2396
-
#1432 itt -
#1431 Tudtommal nincs is előlap rá, kijelző alatt meg nem nagyon tudom mit értessz. Képernyőre gondolsz? Mindek akarod azt te legyerélni? Vagy a műanyagvédőre gondolsz? Mert az ugye benne van az előlapban. -
Smicc #1430 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
K750i-hez kijelzőt és előlapot szeretnék venni!
Hol tudom ezt a legolcsóbban!
Előre is köszi! -
kapuvili #1429 http://www.k750.atw.hu/
A programok között:
Bt remote control 3.00 - A számítógépet lehet vele irányítani Bluethoot-on keresztül (tényleg így van leírva)
Én még nem próbáltam, hátha jó :) -
#1428 Megvolt, de nem vettem sok hasznát. Néhánya adatot kiír, de semmi extra. -
#1427 bloover nevű program kell hozzá -
#1426 van egy progi egy java alkalmazás és azzal lehet bluetothon utána nézek majd :) -
#1425 Ez meglepett. Hogy a fenébe? -
AdamT #1424 és hogy??:) -
#1423 lehet -
AdamT #1422 nekem megy a számítógép irányítás csak arra nem jöttem rá hogy más telefonjába hogy tudok belemászni vagy egyáltalán bele lehet e? -
#1421 sry nekem w810m van :) ott máshol van :) -
#1420 Egész pontosan a szórakozásban van. -
#1419 nekem még anno a k700ivel bluetotal a mediaplayer tudtam varjálni mega desktopot
olyat keress telóban hogy távvezérlés a bluetotos résznél kerezsd :) -
#1418 Elvileg lehet valavohy, de nekem még nem sikerült bűködésre bírnom. -
#1417 Sziasztok!
Nekem meg az lenne a kerdesem, hogy tudom-e ezzel a szepseggel bluetooth-on kereesztula a szmitogepet iranyitan. Egyik baratom az n72-esevel szokott igy bohockodni!
Elore is koszonom! -
AdamT #1416 Helló!Nem tudjátok hogy lehet evvel a telóvel belemászni más telójába??vagy egyáltalán lehet vele?? -
#1415 Sziasztok!
Nekem is ilyen telcsim van, most vettem hozzá 1GB-os Sony MS Pro Duo-t, de a köv. probléma jelentkezik: kb 240-250 mega cuccot tudok felmásolni rá kábelen, aztán kifagy az egész. A Windows reklamál, szüntessem meg az írásvédettséget, meg aztán kis buborékban nyafog, hogy nem sikerült a késleltetett írás. Aztán már csrélhető tárolóként se ismeri fel a gép. Egyetlen megoldás, hogy kihúzom a kábelt, kiveszem a kártyát, kis idő múlva visszateszem, és visszadugom a kábelt is.
Másnak is jelentkezett ilyen hiba? Elvileg 1 gigát kéne kezelnie, nem? Vagy csak szoftver hiba? Garis a cucc... Lehet vissza kéne vinni -
#1414 Ha igaz, akkor itt találtok sonyerocsson összes mobiljára a legjobb és legújjab ingyenesen letölthető játékokat! -
hidimiklos #1413 köszönöm -
#1412 annyi 2 -
#1411 Van 2 gigás kártya, asszem olvassa is rendesen. -
#1410 mintha 2 giga? de 1 biztos -
hidimiklos #1409 Császtok
Lenne egy kérdésem: a k750i meddig bővíthető memóriakártyával?
Köszönöm
Miklós -
Dloc #1408 Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan programot letölteni hogy
számítógépről videót át lehessen küldeni mobilra?
ÉS a program nevét.(sony ericcson v630i) -
#1407 innen -
atisskk #1406 Sziasztok!! tudnátok nekem olyan linket adni, ahonnan ingyen töltök le normális játékokat, nem pedig halott gagyikat? Nagyon megköszönném!! -
#1405 :P -
#1404 ööö mittomén xD -
#1403 hajjaj köszi! tényleg jó!:D
és melyik a legújabb software? -
#1402 Húzogasd ennek megfelelően a joyt és nyomogasd a csillagot. Be fog jönni a szervízmenü. -
#1401 sziasztok! tudom már kérdezték, de hogy lehet megnézni hogy milyen softvare van a telefonomon? nem értettem hogy mit kéne ezzel csinálnom:
"a szerviz menüben latszik, elérni igy tudod
>*<<*<* (jobbra csillag balra balra csilag...) a föképernyön "
ha elhuzom jobbra a joyt akkor bejön a gyorsmenü! -
#1400 4 sztem -
davides222 #1399 a k750i mennyi memoriát tud befogadni? 1 giga ? thx -
#1398 erre azért nem gyanakszom, mert a több, mint egy éves 32mb-os sandisk ugyanazon körülmények között nagyobb sebességgel fogadta be az adatokat. vagy félreértelek? -
#1397 lehet hogy csak a telefon nem tudja kihazsnálni a sebességet menniy volt ? -
#1396 Sziasztok!
sikerült szereznem egy egy gigabájtos Sony Memory Stick PRO Duo MSX-M1GN típusú memóriakártyát, olyan feliratokkal a csomagoláson, mint 80Mbps, 10Mb/s, High Speed Data Transfer, High Speed, meg hasonló szövegek. pontosan nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, de az, hogy adatátvitelkor (K750i-re) cirka 250 kb/s-al másolja át a fájlokat, akkor az ugye nem csak serintem lassu. főleg ha azt nézem, hogy a gyárilag csomagolt 32Mb-os Sandisk kártya ennél jóval gyorsabban rakta föl a fájlokat.
Ő lenne az:
szerintetek (is) garanciagyanús?
köszi
további kellemes ünnepet! -
amdrula #1395 Szerintem meg teljesen jól járt, én magamtól állítottam át angolra, mert felhúzott a magyar nagyon. -
szurop #1394 Én is így jártam a D750i-mmel. Megszoktam. -
#1393 Hát szerencsétlen ezt jól megszívtad. Ha nagyon nem sikerül, akkor ments ki mindent és vidd el boltba szoftverfrissítésre.