Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az ivás veszélyeiről olvastam, azonnal leszoktam az olvasásról! AMD Athlon XP 3000+ ; Ram:1gb ;Vga: Asus A9600 ;240 Gb Hdd; Dvd-r Plextor; Chieftech ;Zalmann
letöltöd az update service progit, felrakod, és futtatod, aztán ír mindent szépen sorban, amit végigkövetsz
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Sonajk meg néztem a mobil képekben a képeidet nagyon brutál az a panoráma kép a Tiszáról. én a Dunát tudtam volna fényképezni de akkor még nem volt meg a telefonom.
Következõ kérdésem lenne hozzátok még, még pedig az hogy softvert hogyan is tudok frissíteni ill. az ujjat azt honnan tudom beszerezni? Gondolom a http://www.sonyericsson.com -oldalon meg találom a leg frissebbet.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki segít elõre is !
Amikor az ivás veszélyeiről olvastam, azonnal leszoktam az olvasásról! AMD Athlon XP 3000+ ; Ram:1gb ;Vga: Asus A9600 ;240 Gb Hdd; Dvd-r Plextor; Chieftech ;Zalmann
Természetesen kivétel ez alól a függetlenítés, mert ott a vodás szoftal ellátott telefon menüje, ugyan csak megváltozik.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Köszöntem
Gaba323
Már csak azt nem értem, miért nem a Mobil fotók topicba tetted a képet.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
This is the beginning of the end.
Töltsük le az internetet!
<#nemtudom>#nemtudom>
itt ugyis azt a választ fogod kapni hogy k750i 😊
ha nem lennék elfogult a teloval kapcsolatban, akkoris ezt ajánlanám
Bazinga!
Gaba323
Boltom nincsen, és igen miután kipróbáltad el is viheted, és ált. van mindug valszinú lesz 7.-én is!
1 akkor magára a memokarira mennyi a rendes gari ?
2 a 7en kellene akkor felmennék és elmennék kiproszálni és ha ok vihetném is ?
Boltod van amugy ? (csak h ne kérdezzek hülyeségeket 😄DDDDDD)
Gaba323
és 1 hó csregari van mindegyikre!
az egy gigás 10.990
a 2 gigás 19.990
amugy BP, 11. kerület
Gaba323
Töltsük le az internetet!
Memóriatémához: nekem is 512 SanDinsk van, no hiba.
This is the beginning of the end.
VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 1 HÓNAP CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
Mindössze 19.990 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!
NÁLAM NEM KELL VÁRNOD TÖBB HETET, SOKSZOR HIÁBA, AZONNAL ÁTVEHETED MÁR A VÁSÁRLÁS NAPJÁN!
0670-237-82-75
-K750_R1AA008_EMEA4.st2
-K750_R1AA008_ZONE1_STANDARD.st2
addig eljutottam hogy újra éledt egy kicsit a teló mert eddig besem lehetett kapcsolni, most viszont csak az Angol nyelv az elérhetõ és sehogysem tudok rá magyar nyelvet varázsolni😞((((( Légyszíves valaki segítsen.
jah és a gyári adatkábelllel mindezt.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Meg milyen kártyát érdemes venni? Sony-t vagy más gyártó kártyái is megbízhatóak?
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
segítsetek, légyszives
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb