Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
nekem is kb ez a szitu, aztmondták szervizben hogy ha bedöglik akkor csere, asszem vmi 3-4e ft -ot mondtak, hogy annyi bele egy uj joy

Bazinga!

t0mmy
sziasztok!

Nektek hogy "szuperál" a telefon joy-a?
az enyém kb egy éves és haldoklik egy kicsit... :S

peteragoston
sikerult, felment a legujjabb software:
R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3

peteragoston
megvan a trukk, elobb kell nyomni a c gombot kb 5mp ig es asztan rarakni a kabelt

peteragoston
En is pont itt vagyok elakadva... nem csinal semmit... tenyleg ha valaki tuja mit kell csinalni szoljon
thnx

Helló!
Szeretnék frissíteni de a SEUS kiírja a lépéseket asszem 5.öt és hiába csinálom azokat semmi. Kikapcsolom a telót, kártya ki, akksi vissza, nyomom a c-t közben rádugom a kábelt és semmi sem történik azon kívül hogy kiírja hogy helyezzem be a SIM kártyát. Mi lehet a probléma? vagy esetleg kell még hozzá vmi?
peteragoston
nem tudjatok melyik firmware a legujjabb?

JimKirk
Ma mikozben vartam a kocsira a szervizben sikerult rajonnom magamtol is!😄
De azert koszi!
precision
videonál a beállításoknál próbáld a felvételi módot 'jó minõség' -re állítani, a méretet meg 'nagy' -ra

Bazinga!

JimKirk
Eddig kellemes meglepetes a telo!

Nagyon szep kepeket csinal a kamcsi, majd hamarosan linkelek be a sajat kepeim kozul a masik topicba!😊
Viszont egy dolgot nem ertek.. a videok nagyon kockasra sikerulnek, foleg akkor ha forgatom is a telot a felvetel kozben.. Pedig probalom nagyon lassan mozgatni a kamcsit de hiaba!😞 A neten talaltam egy csomo videot amit a k750i-vel csinaltak es azok sokkal jobb minoseguek! Lehet valamit allitanom kellene rajta, ha igen mit es hol?😊
Igen a jatekok...😄 Nem csalodtam benne, nagyon szepen futnak es nem szaggatnak hala az istennek!

Az mp3-on lepodtem meg leginkabb, mert ez valami nagyon jol szol. Az igazsag az, hogy jobban mint nemelyik markas mp3 lejatszo!

Ez egy jo telo!

Lord Oswal
akkor ok, nincs is vele baj mert jó játékra is de arra inkább más való

JimKirk
nem azert veszem😊
Lord Oswal
figy, szerintem ne azért vegyél telefont mer jáccani akarsz rajta, arra ott az Ngage vagy a W550i és a báttya

JimKirk
Fantasztikus!😄

koszi!
Sonajk @:o)
"Szoval a K750i mennyivel gyorsabb mint az E330, ha jatekokrol van szo"
Azt nem tudom, nem volt még E330-am (ha rajtam múlik, nem is lesz <#idiota>)
K750-en még nem találkoztam játékkal, ami szaggatott volna. Ez van 😉

"A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?"
Az attól függ, mi a kép témája. A méret 250kb - 560kb között változik. (A minõséget pedig, nézd + magad.)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

JimKirk
Sziasztok!

Ma vezsek egy ilyen kis dogos telot, de elotte lenne 2 kerdesem vele kapcsolatban.

A java jatekok megis mennyire szaggatnak rajta? Most egy samsungE330-am van es ezen eleg sok gamma szaggat... Nemtom jatszottatok-e a Driver 3-al, nah ez eleg komolyan 2 fps-el megy a telon. De pl a call of duty vagy a gyari hogolyos jatek eleg szepen megy.

Szoval a K750i mennyivel gyorsabb mint az E330, ha jatekokrol van szo?

Nem igazan ertek hozza ezert is teszek fel buta kerdeseket, ne basszatok le legyszives!😊

Meg valami! A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?

csa!
Nem ugyanaz a kettõ. Adatkábelt azt gyári csomagban adnak hozzá, de amúgy 4-5 e Ft körül mozog az ára. Szerwízkábel nemtoom h mennyibe kerül...<#buck>
szervizkábel mennyi 1 ilyen telóhoz?
adat-szerviz kábel az ugyanaz?
Valaki egy hasznos infot plz(sry ha már volt) K750i-t W800 hogyan lehetne alakitani itt a flight módra vagyok kiváncsi de ha van külömbség még a két mobil között szóljatok(2Gb kártyát és szeretnék bele venni)

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Örülök neki<#bee1>
köszi az infot
igazán hasznos volt
<#worship>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Jah annyi kimaradt h amit leszedtél a linkrõl (SEFP könywtár ha kitömöríted) azt be kell másolni a FAR Manager Plugins könywtárába...
Leszeded a FAR Managert (mind1 h honnan, csak a legújabb l1en). Utánna hozzá a Sony Ericsson Flash Plug-In-t innen: http://forums.se-nse.net/index.php?s=94e19998c348f10f93782b52cebd4961&act=Attach&type=post&id=1281
Persze fel kell rakni az összes USB drivert a telóhoz (beleértwe az Update Service-es USB Flash Driver-t is). Ezekután elindítod a FAR Managert -> Alt+F1 -> SEFP -> kiwálasztod h DCU-60, sebesség max, meg jobb oldalt h k750. Elõször kikapcsolod a telót, nyomwatartod a C bill-t és rádugod az USB kábelt. Utánna FAR Manager-ben rögtön kattolsz az "Enter the matrix" gombra. Ezzel fel is csatlakozott a telóra. Utánna belépsz ide: FS/tpa/preset/system/sound. Innen körölsz minden oan file-t ami camera-wal kezdõdik. A widónál a pittyegés a video.3gp törléséwel szüntethetõ meg... Nah ennyi <#vigyor3><#vigyor3>
stp4trick
talán írd le ide plz

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Nah majdnem másfél órás szenwedés után belenyultam a szotwerbe és kiszedtem a kamera/fókusz/sorozatkép hangját <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>. Ha wkit érdekel h kell akkor szóljon nyugodtan és segítek<#bee1><#wink>
Nah ez télleg mûxik<#wink>... bele kellene nyúlni a szoftwerba... Hátha elbaxom<#vigyor3><#vigyor3>
Hát én akárhogy némítgatom mindíg adja azt a qrwa hangot<#confused><#nemtudom>
precision
ha a #1164 nem müködik, akkor felhívod a szolgáltatód ingyenes számát (vodánál 1270, többinél nemtom) és közben fényképezel. Ekkor nincs kamerahang 😊
Ugyanis egyes szolgáltatók letiltják a hang nélküli fényképezést a mobiloknál (a szoftverben van benne), hogy ne lehessen lesifotókat meg mittomén miket csinálni 😄 ez komoly, még régebben olvastam

Bazinga!

telefont lenémít (vibra mód) és megszûnik a kamerahang

Syastok!

Az lenne a nagy kérdésem h le lehet e wenni a kamcsi/fókusz hangját? Mert néha naon idegesítõ<#confused>...
csa all
ide is jo rég irtam

mi ennek a programnak a neve amivel átlehet konvertálni fájlokat
valami xlisoft vagy mi
segitsetek már
plz help

Lord Oswal
http://segames.se.funpic.de/ igy helyes

stp4trick
Seite nicht gefunden!

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

<#wow1>

Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülõ új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
Lord Oswal
mármint frissíteni a telefont, nem okazhat hibát a telómban?

Lord Oswal
és biztonságos felrakni?

Gunner
Megnézed milyen frissítést tettél fel és elolvasod, hogy mit javitottak abban...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Thx 😉

precision
semmi baj, csak gondoltam szólok hogy te is tudj a topicról 😊

Bazinga!

paxyene
elnézést 😊

precision
paxyene
csösztök megszeretnék osztani veletek egy képet , aki most akarna ilyen telefont venni mégha csak a kamera miatt is érdemes megvenni!

itt a kép, én fényképeztem!

off: sztem ti is tehetnétek be pár jól elkapott képet!

precision
köszi

Bazinga!

Lord Oswal
és ha felteszem ezt a frissitést, akkor milyen változásokat észlelhetek?

Itt találtam pár fajtát. A lényeg hogy gyorsan elpárologjon.

Kb 6 éve vettem 1200 ft-ért. Jó a sürített levegõs spré is szerintem.

precision
ja, most olvasom milyen kompresszor? 😊 olyanom nincs 😊

Bazinga!

precision
Köszi! Hol lehet ilyen spray -t kapni és kb mennyibe kerül?

Bazinga!

Én vettem kontakt sprét (pár pillanat alatt elpárolog), majd akksi ki, képernyõ letakar, joy mellé jól befuj, joy mozgatás minden irányban, kompresszorral kifúj, szemét eltûnik, joy jól mûködik.

Nekem bevált 😊