2396
-
Smoke #30 Üdv mindenki ha valakinek esetleg filmézegethetnékje támad telefonon annak tudom ajánlani ezt az oldalt: 3gpmovies.atw.hu Vannak filmek minden méretben, szal, még jól jöhet -
#29 A külföldi GSMArena.com-ról van. -
#28 ha ez a gsm arenarol van, akkor az a bejelentes ideje -
Anee #27 2005 q1: quater 1:első negyedév -
#26 2005, 1Q
Ez a dátum mit jelent? -
Anee #25 a v800? az 3g-s teló Z800-ként lehet könyebben rátalálsz/a v800-at lehet itthon is kapni, voda logoval/ -
#24 mivel fog tobbet tudni? -
Anee #23 hát főleg hogy az nem fekete hanem ezüst....se ms duo....szal finoman szólva felejtős....de ez a kamera...naggggyyyyooon odabasz
Ez elég meggyőző róla: "The conclusion is quite plain; the camera is the best in the market for today and the future 7-8 months"
Vááááááááááá mikor jelenik már meg?
Más: SE V800 cikket nem láttatok valahol??még az érdekelne... -
Anee #22 igen bele volt irva hogy nemsokára bővitik....bővitették:) -
#21 végignézted a cikket? -
#20 akkor lecseréled ügyesen -
G_ArchAngel #19 marhára nem szeretném, hogy magenta színű logó legyen a telefonomon... -
Anee #18 csak pont a fényképek nincsenek benne
amúgy láttátok a telefon t-mobile verzióját ms duo nélkül?:Dvicces... -
G_ArchAngel #17 Full review from Mobile-review.com
-
Anee #16
-ezek nem neked szólnak csak tetszenek:D
Jah jó teló ez főleg látva a tesztet róla -
#15 mondjuk azt hiszem ezt fogom valasztani a W800-zal szemben, mivel viszonylag olcso az 1 gigas memoriakartyesz -
Anee #14 Van már róla teszt és képek amiket csinál!!!!!!!!!!!
Kötelező megnézni:
OCWorbench teszt
No comment állat a telefon és szépen fényképez -
#13 Jaja. -
#12 2005 Q1
az messze nem osz
lasd se.hu-n -
#11 cool
megjobb meg az lenne, ha ugyanezzel a fekete dizajnnal kijonne a W800 is -
G_ArchAngel #10 SE K750 official photos
-
#9 Biztos ősz felé ,mert a K600i-t is... -
#8 A T610nek jó volt a váza, reméljük ez is olyan lesz. Gondolom úgyis drágán fog kezdeni, és lefog menni 70 körüli-re. Mikor lehet majd kapni?
-
#7 Csak árba legyen olcsóbb..... -
Anee #6 Ha a S700 kijelzőjét megkapja akkor best telefon lesz...ha jobbat kap még annál is akkor ez lesz az isten:D -
#5 Aham... hajrá magyarok.
Maúgy én is akartam nyitni neki topikot. De szerintem az a baj, hogy drága lesz.... Nekem legalábbis baj. Nézz be a Sony Ericsson K600i topikba. -
G_ArchAngel #4 én nem csodálkozom; tavaly a svéd ügynökök már kaptak el egy magyart, akik a SE ipari dokumentumait akarta megszerezni a neten keresztül... -
#3 Azért az nem fura, hogy elöszőr magyar kezekből értesültek? Ez hogy történhetett meg??
Kiváncsi leszek az árára, nekem nagyon bejön. -
G_ArchAngel #2 K750i a Mobile-review.com-on -
G_ArchAngel #1