Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mash2193
Nah elvieg minden rendben ment miben érzékelhetem az uj szoftver jó tékony hatását mert hogy õszinte legyek nem negyon vettem észre a különbséget!<#awink>

Amikor az ivás veszélyeiről olvastam, azonnal leszoktam az olvasásról! AMD Athlon XP 3000+ ; Ram:1gb ;Vga: Asus A9600 ;240 Gb Hdd; Dvd-r Plextor; Chieftech ;Zalmann

stp4trick
itt keresd középen
letöltöd az update service progit, felrakod, és futtatod, aztán ír mindent szépen sorban, amit végigkövetsz

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

mash2193
Akkor ha jól értelmezem a Live-talanítás is csak akkor oldható meg ha függetlenítjük a telefont?

Sonajk meg néztem a mobil képekben a képeidet nagyon brutál az a panoráma kép a Tiszáról. én a Dunát tudtam volna fényképezni de akkor még nem volt meg a telefonom.

Következõ kérdésem lenne hozzátok még, még pedig az hogy softvert hogyan is tudok frissíteni ill. az ujjat azt honnan tudom beszerezni? Gondolom a http://www.sonyericsson.com -oldalon meg találom a leg frissebbet.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki segít elõre is !

Amikor az ivás veszélyeiről olvastam, azonnal leszoktam az olvasásról! AMD Athlon XP 3000+ ; Ram:1gb ;Vga: Asus A9600 ;240 Gb Hdd; Dvd-r Plextor; Chieftech ;Zalmann

Sonajk @:o)
Jól tudod.
Természetesen kivétel ez alól a függetlenítés, mert ott a vodás szoftal ellátott telefon menüje, ugyan csak megváltozik.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

KILLER2
A menüben lévõ ikonokat tudtommal nem lehet cserélni.

Töltsük le az internetet!

mash2193
Szia Mindenki! Ujdonsült telefon tulaj lennék! az lenne a kérdésem hogy hogyen lehet kiírtani a live-ot a telefonból? illetve még az is érdekelne hogy mi úton lehet az ikonokat kicserélni a telcsin?
Köszöntem

Leszedtem ezt a nav4all navigacios progit a K750i-mre, de az istenert sem akar a hang bejonni rajta. Tud valaki segiteni?
Gaba9
Mert válaszoltam neked itt és akkor .. amúgy meg nemszeretek minden szart feltöltögetni akárhova is .. tudom h mien képet csinál tudja más is akinek van .. aki akar fotózzon és tegye fel, én nemigazán fogok töltögetni fórumra .. 😊

Gaba323

Baromian aranyosak.
Már csak azt nem értem, miért nem a Mobil fotók topicba tetted a képet.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gaba9
Sorry picit nagy lett a kép ..

Gaba323

Gaba9
De igen .. dunaplaza állatkereskedés : >>

Gaba323

Taylor
Nem tud valaki szerezni D750i(W800i)-hez szilikon tokot? Google-n kerestem, de sehol semmi, csak K-shoz van.

Ti a mobilotokkal nem fotóztok?

link 1
link 2

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

stp4trick
software frissítés

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hali tudorok! Létezik olyan, hogy a telefon mostohán kezeli a MS Pro Duo kártyákat (értsd: nem igazán lehet rá úgy másolni adatot (MP3-at), hogy az meg is maradjon rajta? Már próbálkozom itt egy ideje, aztán kezdek rájönni, hogy lehet hogy nem is a kártya a tré, hanem a telkó nem kezeli a kártyát. Valami ötlet?

sokoo
Zenéhez a Walkman szériás telók esetén annyival jobban jársz, hogy fülest adnak hozzá + több memóriát. De mindkettõ beszerezhetõ tartozékként is, ha a K750 jobban tetszik..

This is the beginning of the end.

KILLER2
Hát mp3 hallgatásra mind3 telefon jó filmnézésre meg én személy szerint a TVt ajánlom. Szerintem a mind3 telefon jó és szinte ugyanazt tudjál szóval szerintem azt válaszd amelyik jobban tetszik.

akkor úgy kérdezem, hogy melyiket ajánljátok mp3 halgatásra és film nézésre?
<#nemtudom>

jó-jó de ha a w800i-s topikban kérdezem akkor úgy is w800i-t mondanak.NEM?

precision
miért ebben a topikban kérdezed? 😊
itt ugyis azt a választ fogod kapni hogy k750i 😊
ha nem lennék elfogult a teloval kapcsolatban, akkoris ezt ajánlanám

Bazinga!

hy all én most szeretnék mobilt venni ,de nem tom milyet szerintetek melyik a jobb a K750i vagy a w800 i vagy a w550i? adok a véleményetekre ezért jól válasszatok!!<#wink>

Gaba9
Hm .. ok .. csábító ajánlat de nemtom - nekem számít a vétel utáni garancia (1év van rájuk boltól) mert szép az 1 hó de hát utána is beszarhat gari meg cseréli akkoris .. de azért részemrõl köcc a szép ajánlatot 😊

Gaba323

Mondom 1 hó cseregari van, magára a memóriakártyára 😊 mi másra 😊

Boltom nincsen, és igen miután kipróbáltad el is viheted, és ált. van mindug valszinú lesz 7.-én is!
KILLER2
Basszus! Formatálódott az a rohadt memóriakártyám!

Gaba9
És ha én vennék ?
1 akkor magára a memokarira mennyi a rendes gari ?
2 a 7en kellene akkor felmennék és elmennék kiproszálni és ha ok vihetném is ?
Boltod van amugy ? (csak h ne kérdezzek hülyeségeket 😄DDDDDD)

Gaba323

Vásárlás elõtt kipróbálható!
és 1 hó csregari van mindegyikre!

az egy gigás 10.990

a 2 gigás 19.990

amugy BP, 11. kerület
Gaba9
Szép neved van .. 😄 és merre leledzel ?? mer hát zsákba macseszt én pl nem veszek csak ha kiprobáltam és ok akkor kellene 😄

Gaba323

lee86
#960-ra

&#161;Hala Madrid!

lee86
ugyanilyen akcioval az 1gigásat mennyiért adod? 😊

&#161;Hala Madrid!

KILLER2
Mondjuk nekem szokott néha olyan lenni, hogy fehér vlesz a kép aztán újraindul. Én ezt mr másodszorra fogom ki, mert az F500im is csinálta.

sokoo
Na, az valami gyárihibás cucc lehetett. Nekem több, mint fél éves a K750, de kutya baja. (Pedig a soft se a legfrissebb). A joy nem fog kinyiffanni, ahogy a k700-amé, és a t610-é se tette soha.

Memóriatémához: nekem is 512 SanDinsk van, no hiba.

This is the beginning of the end.

HÚSVÉTI AKCIÓ!!!
VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 1 HÓNAP CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
Mindössze 19.990 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!
NÁLAM NEM KELL VÁRNOD TÖBB HETET, SOKSZOR HIÁBA, AZONNAL ÁTVEHETED MÁR A VÁSÁRLÁS NAPJÁN!

0670-237-82-75
Gaba9
Már találtam ugyanolyat 13ért majd hivnak ha van készleten ujpesten .. köccc 😊)

Gaba323

windrunner
Gyorsan elmagyarázhatná nekem valaki hogy , hogy lehetne egy firmware reinstall-t összehozni, mivel meg próbáltam elõször SEUS-al de azzal 3k próbálkozás után is azt írta ki hogy Hiba történt kezdje elõrõl, aztán SE Tool 2-vel is viszont ahoz meg nem találok értelmes firmware fájl-t csak 2 ilyet:

-K750_R1AA008_EMEA4.st2
-K750_R1AA008_ZONE1_STANDARD.st2

addig eljutottam hogy újra éledt egy kicsit a teló mert eddig besem lehetett kapcsolni, most viszont csak az Angol nyelv az elérhetõ és sehogysem tudok rá magyar nyelvet varázsolni😞((((( Légyszíves valaki segítsen.

jah és a gyári adatkábelllel mindezt.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Gyadi
Pontosan nemtudom hol, nem én intéztem, de 15000-t fizettem érte.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gaba9
Mennyi volt és hol ? 😄 én most láttam vhol 13ért kamu ár v ennyire lement ?

Gaba323

windrunner
tárgytalan

windrunner
Valaki segítsen légyszi nem iagzán sikerül életre hívnom a Pc és a K750i között a kapcsolatot:S Felraktam a cd-rõl a programokat, de nem igazán ismeri fel a gépet.

SanDisk 512-es kártyám van. A régi szofttal (asszem 38-as) eltüntek róla dolgok, de az új rendszerrel már mûködik!

Gyadi
SanDisk 1Gb-s kártyám van, lassan egy hónapja. Semmi problémám nem volt vele (kopp-kopp).

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

menyus77
annyi igaz, hogy 512-es kártyánál régebbi szoftvernél elõfordulhat az a gond, hogy a teló nem veszi észre az adatot rajta, pl elõfordulhat ,hogy megtömöd mp3-al és néhányat nem fogsz megtalálni sehol sem a menüben. ezen segít egy frissebb szoftver. nekem sony kártyám van, de szerintem a sandisk is megbízható, és még olcsóbb is.

Hallottam olyat, hogy ezek a telók nem nagyon szeretik az 512-es kártyát, fagynak, meg nem mûködnek rendesen. Meg tudnátok mondani, mi igaz ebbõl?
Meg milyen kártyát érdemes venni? Sony-t vagy más gyártó kártyái is megbízhatóak?
kzalaba
Nem kell kikapcsolni, lehenyugodtant cserelgetni menet kozben is!

Sziasztok! Az érdekelne, hogy a telefonból akkor is ki lehet-e venni a memóriakártyát, ha be van kapcsolva. Vagy mindig ki kell kapcsolgatni ha cserélni akarom?
engem meg még mindig az, hogy miért nincs hang, valaki beszúrhatna már egy hülye screenshotot vagy egy kis leírást. vagy az is elég lenne, ha válaszolnátok, hogy amit feltesztek 3gp-s film, annak van hangja??
KILLER2
Ez engem is érdekelne.

grande2006
Mi lett a k700i.atw.hu - val és a k500i fanpage- val?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

valaki, aki szokott 3pg-bõl csinálni valami mást (mpeg, avi) az mondja már meg legyenszíves, hgoy mik a beállítások, vagy esetleg küldjön már egy screenshotot a címemre, amit pü-ben elkérne, fontos lenne, már alig van helyem, és elég fontos videók vannak rajta...

segítsetek, légyszives
De az a gáz hogy a se oldalán nem nagyon van új software!ez a gáz!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb