2396
-
#1192 nekem is kb ez a szitu, aztmondták szervizben hogy ha bedöglik akkor csere, asszem vmi 3-4e ft -ot mondtak, hogy annyi bele egy uj joy -
#1191 sziasztok!
Nektek hogy "szuperál" a telefon joy-a?
az enyém kb egy éves és haldoklik egy kicsit... :S -
#1190 sikerult, felment a legujjabb software:
R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3 -
#1189 megvan a trukk, elobb kell nyomni a c gombot kb 5mp ig es asztan rarakni a kabelt -
#1188 En is pont itt vagyok elakadva... nem csinal semmit... tenyleg ha valaki tuja mit kell csinalni szoljon
thnx
-
Bibo #1187 Helló!
Szeretnék frissíteni de a SEUS kiírja a lépéseket asszem 5.öt és hiába csinálom azokat semmi. Kikapcsolom a telót, kártya ki, akksi vissza, nyomom a c-t közben rádugom a kábelt és semmi sem történik azon kívül hogy kiírja hogy helyezzem be a SIM kártyát. Mi lehet a probléma? vagy esetleg kell még hozzá vmi? -
#1186 nem tudjatok melyik firmware a legujjabb? -
#1185 Ma mikozben vartam a kocsira a szervizben sikerult rajonnom magamtol is!:D
De azert koszi! -
#1184 videonál a beállításoknál próbáld a felvételi módot 'jó minőség' -re állítani, a méretet meg 'nagy' -ra -
#1183 Eddig kellemes meglepetes a telo!
Nagyon szep kepeket csinal a kamcsi, majd hamarosan linkelek be a sajat kepeim kozul a masik topicba!:)
Viszont egy dolgot nem ertek.. a videok nagyon kockasra sikerulnek, foleg akkor ha forgatom is a telot a felvetel kozben.. Pedig probalom nagyon lassan mozgatni a kamcsit de hiaba!:( A neten talaltam egy csomo videot amit a k750i-vel csinaltak es azok sokkal jobb minoseguek! Lehet valamit allitanom kellene rajta, ha igen mit es hol?:)
Igen a jatekok...:D Nem csalodtam benne, nagyon szepen futnak es nem szaggatnak hala az istennek!
Az mp3-on lepodtem meg leginkabb, mert ez valami nagyon jol szol. Az igazsag az, hogy jobban mint nemelyik markas mp3 lejatszo!
Ez egy jo telo!
-
#1182 akkor ok, nincs is vele baj mert jó játékra is de arra inkább más való -
#1181 nem azert veszem:) -
#1180 figy, szerintem ne azért vegyél telefont mer jáccani akarsz rajta, arra ott az Ngage vagy a W550i és a báttya -
#1179 Fantasztikus!:D
koszi! -
#1178 "Szoval a K750i mennyivel gyorsabb mint az E330, ha jatekokrol van szo"
Azt nem tudom, nem volt még E330-am (ha rajtam múlik, nem is lesz )
K750-en még nem találkoztam játékkal, ami szaggatott volna. Ez van ;)
"A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?"
Az attól függ, mi a kép témája. A méret 250kb - 560kb között változik. (A minőséget pedig, nézd + magad.) -
#1177 Sziasztok!
Ma vezsek egy ilyen kis dogos telot, de elotte lenne 2 kerdesem vele kapcsolatban.
A java jatekok megis mennyire szaggatnak rajta? Most egy samsungE330-am van es ezen eleg sok gamma szaggat... Nemtom jatszottatok-e a Driver 3-al, nah ez eleg komolyan 2 fps-el megy a telon. De pl a call of duty vagy a gyari hogolyos jatek eleg szepen megy.
Szoval a K750i mennyivel gyorsabb mint az E330, ha jatekokrol van szo?
Nem igazan ertek hozza ezert is teszek fel buta kerdeseket, ne basszatok le legyszives!:)
Meg valami! A legnagyobb felbontasban keszult fenykepek mekkora helyet foglalnak?
csa! -
ChaB #1176 Nem ugyanaz a kettő. Adatkábelt azt gyári csomagban adnak hozzá, de amúgy 4-5 e Ft körül mozog az ára. Szerwízkábel nemtoom h mennyibe kerül... -
zolee12 #1175 szervizkábel mennyi 1 ilyen telóhoz?
adat-szerviz kábel az ugyanaz? -
Rolesz #1174 Valaki egy hasznos infot plz(sry ha már volt) K750i-t W800 hogyan lehetne alakitani itt a flight módra vagyok kiváncsi de ha van külömbség még a két mobil között szóljatok(2Gb kártyát és szeretnék bele venni) -
ChaB #1173 Örülök neki -
#1172 köszi az infot
igazán hasznos volt
-
ChaB #1171 Jah annyi kimaradt h amit leszedtél a linkről (SEFP könywtár ha kitömöríted) azt be kell másolni a FAR Manager Plugins könywtárába... -
ChaB #1170 Leszeded a FAR Managert (mind1 h honnan, csak a legújabb l1en). Utánna hozzá a Sony Ericsson Flash Plug-In-t innen: http://forums.se-nse.net/index.php?s=94e19998c348f10f93782b52cebd4961&act=Attach&type=post&id=1281
Persze fel kell rakni az összes USB drivert a telóhoz (beleértwe az Update Service-es USB Flash Driver-t is). Ezekután elindítod a FAR Managert -> Alt+F1 -> SEFP -> kiwálasztod h DCU-60, sebesség max, meg jobb oldalt h k750. Először kikapcsolod a telót, nyomwatartod a C bill-t és rádugod az USB kábelt. Utánna FAR Manager-ben rögtön kattolsz az "Enter the matrix" gombra. Ezzel fel is csatlakozott a telóra. Utánna belépsz ide: FS/tpa/preset/system/sound. Innen körölsz minden oan file-t ami camera-wal kezdődik. A widónál a pittyegés a video.3gp törléséwel szüntethető meg... Nah ennyi -
#1169 talán írd le ide plz -
ChaB #1168 Nah majdnem másfél órás szenwedés után belenyultam a szotwerbe és kiszedtem a kamera/fókusz/sorozatkép hangját . Ha wkit érdekel h kell akkor szóljon nyugodtan és segítek -
ChaB #1167 Nah ez télleg műxik... bele kellene nyúlni a szoftwerba... Hátha elbaxom -
ChaB #1166 Hát én akárhogy némítgatom mindíg adja azt a qrwa hangot -
#1165 ha a #1164 nem müködik, akkor felhívod a szolgáltatód ingyenes számát (vodánál 1270, többinél nemtom) és közben fényképezel. Ekkor nincs kamerahang :)
Ugyanis egyes szolgáltatók letiltják a hang nélküli fényképezést a mobiloknál (a szoftverben van benne), hogy ne lehessen lesifotókat meg mittomén miket csinálni :D ez komoly, még régebben olvastam
-
#1164 telefont lenémít (vibra mód) és megszűnik a kamerahang -
ChaB #1163 Syastok!
Az lenne a nagy kérdésem h le lehet e wenni a kamcsi/fókusz hangját? Mert néha naon idegesítő... -
Realtibi #1162 csa all
ide is jo rég irtam
mi ennek a programnak a neve amivel átlehet konvertálni fájlokat
valami xlisoft vagy mi
segitsetek már
plz help
-
#1161 http://segames.se.funpic.de/ igy helyes -
#1160 Seite nicht gefunden! -
CéZé #1159 -
Kvadro #1158 Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülő új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást! -
#1157 mármint frissíteni a telefont, nem okazhat hibát a telómban?
-
#1156 és biztonságos felrakni? -
#1155 Megnézed milyen frissítést tettél fel és elolvasod, hogy mit javitottak abban... -
#1154 Thx ;) -
#1153 semmi baj, csak gondoltam szólok hogy te is tudj a topicról :)