6461
  • neonx
    Erre menj
  • neonx
    Hellgate beta
  • Looooser
    mindenkinek csinál olyat hogy rá megy a béta szerora megjalenik a kör forognak az ábrák és pl HELLGATE_MP_DX9_X86.EXE és végig % olja aztán más fájlokat is?
  • Looooser
    az oké nekem már este lejött sőt már telapítve van csak azt nem toom hogy a béta szeró mettől meddig megy?
  • neptum
    én most kaptam a BETA lehetőséget hogy játszak
  • Looooser
    emberek akik már játszanak mettől meddig mennek a szerverek? mert most perpill nem enged be és melyik szeróra menjek?
  • Looooser
    öhm tényleg itt hogy megy az ustuck rendszer? nem vagyok ebben a játékban ismerős nekem csak aztat mondták hogy gecc kemény lessz szvl most várom hogy lejöjjön a másik kliens is és mehessen a telepítés
  • zee21
    gecc annyira merges vagyok
    elkezdtem ugrandozni a roncsokon ráugrottam az egyik tankra és ott a tank mellett volt egy oszlop meg telefon fülek hát nem beelragadtam aba a kibaszott 4-5 pixelbe ami ott volt és most nem lehet vissza csatlakozni mert szarakszik a szerver ugyh flagship b+
  • scorpeeon
    Hivatalos fórumon 77 oldalnyi panasz van a belépési hibáról, szóval nem egyedi a probléma :)
  • scorpeeon
    Kb fél vagy 1 éve volt utoljára format, vga driver a legújabb, regisztrációs karbantartás az nem köll, SP2 van. De biztos, hogy nem ezekkel van a baj, mert 2 napja még jó volt. Többek szerint szerver oldali a probléma.
  • tekphos
    hogy mindenki kap kulcsot csak nekem nem küldtek!:((
  • Looooser
    én is kaptam kulcsot a bétára most húzom a játékot...
  • wesker24
    Esetleg WIn XP reinstall ?? Mikor vetted fel utoljára az XP-t ??

Vga driver frissités ?? Regisztrációs karbantartás ??

SP1 verzió or SP2 verzió ?? Nekem Sp2 van és semmi gond nincs vele a sűrűn elöforduló server error hibákon kivül !!
  • scorpeeon
    Legalábbis még senki nem tud rá megoldást. Én próbáltam már uninstallálni, kiírtani az összes maradék filet és újratenni de ugyanaz a hiba fogad amikor visszalépek.
  • wesker24
    Lehetek a barátod ??

Nagyon durván nézel ki !!
  • stevyxix
    sajnálom
  • scorpeeon
    Utánanéztem a hivatalos fórumon és nem én vagyok az egyedüli akinél ezt csinálja. És nincs rá megoldás.
  • zee21
    hány ilyen állomás van már??? mert én már a greenparknal járok de látom ez már utána van
    de ebből a mirmur srácibol elegem van folyton követ egyszer lekaszabolnám
  • PiszkosFred
    Meg az eso
  • AntiHero
    dx10-ben csaka fények meg a füstök szebbek nagyából. Meg gyorsabb picivel.
  • stevyxix
    TPS nézetből jól lehet lövöldözni szerintem (nekem eddig kb annyi problémám volt, hogy repülő lényekre néha nem tudtam felnézni ilyenkor váltottam FPS-be)
    valamennyivel szebb lesz az biztos, de csodákat nem kell várni, alapvetően ugyan olyan lesz a játék
  • csuszi
    1 serveren hányan vagytok egyszerre?
  • peter01
    Remélem azért szebb lesz dx10-ben meg majd úgyis veszek még 1 gb memot azt akkor mehet a vista is. TPS nézetből még nem is gáz a grafik de FPS nézetből szörnyű sztem.
  • stevyxix
    um elég kevés időm volt mostanában látom már, hogy ma nagyon nekiülök majd ...
  • stevyxix
    hát nem tudom, de sokakat nem enged dx10 alatt ahogy hallom vagy lehet csak a demó???
    mind1 nekem xp-m van és közel sincs ennyi problémám
    akinek nem nagyon megy gondolom SP2 van xp-n (eléggé alap) ill a legujabb vga driver szintén, ugyanis az támogatja a HG:L-t a régebbivel lehetnek simán problémák, más ötletem nincs
  • Hmuda
    Aranyos pálya, csak egy speckó fejdísszel lehet érdemben közlekedni. :D

És a karakterem jelenlegi pomájában. A piros fényt a gatya "össz-szinezése" okozza, a kéket meg asszem a lábbelim. De inkább szeretem a pirosat viselni. :-)
  • TBTPumpa
    Ritka hülye ez a Béta, folyton ledob antivírus és tűzfal hibaüzivel, pedig egyik sincs... ekkora gyökeret :-D
  • AntiHero
    BÉTÁba haveromnak engedi a dx10et.
  • scorpeeon
    Jah, jól hangzik. Viszont ugyanezt DX9-re is kivitelezhették volna, a DX9 is ugyanúgy képes ezekre az effektekre.
  • scorpeeon
    Nem, ez xp...
  • stevyxix
    bétában sincs, a teljesbe viszont biztos lesz
    a dx10-el kapcsolatos problémáról és várható pluszokról itt találsz infót
  • stevyxix
    nem véletlen vista alatt nyomod?
    ha igen akkor indítsd el XP módba...
  • scorpeeon
    Ugyanmár, dx10? és akkor majd jól fog kinézni? dx10 nem szebb sztem, egy cseppet sem.
  • peter01
    A bétaába van dx10 lehetőség mer a demoba nincs és sztem elég gagyi a grafik főleg ha marksman-el megyek. Esetleg tud vki mutatni 1 dx10-es képet mert nem túl meggyőző dx9-be.
  • TBTPumpa
    én sem tudok most felmenni... antivírius és tűzfal beállítás hibát ír... ennyit erről :-D
  • scorpeeon
    Kezd tisztulni a kép. Teljesen mind1, hogy kikapcsolom-e a tűzfalat vagy a NOD32-t. Amikor először próbálkozok, mindig megáll kicsit és olvassa a floppymeghajtómat, ami már kib@szottul irritáló. Az egész dolog annyiból áll, hogy generál nekem egy hibaüzenetet, vagy a kiszolgálósat, vagy a tűzfalasat. Van, hogy egyből kiírja a kiszolgálós hibát. Van, hogy egyből a tűzfalasat írja. Van olyan is, hogy tölt-tölt és utána írja ki a tűzfalasat. Van, hogy 2szer az egyiket csainálja, utána a másikat úgy, hogy közben hozzá nem nyúlok sem a tűzfalhoz, sem a nod-hoz. A tűzfalas/vírusírtós hibát természetesen akkor is kiírja, ha egyenként kapcsolom ki a NOD32 összes védelmét és utána az egészet és ugyanezt megcsinálom a tűzfalammal is. Az egyik személyes kedvencem az, amikor connected-et ír, aztán loading-ot, tölt is rendesenm és az utolsó pillanatban írja ki a tűzfalasat. Ilyenkor mindig ökölbe szorul a kezem. De a legeslegjobban azt szeretem, amikor már ki sem ír hibaüzenetet connectál, loadingol, és belép (ez kb 30 próbálkozásból egyszer fordul elő). Igen ám, de itt ahelyett, hogy kilistázni a karakteremet és a lehetőségeket, egy random generált karaktert mutat, akit forgathatok ahogy akarok, de nincs egy gomb sem, amire kattinnthatnék, még kilépés gomb sem, ilyenkor a feladatkezelőből lehet csak bezárni az egészet, semmilyen más lehetőség nincsen. Szerintem én a beta helyett valami idegtesztet töltöttem le tévedésből, ami először hagyott, hogy belépjek, utána egész másnapra leállították a szevert, utána amikor visszahozzák, hibaüzeneteket és jelenségeket generál nekem, úgy , hogy közben mindenki más játszik. Eddig végülis jól állom a tesztet, mert még a billenytűzetem is egyben van és a monitort sem fejeltem le, de nemhiszem, hogy sokáig kibírom ezt még.
  • Kimi23
    Na igen engem is ledobott most, pont mikor egy boss-t öltem. Kezdhetem az egészet az elejétől... De hát ez a béta átka.
  • wesker24
    A világon mindenki összeesküdött ellened !! Még a saját géped is ellened dolgozik !!
  • wesker24
    Hát látom neked aztán összejött minden semmi sem úgy sikerül ahogy kellene !! Amugy nekem tűzfal be van kapcsolva virusirtó megy és mégis megy a játék !! Az igaz hogy igencsak sokszor dob ki server error hibaüzivel az nem is lenne baj ha az állomáson vagyok de amikor épp küldit viszek és akkor irja ki na akkor igencsak felkapom a vizet !!
  • scorpeeon
    Qrvajó, most meg belépett etrre mutat egy random karaktert ami nem is az enyém és ami forog ha mozgatom az egeret és semmit nem tudok csinálni, még visszalépni sem, az egész összeszarta magát... Ezt már másodszorra csinálja. Meg vagyok én áldva.