719
-
Cefre #439 Felraktam az 1.02 patch ot ,be creckeltem elinditom és serialt kér .
Az nem jó ami volt az alaphoz nem tudnátok serialt küldeni?
Vagy más creck kell hozzá? -
Cefre #438 És mikor lesz vége ,ha megépitek mindent?
-
#437 Tutorial-ra menj... ha pusztítani akarsz, akkor te rossz játékkal játszol... itt az épitkezés, útvonal, kereskedelem számít... -
Cefre #436 Hello
Én most kezdtem a játékot és nem tudom mit kell csinálni az első pályán .
mi a feladat el kell pusztitani mindenkit? -
#435 szevasztok.
barki szeretne online jatszani Hamachi-n? irjon es mehetunk
-
Patrik888 #434 valaki megmondaná hol vannak a magyar nyelvi fájlok?lehet hogy tudnék segíteni...úgy értem a program files-on belül milyen mappába/mappákba. -
Levike25 #433 az 1.0.2es angol peccshez van crack?ezt sikerült most leszednem! -
donatus13 #432 LESZ IGEN -
#431 valaki tudja hogy lesz e kiegészítő? -
Levike25 #430 egyébként tényleg költözésnél elkeveredtek a lemezeim - aki nem a szüleivel él az tudhatja milyen egy költözés - és tényleg letöröltem véletlenül, mert a peccset akartam letörölni, de nem az sikerült! szóval ha valaki segít azt megköszönném, ha nem akkor jó játékot mindenkinek! -
Levike25 #429 miért néznék bárkit is hülyének?
ja és azt szerettem volna kérni -bár azt hittem nincs rá szükség-, hogy aki nem akar vagy tud segíteni, az inkább ne szóljon semmit. de úgy látszik ezt rosszul gondoltam! szóval kedves Plata ha csak ezt tudod mondani, akkor inkább psssszzzzt:) -
Plata #428 Lol.Nenézz már mindenkit hülyének. -
Levike25 #427 sziasztok!
az az én nagyon nagy gondom, hogy én állat letöröltem véletlenül a játékot tegnap!így nincs semmi ami anno 1701-re emlékeztetne! nem tudom mennyire szokványos a kérés, de próba szerencse és különben is tegnap volt a névnapom:)na szóval azt szeretném megkérdezni, hogy lenne e olyan ember aki a saját lemezéről, készítene egy iso fájlt, és átküldeni nekem emailben vagy msn-en???? nem feltétlenül kell magyar bár az lenne a legjobb!!!nagy segytség lenne, mert elköltöztem és már nincs meg a saját lemezem, letölteni meg nem tudom, mert lassú lenne nagyon!
segítene valaki???? [email protected] -
Plata #426 Valaki tudna segíteni Anno 1503-ban?Hátha játszott itt valaki azzal.Elakadtam benne. -
#425 a villogás is gfx hiba pl ha valami osd kijelzésser bír pl hangerőt tologatod a billentyűn, vagy ilyesmi de ez csak egy tipp, próbáld beazonosítani hogy mikor csinálja. -
Magester #424 nagyon köszi az infót, de amikor megnéztem, szinte minden alkalmazásvezérelten volt bekapcsolva. Az érdekesség az, hogy a játék futása közben bármikor elkezdhet vibrálni. Volt hogy 30-35 percig nem történt semmi, volt, amikor betöltést követően 2 percre bevillant és úgy is maradt. Köszi a segítséget, majd még próbálkozok vmit. -
donatus13 #423 MÁR KÉSZÜL -
#422 valaki nem tudja hogy lesz e kiegészítő? -
#421 Pont most akartam mondani (nekem is ilyen gépem van csak GS Super), egyébként hagyd is úgy alk.vez. a beállításokra mert máshol is probl. lehet. -
#420 ok meg van a probláma, utána néztem.
a lényeg hogy az antialiasing és az anisotropic beállításokat az nvdia settingsben állítsd alkalmazás vezérelt-re. (vezérlőpult vagy alul a tálcán)
ha valamilyen értéken van akkor a program (Anno1701) nem tudja felül írni illetve a rendszer mind a kettöt akarja egyszerre csinálni ezért van a rácsozás.
a játékon belül már megadhatod az élsimitást és az effektes szürést. -
#419 hasonló problem.
Core2 6400 / 7900GTX / 2G 800 RAM
az előző gépen semmi nem volt most csíkoz (valami rácsháló látszik a háttérben) más gaménél nem! Miután kilépek 1701-ből nincs mellék hatás csak és kizárólag ennél a gaménél. Gyári driver volt eddig, de mos a legujabb nvidia de semmi változás. Tuti hogy ezzel a gfx motorral van valami csak még nem tudom mi. Tán valami frissitési szinkron. Mivel másnál is ennél a gaménél van ugyan az a hiba (és csak ennél a gaménél) kizárom a hardware hibát. (melegedés memó hiba) -
Magester #418 Szia!
Gid nevén voltam bejelentkezve, mert akkor regisztráltam magam, és várnom kellett 24 órát, hogy írhassak. A gépem teljesen új, és nem piszkáltam bele semmit. Érdekes, hogy pl a supreme commander, a test drive unlimited, a stalker gond nélkül, illetve ezen hibák nélkül fut. A stalker pl még csak le se fagyott eddig, és nagyon szépen fut. Csak azt nem értem, hogy egy régebbi verziójú játék, hogy okozhat ilyen jellegű problémát. Hasonló probléma jelentkezett a settlers 5 heritage of kings nevű játékkal is. Azon törtem a kis nyúltagyamat, hogy nem lehet-e az a probléma, hogy a játék motorja nem passzol a vkártyához. Amennyiben valaki tapasztalt már hasonló problémát, és megoldotta azt, nagyon szívesen várom. -
perko #417 Felraktam a v1.02 Hungarian Patch-et /eredeti a program/ és ez elqúrta az Ő és az Ű betűket. Az Ő=Q az Ű=q.
Találkozott valaki ezzel a problémával és van e rá megoldás?
Ha warez lenne nem érdekelne, de így kicsit bosszant,a dolog. -
#416 Nem piszkáltad a hűtését a kártyának?
Ill. a Memo rendesen van hűtve?
A gyári hűtésen is előfordul hogy egy bordával kötik össze a memóriákat, és esetleg az meghajlik így vmelyikre nem illeszkedik pontosan.
ez a lehető legrosszabb dolog, ezért gyorsan ki kell zárni. -
Gid #415 Hello Mindenkinek!
Súlyos problémám van, amiben a Ti segítségeteket kérem. A régi gépemen sokat nyomtam ezt a játékot, és aztán öszejött a gépcserére a lóvé. Most egy 4,2-es procim van, 2 Gh rammal, Nvidia 8600 vkártyával. A problémám az, hogy a játék némi idő elteltét követően egyszerűen elkezd csíkozódni, a színek pedig helyenként invertálódnak. Amennyiben kilépek a játékból, a baj csak akkor szűnik meg, ha a gépet újraindítom. Leszedtem a legfrissebb Nvidia drivert, de nem változott semmi. Ha valaki tudja mi a probléma kérem segítsen.
Előre is köszi. -
#414 Már írtam nekik, de még választ nem kaptam. Gondolom most, a hétvége, meg az ünnep miatt nincsenek gép közelben. Majd talán holnaptól...
Valami olyasmit is kiír, amikor indítani akarom, hogy nem tudta telepíteni a másolásvédelmi drivereket...(???) Próbáltam elindítani a "DrvSetup.exe"-t is direktbe, de úgy sem rakta fel.
-
handrx #413 Hát persze hogy kéri, minden eredeti játék indításához kell a telepítő lemeze, legalább is single player módhoz biztosan.
Nekem is meg van a játék, de nálam ilyen nem fordult elő. Indul rendesen az eredeti dvdről pecselés után is. Ha semmi nem segít, esetleg másik gépen is így jársz, akkor szerintem telefonálj a játékot magyarországon forgalmazó cégnek! A sevenm-nek, www.sevenm.hu.S remélhetőleg késéggel ki cserélik neked majd 1 másik példányra.És ugye legyen meg a számla róla! -
#412 Aha.
Egyébként patch nélkül is kéri a DVD-t.
-
#411 Gondolom a magyar peccset raktad fel... -
#410 Üdv. !
Lenne egy problémám az eredeti Anno 1701 Magyar DVD-vel.
Feltelepítem, 1.02-es patch-et felrakom, indítanám... kiírja tegyem be az eredeti DVD-t a meghajtóba (bent van !). A gépem a rendszerkövetelményeknek megfelel, vírusírtó kikapcsolva...
Járt már így valaki ? Van rá valami megoldás ? -
miguzi #409 Heló Mindenkinek!!! Valaki mondja meg nekem hol és hogy tudom átnevezni a Warehauset azokra a kódokra?
Előre is köszi!!! -
#408 Válaszd a Tutorialt -
xpknight #407 Szevasztok most keztem el játszani a game el nagoyn tetszik csak még bele kell jönnöm ezért pl hogy tudom azt elérni hogy a pionners ek átalakuljanak settlers ekké a városban? tudom hülye kérdés de előre is köszi a választ! -
donatus13 #406 uj cucc van? -
#405 Jah ha origed van megéri, hibás szövegeket is javít, stb -
perko #404 Kijött az ANNO 1701 v1.02 patch.
Változásokat hoz a kezelőfelületben és a játékmenetben, érinti a mesterséges intelligenciát, a játékegyensúlyt, azaz szinte mindent.
Próbálta már valaki? -
#403 úgy hogy elmész egy szigetre ahol van elfánt és levadászod -
csigafog #402 nem a vásárlására gondoltam hanem hogyan tudok előállítani? -
csigafog #401 Hello
valaki meg tudná mondani hogy hogy tudok elefánt agyarat szerezni a játékban??
Léci minél hamarabb válaszoljatok pls. -
Levike25 #400 ja ahha igen