719
  • Hunor1
    Hi
    Nah nálam újrainstall után most az 1.01 UK verzió fut...
    ( a megadott Hamachi server nem él...van valami újabb?? )
  • [HUN]ekehatatya
    van v1.04 a nemet verziohoz, pontosabban a nemet ADDON verziohoz
  • totya4
    Ez mind szép csak nincs 1.04-es, amit te 1.02-nek hiszel az valójában 1.01. Elhiszem hogy zavaros de nem én miattam van ez így :)
  • [HUN]ekehatatya
    nekem az angol v 1.02 magyar nyelvi file-al nemet v1.04 crack-el tokeletesen mukodik. a jatek pedig v1.02-nek ismeri fel es igy online is lehet jatszani hamaci-n keresztul, csinaltam is jatek servert. name: Anno 1701 - 1701 A.D. pass: anno, es este 6:00 utan vagyok is
  • totya4
    Úgy tudom aki kímélni akarja a lemezt annak az általad írt módszer nem fog működni... de majd rájössz.
  • Tuvok #514
    Nekem nem működött a német crack az angol játékkal, de az 1.01-gyel is tökéletesen játszható .
  • Morfi
    Érdemes, de van hozzá magyar nyelvi fájl. Lejebb valaki belinkelte :)
  • Hunor1
    Hali !
    Csak 2 napja találtam rá erre a szuper kis gammára:-))
    Ezért kérdezném hogy érdemes -e felpeccselni 1.02 re?? Nem tudom működne -e a german crack a peccshez( ami angol ugye..)Sajna a gamecopyn nem láttam angol verziójú 1.02 es cracket.
    Thx.
  • [HUN]ekehatatya
    keress egy szigetett ahol van mez es oda rakjal kaptarat es utat hozza es kesz
  • Czibu
    Nemigazán jöttem rá hova kell építeni az Apiray-t. Tudnátok segiteni? mézet csinál...
  • [HUN]ekehatatya
    engem erdekelne omline jatek van itt hasonlo?? hamachin egesz jol megy, jeletkezetek
  • somigabi
    Köszi :)
  • Chewy81
    Szerintem a alapegység amiből indul a számítás az a ház területe. Az az 1. Innen tudod kiszámítani mennyi a 3x3, vagy a 4x4, stb... Egy kis szemmérték azért kell hozzá! :D
  • Anyu1
    Anno megjelenés
    Névadás (A piszkálódó én voltam.)
  • Anyu1
    Az Annopediában tényleg még van!
    Az AddOn-ban (németből a cím: A sárkány átka) már javítva lesz. Még tavasszal megjelenik magyarul és angolul is (tervezett címe: Az elsüllyedt sárkány). A fordítás már kész, de csak német+német_AddOn verzióhoz alkalmas.
    Ahogy elérhető lesz angolul, felkerül a magyarítás (sajnos 2 nagyméretű fájl lesz!). Az egyik az alapjátékhoz is megfelel majd.
  • engir
    Nekem a magyar nyelvi file-ban (a javítottban) még mindig qQ jelenik meg ha menyitom az Annopediat. Várható-e hogy lesz még egy javítás, vagy próbáljam megszokni, esetleg csak nálam van a hiba? Illetve nagyon bonyolult-e belejavítani, mert akár magam is megtenném ha valaki segítene. Akár pm is jöhet.
    Mindezek mellet köszönet a magyarításért még egyszer!
  • viginho
    Köszönöm most jó nagyon király még1szer ezer HÁLA!!!!!!
  • Anyu1
    Csak a rapidshare.de rendetlenkedett, de újra működik! Tölthető!
  • pusztulat1
    juj
  • viginho
    Sziasztok valaki feltudná tenni a magyar fájlokat, mert ami fent van azt már törölték nagyon hálás lennék léci küldje el valaki a [email protected] -ra!! elöre is köszi
  • somigabi
    Szia! nagyon hasznos dolgok ezek amit leirtál! Grat
    Csak egy dolgot nem értek: Épitési terület.pl. Mihez képest - Faluközpont /Village center 9x9
    Nem tudom mihez viszonyitani.
    Mindezzel eggyütt
  • somigabi
    Szánalmas vagy...
  • Tuvok #497
    Kell bizony .
  • dave7
    Az 1.02-es patch-hez kell egy új crack, mert a régivel kéri az eredeti cd-t. :(
  • Tuvok #495
    A játék 3 éves kortól ajánlott . De egyeseknek csalás kell ...
  • magyargyerek
    Szerintem csalással nem szabad játszani.Az elveszi a siker ízét. Hogy tud valaki örülni ha csalást használ én nyer? Sehogy. Akkor inkább nyomd kezdő fokozaton. Jó a magyarítás, főleg a diplomáciában sokat segít hogy megértek mindent.
  • pusztulat1
    szopjál le te geci
  • totya4
    Csalásokat csak bénák használnak. Már aki nem elég béna ahhoz hogy használni tudja.
  • pusztulat1
    oké de nem tom átirni az mééééééééééévan?és ezeket kell beirni,vagy mást.ezt a változatot valaki probálta es megy is valakinek?:ANNO 1701 BonanzaCreek - 100000 pénz Linlithgow - összes eszköz SiliconValley - összes kutatás kész ParadiseCity - maximális létszám MariaDelTule - fák és növények ANOTHER WAR Az Options menüben tartsd lenyomva a Shift-et és írd be a kódot. Ha jól csináltad, egy hang jelzi a kód elfogadását.probáltam mindenhogy kisbetű nagy ahogy levan irva meg az öszes options menübe.fasz kivan.amugy tetszik a játék csak fogy a pémzem sok az épületek gondozása mindig minuszba vagyok.irj már hogy van e valami trükk mint pl.a strongholdba.hogy miböl menyit csináljak ilyesmi....stb.
  • Tuvok #490
  • Anyu1
    CHEAT:
    A raktárra (v. kikötőre) kattintasz! A jobb alsó sarokban (kör alakú) megjelennek a raktár adatai, és ott lehet átírni középen a nevetét (ad kurzort!).
    A név a kívánt cheat legyen! (5 db van?)
    (Nem minden pályán engedi a cheat-et!)
  • pusztulat1
    hali hova a picsbe kell beirni a bonanzacreek,et
    hogy mert már elkopott az ujjam.jo a razoros magyaritás bejön nagyon.valaki segicsssssssssssssssssssssss
  • perko
  • Chewy81
    Sziasztok! Sok embernél gond a nyereséges játékmenet. Ezt egy külföldi oldalon találtam, és lefordítottam. Egy kis segítség, hátha ezzel könnyebb lesz elérnetek a plusszos gazdaságot:

Mennyi áru termelődik egy perc alatt?

- Favágó / Lumberjack (Fa/Wood) 3t
    - Halászkunyhó Fisherman's hut (Kaja/Food) 1t
    - Vadászkunyhó Hunting lodge (Kaja/Food) 1t

Hány épület kell a hatékony termelési lánchoz?

- Ruhagyártási lánc 2t ruha előállításához (2 Sheep farms, 1 Weaver's hut)
    - Téglagyártás (Bricks) 3t téglához (1 Clay pit, 2 Brick factories)
    - Alkohol gyártás (Alcohol) 2t szeszhez (2 Hop plantations / 2 Sugar cane plantations, 1 Brewery / 1 Distillery)
    - Húskészítés (Food) 3t kajához (2 Cattle farms, 1 Butcher's shop)
    - Dohánygyártás (Tobacco products) 2t dohányhoz (2 Tobacco plantations, 1 Tobacco processing plant)
    - Szerszámgyártás (Tools) 3t szerszámhoz (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Tool makers)
    - Lámpaolaj gyártás (Lamp oil) 6t olajhoz (1 Whaler, 3 Whale oil manufactories)
    - Kenyérgyártás (Food) 6t kenyérhez (4 Grain farms, 2 Mills, 1 Bakery)
    - Márványgyártás (Marble) 3t márványhoz (1 Marble quarry, 2 Marble stonemasons)
    - Csokoládágyártás/Süti (Chocolates) 2t sütihez (2 Apiaries, 2 Cocoa plantations, 1 Confectionary)
    - Perfümgyártás (Perfume) 6t parfümhöz (1 Whaler, 3 Ambergris productions, 6 Greenhouses, 3 Perfumeries)
    - Ékszergyártás (Jewelry) 4t ékszerhez (1 Gold mine, 1 Gem mine, 2 Goldsmiths)
    - Fegyvergyártás (Weapons) 3t fegyverhez (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Weapon smithies)
    - Ágyúgyártás (Cannons) 3t ágyúhoz (1 Lumberjack, 1 Ore mine, 1 Ore smelter, 2 Cannon foundries)

Mennyi terméket “fogyaszt” 100 lakos egy perc alatt?

- Kaja/Food 0,800t
    - Ruha/Cloth 0,500t (till Citizens)
    - 0,450t (Merchants)
    - 0,400t (Aristocrats)

-Alkohol/Alcohol 0,500t (till Citizens)
    - 0,425t (Merchants)
    - 0,375t (Aristocrats)

- Dohány/Tobacco products 0,300t
    - Lámpaolaj/Lamp oil 0,200t
    - Sütemény/Chocolates 0,200t
    - Parfüm/Perfume 0,200t
    - Ékszer/Jewelry 0,145t
    - Gyarmati áruk(elefántcsont, stb.)/Colonial goods 0,160t

Hány lakost lát el egy épület?
    - Halász/Vadászkunyhó / Fisherman's hut / Hunting Lodge (Food) 125
    - Hentes/ Butcher's shop (Food) 375
    - Pék/ Bakery (Food) 750
    - Takács /Weaver's hut (Cloth) 400 / 450 / 500 (till Citizens / Merchants / Aristocrats)
    - Sörfőző / Distillery (Alcohol) 400 / 470 / 530 (till Citizens / Merchants / Aristocrats)
    - Dohánygyár Tobacco processing plant (Tobacco products) 665
    - Cukrászda /Confectionary (Chocolates) 1000
    - Bálnaolaj /Whale oil manufactory (Lamp oil) 1000
    - Parfüméria/Perfumery (Perfume) 1000
    - Ötvös /Goldsmith (Jewelry) 1380

Építési terület
    - Faluközpont /Village center 9x9
    - Ház / House 3x3
    - Piac / Market 4x4
    - Iskola / School 3x5
    - Tűzoltóság / Firestation 3x5
    - Kápolna / Chapel 3x5
    - Orvos / Surgeon 3x4
    - Templom / Church 6x6
    - Színház / Theatre 4x4
    - Egyetem / University 4x6
    - Opera 5x6
    - Szenátus / Senate 6x6
  • Fejex
    Üdv!
    Vki tudna adni a magyar játékhoz egy no cd/dvd crack-et?
    Előre is köszi
  • Legatius
    Mi kell ahoz hogy tudjak neten játsznai?
    Valamiért nekem sokáig kapcsolódik
  • Legatius
    Hello
    Játszik valaki az anno 1701 1.02 verzióval az interneten?
  • peti79
    A szabadkereskedő kikötőjébe kell menni. Mikor odaérsz automatikusan megköszöni neked, és máris választhatsz a fölajánlott cuccok közül, valamint kifizeti a pénzt is.
  • Fejex
    Vki tudna segíteni?
    Szabad kereskedő megbíz küldetésekkel, megcsinálom, de nem tudok kipakolni, a hajó fenéken beszürkül az ikon s csak kidobni tudom a hajómból a megszerzett árukat!
    Ilyenkor mi a teendő? Hová kell menni?
  • Anyu1
    Már kivégeztem!
    Az AddOn német, és csak német alapjátékra megy fel. Azt hiszem megvárjuk az angol verziót (1-2 hónap még), pedig 10 új kampány van benne!