Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Nektek hogy "szuperál" a telefon joy-a?
az enyém kb egy éves és haldoklik egy kicsit... :S
R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
thnx
Szeretnék frissíteni de a SEUS kiírja a lépéseket asszem 5.öt és hiába csinálom azokat semmi. Kikapcsolom a telót, kártya ki, akksi vissza, nyomom a c-t közben rádugom a kábelt és semmi sem történik azon kívül hogy kiírja hogy helyezzem be a SIM kártyát. Mi lehet a probléma? vagy esetleg kell még hozzá vmi?
Bazinga!
Nagyon szep kepeket csinal a kamcsi, majd hamarosan linkelek be a sajat kepeim kozul a masik topicba!😊
Viszont egy dolgot nem ertek.. a videok nagyon kockasra sikerulnek, foleg akkor ha forgatom is a telot a felvetel kozben.. Pedig probalom nagyon lassan mozgatni a kamcsit de hiaba!😞 A neten talaltam egy csomo videot amit a k750i-vel csinaltak es azok sokkal jobb minoseguek! Lehet valamit allitanom kellene rajta, ha igen mit es hol?😊
Igen a jatekok...😄 Nem csalodtam benne, nagyon szepen futnak es nem szaggatnak hala az istennek!
Az mp3-on lepodtem meg leginkabb, mert ez valami nagyon jol szol. Az igazsag az, hogy jobban mint nemelyik markas mp3 lejatszo!
Ez egy jo telo!
Azt nem tudom, nem volt még E330-am (ha rajtam múlik, nem is lesz <#idiota>#idiota>)
K750-en még nem találkoztam játékkal, ami szaggatott volna. Ez van 😉
"A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?"
Az attól függ, mi a kép témája. A méret 250kb - 560kb között változik. (A minõséget pedig, nézd + magad.)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ma vezsek egy ilyen kis dogos telot, de elotte lenne 2 kerdesem vele kapcsolatban.
A java jatekok megis mennyire szaggatnak rajta? Most egy samsungE330-am van es ezen eleg sok gamma szaggat... Nemtom jatszottatok-e a Driver 3-al, nah ez eleg komolyan 2 fps-el megy a telon. De pl a call of duty vagy a gyari hogolyos jatek eleg szepen megy.
Szoval a K750i mennyivel gyorsabb mint az E330, ha jatekokrol van szo?
Nem igazan ertek hozza ezert is teszek fel buta kerdeseket, ne basszatok le legyszives!😊
Meg valami! A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?
csa!
adat-szerviz kábel az ugyanaz?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
igazán hasznos volt
<#worship>#worship>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Persze fel kell rakni az összes USB drivert a telóhoz (beleértwe az Update Service-es USB Flash Driver-t is). Ezekután elindítod a FAR Managert -> Alt+F1 -> SEFP -> kiwálasztod h DCU-60, sebesség max, meg jobb oldalt h k750. Elõször kikapcsolod a telót, nyomwatartod a C bill-t és rádugod az USB kábelt. Utánna FAR Manager-ben rögtön kattolsz az "Enter the matrix" gombra. Ezzel fel is csatlakozott a telóra. Utánna belépsz ide: FS/tpa/preset/system/sound. Innen körölsz minden oan file-t ami camera-wal kezdõdik. A widónál a pittyegés a video.3gp törléséwel szüntethetõ meg... Nah ennyi <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ugyanis egyes szolgáltatók letiltják a hang nélküli fényképezést a mobiloknál (a szoftverben van benne), hogy ne lehessen lesifotókat meg mittomén miket csinálni 😄 ez komoly, még régebben olvastam
Bazinga!
Az lenne a nagy kérdésem h le lehet e wenni a kamcsi/fókusz hangját? Mert néha naon idegesítõ<#confused>#confused>...
ide is jo rég irtam
mi ennek a programnak a neve amivel átlehet konvertálni fájlokat
valami xlisoft vagy mi
segitsetek már
plz help
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Bazinga!
itt a kép, én fényképeztem!
off: sztem ti is tehetnétek be pár jól elkapott képet!
Nekem bevált 😊