Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte
hy!
mi a különbség k750i é w800i közöt??

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

Sephi
Nekem D750i van de K750i a soft benne. Hogy cserelem le?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Epp hetfon neztem utana de mivel ez nem forumba valo ezert privatba vitatnam meg emez remek temat. Meg jo hogy te tudod hogy mennyibe forog nalunk a fekete piacon a mobil.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sonajk @:o)
Akkor marad az 512 vagy spórolsz még egy kicsit 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gyadi
Ok, igazad van ez egy barátibb ár az 512mb-hoz. De megnéztem több helyen, és nem találtam 30-nál olcsóbban 1 GB-set.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Amit írsz igaz, viszont azt hittem, hogy lapozol. Ezek után eltudod képezelni, hogy 30.- ezer??? Én nem!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gyadi
Nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, de amit te írsz az egy Memory Stick Pro kártya, amirõl én írtam, az egy Memory Stick Duo Pro kártya, ha jól tudom, akkor az utóbbi megy bele a telefonba. Légyszíves cáfolj meg, mert tényleg drága 😊

Azért az egy kicsit DURVA!

precision
saját sony szabvány az msd, és mivel psp be is ez megy igy nem olcsó...sajna 😞

Bazinga!

menyus77
köszie! hú, azért nem valami olcsó.. én 10-20-ra tippeltem volna..<#wow2>

Gyadi

Gigabyte
nemvalószínû...

KILLER2
meg lehet oldani, hogy a mobil futtassa a .sis cuccokat?

Töltsük le az internetet!

menyus77
Ti mennyiért vettetek hozzá memóriakártyát? most kb mennyi lehet egy 1gigás?<#vigyor3>

Gunner
Nekem mostanában furcsa dolgok vannak, a mobil néha fogja magát és törölgeti a fájlaimat, hol meg nem hajlandó lejátszani az mp3at és megmutatni a képet. Elképzhelhetõ, hogy vírusos a béjbe? Ha igen akkor megoldás? "format c:" kívül érdekelne más 😛
Most megpróbálkozom a gyári beállításokkal. Egyébként lehet a sok szar összeszedett játék/téma a probléma 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

ha intim hát jöhet 😄DDD
ha nem akkor is 😊

nem vettem fel egy arcot sem
le voltam kötve
barátnömmel voltam egész éjjel

max felrakom azt a két képet
azt kész😄

Gigabyte
mit?

Gigabyte
bevittem vodához a készüllékem ami erre aszongyák négyhétmúlva esetleg kapok sms-t hogy mehetek a mobilér nah kapjákbe

t-mobilost nem lehet kapni, mi?

football without ultras is nothing

laci 700
Buék<#bohoc>

Gigabyte
jah bújkjékkk!!4

Szeretettel várunk mindenkit a ma megnyílt MOBILFOTOS fórumba.

Illettve szeretnék elõre Boldog új évet kívánni mindenkinek.

Akkor hát B U É K! @:o)

az jóóó
és utána közzéteheted ITT, illetve ITT is.

na ma felveszek pr arcot😄DDDDDD

Gigabyte
ahm ezek jó linkek <#smile>

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

hol találok gamékat?a telefonhoz

Miért nem IDE teszed a képeket?

kiskutyám1
kiskutyám2

aranyos nem???

Gigabyte
sztemis..... Azlesz vissza a szervízbe.. kiváncsi leszek mitmondanak

Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Hány képkockát játszik le a telefon 1 másodperc alatt MP4 formátumnál
menyus77
enyémel sincs semmi probléma, minden mûxik, ahogy kell<#hawaii>

precision
Enyémmel sincs semmmi gond. Még a firmwarefrissítés is gond nélkül ment, amivel általában gondok szoktak lenni. Nekem az is ment elõsre, hiba nélkül...szóval én sem értem...

Bazinga!

Én nem értelek benneteket. Sokan panaszkodtok össze-vissza, hogy mennyi baj van vele. Az enyémnek + nincsen semmi baja. Lehet, hogy ti, valami selejt készüléket kaptatok? Nem tudom. Lényeg az, hogy az enyém jó. Legalább is nekem ez a lényeg. Természetesen sajnálom azokat, akik nem probléma mentesek. De tényleg.

precision
én ilyenrõl még nem hallotam...ha garanciás vidd vissza

Bazinga!

Gigabyte
Bazze!! besz@rt a friss K750i-m :@ ... Egyik percrõl a másikra kikapcsolt pedig tele volt az aku töktõt semmit nem érzékel... nemlehet bekapcsolni... Hát ez télleg jó kis telefon :@

de bizony ám 😄D

Iminyó
A recovery módot hová rejtették el?

Skacok ez a firmware frissítés megoldható D750i-nél?
Eddig csak a SonyEricsson oldalon lévõ frissítéssel próbálkoztam, de ahogy elnézem az nem sokat "frissít" a telcsin 😊.
Most feltelepítettem ezt az Update Service II-t, elindítom, két percig animáció, és utána kiírja h nem tudja ellenõrizni h van-e újabb verzió. Próbálkoztam már újratelepítéssel, stb, de sehogy sem tudott csatlakozni.
Valakinek van ötlete?

precision
google

amugy mindent, és még telefonálni is lehet vele

Bazinga!

Gigabyte
am... mit tud ez a mobájl??

akkor továbbra is a #641-es hozzászólásom fedi az elérhetõ valóságot...

http://gaborszantai.co.uk/

enkido
...csak kozlom, hogy feketen is 500€ korul mozog...

DON\'T PANIC!!!

Sephi
Hat a helyi nehez fiuk szovetkezetehez nem tudok linket adni 😄
Fekete piacrol van szo 😄

légyszíves, sürgõs lenne, most van nálam talán annyi pénz...
320€-t simán megér Nekem...

linket, pls...