Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Már megbocsáss, de hozzászólásoddal kapcsolatban lenne pár észrevételem.

1. „Elõször is,visszaolvastam néhány oldalt,beirtam a keresõbe is,de nem találtam olyan képet,amin látszana h van e csúszka,vagy nincs,ezért gondoltam megkérdetek olyan embereket,akiknek ott a zsebükben!” - Szükségtelen. #703 hsz. felsõ kép (ezüst telefon) D750i. Alsó kép (fekete telefon) K750i. Mondd! Te látsz a felsõ telefonon olyan csúszkát, mint az alsón? Én nem!
Kérdés: Itt engem akartál lejáratni vagy valaki mást sikerült?

2. „Másodszor pedig,nem aa hibákra utazom,csak megkérdeztem h van e alapja annak amit hallottam,mellesleg azért vagyok itt,mert ilyen telefont akarok,nem csúcsmodell nokiát!” - A válasz mindig egyénre szabott. Ha a válaszadó a kérdéses készülékkel elégedett, mert: „kifogta”, szerencsés, ért a kezeléséhez, „álmai netovábbja”, akkor a válasz úgy is pozitív. Ha nem: akkor az elõzõ” feltételezés ellenkezõje érvényesül. Na ebbõl vond le a reális valóságot. Az élet nekem azt tanította, hogy egy termék vásárlása elõtt, minél több információt gyûjtök be, annál bizonytalanabb leszek.

3. „Harmadszor ki vagy te nekem hogy beszólogass!” - Akinek én eddig beszóltam tudja, hogy nem kezdem a „Kedves” jelzõvel és nem fejezem be a „Baráti üdvözlettel:” mondandómat. Halkan megjegyzem: járt volna nekem is az a kérdõjel a felkiáltójel helyett.

4. „Az ilyen válaszokat tartsd meg magadnak, mert engem nem érdekel” - Miért mondod ezt? Nekem úgy tûnik, nagyon is érdekel.

5. "én a normális segitõkész emberekre vagyok kiváncsi,és szerencsére õk vannak többen,nem az ilyenek mint te" - Nickem ismered és polgári nevem sem titok (nem úgy, mint egyeseknek). Ha veszed a fáradtságot és keresed a hozzászólásaimat, csekély információt kaphatsz arról, milyen ember vagyok én.

Válasz: Valaki mást sikerült!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Sephi
Hoppa. A D750i verzanal tobbet tart az eleme 25%-al! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi,biztatóan hangzik! Amúgy a döntés már megvan,mindenképp ilyen telcsit veszek,csak nem tom még h K vagy D lesz! Majd kiderül,azért vagyok itt h hátha könnyebb lesz dönteni! Köszi a segitséget!
Elõször is,visszaolvastam néhány oldalt,beirtam a keresõbe is,de nem találtam olyan képet,amin látszana h van e csúszka,vagy nincs,ezért gondoltam megkérdetek olyan embereket,akiknek ott a zsebükben! Másodszor pedig,nem aa hibákra utazom,csak megkérdeztem h van e alapja annak amit hallottam,mellesleg azért vagyok itt,mert ilyen telefont akarok,nem csúcsmodell nokiát! Harmadszor ki vagy te nekem hogy beszólogass! Tudod a forumokra azért jönnek az emberek h informálódjanak és közös témáról beszélgessenek,nem azért hogy az ilyen emberek semmit érõ véleményét és kioktatását halgasság mint te vagy! Az ilyen válaszokat tartsd meg magadnak,mert engem nem érdekel,én a normális segitõkész emberekre vagyok kiváncsi,és szerencsére õk vannak többen,nem az ilyenek mint te!

Üdvözlettel: Kedves Bob!
Ezt senki sem mondta, hogy "kaki" a Nokia. Én csak azt mondtam, hogy nem szeretem. Nem áll kézre. Nem az én esetem. Nem szeretem a menürendszerét. Nekem nem "jön be". Illetve, gyûlölöm az évek óta tartó elcsépelt reklámokat, ami arra céloz, hogy minden egyéb egy nagy nulla. Ma már nem csak a reklámok, hanem a tulajok is (legtöbb) ezt "hajtogatják", de nem csoda, hiszen a reklám teljesen beléjük ivódott. Még valami. Talán egy telefon minõségét nem a teába áztatás utáni mûködöképesség vagy mûködésképtelenség határozza meg, hiszen nem erre találták ki.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

stp4trick
:off:

Asszony forró teába ejtette a 3410-esét. Kiszárítottuk, semmi. Gombok összeragadva... Fél év múlva muszájból megpróbáltuk és simán bekapcsolt.

Szal nem mind1ik kaki.

:on:

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

mícs
pontositsunk!
6310i ota szar minden nokia!
azota nem sikerult telefont gyartaniuk!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mícs
elso pillanattol kezdve!

Gunner
Hogyan tudok böngészni más telefonba, adott esetben K700-ban? Oszt. társnak van ilyen telója, õ tud enyémbe böngészni, én azt látom is, külön menü van arra, hogyezt megfigyeljem, hogy ki böngészik a telóra, de én hogyan tudok böngészni? Sehogy se jöttem rá... help!!! Már a kézikönyvet is végignéztem

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gigabyte
6630 mióta szar??

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

Gunner
3310 kimosottan olyan szépen tudott csillogni a polcon 😊

Sephi
En nekem nokiam egyszer volt az is veletlenul.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Szerintem is szarok az új nokiák amúgy meg a 6230 óta szinte az összes nokia szar. Szerintem.

Töltsük le az internetet!

Minek akar magának az ilyen telefont???

Kedves Bob!

Talán kicsit vissza kellene olvasni. Képek is vannak ám, ahol világosan látható, hogy van csúszka vagy nincs csúszka. Ha pedig ennyire a hibákra utazol, miért nem veszel magadnak valami "csúcsmodell" Nokiát? Itt megjegyzem, azt én rühellem nagyon.

Baráti üdvözlettel: a fent nevezett

Gaba9
Hy..figy nemtudom lehet h csak kikell fogni de nekem eddig semmi gondom nem volt a telefonnal : sem lefagyás sem joy gondok sem ropogás ... szóval rézemrõl nincs baja 😊) de ez csak én vagyok 😄

Gaba323

Sziasztok! A közeljövõben szeretnék ilyen telót venni,de filózok hogy D vagy K legyen! Azt tudom hogy tudásra ugyanaz,csak külsõre más! Nagyjából tudom is h miben más! A kérdésem az lenne,hogy a D750i-nek is van ilyen csúsztatható kamera védõje,vagy csak a K750i-nek van? A másik kérdésem az lenne,hogy igaz-e hogy elég sûrûn van gond a joystick-kal mindkét tipusnál? Ez hülyeség,vagy van alapja? Meg ha esetleg tud valaki hibákról vagy rossz tulajdonságokról a tipussal kapcsolatban,az is érdekelne! Elõre is köszi a válaszokat!
Gunner
Ok, a COM új számot kapott, de a program a 4est kereste, egy program reinstall megoldotta a gondot, minden okés, most a gyári rn00035-rõl R1AA008-ra frissítette, megnézem miket javítottak

Gunner
Na most nekem következõ lenne a problémám, csináltam egy szoftver frissítést, tán abbahagyja a hülyeségeit a teló, t'ok rá tölteni meg minden, de... most ha MyPhoneExplorer-rel próbálok róla infót lekérni, akkor semmi sem megy ami a telefon belsõ memóriájával kapcsolatos. Azt mondja, hogy a COM4 nem található, mi a teendõ? Hogyan tudom frissíteni a drájvereit? Mert nem mondja, hogy nem ismerne fel valamit... azelött ment persze 😊 Help?

mícs
nem tudom, de nalam 90% telefon 10% kamera!
eszembe se jutott vele internetezni! lassu, bonyolult, es ott a laptpban a wifi!

Én is hasonlóképpen vagyok 😉

nekem több mint fele kamera

Sephi
Nos en 60% telefon 35% internet es a tobbi 5% az kamera meg jatek. Szal....

mícs
sracok,
komolyan, ki fog internetezni a mobiljaval?

köszi szépen

legaláb sporoltam az életemböl pár másodpercet😄

Az Edge támogatás mobilnál a gyorsabb Internetes kapcsolattartásban segít.
Én sem tudtam, mi az-az edge támogatás, de a kedvedért vettem a fáradtságot, no meg a jó öreg Google keresõt és beírtam, hogy "edge támogatás". Ezt kaptam. Neked sem lett volna több megkeresni, mint nekem.

bövebben??
mit támogat???
semmit??

Amit a mobilok támogatni szoktak 😊

Talán nem véletlen, inkább a jó ízlés mûve ez 😉

jó most jön egy kicsi láma kérdés

mi az az edge???

hát már szerintem a fekete szin miatt is elegánsabb
ez a lilás szürke nem valami nyrö szin
meg hát a k750i nek ottvan az a fel le nyitható kameravédö
szerintem az adja meg neki az elegánsosság csúcsát😄

precision
és akkor? 😊 attól még lehet elegánsabb mert mindenkinek az van 😊 amugy meg mit számít az, sznob -e vagy? 😊

Bazinga!

Sephi
Elegansabb? Szerintem a D azert egy kicsit egyedibb...mostanaba mar mindeki K van.

ja
szerintem sokkal elegánsabb

k750i rulz😊

Gaba9
" maradok a szépséges és jóságos, sõt, számomra igen is könnyen kezelhetõ K750i-nél 😄DDD" >>> igyi s van 😊)

Gaba323

Sephi
Mar megvan. Csak ajanlottak egy cseret azert kerdeztem.

Sziasztok! Tudtok esetleg megoldást arra, hogy be lehessen kapcsolni a hívás közbeni perc jelzést? T610-en még volt, nem tudom miért hagyták ki.
Te vagyél csak D750-et, én + maradok a szépséges és jóságos, sõt, számomra igen is könnyen kezelhetõ K750i-nél 😄DDD
Szerintem elég csak ránézni a két telefonra, hogy ne legyen kérdéses többé a választás.

Sephi
Eldnontottem. Maradok a D-nel. Sokkalta praktikusabb es valoban semmivel sem tud tobbet a K750i.

Gunner

Döntsd el

Sephi
Hya detto 😄

Tudásra egy és ugyanaz.
A K750 elegánsabb. A kamera "lencsevédõje" is dizájnosabb, bár nem kicsit körülményesebb is a tologatása, és könnyebben le is csúzik zsebben.
A D750-nek sztem kézreállóbb a billentyûzete, és a joystick alatti kettes bill megnyomásával sincsennek gondok.
Bár D750i-m van, de szívesebben vettem volna K750i-t a külseje miatt, csak nekem a T-Mobilnál jobban megérte elõfizura.

Nekem K750i-m van. Ezek után mit vársz?
Természetesen a K750i a jobb 😊)))

KILLER2
szerintem csakis a K750i

Töltsük le az internetet!

menyus77
az a jobb, amielyik neked jobban teccik<#bee1><#hawaii>

Sephi
Gyerekek most oszinten sajat velemenyetek szerint melyik a jobb?

D750i vagy a K750i

Mert en mar nem tudom kire halgassak.

Gunner
Nem csak Sony van ám, remélem ezzel is megy, mert akkor ilyet kell venni
Memory Stick Duo 1GB Media Markt-ban itt Óbudán azt mondják nincs náluk, körül néztem, kameráknál találtam 128ast és egy 1Gb-st, 30e volt az 1GB-s... ezek után csak a www.depo.hu-n keresek 😛

stp4trick
gyári kondíciók szerint a 750 "csak" 1 GB-ig bõvíthetõ, míg a 800 2-ig. a 750-re tölthetõ elvileg és már írták gyakorlatilag is a 800 szoftvere. viszont gyárilag a 800-nak toldóaljzatos a fejhallgatócsatija, vagyis bármilyen fejhallgatót rá lehet tenni.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Gyadi
a w800i megkapta a sonytól a walkman jelölést, asszem ez annyiban nyílvánul meg, hogy kikpacsolt állapotban is mûködik a zenelejátszás, biztos van más különbség is, csak hirtelen ez jutott eszembe

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

asszem a szoftver
amugy full egyanaz a 2 telo

de ez nem bizti nézz utána