Anno 1701

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy találtam, hogy a guild house hatását nem írja ugyan ki (tehát ha rákattintok mondjuk a hatókörében lévõ toolmakerre, akkor az 100 százalékon marad), de a késztermékeket ennek ellenére elkezdik önteni magukból a mesterek. Saccperkábé alapon a guildhouse +50 százalékos termelékenységet jelent. Pontosan nem lehet megmondani, mert nem írja ki. Míg a craftmanship után (nem azonnal, hanem a kifejlesztés után valamivel késõbb) minden 110 százalékon pörög majd. Csak a guildhouse-nak van fenntartási költsége, de ezt sem tudom, hogy pontosan mennyi.

Ebben a játékban nem biztos, hogy úgy kell gyõzni, hogy legyõzöl mindenkit. Hardon a helyzet még bonyolultabb. Kereskedelmi jogokat csak a tribe-októl kapsz automatikusan. Tehát azzal sem tudsz némi plusszpénzhez hozzájutni, hogy a többi három között közvetítesz. Szal húzós, de csak meg lehet fejteni. Gondolom hadsereg illetve flotta felállításával elejét lehet venni a korai lerohanásnak, de arra meg kinek van felesleges pénze ezen a fokozaton?
Faterx
Ez a prog. úgy ki van egyensúlyozva hogy ihaj. Próbálj meg easyben gyõzni, azaz legyõzni mindenkit...! Kellene hozzá jó pár nap napi 8 órában, jó sok mentés-töltéssel, merthogy ha még meg is gazdagodsz, ott van ugye keményen a diplomácia.
Sajnálom hogy (méltatlanul) mellõzött játék ez nálunk, talán a magyar megjelenés feldobja egy kicsit.
A választással én sem tudok mit kezdeni; elõnye-hátránya, nekem a Guild Hause jobban tetszene, csak bugosnak találom; van amiben 0. segít.
terasz
én megnéztem mindkettõt.
önfenntartásra nekem a master craftman jött be jobban, fõleg a magasabb szinteken.
Kipróbáltam hardon három ellenfél ellen. Hát, nem sok mindenre elég a kezdõtõke, és csak az elején voltam plusszban. Csak a free trader megbízásaival tudtam elkerülni a csõdöt. Lemaradtam, mint a borravaló, aztán persze hadat üzent Igor, én meg ott áltam letolt gatyával. Semmi, de semmi haderõm nem volt.

Oké, megpróbáltam megint, hardon, ugyanazokkal a beállításokkal, csak egy különbséggel: maximális kezdõtõkét állítottam be magamnak. Ezzel egy darabig ment a dolog, de míg settlerjeim elsõként nekem lettek, citizenek már nem. Három favágóval, két téglaégetõvel és két szerszámkováccsal nem tudtam annyi nyersanyagot elõállítani, amivel felvehettem volna a versenyt az enemykkel. Legközelebb megpróbálom még több favágóval, téglaégetõvel és kováccsal. Csak még egy kovácshoz egy újabb kohó ahhoz meg egy újabb bánya kell, az pedig iszonyatos költség.

Még valami: ki hogy találja, a master craftmanship vagy a guild house a jobb kutatási irány? Tegnap próbáltam elõször, de ez a céhes buli tulajdonképp nem tûnik rossznak, csak máshogy kell építkezni.

Tuvok
még -> mér

Tuvok
Bencs, ezt még ide ? 😊

Bencsi

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
u

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Guillotine
Hajóz mindig északra és fedezd fel a szigeteket.Amikor egy olyan szigetre érsz ahol van iron-wood azt ugyis hallani fogod amikor örömmel mondja a sziget felfedezését.

www.guillotine.atw.hu

KraZ
149.hsz

MAN T.G.A.

Agamemnon
Az nem egy másik szigeten van északra? mintha azt írta volna, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Amúgy ott hagytam abba a scenariókat, mert annyira nem szimpi a küldetés...

chase
Ha valaki megcsinálta már a Monkey God-os scenario-t, légyszi árulja el, hogy hol a bánatban van iron-wood tree a szigeten, mert nem találom!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

valaki dobjon meg 1 cd keyel pls!
Jöhet privibe is.
dragon11
Jól vanna már mondtam nem direkt volt.

Elõ ne forduljon még1x!!<#eplus2> http://www.anno1701.com/launch/index.php?lg=en&l1=info&l2=systemvoraussetzungen

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

dragon11
Ezt hogy csináltam?(Elnézést kérek)Nem tudom hogy csináltam mégegyszer elnézést.

dragon11
Hy all!Valaki mondja már meg hogy a játéknak mi a minimum gépigénye?

dragon11

dragon11

dragon11

dragon11
Hy all!Valaki mondja már meg hogy a játéknak mi a minimum gép igénye?

Még nem próbáltam. De jó mókának tûnik, kipróbálom! :-) Úgyis itt a hétvége! :-)
Próbált már valaki nehéz fokozaton 3 ellenfél ellen játszani?? Eszméletlen!<#wow3> Az egyiknek pillanatok alatt már volt vagy 16 dohányültetvénye a másik meg 20 perc után hadat üzent<#merges2> A harmadikkal még nem is találkoztam mert már nem volt hajóm, hogy felfedezzek vele<#shakehead>

Igen, az egy jó móka! :-) Éljenek a Kelet-Indiai Társaságok! :-)
Agamemnon
Fõleg, ha az elején sikerül meghódítani a szigeteket, hogy mondjuk egy adott anyagot/terméket csak tõled tudjanak vásárolni...

Jaja. Minél hamarabb kell szintet lépni, hogy minél kevesebb idõ alatt magad mögött hagyd a deficites korszakot. Merchant szinten már elég kellemes plusszban van az ember.

Kereskedelem: a szomszédokhoz is lehet kereskedelmi útvonalakat felállítani. Persze van olyan, hogy vmi cuccot megvesz mástól, de hosszú távon jövedelmezõ a dolog, még akkor is, ha a gép azt írja ki hogy már nem. Elõbb utóbb a szomszédnak elfogy a készlete. És jó pénzeket lehet ezzel kereseni.
Hétvégén én is nyomultam a gámával egyet, jópofa bár gép az kell alá rendesen a végén. Scenariot nem csináltam, rögtön belecsaptam a lecsóba, az elején én is nagyon minuszos voltam, állandóak a királycsaj meg a szomszédok segítettek, aztán rájöttem, hogy ez egy olyan játék hogy építeni kell a házakat ezerrel, legyen lakosság. Minél elõbb szintet ugratni velük, hogy sokat adózzanak. Így most zöld sávban van mindenkinél az adó, és tízezer aranyaim vannak. Kereskedelem nálam annyira nem jött be, nem tetszik ahogy meg van oldva, bosszantó hogy valami kell neki, odamész és már megvette mástól ...
A free trade-es csávó viszont jól fizet, csak kellett 1.5 nap mire rájöttem, hogy nem kell átfésülni a térképet, mert egy piros karika jelzi hová kell menni 😄

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Agamemnon
A kódokhoz a warehouseban a település nevét kell átírni. A pénznél legalábbis mûködött...

Illetve megtalálható egy két trainer is a neten (freezing resources :-).

Agamemnon
Csak én vagyok vak, vagy tényleg nincs campaign?

Fogadjunk, hogy nem fog sikerülni ez: Display the console window<#eplus2>

Guillotine
Cheat nélkül is lehet játszani vele.Legalább nem olyan könnyû az egész.

www.guillotine.atw.hu

Agamemnon
Cheat (még nem próbáltam):

Cheats (European Version)
While playing the game, display the console window, then type one of the following codes and press to activate the corresponding cheat function:

BonanzaCreek: 100,000 money
ParadiseCity: All custom goods
SiliconValley: All research completed
Linlithgow: All tools
MariaDelTule: Trees and plants

grebber
Még a magyart várom mindig.

Next PC upgrade: 2022

Guillotine
Na!
A scenariot megközelítõleg 15 óra alatt kivégeztem.

www.guillotine.atw.hu

Sziasztok!
Tessék letölteni a teljes játékot!
Játék: http://torrents.thepiratebay.org/hashtorrent/3553359.torrent/Anno_1701_English_-_FULL.3553359.TPB.torrent
Kliens: http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.5.0.0_Win32.setup.exe

Szevasz! Én is ki akartam már próbálni a cheateket, de nem tudom, hogy melyik az Anno1701-ben a konzolgomb<#wow3> De nagyon jó a játék csít nélkül....
Kattints a kikötõre és állítsd be, hogy vegyél párat (mondjuk 10-et)aztán az elsõ dolog amikor fejlõdnek a telepeseid, hogy építs saját bányát, öntödét majd a mûhelyt ahol aztán majd "ontják" neked a tool-okat<#vigyor>
De javaslom, hogy ne egyszerre mûködjenek ezek az épületek.
Elõbb bányászd ki a nyersvasat, majd ha már összegyûlt 20-30 egység a raktáradban akkor állítsd le a bányát és indíts be a munkát az öntödében. Ha elkészült a 20-30 öntött vas akkor állíts le az öntödét és inítsd el a munkát a mûhelyben. Ellenkezõ esetben elég hamar kifogysz a pénzbõl. Ahogy eddig én tapasztaltam a királynõ csak 5 ször segít rajtad aztán vége a játéknak<#sir>

CS@
Sikerült beszereznem a játékot, úgyhogy kicsit utána olvastam a windowed mode -nak, úgyhogy ha valakit még érdekel, akkor ehhez a következõt kel csinálni:
A játék Engine.ini –fájljában a ScreenFormat értékét 0-ról 1-re írni.

gr
ha elkezdek egy játékot mindig elronotm ott hogy elfogy a tools
van valami cheat??

lehtséges állandoan házakat kell épiteni nekem sikerült de nagyon nehéz eltartani a népet de lehetséges

Agamemnon69
Amúgy van valakinek valamilyen bevált technikája arra, hogy a városkája már a kezdetektõl profittal üzemeljen? -ha lehetséges ez egyáltalán...-

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Agamemnon69
Nekem sikerült az elmúlt 4-5 feladata (a tutorial pályáján, folytatva a tutorialt), azt nem tudom, hogy a többi pályán mit kér...

Faterx
Kösz ezt eddig is tudtam, csak f.t. feladatai nem akarnak összejönni...
Agamemnon69
Ne kezd el vele játszani!!! Hacsak nincs egy szabad heted, hogy nyugodtan ott ülhess a gép elött, mert ha belekezdesz, abba nem hagyod :-) . Vagy legalább intézd el, hogy ne kelljen menned sehová, és téged se zavarjanak mindenféle üggyel...

Megvan végre!

MEGVAN!!!! <#papakacsint>
Agamemnon69
De beállíthatsz hozzá egy kereskedelmi útvonalat, és akkor Te viszed az õ kikötõjébe a dolgokat.

Agamemnon69
Minden kikötõdben van egy opció, hogy passzív kereskedés (annyit tesz, hogyha arra jár valaki, akkor vehet tõled dolgokat). Ott be tudod állítani, hogy mibõl mennyit ajánlasz fel eladásra. Ez folyamatosan él, és ha valaki arra jár, akkor azokat a dolgokat tudja megvenni tõled. Egyszer beállítod és utána folyamatosan jön a pénz.

Faterx
Aki még nem ismeri a játékot egy kis ismertetõ
Faterx
Ja
Ez a free trader hogy is van? Csak fel kell ajánlanom eladásra vagy nekem kell elvinnem?
Faterx
Majd ha meg lesz a bolti...
Agamemnon
Hát azt azért nagyon eltalálták, hogy ne legyen az, mint a többi játéknál, ha már eléggé megerõsödtél, akkor már úgyy dõl a pénz, hogy nem tudsz mit kezdeni vele... itt a lehetõ legkevesebb területet kolonizálod, hogy minél kevesebb veszteséged legyen, és még így is nehéz pluszba hozni a várost. még jó hogy van kereskedelem és küldetések a free tradertõl...