719
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/11022456851148291312.jpg\")
-
Qwertino #479 Emberek! Ki hol tart a játékában? Nálam már Járt a királynő is. -
Zol77 #478 akkor nem tudom mi lehet a gáz vele,nekem a javított magyarítás megoldotta a q betűs problémát. Nekem is az uk patch van fent,és razor verzió van. -
engir #477 Az 1.02es uk patch van fenn és a javított magyarítás mégis q-kat látok. -
forest72 #476 Sziasztok!
Tortuga Pirates of the new world-höz van valakinek magyar nyelvi fájlja?
-
csellengö #475 Köszönöm!
A játékm Angol tört,a Patch-nak is angolnak kell lennie,ugye?
Bocs a hülye kérdését!
-
Zol77 #474 engir :
próbáld meg a patcheket,nekem már ékezetet ír,nem q betűket a javított nyelvi fájl.
csellengő :
ha bejött az oldal,lent kattints a free gommbra,utána ha letelt a számláló,írd be a szines kódot a mellette lévő üres helyre,és már töltheted is. -
csellengö #473 Sziasztok!BUÉK!Mindenkinek.
Én képtelen vagyok letölteni az A.D.1701 hun fájljait a lenti linkről,Segitene valaki!?
Köszi -
engir #472 Az őű helyett még mindig Qq jelenik meg, de mindezek mellett nagy köszönet a magyarításért, igazán hasznos. -
peti79 #471 Én is köszönöm a fájlokat!
B.U.É.K. mindenkinek! -
Hálás köszönet a magyar fájlokért!
Boldog Új Évet! -
Zol77 #469 Na ki is próbáltam,ez már hibátlannak tűnik!
Még annyi tűnt fel,hogy mintha az angol verzióban a főmenüben alul ott lett volna a játék verziószáma,itt meg nem látom,de ez már lényegtelen. Nekem is a razor van meg,azt patcheltem fel 1.2-re , és az 1.1 crackel indítottam,mert a gcw-n írták,hogy jó az 1.1 nocd az 1.2 patchez,és a játék is 1.2 verziót írt,és műkszik is rendesen,imár magyarul is :) Még annyi,hogy a kimentett állások is betölthetőek a magyarított verzióban,még azok sem vesztek el. -
Anyu1-nek köszönhetöen a #466-ban leirt hibák javításra kerültek!!
A javított Magyar nyelvi fájl itt elérhető Razor verziohoz!
-
Inkább legyen rövid maganhangzó mint a Gears of Warban hosszú magánhangzok helyett egy négyzet!
Na akkor müködik királyság.Akkor már beszerezhetem a gamet! -
Zol77 #466 THX!
Kipróbáltam,működik rendesen. A betöltő képernyőn ugyan olvashatatlan volt a kép alatti első sor szöveg,de ezt leszámítva minden oké a magyarítással. Az említett ékezetes karakterekkel valóban gond van,de jó az rövid ékezettel is,ez legyen a legkevesebb baja. Egy helyen láttam csak a menüben,hogy a hosszú ű helyett q volt. a könnyű helyett könnyq volt. De ennyi baja legyen csak, lényeg az hogy van :)
Ha valakinek kellene,itt meg a Settlers6 magyarítása érhető el :
Settlers 6 magyar fájlok -
Magyar nyelvi fájlok Razor verziohoz!
Köszönet érte Anyu1-nek!
Ha müködik jelezzétek,nekem nincs most itt a game! -
Qwertino #464 Hát az nagyon jó lenne! megköszönnénk! palástot hogyan kell gyártani? mert én nem tudok gyártani sehogyse. :( -
Magyar nyelvi fájlt nemtudnál feltöltni? -
Anyu1 #462 Örök hála! Köszönöm! -
forest72 #461 Elküldtem amit kértél. Remélem sikerült. -
Anyu1 #460 Szia forest72!
CHEAT:
A raktárra (v. kikötőre) kattintasz! A jobb alsó sarokban (kör alakú) megjelennek a raktár adatai, és ott lehet átírni középen a nevet (ad kurzort!).
A név a kívánt cheat legyen! (5 db van?)
De lenne hozzád (vagy bárki máshoz!) egy óriási kérésem!
Nagyon-nagy szükségem lenne a játékból (magyar anno 1701) a data3.rda fájlra! Nem tudnád valahova feltölteni, vagy elküldeni? ([email protected]) Előre is köszi! (Köszi mindenkinek, aki tud segíteni)
-
Qwertino #459 Mi a jó cheat-elésben? ez a játék akkor jó hogyha te magad épitesz ki mindent. egyébként nem tudok sefgiteni kódnélkül jáccom. +700 aranybevételem an és a merchantokmnak márcsak palást kell a tovább fejlődéshez. kemény volkt kiépiteni de sikerült. kóddal uncsi lenne a játék -
forest72 #458 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Magyar Anno 1701-el játszom. Szeretnék cheats-et használni.
Forumot olvastam, de sajnos nem találtam kielégítő választ.
Hogy kell át nevezni a raktárt?
Hogy kell előhívni a consol ablakot?
Segítséget előre is köszönöm.
Forest
-
Valaki tud valamit a Sunken Dragon kiegről? -
Senki nem tette még közzé :( -
Qwertino #455 Magyarositást nem leet vhonnan letölteni? (Tudom hogy MaGyarul megjelent de nekem angol verzio van meg. nem lehet vhonanna szerezni hozzá?) -
Egy kis karácsonyi kedvesség a készítőktől:
-
A Sunken Dragon ... valamiért nálunk nem jelent meg ... -
somigabi #452 Sziasztok, most találtam a német oldalán, hogy a kiegészitője megjelent okt 25-én... tud erröl vki vmit, vagy itthon megse jelent még? -
dave7 #451 Sziasztok!
Az Anno 1701 elfut minden gond nélkül Vistán is?
köszi -
1000 hála és köszönet! Már kezdtem elcsüggedni, hogy 12 évnyi játéktapasztalat után kifog rajtam egy játék. Meg persze meg is kellene vennem magyarul -
Kirakodásnál a mennyiség azt jelenti, hogy mennyi maradjon a hajón . Ha azt akarod, hogy mind a 15 tonnát kirakja a hajóból, tedd a pirosat 0-ra . -
Így csináltam:
-kijelölöm a kiinduló és célkikötőt
-kijelöltem a berandó árút(zöld nyíl, pl 15 t pipa) és a mennyiséget
-kijelöltem a kirakandó árút(piros nyíl, pl 15 t pipa).
-kiválasztottam a hajót és aktiváltam részére a ker. útvonalat
Ha eléri a célkikötőt, nyafog a játék, és a hajó kirakás nélkül visszafordul a berakó kikötőhöz.
Már mindenfélét próbáltam, egyszerűen nem rakrák ki és igen idegesítő manuálisan kirakosgatni a cuccot.
-
A célkikötő megadásánál az áru mellett rákattintottál a kirakás gombra ? -
Üdv!
valaki járt már úgy, hogy ha a saját szigetek között szállítja hajóval a készterméket (esetemben alkohol és pipadohány), a célkikötőnél nem rakják ki a hajóból? A kereskedő útvonalnál tonnára pontosan beállítottam a be és kirakást (hol, mit, mennyit), a célkikötő nincs tele és mégsem rakja ki a kereskedőhajó. -
Snailbite #445 Hello!
Nem tudja valaki hogy a játék mappájában melyik fájlt kéne átírni magyarra és melyik programmal?? Tehát melyik fájlban van a szöveg amit le kéne fordítani és mi a neve annak a programnak amivel meg lehet nyitni úgy hogy olvasható legyen. -
NikkelOdeon #444 Francia - német összefogás a játékiparban: a gall Ubisoft megvásárolta a germán illetőségű SunFlowers-t, kik mostantól a mammutcég keze alá dolgoznak. Az említett úriemberek kezei közül került ki például a nagysikerű Anno-széria, melyek minden darabja díjak sokaságait söpörték be annak ellenére, hogy meglepően kis költségvetésből készültek. A felvásárlás pénzügyi részletei nem kerültek nyilvánosságra.
(Forrás: http://www.hcgamer.hu) -
handrx #443 Sziasztok.
Tud esetleg valaki, valami infóval szolgálni, miért nem érhető el a játékkal kapcsolatos két oldal? www.anno1701.com és a www.sunflowers.de. Bár melyiket gépelem be a UBISoft amerikai oldalát tölti be! Ami eléggé idegesítő !!! :@ -
eufólikusnak kell lenni nekik -
Meesee #441 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mi szükséges a szintlépéshez?
Vannak telepeseim és polgáraim de nem fejlődnek tovább...
Köszönöm! -
szevasztok.
valaki tudna adni egy link-et, hogy honnan tudnam letolteni magyarul a jatekot? elore is koszi