Anno 1701

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi
Nah nálam újrainstall után most az 1.01 UK verzió fut...
( a megadott Hamachi server nem él...van valami újabb?? )
[HUN]ekehatatya
van v1.04 a nemet verziohoz, pontosabban a nemet ADDON verziohoz

Ez mind szép csak nincs 1.04-es, amit te 1.02-nek hiszel az valójában 1.01. Elhiszem hogy zavaros de nem én miattam van ez így 😊
[HUN]ekehatatya
nekem az angol v 1.02 magyar nyelvi file-al nemet v1.04 crack-el tokeletesen mukodik. a jatek pedig v1.02-nek ismeri fel es igy online is lehet jatszani hamaci-n keresztul, csinaltam is jatek servert. name: Anno 1701 - 1701 A.D. pass: anno, es este 6:00 utan vagyok is

Úgy tudom aki kímélni akarja a lemezt annak az általad írt módszer nem fog mûködni... de majd rájössz.
Tuvok
Nekem nem mûködött a német crack az angol játékkal, de az 1.01-gyel is tökéletesen játszható .

Morfi
Érdemes, de van hozzá magyar nyelvi fájl. Lejebb valaki belinkelte 😊

Hali !
Csak 2 napja találtam rá erre a szuper kis gammára:-))
Ezért kérdezném hogy érdemes -e felpeccselni 1.02 re?? Nem tudom mûködne -e a german crack a peccshez( ami angol ugye..)Sajna a gamecopyn nem láttam angol verziójú 1.02 es cracket.
Thx.
[HUN]ekehatatya
keress egy szigetett ahol van mez es oda rakjal kaptarat es utat hozza es kesz

Nemigazán jöttem rá hova kell építeni az Apiray-t. Tudnátok segiteni? mézet csinál...

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

[HUN]ekehatatya
engem erdekelne omline jatek van itt hasonlo?? hamachin egesz jol megy, jeletkezetek

Köszi 😊

Mindenki úgy hülye, ahogy akar...

Szerintem a alapegység amibõl indul a számítás az a ház területe. Az az 1. Innen tudod kiszámítani mennyi a 3x3, vagy a 4x4, stb... Egy kis szemmérték azért kell hozzá! 😄

Anno megjelenés
Névadás (A piszkálódó én voltam.)
Az Annopediában tényleg még van!
Az AddOn-ban (németbõl a cím: A sárkány átka) már javítva lesz. Még tavasszal megjelenik magyarul és angolul is (tervezett címe: Az elsüllyedt sárkány). A fordítás már kész, de csak német+német_AddOn verzióhoz alkalmas.
Ahogy elérhetõ lesz angolul, felkerül a magyarítás (sajnos 2 nagyméretû fájl lesz!). Az egyik az alapjátékhoz is megfelel majd.
Nekem a magyar nyelvi file-ban (a javítottban) még mindig qQ jelenik meg ha menyitom az Annopediat. Várható-e hogy lesz még egy javítás, vagy próbáljam megszokni, esetleg csak nálam van a hiba? Illetve nagyon bonyolult-e belejavítani, mert akár magam is megtenném ha valaki segítene. Akár pm is jöhet.
Mindezek mellet köszönet a magyarításért még egyszer!

Köszönöm most jó nagyon király még1szer ezer HÁLA!!!!!!
Csak a rapidshare.de rendetlenkedett, de újra mûködik! Tölthetõ!
pusztulat1
juj

Sziasztok valaki feltudná tenni a magyar fájlokat, mert ami fent van azt már törölték nagyon hálás lennék léci küldje el valaki a [email protected] -ra!! elöre is köszi
Szia! nagyon hasznos dolgok ezek amit leirtál! Grat<#worship>
Csak egy dolgot nem értek: Épitési terület.pl. Mihez képest - Faluközpont /Village center 9x9
Nem tudom mihez viszonyitani.<#help>
Mindezzel eggyütt<#worship>

Szánalmas vagy...<#levele>

Tuvok
Kell bizony .

Az 1.02-es patch-hez kell egy új crack, mert a régivel kéri az eredeti cd-t. 😞
Tuvok
A játék 3 éves kortól ajánlott . De egyeseknek csalás kell ...

Szerintem csalással nem szabad játszani.Az elveszi a siker ízét. Hogy tud valaki örülni ha csalást használ én nyer? Sehogy. Akkor inkább nyomd kezdõ fokozaton. Jó a magyarítás, fõleg a diplomáciában sokat segít hogy megértek mindent.

pusztulat1
szopjál le te geci

Csalásokat csak bénák használnak. Már aki nem elég béna ahhoz hogy használni tudja.
pusztulat1
oké de nem tom átirni az mééééééééééévan?és ezeket kell beirni,vagy mást.ezt a változatot valaki probálta es megy is valakinek?:ANNO 1701 BonanzaCreek - 100000 pénz Linlithgow - összes eszköz SiliconValley - összes kutatás kész ParadiseCity - maximális létszám MariaDelTule - fák és növények ANOTHER WAR Az Options menüben tartsd lenyomva a Shift-et és írd be a kódot. Ha jól csináltad, egy hang jelzi a kód elfogadását.probáltam mindenhogy kisbetû nagy ahogy levan irva meg az öszes options menübe.fasz kivan.amugy tetszik a játék csak fogy a pémzem sok az épületek gondozása mindig minuszba vagyok.irj már hogy van e valami trükk mint pl.a strongholdba.hogy miböl menyit csináljak ilyesmi....stb.

Tuvok
<#shakehead>

CHEAT:
A raktárra (v. kikötõre) kattintasz! A jobb alsó sarokban (kör alakú) megjelennek a raktár adatai, és ott lehet átírni középen a nevetét (ad kurzort!).
A név a kívánt cheat legyen! (5 db van?)
(Nem minden pályán engedi a cheat-et!)
pusztulat1
hali hova a picsbe kell beirni a bonanzacreek,et
hogy mert már elkopott az ujjam.jo a razoros magyaritás bejön nagyon.valaki segicsssssssssssssssssssssss

<#eljen>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Sziasztok! Sok embernél gond a nyereséges játékmenet. Ezt egy külföldi oldalon találtam, és lefordítottam. Egy kis segítség, hátha ezzel könnyebb lesz elérnetek a plusszos gazdaságot:

Mennyi áru termelõdik egy perc alatt?

- Favágó / Lumberjack (Fa/Wood) 3t
- Halászkunyhó Fisherman's hut (Kaja/Food) 1t
- Vadászkunyhó Hunting lodge (Kaja/Food) 1t

Hány épület kell a hatékony termelési lánchoz?

- Ruhagyártási lánc 2t ruha elõállításához (2 Sheep farms, 1 Weaver's hut)
- Téglagyártás (Bricks) 3t téglához (1 Clay pit, 2 Brick factories)
- Alkohol gyártás (Alcohol) 2t szeszhez (2 Hop plantations / 2 Sugar cane plantations, 1 Brewery / 1 Distillery)
- Húskészítés (Food) 3t kajához (2 Cattle farms, 1 Butcher's shop)
- Dohánygyártás (Tobacco products) 2t dohányhoz (2 Tobacco plantations, 1 Tobacco processing plant)
- Szerszámgyártás (Tools) 3t szerszámhoz (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Tool makers)
- Lámpaolaj gyártás (Lamp oil) 6t olajhoz (1 Whaler, 3 Whale oil manufactories)
- Kenyérgyártás (Food) 6t kenyérhez (4 Grain farms, 2 Mills, 1 Bakery)
- Márványgyártás (Marble) 3t márványhoz (1 Marble quarry, 2 Marble stonemasons)
- Csokoládágyártás/Süti (Chocolates) 2t sütihez (2 Apiaries, 2 Cocoa plantations, 1 Confectionary)
- Perfümgyártás (Perfume) 6t parfümhöz (1 Whaler, 3 Ambergris productions, 6 Greenhouses, 3 Perfumeries)
- Ékszergyártás (Jewelry) 4t ékszerhez (1 Gold mine, 1 Gem mine, 2 Goldsmiths)
- Fegyvergyártás (Weapons) 3t fegyverhez (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Weapon smithies)
- Ágyúgyártás (Cannons) 3t ágyúhoz (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Cannon foundries)

Mennyi terméket “fogyaszt” 100 lakos egy perc alatt?

- Kaja/Food 0,800t
- Ruha/Cloth 0,500t (till Citizens)
- 0,450t (Merchants)
- 0,400t (Aristocrats)

-Alkohol/Alcohol 0,500t (till Citizens)
- 0,425t (Merchants)
- 0,375t (Aristocrats)

- Dohány/Tobacco products 0,300t
- Lámpaolaj/Lamp oil 0,200t
- Sütemény/Chocolates 0,200t
- Parfüm/Perfume 0,200t
- Ékszer/Jewelry 0,145t
- Gyarmati áruk(elefántcsont, stb.)/Colonial goods 0,160t

Hány lakost lát el egy épület?
- Halász/Vadászkunyhó / Fisherman's hut / Hunting Lodge (Food) 125
- Hentes/ Butcher's shop (Food) 375
- Pék/ Bakery (Food) 750
- Takács /Weaver's hut (Cloth) 400 / 450 / 500 (till Citizens / Merchants / Aristocrats)
- Sörfõzõ / Distillery (Alcohol) 400 / 470 / 530 (till Citizens / Merchants / Aristocrats)
- Dohánygyár Tobacco processing plant (Tobacco products) 665
- Cukrászda /Confectionary (Chocolates) 1000
- Bálnaolaj /Whale oil manufactory (Lamp oil) 1000
- Parfüméria/Perfumery (Perfume) 1000
- Ötvös /Goldsmith (Jewelry) 1380

Építési terület
- Faluközpont /Village center 9x9
- Ház / House 3x3
- Piac / Market 4x4
- Iskola / School 3x5
- Tûzoltóság / Firestation 3x5
- Kápolna / Chapel 3x5
- Orvos / Surgeon 3x4
- Templom / Church 6x6
- Színház / Theatre 4x4
- Egyetem / University 4x6
- Opera 5x6
- Szenátus / Senate 6x6

Üdv!
Vki tudna adni a magyar játékhoz egy no cd/dvd crack-et?
Elõre is köszi
Mi kell ahoz hogy tudjak neten játsznai?
Valamiért nekem sokáig kapcsolódik
Hello
Játszik valaki az anno 1701 1.02 verzióval az interneten?
A szabadkereskedõ kikötõjébe kell menni. Mikor odaérsz automatikusan megköszöni neked, és máris választhatsz a fölajánlott cuccok közül, valamint kifizeti a pénzt is.
Vki tudna segíteni?
Szabad kereskedõ megbíz küldetésekkel, megcsinálom, de nem tudok kipakolni, a hajó fenéken beszürkül az ikon s csak kidobni tudom a hajómból a megszerzett árukat!
Ilyenkor mi a teendõ? Hová kell menni?
Már kivégeztem!
Az AddOn német, és csak német alapjátékra megy fel. Azt hiszem megvárjuk az angol verziót (1-2 hónap még), pedig 10 új kampány van benne!
Emberek! Ki hol tart a játékában? Nálam már Járt a királynõ is.
akkor nem tudom mi lehet a gáz vele,nekem a javított magyarítás megoldotta a q betûs problémát. Nekem is az uk patch van fent,és razor verzió van.

Az 1.02es uk patch van fenn és a javított magyarítás mégis q-kat látok.

Sziasztok!

Tortuga Pirates of the new world-höz van valakinek magyar nyelvi fájlja?
Köszönöm!
A játékm Angol tört,a Patch-nak is angolnak kell lennie,ugye?
Bocs a hülye kérdését!

engir :
próbáld meg a patcheket,nekem már ékezetet ír,nem q betûket a javított nyelvi fájl.

csellengõ :
ha bejött az oldal,lent kattints a free gommbra,utána ha letelt a számláló,írd be a szines kódot a mellette lévõ üres helyre,és már töltheted is.

Sziasztok!BUÉK!Mindenkinek.
Én képtelen vagyok letölteni az A.D.1701 hun fájljait a lenti linkrõl,Segitene valaki!?

Köszi

Az õû helyett még mindig Qq jelenik meg, de mindezek mellett nagy köszönet a magyarításért, igazán hasznos.

Én is köszönöm a fájlokat!
B.U.É.K. mindenkinek!
HUNterRichmond
Hálás köszönet a magyar fájlokért!
Boldog Új Évet!

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher