2396
-
#1152 elnézést :) -
#1151 mobil fotók topikja -
#1150 csösztök megszeretnék osztani veletek egy képet , aki most akarna ilyen telefont venni mégha csak a kamera miatt is érdemes megvenni!
itt a kép, én fényképeztem!
off: sztem ti is tehetnétek be pár jól elkapott képet! -
#1149 köszi -
#1148 és ha felteszem ezt a frissitést, akkor milyen változásokat észlelhetek? -
CéZé #1147 Itt találtam pár fajtát. A lényeg hogy gyorsan elpárologjon. -
CéZé #1146 Kb 6 éve vettem 1200 ft-ért. Jó a sürített levegős spré is szerintem. -
#1145 ja, most olvasom milyen kompresszor? :) olyanom nincs :) -
#1144 Köszi! Hol lehet ilyen spray -t kapni és kb mennyibe kerül? -
CéZé #1143 Én vettem kontakt sprét (pár pillanat alatt elpárolog), majd akksi ki, képernyő letakar, joy mellé jól befuj, joy mozgatás minden irányban, kompresszorral kifúj, szemét eltűnik, joy jól működik.
Nekem bevált :) -
#1142 joysctick -et hogy lehetne szétszedés nélkül rendesen kipucolni? mert kezd 'besz.rni' egyes irányokba már nem reagál úgy mint régebben
vagy vigyem be egy szervízbe és pucoltassam ki? mert én nem merem szétszedni -
#1141 jovan megtaláltam :) ott volt az orrom előtt:D -
#1140 és ott hol mert egy darabot sem találok :( -
#1139 a hivatalos sony ericsson oldalról -
#1138 hali honnan tölthetek le a k750i-m hez szoftverfrissítést -
#1137 hát k750i-benilyen sajnos nincs. hogyha mások elől akarod kimélni a mappát, akkor nevezd el esetleg "minden kép törlése" vagy hasonlonak az adott mappát. remélhetőleg senki sem fogja buzerálni. :) -
#1136 Csősztök!
A K750i-n le lehet zárni bizonyos mappákat....mert pl nekem Samsung E300 am volt és abban le lehetett jelszavasítani a mappákat a K750i-ben (amit most vettem) pedig nem találom ezt a funkciót... Van ilyen vagy meglehet buherálni hogy legyen?
Üdv: Ádám -
#1135 viszonylag szépen szól,de ha jobbat akarsz akkor vegyél hozzá w800-as fülest. -
#1134 a saját hangszóróján hogy szól? -
#1133 milyen füllhallgató jár hozzá?
-
#1132 hát lehet.én nem találom lassúnak. -
#1131 lehet hogy szoft frissítés kell rá?
-
#1130 mert én láttam a havernak a k750i-jét és annak nagyon lassú volt a kamerája -
#1129 Vegyed csak,nem fogod megbánni!
Nem lassú. -
#1128 Sziasztok fórumozók!
Lehet hogy ilyen telefont veszek csak előtte lenne egy kérdésem!
Lassú a kamerája a k750i-nek? -
#1127 ja ok leesett
hát sztem nem lehet plusz letölteni hozzá -
#1126 képekhez keret, azok hülye csicsás-színes szarok -
#1125 ezt nem értem :) -
zolee12 #1124 szega
kereteket(frames) hogy lehet pluszban rátenni,tudja vki? -
amdrula #1123 http://www.pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=645 -
boldow #1122 Sziasztok,
Most az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet szétszedni a telefont, ugyanis belülről kicsit poros, és nem tűnik újnak:P Tudnátok segíteni benne? -
#1121 Holnap kapok egy bluetooth-ot és lecsekkolom a géppel! Nagyon rá vagyok izgulva a témára! -
spy803 #1120 Csak BT TV-t lehet vele max irányítani, ami elég ritka. De ha tudsz infrásat, akkor majd értesíts! -
#1119 Én azt hallottam, hogy lehet vele TVt távirányítani méghozzá kemény 3 centiről! -
#1118 Köszi a tippet! Én is erre gondoltam csak nem voltam benne biztos! -
spy803 #1117 Tv-t sajna nem lehet vele vezérelni. (még) A távírányításról annyit, ha van bluetooth a számítógépedben akkor a telefonnal lehet irányítani az asztalt, a media playert és a powerpointot. Kipróbáltam, nagyon cool! -
#1116 Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen telót és még mindig rá vagyok kattanva, már átnéztem az egész web-et és leszedtem hozzá minden létező cuccot, háttérképeket, progikat, témákat...! És még fullos dvd-ket is átnyomtam 3gp-be, mert fér bőven az 1 gigás kártyára! A kérdésem viszont az lenne, hogy tudtok-e esetleg olyan progit, amivel pl. tv-t, esetleg pc-n futó progit lehet távirányítani a telóval! Vagy egy olyan leírás kellene, hogy a telón lévő távvezérlésnél lévő dolgokat mivel és hogyan lehet haszálni?
Előre is köszi a segítséget! -
#1115 Hát jól eldugták a feliratot,az tény... -
gergő992 #1114 köszi!!!látom és szomuru!az hitem találtam egy olcso verziot -
#1113 például itt