719
-
#559 heló. próbáltam LAN-ozni vele de 0 eredménnyel. valaki segítene hogy mi a helyes sorrend, hogy lássa egymást két gép közvetlen összeköttetésben? köszi -
Cefre #558 Hello
Lenne 1 kérdésem Carmen Marqezzal az 5 ik pályán hogy lehet megeggyezni? -
Cefre #557 Hello
Van már hozzá full magyarositás? -
#556 nem az volt a baj. valamiért azon a szigeten nem akart marhahúst csinálni. egy közeli szigeten építettem egy marhafarmot és egyből azt csinált. azért köszi -
#555 Vitesd hát a raktárba . Alapfeltétel, hogy a farmhoz viszel utat . -
#554 úgy csináltam ahogy mondtad, kiktattam a feldolgozót,van három marhafarmom de nem készít marhahúst. csak kiírja hogy megtelt a raktára 5\5.
-
#553 köszi, megpróbálom -
peti79 #552 Úgy lehet, hogy kiiktatod a húsfeldolgozót. Akkor a farmon "csak" húst csinálnak, ezt viszik a raktárba. -
#551 heló, hogy lehet marhahúst csinálni? ha építek egy tehénfarmot, meg egy húsfeldolgozót akkor élelmet készítenek belőle. de nekem kifejezetten marhahús kellene. ezt hogy lehet megoldani?
köszi -
#550 magyarosítást tud valaki hozzá?
köszi -
hegedus15 #549 Nem mert még nem engedte(nincs elég telepes) és ez miatt még nem tudok és a telepesek sem fejlődenek így h a házak még alap szintűek.(a dohányt azt hajóval hoztam de abból is van vagy 60) -
perko #548 Akkor ez lehet a gond.
Dohánygyártót építettél? -
hegedus15 #547 Nincs dohányuk:(:(Vagyis dohány van a raktárban de amikor a házra kattintotk ott azt írja ki h nincs elég(nincs ott a zold csík mint az alkoholnál vag y többinél). -
perko #546 Nézd meg, hogy az adott szinten a városlakóknak mire van szükségük. Ha valamiben hiányt szenvednek abból ami az adott civilizációs szint feltétele, akkor sem fejlődnek. Azt hiszem úgy tudod megnézni,hogy jobb klikk a lakóházon, vagy a városközponton, pontosan nem emlékszem. -
hegedus15 #545 Van 150 fám és 150 téglám(több már nem fér a raktárba:P:P) -
perko #544 Van elég téglád,meg fád? Mert az kell. -
hegedus15 #543 HI!
Miért van az h mikor szintetlépek akor csak 8-9 ház fejlődik át magasabb szintre és a többi pedig marad ugyan olyan??
Légyszi help!!:$ -
#542 Aha...csak az settlerses... de most látom, h ha töltöm annós, thx -
perko #541 Alig kellene valamennyit visszaolvasni, itt van a lap alján #468. -
#540 Senki sem tud segíteni? :( -
#539 Valaki lepasszolná mégegyszer a magyar nyelvi fileokat ide?
#468 rossz -
#538 *saját -
#537 Nagy a hullaszag erre ...
Azért teszek be 1-2 sajtá képet
-
#536 -
martin1992 #535 felraktam az 1.1-es uk patchet de akkor is azt csinálja
mostmá olyan is van hogy a terület lila lesz
az 1.2-es azért nem raktam fel mert a crack szar
de ha tudtok működö 1.2 crackket akkor szóljatok -
magyargyerek #534 Lelőhelyek: http://binural.ru/gamez/
http://getalink.blogspot.com/ -
#533 Nekem a fák szoktak ... mondjuk csak a Sunken Dragonnal, az alap nem csinálta -
martin1992 #532 csá
letöltöttem a razoros verziót, feltettem a magyarosítást, és ha játszok a virágok villognak, hol eltűnnek hol megjelennek.
Ati x1600-as videokarim van
1 hónapos driverrel
-
Szuni #531 Köszi :-) -
#530 GJZFZ-3RHWL-TGV6F-NXSPX-E2X60-PVGXZ-6MY6D-QPWAV -
Szuni #529 Ja, egy nfo sem említ serialt... -
Szuni #528 Egy kis segítség kellene. Feltelepítettem a játékot, hozzá az 1.1-es peccset, és a hozzá való khm cracket is, a játék el is indul, majd kér egy sorozatszámot, aminek gondolom nem kéne megtörténnie.. Négyféle 1.1-es cracket is kipróbáltam, mindnél ugyanez. (az 1.2-es verzióhoz még nincs normál törés, ezért ezt fel sem tettem) Más nem írt ilyen problémáról, nem értem a dolgot.. :-( -
#527 Anno_1701_The_Sunken_Dragon_CLONEDVD-PROCYON -
#526 Ém tudom mit kell csinálnod Totya!:-)
http://anno 1701.die-offenbacher.de/
csak kövessd az utasitásokat és menni fog a gamespy,de ha 1.02 verziod van csak azzal tudsz játszani akinek ugyanaz van!! jobb ha letöltödd a2.04 v. 1.04 mer majd mindenkinek az van a Németeknél.
Sok sikert majd találkozunk a Gamespy-on! Zoltanino a nickem;-) -
Totyamaster #525 köszi én maradok az eredetinél várok 1-2 hetet nem jelenig meg letöltöm innen
(elvileg áprilisban jelenig meg az anno kieg))))
2 sorral lentebb nem tudtok segiteni -
Zol77 #524 Üdv!
Akinek kell az angol kiegészítője az Anno-nak az keresgéljen a linkelt oldal 24. hozzászólása körül :)
Sunken Dragon -
Totyamaster #523 szevasztok
nekem lenne egy olyan gondom multin én nem tudok játszani
magyar 102 pachom fenn van eredeti és
amikor bejelentkesztem csatlakoznék nem lehet arra rájöttem ip cimem 00000000 nem veszi észre internetem gts datanet
hamacsin játszanék vkikkel lan müködik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várom a válaszokat -
Anyu1 #522 Ne akarj bálnaolajat termelni, nem kell a folyamatos ellátás! Ágyú és hadihajó! Igor hajógyárát kell elfoglalnod! Csalogass el 1-1 hajót a flottájából, és ha túlerőben vagy (kb. 4-5 hajó) könnyen legyőzheted. Ha kilövöd az őrző bástyákat, majd a végén a hajógyárát, a vízbe dobja a hiányzó dokumentumot! Ez a kedvenc pályám! :D -
MartinIsti #521 Sziasztok!
Van, aki már végigtolta az összes küldetést a kampányban? Én a nehezek közül az elsőnél leragadtam. Ez az, amikor 4 tekercset kell megtalálni, de a 4.-et mindképp Igor Jegorov (ha jól emlékszem a nevére ;-)) nyúlja le, és ő jóval fejlettebb, mint én.
Merchant szintig el tudok jutni, de a lámpaolajat csak a tengerben lebegő ládákból tudok szerezni, és viszonylag hamar elfogy. Bálnavadász épületet nem tudok hatékonyan letenni, mert csak Igor szigeténél vannak bálnák :(
Volna esetleg valakinek tippje, hogyan lehet megoldani ezt a dilemmát?
Köszi,
MartinIsti -
#520 a server el most is mukodik