719
-
#399 Már na haragudj de ne legyél már felháborodva mert valaki megvette és nemteszi fel.Nekem is kellene nagyon de mégse irok semmiféle baromságokat.Ez az apuci vette dolog lol mindenki tudna venni eredeti gamet sőt az összeset megtudná venni amit nagyon akar CSAK sokan ugyvannak vele hogy hu most megvszem meg minden de mégse? mivel ingyen is leszedhetem jó lesz az a pénz másra.Ennyi.
Más játéknál volt olyan aki felrakta a nyelvi fájlokat itt nincs ilyen sajnos ez van. -
Levike25 #398 hát tudod én nem értem miért kell így tenni ezzel a nyelvi fájlal!nem értem miért nem lehet feltenni. vagy úgy gondolják akiknek meg van hogy ha én megvettem vegye meg más is?csak azt felejtik el, hogy nem mindenkinek ad apuci 10 ronygot, hogy vegyél amit akarsz!na mindegy -
#397 pedig jó lenne ha valahonnan meglehetne szerezni ingyen :D
csakhát nincs olyan hülye aki megvenné magyarul a nyelvi fájlt meg feltenné valahová :D (pedig lehetne) -
#396 No igen a magyar file-ket kerestem én is de nem nagyon találtam a neten sehol és a patchekből se lehet előcsalni. No majd ha lejebb megy az ára megveszem... -
Levike25 #395 nekem is kellen vagy magyar nyelvi fájl vagy kis kézikö[email protected] email címre!előre is köszönöm szépen ha valaki tudna segíteni! -
Danton #394 Csácsá, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a deficitemet csökkenteni és plusszba átmenni? -
mongoose123 #393 helosztok az lenne a kérdésem hogy nem tudtok magyarositást valahonnan az anno 1701-hez? vagy ha adtak hozzá valami kis könyvet és ha valakinek meg lenne a gépén el tudná küldeni nekem? thx elöre e-mail címem [email protected] ha tudnátok küldeni naon jó lenne thx -
Plata #392 Szi dzsolo,tudnál nekem segíteni?Nekem az Anno 1503-al vannak gondjaim,nemtudok másik szigetre építeni,hiába van a hajón felfedezö,ja és az iskolákban a tudáspont csak 25-ig gyülik.Légyszi ha tudsz segíts. -
#391 Már megvan. -
#390 Sziasztok!
Razeres verziót hogy kell összerakni?
Látom kérdezték korábban, de még mindig nem értem...Légyszi segítsetek! -
#389 Sehonnan :( -
dave7 #388 Hali!
Nem tudná valaki megmondani, hogy honnan lehet letölteni a magyar verziót?
köszi
-
#387 ööööö izé a ...... függetlenséget hogy lehet elnyerni? (bocs hogy ennyire hülye vagyok) -
donatus13 #386 sok házat csinálsz és + os lesszel és kereskedsz mellette -
#385 vki nem tudja h hogyan lehet pénzt szerezni(amiből általában 50000 kapok az elején)? -
Torta #384 Lenne két kérdésem, most keztem el játszani, mikor érdemes második szigetre is letelepedni?
Illetve a kincset hogy lehet megtalálni? Hiába megyek oda hajóval és katonákkal, semmi nem történik... -
saba30 #383 Warehouse-t kell átnevezni, pl.: bonanzacreek, stb.. -
hup #382 Hello tudtok segíteni? hogy lehet használni a cheat-et? -
handrx #381 Vagy.... őőő... , bár ez talán már pofátlanság lenne (ilyet kérni), ha valakinek meg van esetleg már, akkor fel tehetné a netre. Például :D -
PiciEri #380 jaja, szerintem ennek sokan örülnének -
lafi19 #379 Hello ha megvan valakinek a magyar nyelvi fájlok a játékbol jo lenne ha felrakná. -
handrx #378 Na végre valahára meg jelent a játék, csak sajna a nagy várakozás ellenére szinkron nélkül, tehát csak a feliratozása lett magyar. Na de az is valami! :)
-
handrx #377 Ó a fenébe, hát akkor nem lesz hozzá szinkron? De akkor mi a fenét csináltak rajta ennyi ideig he?? -
#376 "Február 21-én megkezdheted utazásodat a nagy ismeretlenbe, hiszen jövő héten szerdán jelenik meg a sokak által várt Anno 1701 magyar felirattal.
Bruttó Fogy. ár: 9990 Ft"
(A Seven M oldalról) -
Levike25 #375 hát bizony magyarosítás nekem is nagyon kéne mert így is elboldogulok de azért csak élvezetesebb lenne! -
#374 Valamikor februárban jelenik meg csak magyar nyelven! -
ReMeK #373 Jaja! Aki tud hozzá magyarositást pls segítsen! -
nmiki2 #372 Ha majd meglesz valakinek magyarul és ért a magyar fájlok kiszedéséhez az legyen oly kedves és segítsen azokon akiknek nem magyarul van meg a játék. Szóval magyarosítás kéne a játékhoz. Előre is köszi. -
#371 Végiggondolva azért a magyar kiadónak sem könnyű az agyonbiztosított/kódolt kétnyelvű programmal dolgoznia...
Örüljünk hogy van magyar kiadó aki felvállalja. Bízzunk benne!
-
#370 Újabb ígéret: febr. közepe -
handrx #369 Aha értelek. Már gondoltam hogy felhívom a GalaxisNetet pldául hogy mi a helyzet csak akkor má péntek este volt :D. Na de mind1 várunk 1szer csak meg jelenik majd :) -
#368 A magyarországi forgalmazó honlapján amúgy januárt írnak megjelenésre. -
donatus13 #367 még mindig senki nem akar hamachin keresztül játszani? -
#366 Én személy szerint csalódtam a kiadóban.
Több játékot vásároltam náluk és mindegyikkel kivétel nélkül volt valami bibi. (Ha valaki kíváncsi rá részletezhetem)
Ez a kiadás meg már egy vicc, egy hónappal a nemzetközi megj. után még mindíg semmi (a honlapjukon még mindíg dec.-jan. megjelenést ígérnek).
Egyébként ha felhívod őket udvariasan és készségesen válaszolnak -
handrx #365 Nálunk elvileg teljesen magyarul jelenik meg, vagyis szinkronnal is rendelkezik. De a GalaxisNet oldalán nincs ott a megvásárolható játékok között. Ezért érdeklődtem itt, meg kicsit vissza olvasva 1 valaki aki tán "közel lehet a tűzhöz" írta hogy már rég le adták a honosított változatot, és lehet még a szinkronon dolgoznak. Most akkor mi a helyzet??? -
#364 Már rég elkészült már van hozzás javitó patch is -
handrx #363 Néhány napja el tünt a várható megjelenések listájáról a játék. A GalaxisNet oldaláról. De nem igazán akar be kerülni a már kapható játékok közé. Tud esetleg valaki információt a játékról, hogy most akkor el készült e vagy nem? -
#362 Nem nyerő -
donatus13 #361 beavatkozol és mindkettö szövetséget köt és neked megy -
#360 Van valakinek ötlete hogyan lehet kibékíteni 2 hadakozó ellenfelet ? :o)