Anno 1701

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
hasonló problem.
Core2 6400 / 7900GTX / 2G 800 RAM

az elõzõ gépen semmi nem volt most csíkoz (valami rácsháló látszik a háttérben) más gaménél nem! Miután kilépek 1701-bõl nincs mellék hatás csak és kizárólag ennél a gaménél. Gyári driver volt eddig, de mos a legujabb nvidia de semmi változás. Tuti hogy ezzel a gfx motorral van valami csak még nem tudom mi. Tán valami frissitési szinkron. Mivel másnál is ennél a gaménél van ugyan az a hiba (és csak ennél a gaménél) kizárom a hardware hibát. (melegedés memó hiba)

a mohának mindig a déli oldala fás

Szia!

Gid nevén voltam bejelentkezve, mert akkor regisztráltam magam, és várnom kellett 24 órát, hogy írhassak. A gépem teljesen új, és nem piszkáltam bele semmit. Érdekes, hogy pl a supreme commander, a test drive unlimited, a stalker gond nélkül, illetve ezen hibák nélkül fut. A stalker pl még csak le se fagyott eddig, és nagyon szépen fut. Csak azt nem értem, hogy egy régebbi verziójú játék, hogy okozhat ilyen jellegû problémát. Hasonló probléma jelentkezett a settlers 5 heritage of kings nevû játékkal is. Azon törtem a kis nyúltagyamat, hogy nem lehet-e az a probléma, hogy a játék motorja nem passzol a vkártyához. Amennyiben valaki tapasztalt már hasonló problémát, és megoldotta azt, nagyon szívesen várom.
Felraktam a v1.02 Hungarian Patch-et /eredeti a program/ és ez elqúrta az Õ és az Û betûket. Az Õ=Q az Û=q.
Találkozott valaki ezzel a problémával és van e rá megoldás?
Ha warez lenne nem érdekelne, de így kicsit bosszant,a dolog.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

b-type
Nem piszkáltad a hûtését a kártyának?
Ill. a Memo rendesen van hûtve?
A gyári hûtésen is elõfordul hogy egy bordával kötik össze a memóriákat, és esetleg az meghajlik így vmelyikre nem illeszkedik pontosan.
ez a lehetõ legrosszabb dolog, ezért gyorsan ki kell zárni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hello Mindenkinek!

Súlyos problémám van, amiben a Ti segítségeteket kérem. A régi gépemen sokat nyomtam ezt a játékot, és aztán öszejött a gépcserére a lóvé. Most egy 4,2-es procim van, 2 Gh rammal, Nvidia 8600 vkártyával. A problémám az, hogy a játék némi idõ elteltét követõen egyszerûen elkezd csíkozódni, a színek pedig helyenként invertálódnak. Amennyiben kilépek a játékból, a baj csak akkor szûnik meg, ha a gépet újraindítom. Leszedtem a legfrissebb Nvidia drivert, de nem változott semmi. Ha valaki tudja mi a probléma kérem segítsen.

Elõre is köszi.

envoka
Már írtam nekik, de még választ nem kaptam. Gondolom most, a hétvége, meg az ünnep miatt nincsenek gép közelben. Majd talán holnaptól...
Valami olyasmit is kiír, amikor indítani akarom, hogy nem tudta telepíteni a másolásvédelmi drivereket...(???) Próbáltam elindítani a "DrvSetup.exe"-t is direktbe, de úgy sem rakta fel.

http://sacred2.hu/

Hát persze hogy kéri, minden eredeti játék indításához kell a telepítõ lemeze, legalább is single player módhoz biztosan.
Nekem is meg van a játék, de nálam ilyen nem fordult elõ. Indul rendesen az eredeti dvdrõl pecselés után is. Ha semmi nem segít, esetleg másik gépen is így jársz, akkor szerintem telefonálj a játékot magyarországon forgalmazó cégnek! A sevenm-nek, www.sevenm.hu.S remélhetõleg késéggel ki cserélik neked majd 1 másik példányra.És ugye legyen meg a számla róla!
envoka
Aha.
Egyébként patch nélkül is kéri a DVD-t.

Faterx
Gondolom a magyar peccset raktad fel...
envoka
Üdv. !
Lenne egy problémám az eredeti Anno 1701 Magyar DVD-vel.
Feltelepítem, 1.02-es patch-et felrakom, indítanám... kiírja tegyem be az eredeti DVD-t a meghajtóba (bent van !). A gépem a rendszerkövetelményeknek megfelel, vírusírtó kikapcsolva...
Járt már így valaki ? Van rá valami megoldás ?

Heló Mindenkinek!!! Valaki mondja meg nekem hol és hogy tudom átnevezni a Warehauset azokra a kódokra?
Elõre is köszi!!!
Faterx
Válaszd a Tutorialt
Szevasztok most keztem el játszani a game el nagoyn tetszik csak még bele kell jönnöm ezért pl hogy tudom azt elérni hogy a pionners ek átalakuljanak settlers ekké a városban? tudom hülye kérdés de elõre is köszi a választ!
uj cucc van?

Faterx
Jah ha origed van megéri, hibás szövegeket is javít, stb
Kijött az ANNO 1701 v1.02 patch.
Változásokat hoz a kezelõfelületben és a játékmenetben, érinti a mesterséges intelligenciát, a játékegyensúlyt, azaz szinte mindent.
Próbálta már valaki?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Picar77
úgy hogy elmész egy szigetre ahol van elfánt és levadászod

()() (^^)

nem a vásárlására gondoltam hanem hogyan tudok elõállítani?
Hello
valaki meg tudná mondani hogy hogy tudok elefánt agyarat szerezni a játékban??
Léci minél hamarabb válaszoljatok pls.
ja ahha igen
grebber
Már na haragudj de ne legyél már felháborodva mert valaki megvette és nemteszi fel.Nekem is kellene nagyon de mégse irok semmiféle baromságokat.Ez az apuci vette dolog lol mindenki tudna venni eredeti gamet sõt az összeset megtudná venni amit nagyon akar CSAK sokan ugyvannak vele hogy hu most megvszem meg minden de mégse? mivel ingyen is leszedhetem jó lesz az a pénz másra.Ennyi.
Más játéknál volt olyan aki felrakta a nyelvi fájlokat itt nincs ilyen sajnos ez van.

Next PC upgrade: 2022

hát tudod én nem értem miért kell így tenni ezzel a nyelvi fájlal!nem értem miért nem lehet feltenni. vagy úgy gondolják akiknek meg van hogy ha én megvettem vegye meg más is?csak azt felejtik el, hogy nem mindenkinek ad apuci 10 ronygot, hogy vegyél amit akarsz!na mindegy
Picar77
pedig jó lenne ha valahonnan meglehetne szerezni ingyen 😄
csakhát nincs olyan hülye aki megvenné magyarul a nyelvi fájlt meg feltenné valahová 😄 (pedig lehetne)

()() (^^)

Alwares
No igen a magyar file-ket kerestem én is de nem nagyon találtam a neten sehol és a patchekbõl se lehet elõcsalni. No majd ha lejebb megy az ára megveszem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nekem is kellen vagy magyar nyelvi fájl vagy kis kézikö[email protected] email címre!elõre is köszönöm szépen ha valaki tudna segíteni!
Csácsá, az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a deficitemet csökkenteni és plusszba átmenni?
helosztok az lenne a kérdésem hogy nem tudtok magyarositást valahonnan az anno 1701-hez? vagy ha adtak hozzá valami kis könyvet és ha valakinek meg lenne a gépén el tudná küldeni nekem? thx elöre e-mail címem [email protected] ha tudnátok küldeni naon jó lenne thx

Szi dzsolo,tudnál nekem segíteni?Nekem az Anno 1503-al vannak gondjaim,nemtudok másik szigetre építeni,hiába van a hajón felfedezö,ja és az iskolákban a tudáspont csak 25-ig gyülik.Légyszi ha tudsz segíts.

Eagle16
Már megvan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Sziasztok!
Razeres verziót hogy kell összerakni?
Látom kérdezték korábban, de még mindig nem értem...Légyszi segítsetek!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

grebber
Sehonnan 😞

Hali!

Nem tudná valaki megmondani, hogy honnan lehet letölteni a magyar verziót?
köszi
gallardo
ööööö izé a ...... függetlenséget hogy lehet elnyerni? (bocs hogy ennyire hülye vagyok)

sok házat csinálsz és + os lesszel és kereskedsz mellette

gallardo
vki nem tudja h hogyan lehet pénzt szerezni(amibõl általában 50000 kapok az elején)?

Lenne két kérdésem, most keztem el játszani, mikor érdemes második szigetre is letelepedni?
Illetve a kincset hogy lehet megtalálni? Hiába megyek oda hajóval és katonákkal, semmi nem történik...

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Warehouse-t kell átnevezni, pl.: bonanzacreek, stb..
Hello tudtok segíteni? hogy lehet használni a cheat-et?

iLove oHs.

Vagy.... õõõ... , bár ez talán már pofátlanság lenne (ilyet kérni), ha valakinek meg van esetleg már, akkor fel tehetné a netre. Például 😄
jaja, szerintem ennek sokan örülnének <#wink><#wink>

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Hello ha megvan valakinek a magyar nyelvi fájlok a játékbol jo lenne ha felrakná.
Na végre valahára meg jelent a játék, csak sajna a nagy várakozás ellenére szinkron nélkül, tehát csak a feliratozása lett magyar. Na de az is valami! 😊
Ó a fenébe, hát akkor nem lesz hozzá szinkron? <#szomoru1> De akkor mi a fenét csináltak rajta ennyi ideig he??
Faterx
"Február 21-én megkezdheted utazásodat a nagy ismeretlenbe, hiszen jövõ héten szerdán jelenik meg a sokak által várt Anno 1701 magyar felirattal.
Bruttó Fogy. ár: 9990 Ft"

(A Seven M oldalról)
hát bizony magyarosítás nekem is nagyon kéne mert így is elboldogulok de azért csak élvezetesebb lenne!
grebber
Valamikor februárban jelenik meg csak magyar nyelven!

Jaja! Aki tud hozzá magyarositást pls segítsen!
Ha majd meglesz valakinek magyarul és ért a magyar fájlok kiszedéséhez az legyen oly kedves és segítsen azokon akiknek nem magyarul van meg a játék. Szóval magyarosítás kéne a játékhoz. Elõre is köszi.
Faterx
Végiggondolva azért a magyar kiadónak sem könnyû az agyonbiztosított/kódolt kétnyelvû programmal dolgoznia...
Örüljünk hogy van magyar kiadó aki felvállalja. Bízzunk benne!
Faterx
Újabb ígéret: febr. közepe