Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát ha azt nézem hogy egy szélessávú internetkapcsolattal, és egy gyári usb -s adatkábellel te is frissítheted a szoftvert ingyenesen a sonyericsson oldalán, teljesen irreális 😊

Bazinga!

És szerintetek mennyi a reális ára a boltban a szoftver frissítésnek?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

grande2006
Valaki írja már le légyszi magyarul,hogy hogy kell a w800 as szoftvert feltenni K750i/D750i-re!<#help><#help>

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

nekem volt 5140i-m, na az annyira ütés/csepp/porálló, mint egy tesco-s zacskóba csomagolt K750i...😊

http://gaborszantai.co.uk/

mícs
egy kerdes!

nem tudjatok veletlen, hogy az SE nem tervez e veletlenul egy utes-por-csepp allo telefont a kozeljovoben?
ha igen, akkor nem ruhazok be egy NOKIABA!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mícs
tavaly junius ota hasznalok ilyen telot!
2 problemam volt vele
- egy csomoszor kivittem sivatagba, ugyhogy rafert a takaritas mert szarozott a joystick. azota minden popec ujra
- amikor infran szerettem volna nokia 5210re kuldeni nevjegyet, ujraindult!

amugy imadom!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Gaba9
Ha ilyen kérdésed van akkor ne egy kimondottan egy mobil fajtával foglalkozó topicba kérdezd meg szerintem, mert hülyének néznek ... itt egyértelmü h ezt a telót fogják ajánlani (mert jó!!) 😄

Gaba323

precision
egy k750rõl szóló topikban nem gondolod hogy hülyeség ilyet kérdezni?
amugy ha nem lennék elfogult akkor is a k750et ajánlanám

Bazinga!

precision
már több mint 4 hónapja megvan nekem, és még egyik sem fordult elõ

Bazinga!

Most mi legyen? K750/W800 vagy Nokia 6630! nemsokára veszek vmilyet. Csak nemtom melyiket

a k750i sztem az összes telefon közül a legjobban néz ki, JAVA telefonok között a legjobb tudás+kinézet/ár arányban! De nagyon sok rosszat hallani róla (ujraindul magátol, fehér lesz a kép, 4 hónap után meghal a joystick, fagyogatások...)! Ha ez nem lenne tuti ilyenem lenne!

precision
eheheh, kár volt lecserélni a k750i -t, pláne egy olyan sz*rra

Bazinga!

Sephi
Szegyelem de jelenleg egy Motorola V3x-el setalgatok es nem fekszik. Visszaterek a K750i -re faxba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vidd el szoftver bõvítésre ott teszik bele a magyart
Szevasztok!egy olyan kérdésem lenne,ha a telóm nem magyar hanem angol ,akkor azt egy új firmware-el vagyis szoftverrel lehetne e magyarítani,persze magyar szoftverrel!?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

KILLER2
Tud valaki olyat, hogy robbanás hang?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
boldow: talán rosszak a beállítások, de ez csak tipp
kérdésem: nem tud valaki ingyenes 3gp vagy mp4 convertert? (ami pl aviból csinál mp4-et)

Valaki mondja már meg, hogy mi az ördöggel kell rendesen megcsinálni egy avi keterjesztésû filmet .3gp-bõl?? nálam vagy siet a hang, vagy késik... ezek közül mindig valamelyik... Mi lehet az oka?
Hi vettem volna egy W800i-t a pannonnál elõfizuval br-65-ért! ÁM!! A csákó valami ojat dumált hogy a pannon visszahívta a telót szal hiába van a polcon õ akármennyire akarja nem tudja odadni nekem még függetlenül se! Hát ki érti ezt??
Szal akkor maradt k750i!
Kérdés: ha vaszek egy olyan fülest mint a w800i-jé (hpm70) akkor a k750-em lessz olyan minõségû? Mert hallottam ilyet is olyat is!
Szóval a lényeg ba***a meg a Pannon!
Csak ennyit!
A választ elõre is köszönöm!
Megtalálta a telefont ,elvégezte a szinkronizálást majd fájllista betöltésénél,kiírta ugyazt a hibát!!!!???
pl. van olyan Sony digitfényképezõ, ahová így tudod felhasználni...

amit adtad adaptert az adatkártyához, azt hogy lehet felhasználni?? Mire jó?
Sephi
Port7 vagy 0 ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

my phone explorer progi eddig mûködött most ilyet ír ki hibának:

ismeretlen telefon!
obex protocol nincs beállítva!
obex error!

segítsetek!
köszi
KILLER2
A következõ oldalakat mindenkinek ajánlom:
k500ifanpage.atw.hu
k700i.atw.hu
mobil.eval.hu
Szerintem mind3 nagyon cool!

ingyé volt,céges nálam maradt!
stp4trick
ne nyiss, már van

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

köszi 😊

Mi a teendõ, ha felvettem a telefonnal egy videót, és áttöltöm a gére, nem lesz hang?? Nem tudom mit csináljak. Konvrátljak?
KILLER2
beírod a google-ba képeknél, hogy d750i és kapsz kb. 7230 képet

Nem akarok d750i-s témát nyitni a fórumban, úgyhogy csak annyit kérek hogy vki be tudna rakni egy pár képet a telóról (akinek ilyen van) hogy mégis hogy néz ki (a színe miatt, mer láttam má ezüstös és láttam má undorító szürke színben is)! Lehet hogy ilyet veszek kártyafüggetlenül! Ja és vki megtudná mondani hogy rajta e van a motoraver 3D demója (remélem nem), mer a régi k500asoknál is a splinter cellt nem lehetett kitörölni és rohadtul idegesített (remélem ezt ki lehet törölni vagy felül lehet írni a teljes verziós játékkal)!

Gunner
hehe... akkor biztos jóó... megbeszélve 😊
szart meg ne vegyé 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

rosszul járnál vele,kínai csoda a Mustek gyárból,olyan képet csinál ,h a SE K750i után az egy kalap szar!<#bdead>
Gunner
Akkor már küldheted is postán azt a 4 megapixeles csodát, én boldogan használom <#eplus2>

ilyen képeket tényleg lehet vele csinálni,de kis fénynél ,sötétben nem vmi jó de mit várjunk!
én a telefont használom a 4megapxeles fényképezõm helyett...

A PS alapszintû automata korrekciói mentek végig a képeken...

itt van 1!
nézzé lejjeb
ott van egy csomo

hi!
valaki készitene a mobillal egy képet, csak mert kiváncsi vagyok, hogy miylen képet csinál 😊
elõre is kösz

Lehet hogyha gépen bedugom és bekapcsolom a blútuszt és elindítom a mosztwantidet akkor a telóval írányítom a gémet<#nevetes2><#nevetes2><#conf><#conf><#nevetes1><#nevetes1>

passs
Az engem is érdekelne. Az egyik mobilos oldalon találtam egy NFSMW.hid fájlt! Én mintha olyasmit hallotam volna hogy a .hid fájlok távvezérlésre jók.

KILLER2
ismeri valaki a vNes nevû mobilos emulátort?

KILLER2
Nem tudja valaki, hogy mire jók a .HID fájlok?

KILLER2
Igen jól mondja Gunner! Mivel k750i-m van ezért iylen felbontásu kéne, a nem teljes képernyõs meg nem szép.

Gunner
Ja, ezt én is megtaláltam, de a célszemélynek 172*220as kéne

precision
sztem normális

Bazinga!

vki keresett tûz animációt,ime egy másik!
50😞