6461
-
csgj #644 Van fizikai motor (Havok)... -
#643 háát. megnéztem a demót..hm. ez eddig nem valami ütős:(
béna karaktermozgás, bugok, gyenge grafika, nincs fizikai motor..és sorolhatnám -
#642 én a kulcsot má régen igényeltem, mint sok gaméhoz, azt néha-néha küldenek... most a HL-is attak -
#641 Mennyibe kerül a CE magyarországon? -
#640 mer? -
gyuri12 #639 akko mán nem is lehet bétázni?:'( -
#638 Nem rossz, viszont sztem az eredeti Hellgate logóval lenne az igazi (a tűzzel mögötte) -
#637 nem -
#636 Demoba azt vettem észre hogy csak 1 felé lehet menni mer balra is jobbra is házak vannak nincs sok választás:(Ez a betába is így van?WoWba nagyobb volt a szabadság. -
#635 Sztem AntiHero bannere a jobb Azt tegyék be. -
#634 csak online megy szerintem:) -
#633 Aham. És a béta megy online is? Gondolom ez a játék is úgy az igazi :) Mindjárt le is ér a drága. Full sebességgel jön, jó fejek ezek, hogy nem egy sz@r ingyenes lassú szerverről teszik csak elérhetővé. -
#632 Azt már lekésted... -
#631 Demót nem kell kipróbálni. Egyszerűen az nem adja át azt amit a BETA átad.
Ma beszéltem haverommal aki a DEMÓT látván mondta hogy "hááátt..., Nem nagy só, hót csúnya meg minden"
BETAt oda adtam neki rögtön máslett a véleménye. Fel is vetette azt a kérdést hogy "na megvesszűk?".
Gyakorlatlag ég és föld a BETA és a DEMO hangulata közötti külömbség.
Eszméletlen a random generált pálya is. Gyakorlatilag haveromnál játszottam és mikor itthon ugyan oda értem teljesen más helyszín lett.
Iszonyat jó ez random map.
Mozgások, animációk is rendben vannak szeritnem. Példáúl mikor a karakteremmel ráugrok egy ellenfélre és közbe suhintok az néha olyan jól néz ki hogy csak néztem. Szörnyek mozgás is rendben van.
Szörnyek kinézete, sok "színűsége" nagyon jó. Jól rájuk nézni:D
Hangok ezekre is csak jót tudok mondani.
Zene: no1. nem lehet esetleg külön letölteni valahol?
Megyek vissza játszani hajhajhajhahahahahjsvdv.....
-
#630 bocs hogy megkérdezem,biztos milliószor meg lett már,de szar a kereső,nincs FAQ és lusta vagyok utána járni :P
hogyan lehet beta-kulcsot igényelni?
ha tényleg 100x jobb a beta mint a demo,akkor huhuhuhúúú :D -
Dodo55 #629 A bétához hol lehet igényelni kulcsot?
Mert én csak olyan oldalt találtam, ahol csak akkor lehet, ha előrendeltem. -
tekphos #628 én is akarok bétázni!:(
Nekem miért nem jön meg?? -
#627 beta-hoz +jöttek a kulcsok, én is kaptam, cool, má szedem is a beta-t :) -
#626 Én a mozgásokkal, az animációkkal, ja és az interface-el nem vagyok kibékülve. -sanos ezek miatt nekem nem is jött be a játék, úgyhogy töröltem is. Nálam ezek mérvadó dolgok. :/ Ha már 1280x-ban tolok egy játékot, ne nézzen ki úgy egy játék interface, mintha 640x480-ban játszanék... (túlzás, de ilyen érzésem volt) -
#625 A demóval most játszottam, azt nem tudom, hogy végigvittem-e, de mivel igazából már nem tudtam semerre menni és nem adott senki új küldetést, ezért valószínűleg igen. Amikor megláttam az első NPC-t, ahogy sétál (már amennire annak lehet nevezni azt a bohóckodást, amit csinál), akkor bevallom őszintén: hangosan nevetni kezdtem :) Utána amikor hent volt kicsikét kint, az sem győzőtt meg nagyon. Nagyon nem tetszik az sem, hogy wow-módra (ami nem mondhatni, hogy a kedvenc játékaim közé tartozik) minden karakteren át lehet sétálni, és belülről megnézni. Gyönyörű látvány, mitnemondjak... További wow-os elem: ha nem veszed fel a küldetést, olyan, mintha nem is létezne. Így eljátszottam azt, hogy végighenteltem egy pályát erre utána látom, hogy nem vettem fel a küldetés, ezért szart sem ért az egész, vehettem fel és ölhettem meg midnenkit újra. Szerintem ez is szánalmas, Diablo-ban ilyen f@szság soha nem volt. A játéknak sokan szídják a fizikáját. Én nem szídom, mert ahogy észrevettem, itt nem is létezik semmiféle fizikai motor, semmi nem moccan meg, ha belelősz, ez kicsit idegesítő, mert igazán megcsinálhatták volna, de végülis nem ez a játék lényege, talán el lehet nézni, CoD2-ben is ugyanilyen (nulla) fizika van, mégis jó játék. Aztán a metrós hentelésnél már jobban megjött a kedvem: sztem belül még egészen jól is néz ki a játék. Aztán a nagy hent közepette benyomott valami jó kis zenét. Így már egészen hangulatos volt az egész. Kicsit felemásak az érzéseim, sztem még jó is lehet a dolog, a béta 3/4-e már lent van, teszek majd azzal is egy próbát mindenképpen. -
#624 Jóhogy...BETA FOREVER!!!!!!!!!!!:)
Vagyis míg ki nem adják:D -
tekphos #623 nyugi én se kaptam még pedig két emillel is jelentkeztem. -
#622 A franc essen bele itt már mindenki kapott e-mailt !! Én még mindig nem kaptam sajnos !! -
Code92 #621 nah erre voltam kjiváncsi és ki is próbáéltam ::D nem v.mi ütős game inkább olyan hack and slash kategória némi rpg elemmel már megy is az uninstall de nektek azért jó szórakozást hozzá. -
csgj #620 Hopp... nekem is megjött az email beta tesztre. De érdemes most a demó után leszedni? -
csgj #619 Lehet az kevesebb nap is :) Attól függ, milyen védelem lesz rajta :P -
tekphos #618 Hát srácok ez tényleg nagy lesz.Este lejött a demó,ez valami übersirály!
Viszont tényleg kár hogy csak úgy egyszerűen vége van a demónak,azért kicsit lehetett volna hosszabb is.Ez a level5 nem sok.Viszont ezt a játékot tényleg meg kell venni és már alig várom hogy kiadják.Ugye nov 2?Mert akkor már csak 14 nap és egész csak ! -
#617 Csináltam pár képet. Béta, max grafika, ami csak a bétás DX9-ből kihozható. Enjoy:
Mitteccikmondani?
Pirszinges leányzó.
Come get some.
Csendélet.
Mamlasz kekeckedik.
Az egyik kedvenc "tereptárgyam". Elhullott katonák tetemei! :D
Na ezeket de megutáltam. Kipucoltam a zónát, épp caplatok vissza a kijárat felé, nyugisan elvagyok, mert hát végülis a zóna már üres...FRANCOKAT! Egyik pillanatban az arcom elé teleportál az egyik ilyen genyó a cuki pofijával és majd leestem a székről. Szépen indult a kapcsolatunk. :P
Ez meg egy szimpatikus Necro.
Az egyik állomás bejárata.
Egy elhullott gyík.
Barlang.
Hent.
Aranyos küllemű sisak, kár, hogy ami most van annak az értékei jobbak.
Csá jenő, szabadságoltak a Wolf Brigade-ből?
Lássuk csak, hová is akarok menni?
A jelenlegi sisakom (bár ez inkább maszk). Volt már egy halom nyersanyagom, és megláttam ezt a jószágot a craft-árusnál.
-
IgH #616 Na végigtoltam. Magam is inkább az fps kedvelők táborát erősítem,sőt életembe nem vittem végig egy rpgt se,ellenben annál több fps/tps akciójátékot. Viszont még így se értem mire ez a sok fikázás,nekem nagyon tetszett. A grafikával semmi bajom,bőven megfelel,hozza a hangulatot,a szörnyek kellően látványosak,stb. A fizika/animációk mondjuk elég érdekesek,télleg inkább béta hatást keltenek: simán át lehet sétálni egy batárnagy tereptárgyon,alig lehet vmit megmozdítani,a helyből 10métert felugró szörny is elég vicces. Viszont ha ezt a teljesig sikerülne korrigálni (amire azért nem sok esély van) akkor ez se lenne akkora gond. Én a legnagyobb értékként a hangulatot tudnám mondani,szerintem az nagyon jó,már a demó jobban megfogott,mint a stalker első pár pályája,amíg le nem töröltem.(lehet kövezni) A zene a főmenüben nagyon jó,játékba nagyon nem hallottam. Mondjuk elég pofátlan,h nincs vége a demónak,csak elfogynak a questek,aztán csá. Summa Summarum: Engem meggyőzött,biztos kipróbálom majd a teljest,és akik rpg fanok inkább azoknak pedig főleg nagy élmény lehet majd,mert azért ez nem egy olyan stílus,h egy demóból mindent meg lehet ítélni. -
#615 Valaki irjon ediosnak levelet mert nem nagyon kíséri fegyelemmel saját topikját(szvsz) =) -
#614 Ez egy olyan RPG, ami FPS+TPS. Remélem érthető voltam :) -
#613 Szerintem nem a nézet határozza meg, hogy RPG, vagy sem... Az Ovlivion sem akciójáték, csak azért mert FPS...
És gondolom emiatt nem lett FPS-RPG-nek írva a kezdetektől. -
#612 nah szvsz demo alapján senki sem ítéljen mert nyilván lvl 1 az fos AI nélküli zombik meg minden meg demobol sok minden hiányzik szándékosna ugyh nem kell azzonnal leírni egyébként nem rossz a demo de mégis mit vártatok hogy azzonnal 2397475db ellenség jön és ti überzsir cuccokkal hentelitek nyilván nem.....
a beta 8GB a 2gb meg a 2.3 zippelve van
multi alap nem lesz fizetős kb 10euroért lehet extra dolgokat kapni ami eléggé úgy van megcsinálva hogy szinte mindenki elő fog fizetni mert előfizetés nélkül nagyon nagy hátrányban leszel....
nah kb ennyit kaptam beta kulcsot de szerintem most direkt elkezdték osztogatni .... nah mentem bétázni csácsá -
Code92 #611 "Új RPG a diablo fejlesztőitől!!!" ehh nem úgy volt kezdetben h. ez egy fps!rpg lesz? ..........na mind1 mostmár éeszedtem akkor kipróbálom... -
#610 a béta meg a demó között mi a különbség azon kívbül hogy 1.6 és 4.3 giga :D -
ZÓÓÓcsi #609 Na ja akkor mennyi lesz a teljes? 16GB? -
Kimi23 #608 Lehet multizni előfizetés nélkül is, csak nem alapíthatsz klánt, 3 karid lehet stb. -
#607 Basszus, ez a béta tényleg 4,3 giga? :) -
#606 1 :) -
gyuri12 #605 kibaszott jó kis játék lesz,és az otpimalizáltság csúcs:)