719
-
Big Smog #39 Kerdezem FC Barcelon-tól.
-
Big Smog #38 Honnan szedted le a anno 1602-ot megmondod hogy melyik oldalon?
-
#37 GOLD!!!!! -
#36 Sunflowers confirmed that a single/multiplayer demo is scheduled for release approximately 2 weeks before its official launch.
-
#35 Leszedtem az 1602-őt, de ahhoz milyen patch kell, mert kilép!! Azt írja hogy szedjem le erről az oldalról a patchet, de ott van 5, melyiket szedjem??? -
aiguo #34 1. Anno 1602
2. Anno 1503 + Treasures, Monsters and Pirates Expansion
3. Anno 1701 -
#33 Hell, a sorozat első tagja az 1503 vagy az 1602? -
#32 nagyon szép lesz remélem a játék is lesz olyan hangulatos mint a képek. csak jönne már! -
#31 40 új kép -
#30 GC Trailer 220MB -
#29 Új trailer
Elég hangulatosnak tünik a game! Már nagyon várom! -
#28 nagyon jó leszm alig várom:) a képen igen hangulatosak! -
#27 Október 26.-án jön a game! -
#26 11 új kép -
#25 32 új kép
Finomak de nagyon :D -
#24 15 új kép
Nagyon jól néz ki! -
#23 Akkor beteszem a photoshop topicba és megkérem nagyitsák fel minőségromlás nélköül! -
#22 Sorry, de időm már nincs ilyesmire. Ezt is pár perc alatt dobtam össze, volt rá kevéske időm. Max 2 hét múlva, de addigra úgyis csinál valaki más. :-) -
#21 Na ezt csináld meg nagyobba azt kezdésnek be is rakatom bannernak!! -
Jó kedvem van, meg volt is 5 perc szabadidőm. Biztos találtok majd jobbat, vagy csináltok. Ha tetszik, egészségetekre! :-) -
#19 Mitől ilyen rossz a minőség? Videjóból lett vágva? :-) Van nekik honlapjuk? -
#18 Ne csináltam de ilyen szánalmas szart :(
Énkérek elnézést mert megnéztétek az ocsmányságomat :(
-
#17 Sosem késő valami újat tanulni, csinálni. :-)) -
#16 Aha én aztán kurvára értek a képek szerkesztéséhez.
-
#15 Csinálj! 2-3perc alatt kész. :-) -
#14 Hát ja.Kéne valami jó banner de nemnagyon találtam valami értelmeset! -
#13 Nagyon nagyon nagyon büntet ez a trailer -
#12 Anno 1701 - E3 2006 Trailer (69MB) -
#11 Amúgy jó lenne átnevezni a topicot Anno 1701re, mert így senki nem találja meg szinte(nem hiába nem ír ide senki pedig a játék durva lesz). -
#10 www.hardwired.hu n ismét egy adag kép(egy része új egy része régi).
Állítólag októberben jön a kicsike idén, de azért arra kíváncsi vagyok, hogyha age of empires3 nagy csatában szaggat nálam 7800gtvel akkor ez hogy fog futni
Na mind1 azért reménykedem. -
#9 Na idei E3-on ismát láthatjuk! -
#8 2 új kép -
#7 Anno 3 névváltás
[2005-05-09 @ 22:01 - Berkenye]
Átnevezték az Anno című stratégia sorozat harmadik részét. Vagy csak a munkacím végre hivatalos címet kapott: Anno 1701. A játékban ráfeküdtek erőteljesen a multiplayerre. Az E3 idején újabb infókat tudhatunk meg, a megjelenés pedig 2006 végére várható. Huh, az még messze van!
info: Gamestar -
#6 Megy az E3-ra ez is. -
#5 Ijjj ,ez vmi felelmetesen szep!!! -
Shadow_THH #4 loál ez gyönyörü! nézem a képeket hát róka rudi nem ott bújik a bokorban?!
állati egy játék ilyen vizet vazz -
flashX #3 Szép. -
#2 Na egyre szebbnél szebb gamek látnak napvilágot.
2006-ban jön elvileg hogy mi lesz belöle majd kiderül,de első blikkre tuti. -
#1 (Shacknews) A németföldön töretlen népszerűségnek örvendő Anno stratégiai sorozat (Anno 503, Anno 602) hamarosan új taggal bűvül, amely immár teljesen 3D-ben fog pompázni. A harmadik rész egyelőre a kissé furcsán hangzó Anno 3 munkacímen fut és elég kezdetleges állapontban van, lévén, hogy az alant látható képek a Related Designs (No Man's Land, Castle Strike) által programozott 3d motor prototípusát mutatják be. A játék egyéb újdonságairól majd csak a későbbiekben hallhatunk majd.
info: Hardwired
Képek