6461
-
stevyxix #724 engem kb 2 óránként kidobál elvileg javítják majd ... -
stevyxix #723 ide mást is írok, előfizetőnek kell lenned hozzá -
neonx #722 Sziasztok!
Valkitől szertnék kérni egy BETA kulcsot, szertném kiprobálni a játékot,ha esetleg valakinek lenne egy felesleges privátba légyszives küldje el. köszönöm -
#721 Memory exhausted hibával dobott ki, 2 giga rammal :) Mondjuk voltak azon a metróállomáson legalább 50en :) Szépen be is szaggatott, amikor oda beléptem, aztán már jól ment. -
#720 Oda is beírtam ide is beírom:D
Halloween (October 31 r11; November 4) móka jónak igérkezik
Remélem karácsonkor is lesz hasonló vagy szilveszterkor egy tüzijátékot is bele rakhatnának a készítők. Baromi nagy hangulata lenne -
stevyxix #719 fontos infók akit még érdekel a játék az olvassa el -
#718 Most már belép talán. Csak rossz szerverbe próbálkoztam eddig. -
#717 Megy most a béta szerver? Mert nekem nem csatlakozik... -
csgj #716 Ez az egy dolog tényleg elég zavaró, meg furcsa... :P De amúgy meg egy überfaxa game... -
#715 -
#714 Nekem is megy, de hát nagy csalódás, egyes karakteren átmentem :)) bele mentem a testébe ... és láttam az üres fejét :)) hogy lehet valami ilyen xar... a demóba is igy van .... -
GrimReaper78 #713 Valóban. Kíváncsiságból felnéztem én is, és simán megy. Akkor remélhetőleg vége a karbantartásnak. -
#712 Most léptem ki. Nekem megy rendesen. -
#711 mert ez jelenleg a legjobb? :D beleértve a vistat is;) -
GrimReaper78 #710 Egyesek szerint 21-én leállítják a béta tesztelést, ma pedig előre láthatóan szinte egész nap állni fognak a szerverek. -
#709 miért használsz 64bites wint? :) -
#708 nem indul el nálam a game. tiszteletem a fejlesztőké, de biztos hogy fasza dolog, hogy lassan 2008-ban a sp2őt kéri mimumnak ha az embernek 64bites proffesional winje van (újabb, jobb mint az sp2) csak grat a programozóknak... -
#707 Asszem 4act van benne és csak 22levelig mehetsz a bétában. -
#706 a béna karaktermozgást én is aláírom. mikor az első npc elkezdett nekem hadonászni... hát nem tudom, nem vagyok meggyőzve. -
#705 Most vettem észre, hogy kisorsoltak BETA TESZTELŐNEK :) ... megéri, hogy feltegyem ... láttom, hogy 2,30 GB + 2,00 GB .... evvel végig játszhatom a full játékot beta verzióba??? -
#704 sziasztok annyira nem vagyok képben, a játék online hogy fog müxeni? egyszerre kb hány ember lesz egy serveren? -
#703 Jelöld ki a show all opciót, akkor meg fog jelenni a béta szerver. -
#702 hat igen, a trailer miatt vartam en is sokat tole, az baromi utos volt. -
#701 A sok fika közepette álljon itt egy visszafogottabb vélemény:
Már évek óta egyetlen PC-s játékkal sem játszom, de a Hellgate első trailer-je nagyon megfogott.
A játék kipróbálása után már egyáltalán nem érdekel. Bár 4 éves konfigomon szépen futott, jól is néz, ki, de eléggé kezelehetetlen és szerintem egyáltalán nem jön át az a hangulat, ami a trailer-ben érezhető volt. Sokkal "butább" az egész. Nekem nagy csalódás. -
QpaQ #700 A béta szerverek mennek? kaptam meghívót felraktam, de nem tudok csatlakozni egyik szerverre sem. -
#699 Oh köszi szépen !! Te egy isten vagy !! Akkor a többit priviben !! -
#698 semmi gond azzal, ha egy játék agyatlan, valakinek épp ez jelenti a kikapcsolódást..
amúgy kicsit visszafoghatnád magad =) -
gyuri12 #697 és nekem?:) -
#696 Ahogy látaom NAGYON megoszlanak a vélemények. Nekem tetszett a D2 is és most ez is tetszik, mert kb ugyanolyans csak 3d és van benne fps amit meg szeretek =). Grafikailag nem forradalmi és vannak problémák a játékkal amik rontják a hangulatot, de nekem így is be jön.
Ez ilyen. Valakinek vagy bejön vagy lesz*rozza. Nem vagyunk egyformák.=)
ja és nó fórumharc plíz akinek nem tetszik írja le és menjen el -
stevyxix #695 te is 18-25 év közötti vagy, bár hsz-aid alapján inkább pubertás korát élő gyerekre gondol az ember nem egy felnőtt emberre, láthatóan az értelem messze elkerült téged is ...
rajongok is
ha én vagyok a köcsög akkor te mi vagy?
-
ricsa008 #694 de a Kyokushin karate is ott van az adatlapján uhhogy vigyázz :D
és amúgy stevyxix nek adok igazat a Hellgate gyaksza egy átment a diablo és pl a Gothic között és amógy a játék jó és gyanítom a full még jobb lesz
másrészt pedig a te adatlapodon is 18-25 van (ahogy az enyémen is) de a
kultúrát pedig otthon el lehet lesni látod ebben a topicban is több a jól nevelt ember mint a hozzád hasonló ......... -
PunkZoli #693 fórum köcsöge vagy...
18-25év között rajongjál csak ezért a játékért
adatlapodon ez az életkor, bár hihetetlen:D -
stevyxix #692 nem hiszem hogy a Hellgate:London széklet lenne, lehet rá sok mindent mondani (negatív pozitív), de ezt nem :)
hacsak kultúrád ki nem csapja a biztosítékot és tényleg rá nem szarsz, szar akkor se lesz maximum szaros :) -
stevyxix #691 ezt nem hiszem rengetegen vannak akik dioztak és tetszik nekik a hellgate, hogy a haverjaidnak(és neked) nem tetszik az már más
mi az hogy nem kell hozzá ész? dióhoz kellett? hentről szólt ahogy ez is,(a másik meg persze a tápolás és igen ez is a tápról szól)
diabloval vagy más fps tps??? a diablo az egy hack&slash játék se nem fps se nem tps és ezekhez kár hasonlítani, a hellgatet szintén kár más fps-hez és tps-hez hasonlítani mert egyik se, inkább diablo 3d-ben ennyi -
PunkZoli #690 amúgy az a gáz ezzel a játékkal , hogy bárki aki játszott a diabloval ,vagy más fps el, tps el , őrült gyengének tartja, mert igazából semmi ész nem kell hozzá, és még szar is -
stevyxix #689 az igaz rosszul kezdtem nyílván, így kellett volna: mert mmo-okban van? -
#688 Ez igaz, a bökkenő csak annyi, hogy ez nem egy MMO. -
stevyxix #687 gw-be városba nincs ütközés és csapatodon belül sincs ütközés (két éve nyomom azért lehet ismerem) -
#686 Na jó, mondjuk igaz; télleg nincs értelme összehasonlítani ezt a három játékot, mert valóban elég különböző kategóriát képviselnek. -csak könnyű beleesni abba a hibába, hogy mindent a wowhoz viszonyítunk. -
#685 A GW instance-okra épít, csak a városokban vannak emberek. A GW nem igazi MMO... A Warhammer pedig még ki se jött LOL. Különben is ott a PvP erre épít...