Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. „Elõször is,visszaolvastam néhány oldalt,beirtam a keresõbe is,de nem találtam olyan képet,amin látszana h van e csúszka,vagy nincs,ezért gondoltam megkérdetek olyan embereket,akiknek ott a zsebükben!” - Szükségtelen. #703 hsz. felsõ kép (ezüst telefon) D750i. Alsó kép (fekete telefon) K750i. Mondd! Te látsz a felsõ telefonon olyan csúszkát, mint az alsón? Én nem!
Kérdés: Itt engem akartál lejáratni vagy valaki mást sikerült?
2. „Másodszor pedig,nem aa hibákra utazom,csak megkérdeztem h van e alapja annak amit hallottam,mellesleg azért vagyok itt,mert ilyen telefont akarok,nem csúcsmodell nokiát!” - A válasz mindig egyénre szabott. Ha a válaszadó a kérdéses készülékkel elégedett, mert: „kifogta”, szerencsés, ért a kezeléséhez, „álmai netovábbja”, akkor a válasz úgy is pozitív. Ha nem: akkor az elõzõ” feltételezés ellenkezõje érvényesül. Na ebbõl vond le a reális valóságot. Az élet nekem azt tanította, hogy egy termék vásárlása elõtt, minél több információt gyûjtök be, annál bizonytalanabb leszek.
3. „Harmadszor ki vagy te nekem hogy beszólogass!” - Akinek én eddig beszóltam tudja, hogy nem kezdem a „Kedves” jelzõvel és nem fejezem be a „Baráti üdvözlettel:” mondandómat. Halkan megjegyzem: járt volna nekem is az a kérdõjel a felkiáltójel helyett.
4. „Az ilyen válaszokat tartsd meg magadnak, mert engem nem érdekel” - Miért mondod ezt? Nekem úgy tûnik, nagyon is érdekel.
5. "én a normális segitõkész emberekre vagyok kiváncsi,és szerencsére õk vannak többen,nem az ilyenek mint te" - Nickem ismered és polgári nevem sem titok (nem úgy, mint egyeseknek). Ha veszed a fáradtságot és keresed a hozzászólásaimat, csekély információt kaphatsz arról, milyen ember vagyok én.
Válasz: Valaki mást sikerült!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Üdvözlettel: Kedves Bob!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Asszony forró teába ejtette a 3410-esét. Kiszárítottuk, semmi. Gombok összeragadva... Fél év múlva muszájból megpróbáltuk és simán bekapcsolt.
Szal nem mind1ik kaki.
:on:
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
6310i ota szar minden nokia!
azota nem sikerult telefont gyartaniuk!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Töltsük le az internetet!
Talán kicsit vissza kellene olvasni. Képek is vannak ám, ahol világosan látható, hogy van csúszka vagy nincs csúszka. Ha pedig ennyire a hibákra utazol, miért nem veszel magadnak valami "csúcsmodell" Nokiát? Itt megjegyzem, azt én rühellem nagyon.
Baráti üdvözlettel: a fent nevezett
Gaba323
eszembe se jutott vele internetezni! lassu, bonyolult, es ott a laptpban a wifi!
komolyan, ki fog internetezni a mobiljaval?
legaláb sporoltam az életemböl pár másodpercet😄
Én sem tudtam, mi az-az edge támogatás, de a kedvedért vettem a fáradtságot, no meg a jó öreg Google keresõt és beírtam, hogy "edge támogatás". Ezt kaptam. Neked sem lett volna több megkeresni, mint nekem.
mit támogat???
semmit??
mi az az edge???
ez a lilás szürke nem valami nyrö szin
meg hát a k750i nek ottvan az a fel le nyitható kameravédö
szerintem az adja meg neki az elegánsosság csúcsát😄
Bazinga!
szerintem sokkal elegánsabb
k750i rulz😊
Gaba323
Szerintem elég csak ránézni a két telefonra, hogy ne legyen kérdéses többé a választás.
Döntsd el
A K750 elegánsabb. A kamera "lencsevédõje" is dizájnosabb, bár nem kicsit körülményesebb is a tologatása, és könnyebben le is csúzik zsebben.
A D750-nek sztem kézreállóbb a billentyûzete, és a joystick alatti kettes bill megnyomásával sincsennek gondok.
Bár D750i-m van, de szívesebben vettem volna K750i-t a külseje miatt, csak nekem a T-Mobilnál jobban megérte elõfizura.
Természetesen a K750i a jobb 😊)))
D750i vagy a K750i
Mert en mar nem tudom kire halgassak.
Memory Stick Duo 1GB Media Markt-ban itt Óbudán azt mondják nincs náluk, körül néztem, kameráknál találtam 128ast és egy 1Gb-st, 30e volt az 1GB-s... ezek után csak a www.depo.hu-n keresek 😛
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
amugy full egyanaz a 2 telo
de ez nem bizti nézz utána