6461
-
#844 nem igazság! a 3 legjobb kasztból maradunk ki! Egyenlőre :-D
eléggé borzalmas ez a béta... sokxor ledob vagy kilép játék közben... de az a jó hogy másabb ellenségek vannak ebbe, mint a demóba! a karakter mozgása továbbra is rettenetes... és a kardozás is rosszabb lett, a demóban még jobb volt... remélem hogy a végleges változat fényévekkel körözi le ezt a bétát! :-D -
#843 Ja látom még nem teljesen jók a serverek most dobott ki 2x-szor Server error hibával !! -
#842 Kell, hogy várj... -
#841 meg kell várnod. -
#840 Helló
Lenne pár kérdésem
1,Hogyan lehet 2 fegyvert használni egyszerre? Ha fejleszteni kell akkor meikek?
2,Honnan lehet letölteni a Beta verziót és vmi kulcs kell hozzá? Ha igen honnan tudok szerezni?
3,Hogyan lehet a fegyvereket fejleszteni?
4,Hogyan lehet belső nézetre váltni?
Köszi -
Since #839 Kérdés : Ha az EA Storeból előrendelem a digitál változatot akkor már most játszhatok a game-el vagy meg kell hogy várjam a megjelenést? Köszi -
#838 majd a FULLBA -
#837 hogyhogy nincs benne Templar, Hunter és Cabalist?? vagy csak a full játékba van? itt miért csak ilyen gagyik vannak, hogy Guardian, Blademaster, Marksman meg ilyenek? -
#836 Csessze már meg, most meg tűzfal/antivírus konfig bajt írt ki aztán megint a kiszolgálósat... Nem bírok belépni, f@sz kivan. -
#835 NA ezek voltak a creditsben:
-
#834 Sztem ki van egyensúlyozva úgy a játék, hogy bármelyiket is választod, szinte ugyanolyan erős lehetsz. Amelyik szimpatikusabb, azt válaszd. -
#833 Ameik tetszik:) -
#832 Na hello mindenkinek !!
Ismét müködik már a Hellgate Beta server !!
Na igen még csak most kezdem !! Melyik kasztot érdemes választani ??
Mert látom az van böven !! -
Eprom #831 Hali!
Ha valakinek van egy béta kulcsa amitől megválna azt megköszönném..
-
#830 Nem lép be, ezt írja: "A kiszolgálónév vagy -cím nem azonosítható."
Asszem múltkor is írta már, csak próbélkozni kellett és belépett. Most is tegyem ezt? Nekted szokott ilyet csinálni? -
#829 Jah tényleg:D
Bocsi fáradt vagyok:P -
gyuri12 #828 rendesen fog menni.nézzed meg a demót -
#827 van valakinek tapasztalata ati9600XT-vel? mire szamithatok?:) -
#826 Melyik szerver nincsen? -én már egy órája tudok játszani kb a bétás szerveren. -
#825 de meg tudod! elindítod a bétát és a főmenüben Credits, és szépen végignézed! :-D -
#824 Hát nem tudom.... A játék alapötlete nagyon jó, a megvalósítás is, viszont még a demo csontra felrakott (max+AA+AF) grafikája mellett se fogott meg a látvány (textúrák kicsit csúnyácskák, a fegyverek sem olyan szépek :( ) :-( Reméljük változik majd a helyzet DX10-re -
#823 Majd megnézem. Sajna most nincs szerver:( -
#822 ha tudjátok nézzétek meg a Credits részleget (csak Bétában van)! a játék nyelvi változatai lesznek érdekesek, mivel szerepel köztük a Hungarian is, nahmeg azok is hogy kik fordították! alig hiszem el... remélem nem néztem el, vagy csak nem elírás, de valami Localization cucc volt a név, és ott voltak kiírva a nyelvek és azok akik erre a nyelvre lefordították! egyébként a béta telepítőjében is van magyar nyelv! vagyis csak a telepítő magyar, a játék MÉG nem! -
#821 Vannak szép nagy szörnyikék:)
Mutatok párat. (ez level 9en volt asszem)
Kicsi szörnyike 1
Kicsi szörnyike 2
Karakterem:
-
stevyxix #820 nem van egy valami szerkentyű amit ha aktiválsz és a Beast of Abadon elötte van akkor lekicsinyíti
ezt el kell gondolom néhányszor játszani és lehet ölni (én még nem találkoztam vele mondjuk, de valahol olvastam, meg videó is van róla) -
#819 woáw :OOO
Hogy néz ki egy templomossal ennek az írtása?
odamész a szörny lábához, és azt kaszabolod 2 percig és meghal? :D
-
#818 hmm, kár, köszi:) -
stevyxix #817 ha nincs béta keyed akkor a demó marad csak -
stevyxix #816 hiába szedi le a klienst, kelleni fog egy béta account neki a játékhoz -
#815 köszi -
#814 Kb nekem is ez volt az érzésem csak én lusta voltam le írní ilyen bőven:D Örülök hogy vannak még ilyen emberek akik tudják értékelni azt ami jó. -
#813 torrenten próbáld megkeresni, tuti fentvan -
#812 de eza demo -
#811 köszönöm -
#810 mirror lista -
#809 srácok akik itt szidjátok a gépgiényt a graffal mondjátok már meg hogy ti ugye ezt demoban próbáltátok ki mert akkor megvan a magyarázat
mint minden játéknál a fejlesztők kidobnak egy szutyok optimalizálatlan fos demot ami annyira nagyon rossz hogy két dolog keletkezhet belőle:
-akik várták valamennyire biztos nem veszik meg
-akik nagyon várták biztos megveszik hátha a full jobb
szvsz full biztos jobb lesz mert béta is sokkal jobb élvezhető persze tele bugokkal de az minden játékban van bőven -
#808 valaki adna egy linket a béta letöltéséhez?
köszönöm -
csgj #807 Na, egy ilyen képet nyomjon be vki sm 3.0-ás kártyával, max grafikán :)
-
#806 Fura mert nálam 8600GT-n 1024-ben minden highon simán megy 80-40 fps-t. -
stevyxix #805 szívesen