6461
-
#804 kösz! nem értettem miért ír ki minden szervernél 503-mas hibát, de így már világos! kösz -
stevyxix #803 neked is -
Árnyvadász #802 Akkor nincs más hátra, majd a kézikönyv elmondja... Kell hétv. mindenkinek! -
stevyxix #801 ha jól számoltam este fél7-kor indulnak újra
pontosan 10:30 PST aki tudja számolja át -
stevyxix #800 hát pontosan nem tudom
az biztos, hogy ha ezek világítanak vagyis aktívak(szóval nem ilyen sárga színűek, hanem a pentagramma pl asszem piros színű) akkor valamilyen bónuszokat kapsz
nem tudom milyen bónuszok ezek, de pl nálam volt, hogy játék során ilyen villógó aura szerűség jelent meg a lábam alatt (olyasmi mint mondjuk a dio2-be a paladin aura) azt már nem tudom mire volt jó
-
#799 Na erre én sem jöttem még rá. :)
Mellesleg amikor először kipróbáltam, negatív véleményen voltam, de aztán csak azt éreztem, hogy de jó volna újra játszani... :) szóval vigyázat! Addiktív!!! :) -
#798 lehet már játszani a bétával, vagy még mindíg nincs 1 szerver sem ami elérhető? -
Árnyvadász #797 jobb alsó sarok - szerk. -
Árnyvadász #796 Nekem még annyi kérdésem lenne (és köszi stevyxix, hogy megválaszoltad alant a nekem feltett kérdést), hogy mit jelent az a három ikon ami a várázserő felett látható a bal alsó sarokban? Pl. van olyan, hogy csavarkulcs és benne egy szám, vagy egy vörös pentagramma szerűség, kard és benne egy szám, egy fejvédő és a többi. Karakterenént is változó.
Erre nem jöttem rá. És még egy, hogy a képességeknél van egy kis nyíl és ha rákkantitok kék lesz, ha megint marad sárga. Mit állít ez?
A többi tiszta és világos.
Elfogult az igaz, csak le kellett írni már végre, hogy mitől is döglik a légy :) -
stevyxix #795 kicsit elfogult persze nekem nagyon is tetszik -
stevyxix #794 nano akármi a neve úgy néz ki mint bütykös sapka
odamész megnyitod lenyílik a panel, az inventory-ból átrakod a bal szélső ablakba (nagyobbik) a cuccot és attól jobbra egy másik ablak alatt már meg is jelenik, hogy milyen alapanyagok kellenek a fejlesztéshez és az is hogy mennyi
ebbe az ablakba(kisebb) berakod az anyagokat és upgrade-re nyomsz ennyi -
csgj #793 Na végre, egy ilyen kommentre vártam :) ! -
Mester01 #792 én nem tudtam fejleszeni a cuccokat pedig megvoltak rá a cucaim de semmi :(
hogyan is kell csinálni?:) -
Árnyvadász #791 Hétvégén volt időm kipróbálni a demót, és meg kell mondjam rég játszottam ennyire jó játékkal már. Persze, ha azt mondom régi diablo rajongó vagyok, akkor ez a kijelentés nem is annyira meglepő a részemről.
Kezdjük ott, hogy az amit a Flagship-es fiúk összehoztak az vmi elképesztő! Ha röviden, tömören akarnám összefoglalni, akkor egy olyan játékot kaptunk, ami a diablo továbbgondolt, finomított és idegesítő játékmenetbeli vagy egyéb hibáitól mentes. Ezeken túl még újításokban is jeleskedik. Maga a hangulat pedig ismét magáért beszél.
A játék szerintem ahhoz képest, hogy a véglegesben szinte majdnem minden (fix helyeket kivéve) véletlengenerált lesz, igencsak mutatósan néz ki még így DX9-ben is. Egyszerűen szép, szerintem ezen nincs mit taglalni. Nagyon egyedi kinézetű és nekem nagyon tetszett. A fizika amin működik és mivel ugyebár a jól ismert Havok, hozza a formáját. Nagyon jó, hogy ezt beletették a játékba. A diablo néha frusztráló hordó, sírkamra, köcsög és egyéb szétütései helyett, most egy jól irányzott lövéssel szinte pillanatok alatt szétrobbanthatjuk a közeli, de akár a jóval távolabbi tárgyakat is. És a pergős játékmenetben, már is léphetünk tovább a következő enemy felé :)
Számomra megváltás volt az, mikor szembesültem a játék egyik legnagyobb újításával és legnagyszerűbb ötletével. A megszerzett tárgyakat egy jobb egérgombbal és egy csavar ikonra kattanással egyszerűen szét lehet szedni az inventory-ban. És ebből lehet nyerni a különböző alkatrészeket, amiket aztán a tárgyaink, fegyvereink fejlesztéséhez használhatunk. Sőt mi több, még relikviát is összeállíthatunk belőle, ha megtaláltuk az ehhez szükséges receptet. Ez egyrészt azért hatalmas ötlet, mert így az inventory nem lesz állandóan tele a nem használt, vagy eladásra szánt cuccokkal, másrészt pedig azért, mert nem kell örökösen visszamenni a kereskedőhöz és eladni neki szinte árun alul.
Ezenfelül pedig a kinyert alkatrészek remekül felhasználhatóak. Ritkább, értékesebb cuccokat, több és értékesebb részre lehet bontani, szóval érdemes próbálkozni.
Nem tudom figyeltétek e, de a demóban megtalálható a diablo 2 öröksége is. Az állomáson van egy csomagmegörző, ahova be lehet tenni cuccokat és a későbbiekben ki lehet venni onnan. A ládáról van szó gyakorlatilag. Csak ötletesnek találtam a megoldást. A korhoz igazították.
A hent rendkívül élvezetes. A Blademasterrel olyan élvezetes volt a játék, hogy még a max. 5-ik elérhető szint után is vígan kaszaboltam a zombikat. Sőt találtam sárgásbarna, azaz legendary sapkát, a másik karakterrel pedig egy jó kis fegyvert de azt hatos szinten lehetne csak használni.
Tetszik, hogy lehet taktikusan, de lehet ész nélkül szinte hihetetlen sebességel és brutalitással is játszani. Pl. adrenalinnal felpumpálva, esetleg közben futva osztani az áldást, vagy szépen kivárni amíg a hatókörünkbe (derengő kör, mely időnként feltünik a karakterünk körül) ért ellenfelek nem támadnak. Abszolult hozza a diablo hatását és élményét, csak így 3D-ben sokkal de sokkal jobb!
A fizika jóvoltából az elhalálozások, összerogyások, vagyis a rongybaba effektus mindig más. A kardozáson érezhető, hogy megcsapod az ellenfelet, akiből vér fröccsen, vagy ha olyan a fegyver, akkor akár darabjaira is hullik. De lángra is lehet lobbantani, majd mikor tőled már csak 1 méter távolságra van és támadna, akkor szétrobban izzó, parázsló darabokká.
Hát igen. Valahogy így képzeltem el az új diablo eljövetelét. Úgy látszik erre csak a volt Blizzard North képes. Azaz a legjobb és legaddiktívabb üsd-vágd játékot a világon csak ők tudják ilyen szinten prezentálni. Mestermunka ez!
A diablo sorozat hibáit kijavították. Amit lehetett azt egyszerűsítették. Mint pl. az életerő, várazserő folyamatos visszatöltődése. Ezáltal az állandó löttyivászat kiváltása. Remek és illeszkedő újításokat tettek be, mint a pajzs a karakterünk körül, vagy az éppen kifogyó varázserőnél benyomható CTRL gomb és így tovább. Nem akarok most belemenni minden apróságba, így is hosszúra nyúltam.
Minden tiszteletem Roperé és csapatáé, akik belemertek vágni ebbe a projektbe, kiválva a Blizzard anyacégből és 4 év hosszú és kemény munkája árán letenni az asztalra az újkori diablot és megmutatni a játékostársadalomnak újra: - Gyerekek, ehhez mi értünk a legjobban!
Az addiktivitás legyen veletek! Bő másfél hét múlva.... -
stevyxix #790 szerinem nem tudja feltolni, nekem se engedi, közepes a maximum amit enged és a 8600GT teljesítménybe gyengébb a 7950GT-nél ... -
stevyxix #789 már a béta is
nekem 7950GT-vel egy opció (anti-aliasing ami közepes) minden fullon van 1440x900 felbontás
átlag fps 60 környékén van, városba ha sokan vannak leesik 40 vagy az alá
külső tereken csak néha esik le ideiglenesen (ez is csak optimalizáció hiánya) nálad maxon sőt még az enyémnél is szebben fog futni, mivel a véglegesbe már benne lesz a dx10 támogatás sőt némi plusz is lesz benne
gondolom hogy szaggat, valaminek kellett még futnia a gépen ami rögzíti a videót úgy már azért a kemény vasak is megizzadnak -
#788 Nálam a demo X2 4600+ 2 Giga ram és 880GTS 320MB mellett igencsak gyengén fut. 1024*768-ban, ha maxolok, a külső területen röhelyes 15FPS-re is leesik, de mindegy, mert a 40 is épphogy játszható. Le kellett vennem a látótávolságot minimumra, így jól megy. Azért remélem a végleges ennél SOKKAL jobban fut (ilyen graf mellett nekem ne szaggasson), bár a hivatalos ingame trailerek is szaggatnak... -
#787 akkor tedd fel maxra az AA-t (Élsimítás) is és nézd meg úgy hogy megy! :-D -
#786 Pörög a topic =)
Nehogy már offensnek vegyétek srácok az egészet csak egyéni észrevételeket irtam le.Még itt a végén meggyőzitek az embert hogy a fejlesztők elkövették azt a hibát hogy kiadtak egy lapos demót,de amúgy a full játék ennél sokkal jobb lesz
peace -
mikusmate #785 Sorry a dupláért. lehet kiütöttem valakit. -
mikusmate #784 Nekem 8600 GT van (mellette egy AMD X2 4800+ és 2 giga ram), és problémamentesen fut minden szaggatás nélkül 1280*1024-es felbontásban (AA kivételével minden maxon). -
#783 Lenne egy kérdésem nem tudjátok mikor lesznek serverek ??
Mert kettönél azt irja ki hogy server is offline a Hellgate Betanal azt irja ki hogy a művelet megszakadt idötúllépés miatt a hellgate test centernél meg azt irja hogy nem hozható létre kapcsolat a kiszolgálóval ??? -
stevyxix #782 hát gyanus nekem de marskamannak nincs olyan skillje ami a pajzsot növelné sőt a stancek-be még veszít is a védelemből, mivel céloz és úgy lő ergo kiszolgáltatott helyzetben van -
Drachon013 #781 Az igen... Marksmannel tolom. Van egy-két érdekes "bug" pl a Tactical Stance fejlesztése (mikor az energia pajzsod megnöveli az armoroddal) lenulláza az energia pajzsod és utánna tölti vissza... picit gyanus lett. Neheztelem hogy nincs sima "logout" ha karakter akarok váltani bétában akkor ki kell lépni és menüből megint visszalépni. Meg a menühöz (cuccok, NPCk, karakterek) folyamatosan nyomni kell az egérgombot és ugy választani, elég zavaró. Attól függetlenül rohadt jó játék lett szerintem (Főleg mikor megközelitettem egy termet 20-25 mobbal és picit felpörgött a zene). -
stevyxix #780 van sebzés jelzés: fegyverre jobb klikk és a középső lehetőséget kiválasztod ott teljes stat van a fegyverről sebzéssel egyetemben
az igaz, hogy karakter statba már nincs ilyen, mivel nem is függ a sebzés a képességektől már (amennyire én tudom, de ha végignézed a tulajdonságokat erő stb ez is eldől) -
ricsa008 #779 tyű ezt most nagyon kár volt berakni
mer már megint rám jött a diablo-zás már telepítem is:O -
#778 "nincs benne dmg jelzés ahogy egyik diablóba se volt emlékezetem szerint!"
Csak azért mutatom meg, hogy legyen értelme miért kötekednem :P
Na ok, csak azért hogy mindeki mást is emlékeztessek, milyen sok apró különbség van a 2 játék közt, és egyre inkább azt érzem, annyira nagyon nem is akarták a készítők Diablósra venni a figurát...
Emlékeztető:
Valahogy kényelmesebben éreztem magam ha láttam mennyi a sebzésem... Tetszik a Hellgate, de sztem gáz hogy kihagyták belőle... -
#777 Ki mondta hogy én ezt mondtam? Én nem a grafikára céloztam, hanem úgy az egész színvonalára... Mert valaki azt írta hogy a trailer után a demó nem volt nagy szám számára... -
#776 Sztem is jó a graf, akinek van gépe rá, bőven elég. Akinek pedig nincs gépe hozzá az lebutíthatja mert jól állítható... -
stevyxix #775 majdnem maximum grafikai beállításokon (élsimitás közepes csak, azt nem engedi feljebb tolni) -
stevyxix #774 Szerintem bőven jó a grafik, bárki bármit jobb kategóriában (hack&slash) a legjobb tessék néhány kép a bétából:
-
stevyxix #773 fizika havok engine, de hullákra és néhány tárgyra
spec ugrások? kivégzések? ez nem a Mortal Kombat van ugrás shift-el meg néhány skilles ugrás pl asszem a blademasternek
úgy mellesleg nem tudom ki mit vár ettől a játéktól már
ez nem MMO vagyis ne várjon senki olyan szerteágazó rendszert benne
nincs benne dmg jelzés ahogy egyik diablóba se volt emlékezetem szerint! ha nézni akarod mennyi sebzel nézd a szörny életerejét
nem szerepjáték! csak vannak benne szerepjáték elemek, így senki ne várja ,hogy leesik a 3. emeletről és sebződik mert ez nem arról szól, hogy egy a mi világunkhoz hasonló szimulált világba csöppenny annak lehetőleg minden jellemzőjével hanem
a játék röviden két dologról szól 6 szóba összefoglalva:
hent hent hent táp táp táp
hent alatt a szörnyek leölését értem (ne demo alapján itéld ezt meg, hanem a béta alapján, vagy multi alapján ,vagy megjelenés után a nehezített játékmódok alapján!)
táp pedig a minél táposabb cuccok szerzésének örömteli pillanatait értem,ugyanis ez a másik fő mozgatója a játéknak (mint a dio-ban is inkább 2-be az egybe még nem volt kellően megalkotva a rendszer)
jah és nincs vér bár az volt a dio-ba de nem túl sok, de ha neked ez kell írd meg nekik, hogy szeretnéd látni ahogy az általad okozott sérülés nyomán elvéreznek azok a rohadék szemét világbitorló démonok és ha sokan melléd is állnak igéretek szerint be is rakják
ugyanis a játékot továbbiakban a játékosok visszajelzései alapján bővitik -
#772 Lolmán, ti a trailer szintjét vártátok el a játéktól?
Az első percben már tudni lehett hogy azt a hangulatot neked egy fps-hack'n'slash nem fogja adni... -
stevyxix #771 bétába az került aki anno jelentkezett (nem 100% hogy még mindenki bekerült, de elég valószínű)
ill. igen aki előrendeli, itthon nincs rá lehetőség csakis külföldi előrendelés van
a dolgot bonyolítja, hogy elég kevés külföldi cég szállít hozzánk
én innen rendeltem:
Barns&Noble
több lehetőség nem nagyon akad, persze jelzem ha innen rendelsz akkor az összeget egyből ki kell egyenlíteni, nincs mód utólagos kifizetésre (értelemszerűen) -
#770 Megvan már melyik videót láttam korábban az a Hunter Marksman ingame trailere volt !! Akkor is azért tetszett meg mert az egész trailer FPS nézetben volt !! -
#769 PvP csak a fullba lesz. MAX szint úgy tudom 22. Igen. -
gravior #768 lenne pár kérdésem azokhoz akik jelenleg bétában tolják, hogy van e pvp és ha igen hogy müködik? mennyi a jelenlegi max szint? +még 1 kérdés: csak az kerülhet ne a bétába aki előrendeli az oldalon? thx előre is a választ -
#767 Vannak. -
#766 És ki mondta hogy ugyanazt a grafikát vártuk mint egy scriptelt enginnél?
Spec ugrások,kivégzések,fizika stb.... vannak a bétába? -
AC2 #765 Speciel én is ingame videót vártam, de ez nem feltétlenül jelenti azt hogy a kollega is iet nézett :) Nekem teccett amugy, csak szvsz a videó alapján az ember inkább tps szerpjátéknak gondolná...