719
  • Qwertino
    Emberek! Ki hol tart a játékában? Nálam már Járt a királynő is.
  • Zol77
    akkor nem tudom mi lehet a gáz vele,nekem a javított magyarítás megoldotta a q betűs problémát. Nekem is az uk patch van fent,és razor verzió van.
  • engir
    Az 1.02es uk patch van fenn és a javított magyarítás mégis q-kat látok.
  • forest72
    Sziasztok!

Tortuga Pirates of the new world-höz van valakinek magyar nyelvi fájlja?
  • csellengö
    Köszönöm!
    A játékm Angol tört,a Patch-nak is angolnak kell lennie,ugye?
    Bocs a hülye kérdését!
  • Zol77
    engir :
    próbáld meg a patcheket,nekem már ékezetet ír,nem q betűket a javított nyelvi fájl.

csellengő :
    ha bejött az oldal,lent kattints a free gommbra,utána ha letelt a számláló,írd be a szines kódot a mellette lévő üres helyre,és már töltheted is.
  • csellengö
    Sziasztok!BUÉK!Mindenkinek.
    Én képtelen vagyok letölteni az A.D.1701 hun fájljait a lenti linkről,Segitene valaki!?

Köszi
  • engir
    Az őű helyett még mindig Qq jelenik meg, de mindezek mellett nagy köszönet a magyarításért, igazán hasznos.
  • peti79
    Én is köszönöm a fájlokat!
    B.U.É.K. mindenkinek!
  • HUNterRichmond
    Hálás köszönet a magyar fájlokért!
    Boldog Új Évet!
  • Zol77
    Na ki is próbáltam,ez már hibátlannak tűnik!
    Még annyi tűnt fel,hogy mintha az angol verzióban a főmenüben alul ott lett volna a játék verziószáma,itt meg nem látom,de ez már lényegtelen. Nekem is a razor van meg,azt patcheltem fel 1.2-re , és az 1.1 crackel indítottam,mert a gcw-n írták,hogy jó az 1.1 nocd az 1.2 patchez,és a játék is 1.2 verziót írt,és műkszik is rendesen,imár magyarul is :) Még annyi,hogy a kimentett állások is betölthetőek a magyarított verzióban,még azok sem vesztek el.
  • grebber
    Anyu1-nek köszönhetöen a #466-ban leirt hibák javításra kerültek!!

A javított Magyar nyelvi fájl itt elérhető Razor verziohoz!
  • grebber
    Inkább legyen rövid maganhangzó mint a Gears of Warban hosszú magánhangzok helyett egy négyzet!

Na akkor müködik királyság.Akkor már beszerezhetem a gamet!
  • Zol77
    THX!

Kipróbáltam,működik rendesen. A betöltő képernyőn ugyan olvashatatlan volt a kép alatti első sor szöveg,de ezt leszámítva minden oké a magyarítással. Az említett ékezetes karakterekkel valóban gond van,de jó az rövid ékezettel is,ez legyen a legkevesebb baja. Egy helyen láttam csak a menüben,hogy a hosszú ű helyett q volt. a könnyű helyett könnyq volt. De ennyi baja legyen csak, lényeg az hogy van :)

Ha valakinek kellene,itt meg a Settlers6 magyarítása érhető el :
    Settlers 6 magyar fájlok
  • grebber
    Magyar nyelvi fájlok Razor verziohoz!

Köszönet érte Anyu1-nek!

Ha müködik jelezzétek,nekem nincs most itt a game!
  • Qwertino
    Hát az nagyon jó lenne! megköszönnénk! palástot hogyan kell gyártani? mert én nem tudok gyártani sehogyse. :(
  • grebber
    Magyar nyelvi fájlt nemtudnál feltöltni?
  • Anyu1
    Örök hála! Köszönöm!
  • forest72
    Elküldtem amit kértél. Remélem sikerült.
  • Anyu1
    Szia forest72!

CHEAT:
    A raktárra (v. kikötőre) kattintasz! A jobb alsó sarokban (kör alakú) megjelennek a raktár adatai, és ott lehet átírni középen a nevet (ad kurzort!).
    A név a kívánt cheat legyen! (5 db van?)

De lenne hozzád (vagy bárki máshoz!) egy óriási kérésem!
    Nagyon-nagy szükségem lenne a játékból (magyar anno 1701) a data3.rda fájlra! Nem tudnád valahova feltölteni, vagy elküldeni? ([email protected]) Előre is köszi! (Köszi mindenkinek, aki tud segíteni)
  • Qwertino
    Mi a jó cheat-elésben? ez a játék akkor jó hogyha te magad épitesz ki mindent. egyébként nem tudok sefgiteni kódnélkül jáccom. +700 aranybevételem an és a merchantokmnak márcsak palást kell a tovább fejlődéshez. kemény volkt kiépiteni de sikerült. kóddal uncsi lenne a játék
  • forest72
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Magyar Anno 1701-el játszom. Szeretnék cheats-et használni.
    Forumot olvastam, de sajnos nem találtam kielégítő választ.
    Hogy kell át nevezni a raktárt?
    Hogy kell előhívni a consol ablakot?
    Segítséget előre is köszönöm.
    Forest
  • HUNterRichmond
    Valaki tud valamit a Sunken Dragon kiegről?
  • grebber
    Senki nem tette még közzé :(
  • Qwertino
    Magyarositást nem leet vhonnan letölteni? (Tudom hogy MaGyarul megjelent de nekem angol verzio van meg. nem lehet vhonanna szerezni hozzá?)
  • HUNterRichmond
    Egy kis karácsonyi kedvesség a készítőktől:
  • Tuvok #453
    A Sunken Dragon ... valamiért nálunk nem jelent meg ...
  • somigabi
    Sziasztok, most találtam a német oldalán, hogy a kiegészitője megjelent okt 25-én... tud erröl vki vmit, vagy itthon megse jelent még?
  • dave7
    Sziasztok!

Az Anno 1701 elfut minden gond nélkül Vistán is?

köszi
  • HUNterRichmond
    1000 hála és köszönet! Már kezdtem elcsüggedni, hogy 12 évnyi játéktapasztalat után kifog rajtam egy játék. Meg persze meg is kellene vennem magyarul
  • Tuvok #449
    Kirakodásnál a mennyiség azt jelenti, hogy mennyi maradjon a hajón . Ha azt akarod, hogy mind a 15 tonnát kirakja a hajóból, tedd a pirosat 0-ra .
  • HUNterRichmond
    Így csináltam:
    -kijelölöm a kiinduló és célkikötőt
    -kijelöltem a berandó árút(zöld nyíl, pl 15 t pipa) és a mennyiséget
    -kijelöltem a kirakandó árút(piros nyíl, pl 15 t pipa).
    -kiválasztottam a hajót és aktiváltam részére a ker. útvonalat
    Ha eléri a célkikötőt, nyafog a játék, és a hajó kirakás nélkül visszafordul a berakó kikötőhöz.
    Már mindenfélét próbáltam, egyszerűen nem rakrák ki és igen idegesítő manuálisan kirakosgatni a cuccot.
  • Tuvok #447
    A célkikötő megadásánál az áru mellett rákattintottál a kirakás gombra ?
  • HUNterRichmond
    Üdv!
    valaki járt már úgy, hogy ha a saját szigetek között szállítja hajóval a készterméket (esetemben alkohol és pipadohány), a célkikötőnél nem rakják ki a hajóból? A kereskedő útvonalnál tonnára pontosan beállítottam a be és kirakást (hol, mit, mennyit), a célkikötő nincs tele és mégsem rakja ki a kereskedőhajó.
  • Snailbite
    Hello!
    Nem tudja valaki hogy a játék mappájában melyik fájlt kéne átírni magyarra és melyik programmal?? Tehát melyik fájlban van a szöveg amit le kéne fordítani és mi a neve annak a programnak amivel meg lehet nyitni úgy hogy olvasható legyen.
  • NikkelOdeon
    Francia - német összefogás a játékiparban: a gall Ubisoft megvásárolta a germán illetőségű SunFlowers-t, kik mostantól a mammutcég keze alá dolgoznak. Az említett úriemberek kezei közül került ki például a nagysikerű Anno-széria, melyek minden darabja díjak sokaságait söpörték be annak ellenére, hogy meglepően kis költségvetésből készültek. A felvásárlás pénzügyi részletei nem kerültek nyilvánosságra.
    (Forrás: http://www.hcgamer.hu)
  • handrx
    Sziasztok.
    Tud esetleg valaki, valami infóval szolgálni, miért nem érhető el a játékkal kapcsolatos két oldal? www.anno1701.com és a www.sunflowers.de. Bár melyiket gépelem be a UBISoft amerikai oldalát tölti be! Ami eléggé idegesítő !!! :@
  • nagykispeter
    eufólikusnak kell lenni nekik
  • Meesee
    Sziasztok!
    Megtudnátok mondani, hogy mi szükséges a szintlépéshez?
    Vannak telepeseim és polgáraim de nem fejlődnek tovább...
    Köszönöm!
  • [HUN]ekehatatya
    szevasztok.
    valaki tudna adni egy link-et, hogy honnan tudnam letolteni magyarul a jatekot? elore is koszi