagy meg kell hogy várjam a megjelenést? Köszi
  • AntiHero
    majd a FULLBA
  • TBTPumpa
    hogyhogy nincs benne Templar, Hunter és Cabalist?? vagy csak a full játékba van? itt miért csak ilyen gagyik vannak, hogy Guardian, Blademaster, Marksman meg ilyenek?
  • scorpeeon
    Csessze már meg, most meg tűzfal/antivírus konfig bajt írt ki aztán megint a kiszolgálósat... Nem bírok belépni, f@sz kivan.
  • AntiHero
    NA ezek voltak a creditsben:

• scorpeeon
    Sztem ki van egyensúlyozva úgy a játék, hogy bármelyiket is választod, szinte ugyanolyan erős lehetsz. Amelyik szimpatikusabb, azt válaszd.
  • AntiHero
    Ameik tetszik:)
  • wesker24
    Na hello mindenkinek !!

Ismét müködik már a Hellgate Beta server !!

Na igen még csak most kezdem !! Melyik kasztot érdemes választani ??
    Mert látom az van böven !!
  • Eprom
    Hali!
    Ha valakinek van egy béta kulcsa amitől megválna azt megköszönném..
  • scorpeeon
    Nem lép be, ezt írja: "A kiszolgálónév vagy -cím nem azonosítható."
    Asszem múltkor is írta már, csak próbélkozni kellett és belépett. Most is tegyem ezt? Nekted szokott ilyet csinálni?
  • AntiHero
    Jah tényleg:D
    Bocsi fáradt vagyok:P
  • gyuri12
    rendesen fog menni.nézzed meg a demót
  • grizzly21
    van valakinek tapasztalata ati9600XT-vel? mire szamithatok?:)
  • Mr Hyde
    Melyik szerver nincsen? -én már egy órája tudok játszani kb a bétás szerveren.
  • TBTPumpa
    de meg tudod! elindítod a bétát és a főmenüben Credits, és szépen végignézed! :-D
  • Dj Xyberpunk
    Hát nem tudom.... A játék alapötlete nagyon jó, a megvalósítás is, viszont még a demo csontra felrakott (max+AA+AF) grafikája mellett se fogott meg a látvány (textúrák kicsit csúnyácskák, a fegyverek sem olyan szépek :( ) :-( Reméljük változik majd a helyzet DX10-re
  • AntiHero
    Majd megnézem. Sajna most nincs szerver:(
  • TBTPumpa
    ha tudjátok nézzétek meg a Credits részleget (csak Bétában van)! a játék nyelvi változatai lesznek érdekesek, mivel szerepel köztük a Hungarian is, nahmeg azok is hogy kik fordították! alig hiszem el... remélem nem néztem el, vagy csak nem elírás, de valami Localization cucc volt a név, és ott voltak kiírva a nyelvek és azok akik erre a nyelvre lefordították! egyébként a béta telepítőjében is van magyar nyelv! vagyis csak a telepítő magyar, a játék MÉG nem!
  • AntiHero
    Vannak szép nagy szörnyikék:)
    Mutatok párat. (ez level 9en volt asszem)

Kicsi szörnyike 1

Kicsi szörnyike 2

Karakterem:
  • stevyxix
    nem van egy valami szerkentyű amit ha aktiválsz és a Beast of Abadon elötte van akkor lekicsinyíti
    ezt el kell gondolom néhányszor játszani és lehet ölni (én még nem találkoztam vele mondjuk, de valahol olvastam, meg videó is van róla)
  • ColdFire
    woáw :OOO
    Hogy néz ki egy templomossal ennek az írtása?
    odamész a szörny lábához, és azt kaszabolod 2 percig és meghal? :D
  • ColdFire
    hmm, kár, köszi:)
  • stevyxix
    ha nincs béta keyed akkor a demó marad csak
  • stevyxix
    hiába szedi le a klienst, kelleni fog egy béta account neki a játékhoz
  • ColdFire
    köszi
  • AntiHero
    Kb nekem is ez volt az érzésem csak én lusta voltam le írní ilyen bőven:D Örülök hogy vannak még ilyen emberek akik tudják értékelni azt ami jó.
  • Mr Hyde
    torrenten próbáld megkeresni, tuti fentvan
  • ColdFire
    de eza demo
  • ColdFire
    köszönöm
  • PiszkosFred
    mirror lista
  • zee21
    srácok akik itt szidjátok a gépgiényt a graffal mondjátok már meg hogy ti ugye ezt demoban próbáltátok ki mert akkor megvan a magyarázat
    mint minden játéknál a fejlesztők kidobnak egy szutyok optimalizálatlan fos demot ami annyira nagyon rossz hogy két dolog keletkezhet belőle:
    -akik várták valamennyire biztos nem veszik meg
    -akik nagyon várták biztos megveszik hátha a full jobb
    szvsz full biztos jobb lesz mert béta is sokkal jobb élvezhető persze tele bugokkal de az minden játékban van bőven
  • ColdFire
    valaki adna egy linket a béta letöltéséhez?
    köszönöm
  • csgj
    Na, egy ilyen képet nyomjon be vki sm 3.0-ás kártyával, max grafikán :)

• NeoMaN
    Fura mert nálam 8600GT-n 1024-ben minden highon simán megy 80-40 fps-t.
  • stevyxix
    szívesen