Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menyus77
egész jól lehet 3gpvel is, bár már egy ideje nem csináltam,szóval most nem vágom mi a legjobb beállítás, de be lehet lõni elég jó minõséget.

KILLER2
Én azzal nem nagyon tudok jót konvertálni, de mivel a teló játssza az MP4-et is szerintem konvertáld abba, mert annak jobb a képe és a hangja sem halk, viszont jóval nagyobb mint a 3gp

Töltsük le az internetet!

Sziasztok !
Lenne egy problémám, nem tudom tud-e valaki segíteni nekem.
Vettem egy SE k750i készüléket ami 3gp formátumot ugye le tud játszani.
Van egy ImTOO 3gp nevû konvertáló programom, amivel már sikerült is videot konvertálni a telóra csak hogy a kép igen sz***r, ill. a hang iszonyatosan halk. Ha valaki ismeri a fent említett konverter progit és tudja, hogy azon belül az adatokat / bit rate, frame rate, audio, stb../ milyen értékekre kell beállítani a lehetõ legjobb minõséghez kérem küldje már el a beállításokat ide, vagy a [email protected] címre. Segítségeteket elõre is köszönöm. Egy kezdõ k750i tulajdonos.
Gunner
Há némán, már babusgatom a telóm.. 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Valszeg nem szereti, de bírja természetesen, mert amikor felrakosgatod rá a cuccaid, akkor is tölti már elég jól. Én minden második este felrakom töltõre és feltöltöm, neki ennyi elég 😛

Sephi
Gyors D750-es kerdes :

Az mennyire tesz rosszat a telefonnak ha pl 7% on van es berakom tolteni ugy 50%-ig?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gunner
Különleges kábel, különleges program, különleges hozzáértés = szépen elviszed egy gsm boltba és megcsináltatod 1-3e ft-é

és mivel
mert engem is idegesit

Sonajk @:o)
+

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nekem van egy Vodafone-os K750i-m. Meg lehet oldani hogy ne Live-os menü legyen benne?(Valami függetlenítõ progival vagy szoftver frissítéssel vagy bármivel???)
Sephi
Ugy van. Nekem is nem add hangot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gunner
Próbálgatni arany, reboot, stb., nem fogják mindíg helyetettek megoldani a problémát, legyen egy kis határozottságotok

Takimate
Errõl az oldalról leszedtem és rátöltöttem a telefonomra egy játékot, sikerül elindítanom, de második indításra azt írja : "érvénytelen alkalmazás"
Miért?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

nálam is...

http://gaborszantai.co.uk/

lee86
lehet, h a szoftverben kell keresni a bajt, nemtom..

¡Hala Madrid!

lee86
pedig elvileg ha némába állítod, akkor nem ad semmilyen hangot. nálam legalábbis igy viselkedik.

¡Hala Madrid!

KILLER2
Nekem nem megy

Gunner
Nem sehogy, de azért a csendes üzemmóddal (hosszan a csillag nyomva) talán mehet...

KILLER2
Meg lehet valahogy oldani, hogy K750i-nél a fotózásnál se a focus se maga a fotózás ne adjon hangot?

OKS, kipróbálom! ezer kössz!

üDv!
Sephi
MPE-nel ott van aszem az utso opcio a telefon sajat belso memoriajanak a kezelesere. Oszinten en meg a MPE-el nem is tudtam maga mem sticket hasznalni azt Total Commanderbol szoktam.

a COM7es tipp az bejött! uh azt köszi, viszont ez a progi már nekem is fennt van, csak az a gondom h még mindig nem tudom kezelni a fájlaimat,csak ilyeneket smsek, telefonbejegyzések....
más ötleted eseteleg van? jahhh, és az MPE nagyon lassú, nektek is ilyen, vagy megint csak nálam van ez a probléma jelen?
THX!
Sephi
MyPhoneExplorer a neve kerem alasan :

MPE

Nemetul van az oldal de gondlom rajovol mi es hogyan.

Altalaban COM 7 es COM 10-est hasznaja...

Hello mindenki!

tudom h most sokan lefognak fikázni, de nincs idõm végigolvasni a fórumot, ameddig pedig elolvastam addig nem került elõ az a téma ami engem érdekelne!
a problémám az h nem tudom összekötni a K750i-met (vodás) a géppel, az USB-t felismeri, a total commanderben tudom kezelni, viszont a file manager-rel nem tudom összekötni! tehát a problémám az h a telefon memóriájában lévõ dolgokat nemtudom kezelni....😞 odáig eljutottam h felismeri a MYK750i-met, mutatja is h ott van a phone memory, de amikor rákattintanék akkor kiirja h ismeretlen hiba, nem tudok kapcsolódni a telóhoz!
a kérdésem h van rá ötletetek mit kéne csinálnom?? melyik COM-ot kellene beállitanom alapértelmezettnek, vagy ilyesmi...!?
nagyon kéne a HELP, uh légyszi segitsen vki!

elõre is ezer kössssz!!
üdv, Matthew.
KILLER2

kéne egy link ahonnan tudok játékokat leszedni

volt egy csak azt az oldalt bezárták

Gigabyte
jaja 😛 ú
kössz majd akkor keresgélek.

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

precision
elsõre tudom a választ, lehet k750i -re w800 softot tenni, hogy hogyan nemtom...haveromnak egy arc csinálta 3000ér, aproneten találsz pár ürgét akik ilyennel foglalkoznak. Lényeges változás sztem, a kikapcsolt állapotban történõ mp3 player...mást nem vettem észre

Bazinga!

Gigabyte
hyek... Rég írtam ide...
Kérdés: k750-re hogy lehet fellrak w800 szoftot?? vagy sehogy??
Jah és eza szoftverfrissítõs cucc amit lelehetszedni sonyericsson.hu-ról az újabban azt írja hogy sz@r a flash playerem... pedig most frissítetem .. lehet hogy nemkellettvolna frissíteni??

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

stp4trick
CSak azért mert ugyanolyan kamera, ugyanolyan hardverrel nem csinálhat különbözõt. A szoftver itt nem számít.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

KILLER2
Csak hallottam ezért is írtam oda, hogy tuttommal.

stp4trick
ÉS a szarabb videovételt mire alapozod mellesleg?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

KILLER2
Szerintem a K750i már csak azért is, mert nekem is az van. Amúgy tuttommal a w800 szarabb videót vesz fel (igaz ez nem fontos) a walkman funkció meg (szerintem)nem nagy szám. Én ezt gondolom, hogy a többiek mit, azt meg nem tudom.

Sephi
Apropo. Melyik a obb soft jelenleg? A K750-enes vagy a W800-as?

Most had tegyek fel egy kérdést! Tudna valaki részletesen segíteni egy software frissítésben? Legjobban annak örülnék, ha valaki pü-ben írna egy msn címet, vagy legalább ide leírja, hogy mi kell hozzá, meg egy pontos link a software helyét illetõen (itt csak a w800i-re gondolok, ami mûködik is).
precision
hehehe 😊
nem csodálom 😊

Bazinga!

Sephi
Igy van.

stp4trick
ja meg fullra nem tölti fel, aaszem vmi 90%-nál megáll

jaj!
az elektromos áram ugyanaz, az akkumlátor ugyanaz...
egyedül az energiaátvitelnél van sebesség különbség - ha lassabban tankolom az autóm, akkor sem tudok többet menni vele😊

Sephi
Valaki beokoskodott es azt mondta nekem hogy ha a gepnel levo USB kabelel toltjuk a telefont igaz hogy lassabban de hatasosabban tolti. Errol mit tudol?

Nem, ezek az akksik nem vesznek fel szükségesnél több energiát

Sephi
Kerdes :

Ha berakom a telefonomat tolteni es egesz ejszakara hagyom es majd reggel veszem le a toltesrol akkor baja esik e neki vagy sem?

Gaba9
Okker

Gaba323

precision
hudejolnézki
remélem nem kacsa...kell majd egy ilyen

"tárcsás" megoldás rlz, vmelyik samsungnál láttam ilyet, nagyon durva

Bazinga!

Herr Lehrer
thx
megnézem mind a 2öt.

Your suffers will be legendary even in hell!

Gunner
Herr Lehrer üzenetére írtad a linket, én meg írtam egy szerintem bõvebb árlistával ellátott oldalt

Gaba9
mivan vele ? ne nekem írd én rég megvettem már .. ez meg csak egy ötlet volt ..

Gaba323

Gunner
www.hasznaltgsm.hu