6461
  • PiszkosFred
    ...néhány elvetemült fanatikusnak...

Na majd kiderul 1-2 honap mulva, en hiszem, hogy rengetegen ki fogjak probalni a HC modot is. Na az lesz csak igazan adrenalin bomba, foleg partyban, magasabb szinten :)
  • scorpeeon
    Hardcore? Dio-ban is volt, de én sosem vetemettem arra, mert ismerem magam annyira, hogy ha csak 10-20as szintig elviszem és meghalna, maradandó kárt okoznék körülöttem sok dologban. :) Abba meg bele sem merek gondolni, hogy ha 50-es szint felett történik ez, mi lenne a reakcióm :)
  • stevyxix
    jah igen régen 12 karakterről beszéltek elit előfizetésnél
    de nemrég egy hírben subscribers and-patch-0 már 24-et írnak
    a hír magyar fordítását megtaláloditt megtalálod
  • stevyxix
    de a HC játékos nem köteles egy partyba menni senkivel sem!
    ő dönt, hogy kivel játszik együtt
    ez nem dio itt már nagy szerverek vannak
    a multi rendszere olyan mint a gw-é
  • stevyxix
    attól függ hogy kerülsz a bétába:
    1 preordernél nyílván van kulcs
    2 ha korábban jelentkeztél, akkor csak linket kapsz
  • stevyxix
    van preorder key ha eőrendelsz (nekem is van) hisz ez alapján kapod a preorder extrákat is
  • stevyxix
    honnan tudod ilyen biztosan?
    szerintem lehetnek, és szerintem HC játékoson múlik, hogy kivel megy party-ba, mint alapvetően mindenki maga dönti el kivel megy party-ba
    teljesen fölösleges külön szerver annak a néhány elvetemült fanatikusnak
  • Since
    Nemtudom szeritnem külön kéne választani a hc gamereket a normál játékosoktól. Ugyanis a normál játékos nem vezsthet semmit ha berohan az ellenbe viszont egy hc játékos jól átgondolja hogy mit is csináljon. Tehát normál és hc gamer az én véleményem szerint nem játszhatna együtt.
  • wesker24
    Aki jelentkezett a Hellgate betara régebben annak küldenek egy linket amire rámész csinálsz egy accountot és máris töltheted az Nvidia oldaláról a játékot 2x2 GB !! Felrakod és már játszasz is vele !!
  • stevyxix
    nem látok kivetni valót benne, avval mész party-ba akivel akarsz szóval, minek külön szerver nekik? (eléggé kihasználatlan lenne a szerver)
  • gyuri12
    akkor most hogy kell bétázni? nem kulcsot kapunk,hanem linkt.jah. most mivan??!!
  • Facek
    Nemtom, amikor én dioztam volt olyan accom amin a karaktereknél csak cuccok voltak :D
  • Dant0r
    Bejöttem a betába, letöltöttem, acc kreálás, minden oké..
    De előjött a tűzfalas connection error.
    Miután próbáltam reinstallt, driverek baszkurálását,
    egy hirtelen ötlettől vezérelve kicseréltem a hálókártyákat és hopp, megy is!:)
  • scorpeeon
    Amúgy most megint nem csatlakozik.
  • scorpeeon
    Gyerekek, most 12 vagy 24? Ki nyit 12nél több karit? Ha mind1ik fajtából nyitsz 2t, az sem elég már? :)
  • Gundark1234
    1. Valószínűleg.
    2.Nem kulcsot kapsz, hanem egy linket amivel be tudsz reggelni egy account-ot(csak 1-et)aztán letöltöd az Nvidia oldalárol a béta fájlokat (2+2GB)installálod és már megy is a gém nem kell kulcs. A pre-order kódról mitsem tudok pedig én is előrendeltem.
  • szunyika
    hogytudtátok megváltoztatni a topik logóját ?
  • AntiHero
    24 lehet sztem is.
  • zee21
    nem csak 12 karakter lehet
    jah és igen hc-re csak elit pvp-re is csak elit meg roleplayingre is csak elit bár nem tom mit takar ez a roleplaying...
    meg jobban kinéző fegyok rávésve hogy ELIT de a vilogástol még nem lesz erősebb :D és kb az lesz hogy meglátnak szerveren elit csákot akkor megy a kis buzi anyu kedvence :DD:D
    szoval lehet kapni fogják a flamet ha csak nem lesznek többen amire van esély mivel havi 2000 nem olyan durva pl wowhoz képest
  • PiszkosFred
    - dupla meretu raktarhely
    -24 karaktered is lehet az alap 3 helyett
    - hardcore mod, valamint a normal/nightmare mellett az elofizetoknek lesz egy meg erosebb lehetoseg, ha nagyon unjak magukat, es nincs mit csinalniuk.
    -rakas pet, szep szines ruhak, stb - amolyan neszesemmifogdmegjol cuccok
    - guildet is csak elofizetokent tudsz csinalni, szervezni, iranyitani, tobbiek csak belepni tudnak, semmi officeri melo
    - apro kis extra kvesztek, apro kis bonuszokert/cimekert/rangokert

...meg meg a fene tudja micsoda. Hivatalos oldalon van egy peccsnotsz, amiben ezek nagy resze le van irva. Bar, mivel a jatek mar aranyon van, de a betateszt meg csak most zajlik, tuti hogy a peccs az utolso utani pillanatban is valtozni fog. Vagy egybol koveti egy ujabb :)
  • Looooser
    és havi dijj nem lessz csak a plussz cuccokért de ezek mit is takarnak mármint a plusz cuccok?
  • gyuri12
    jó játékot;)
  • gyuri12
    tényleg nincs senkinek sem felesleges bétakulcsa?:(
    vagy csak mindenki játszik?:O
  • scorpeeon
    Végre működik! Már kis is nyírtam 1-2 kisebb boss-t :)
  • raven505
    1; Hellgate London Collector's Edition-t meglehet majd venni Magyarországon?
    2; Hogy lehet Beta kulcsot kérni? Mert nem'tom hogy ide mit írjak az oldalon: Enter the code that came in your pre-order box:
    XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
    * Pre-order Code
  • zee21
    12körül cd galaxisban azt hiszem pont 11990 vagy valami ilyesmi
  • Looooser
    mennyi befog fájni a teljes eredeti játék?
  • zee21
    megnyomod az entert és utána kitörlöd a /town -t és beirod /chat
    ha partiban vagy akkor alapbol egy /p lesz ami csak a partiarcnak megy:D
  • Magh
    Hogyan tudok chatekre írni?
  • gyuri12
    nagyon megköszönném,ha nekem adnád:)
    sőt,még annál is jobban!
  • PiszkosFred
    Es tegyuk hozza, hogy HC modban csak az elofizetok tudnak jatszani, az alapjatekkal rendelkezok nem.
  • Mester01
    kérem én légyszi! :)
  • wesker24
    Ma reggel hivatalosan nekem is megjött az e-mail hogy hogy részt vehetek a Hellgate Betaban !! De mivel már havertól kaptam egy beta meghivót és már 1-2 napja játszok a Betaval !! Igy van egy szabad Beta meghivóm a Hellgate Betara !!
  • TBTPumpa
    amerikában: október 31.
    európában: november 2.
  • zee21
    nem lesznek együtt! HC szerver külön
    másik amikor belépsz és kéri jelszot meg usert akkor lnet kipipálod hogy Show all aszervereknel és a sima HELLGATE BETA -ra kell menni és igen mindenkinek telepíti az elején a "patch-t" amit te ott láttál hogy hg_l_beta_dx10 stbstb
  • Dant0r
    Mivel Instance-alapú lesz a játék (gyakorlatilag olyannal, akivel nem akarsz partizni, csak station-ökön találkozhatsz), nem hiszem hogy egy szerveren ne lehetnénk együtt.
    Más kérdés, hogy normal és HC karaktereket enged-e együtt bóklászni.
    Előny, hogy könnyebb csapatot találni HC-ként is; hátránya, hogy a normál karakterrel rendelkező jól berushol a tömegbe, meghal, a szörnyek meg a HC karit is kinyírják.
  • Bhalage
    hali, vegignyomtam a demot, sztem az is istentelen hangulatos, mint hozza-nem-erto azt szeretnem kerdezni, hogy ebbol kb mikor lesz full jatek ?
    bocs ha lentebb le van irva , nincs kedvem osszes hszt vegigolvasni
    :D
  • Since
    Olvastam hogy lesz hardocre mód a játékban úgy mint annó diabloban. A hardocre játékosoknak lesz külön szerver? Ugyanis elég érdekes lenne ha a hardocre illetve a normál játékos is egy szerveren barangolna...
  • neptum
    felraktam belépek és azt írja hogy a serverekkel van valami :(
  • Looooser
    oks már sikerült bejutni de most beragadtam... hogy kell kiszabadulni? hogy lehet másik csatbe beszállni?