2396
  • Pheaper
    itt
  • KILLER2
    Tudtommal nincs is előlap rá, kijelző alatt meg nem nagyon tudom mit értessz. Képernyőre gondolsz? Mindek akarod azt te legyerélni? Vagy a műanyagvédőre gondolsz? Mert az ugye benne van az előlapban.
  • Smicc
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
    K750i-hez kijelzőt és előlapot szeretnék venni!
    Hol tudom ezt a legolcsóbban!

Előre is köszi!
  • kapuvili
    http://www.k750.atw.hu/

A programok között:

Bt remote control 3.00 - A számítógépet lehet vele irányítani Bluethoot-on keresztül (tényleg így van leírva)

Én még nem próbáltam, hátha jó :)
  • KILLER2
    Megvolt, de nem vettem sok hasznát. Néhánya adatot kiír, de semmi extra.
  • Pheaper
    bloover nevű program kell hozzá
  • Pheaper
    van egy progi egy java alkalmazás és azzal lehet bluetothon utána nézek majd :)
  • KILLER2
    Ez meglepett. Hogy a fenébe?
  • AdamT
    és hogy??:)
  • Pheaper
    lehet
  • AdamT
    nekem megy a számítógép irányítás csak arra nem jöttem rá hogy más telefonjába hogy tudok belemászni vagy egyáltalán bele lehet e?
  • Pheaper
    sry nekem w810m van :) ott máshol van :)
  • KILLER2
    Egész pontosan a szórakozásban van.
  • Pheaper
    nekem még anno a k700ivel bluetotal a mediaplayer tudtam varjálni mega desktopot
    olyat keress telóban hogy távvezérlés a bluetotos résznél kerezsd :)
  • KILLER2
    Elvileg lehet valavohy, de nekem még nem sikerült bűködésre bírnom.
  • JimKirk
    Sziasztok!

Nekem meg az lenne a kerdesem, hogy tudom-e ezzel a szepseggel bluetooth-on kereesztula a szmitogepet iranyitan. Egyik baratom az n72-esevel szokott igy bohockodni!

Elore is koszonom!
  • AdamT
    Helló!Nem tudjátok hogy lehet evvel a telóvel belemászni más telójába??vagy egyáltalán lehet vele??
  • Keem1
    Sziasztok!

Nekem is ilyen telcsim van, most vettem hozzá 1GB-os Sony MS Pro Duo-t, de a köv. probléma jelentkezik: kb 240-250 mega cuccot tudok felmásolni rá kábelen, aztán kifagy az egész. A Windows reklamál, szüntessem meg az írásvédettséget, meg aztán kis buborékban nyafog, hogy nem sikerült a késleltetett írás. Aztán már csrélhető tárolóként se ismeri fel a gép. Egyetlen megoldás, hogy kihúzom a kábelt, kiveszem a kártyát, kis idő múlva visszateszem, és visszadugom a kábelt is.
    Másnak is jelentkezett ilyen hiba? Elvileg 1 gigát kéne kezelnie, nem? Vagy csak szoftver hiba? Garis a cucc... Lehet vissza kéne vinni
  • gabord
    Ha igaz, akkor itt találtok sonyerocsson összes mobiljára a legjobb és legújjab ingyenesen letölthető játékokat!
  • hidimiklos
    köszönöm
  • Pheaper
    annyi 2
  • KILLER2
    Van 2 gigás kártya, asszem olvassa is rendesen.
  • Mike at home
    mintha 2 giga? de 1 biztos
  • hidimiklos
    Császtok

Lenne egy kérdésem: a k750i meddig bővíthető memóriakártyával?
    Köszönöm

Miklós
  • Dloc
    Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan programot letölteni hogy
    számítógépről videót át lehessen küldeni mobilra?
    ÉS a program nevét.(sony ericcson v630i)
  • Pheaper
    innen
  • atisskk
    Sziasztok!! tudnátok nekem olyan linket adni, ahonnan ingyen töltök le normális játékokat, nem pedig halott gagyikat? Nagyon megköszönném!!
  • Pheaper
    :P
  • KILLER2
    ööö mittomén xD
  • KáZé
    hajjaj köszi! tényleg jó!:D
    és melyik a legújabb software?
  • KILLER2
    Húzogasd ennek megfelelően a joyt és nyomogasd a csillagot. Be fog jönni a szervízmenü.
  • KáZé
    sziasztok! tudom már kérdezték, de hogy lehet megnézni hogy milyen softvare van a telefonomon? nem értettem hogy mit kéne ezzel csinálnom:

"a szerviz menüben latszik, elérni igy tudod

>*<<*<* (jobbra csillag balra balra csilag...) a föképernyön "

ha elhuzom jobbra a joyt akkor bejön a gyorsmenü!
  • Pheaper
    4 sztem
  • davides222
    a k750i mennyi memoriát tud befogadni? 1 giga ? thx
  • lee86
    erre azért nem gyanakszom, mert a több, mint egy éves 32mb-os sandisk ugyanazon körülmények között nagyobb sebességgel fogadta be az adatokat. vagy félreértelek?
  • Pheaper
    lehet hogy csak a telefon nem tudja kihazsnálni a sebességet menniy volt ?
  • lee86
    Sziasztok!
    sikerült szereznem egy egy gigabájtos Sony Memory Stick PRO Duo MSX-M1GN típusú memóriakártyát, olyan feliratokkal a csomagoláson, mint 80Mbps, 10Mb/s, High Speed Data Transfer, High Speed, meg hasonló szövegek. pontosan nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, de az, hogy adatátvitelkor (K750i-re) cirka 250 kb/s-al másolja át a fájlokat, akkor az ugye nem csak serintem lassu. főleg ha azt nézem, hogy a gyárilag csomagolt 32Mb-os Sandisk kártya ennél jóval gyorsabban rakta föl a fájlokat.
    Ő lenne az:

szerintetek (is) garanciagyanús?
    köszi
    további kellemes ünnepet!
  • amdrula
    Szerintem meg teljesen jól járt, én magamtól állítottam át angolra, mert felhúzott a magyar nagyon.
  • szurop
    Én is így jártam a D750i-mmel. Megszoktam.
  • KILLER2
    Hát szerencsétlen ezt jól megszívtad. Ha nagyon nem sikerül, akkor ments ki mindent és vidd el boltba szoftverfrissítésre.