719
  • hapi
    szóval építesz egy tehenészt akihez nem raksz hentest és utat kötsz hozzá.
    Ha így sem viszik be a tehenet akkor van 1 olyan gomb hogy most force deliveri vagy mi azt megnyomod tuti beviszik.
  • malefic
    Hi!
    Nem tudom a scenario részt játsza-e valaki,
    de elakadtam a 6-osban.
    Unatkozó vendégeimnek kell mindenféléket gyűjteni.
    A sokadik kívánságuk 1 t Bear, amik viszont az indiánok
    földjén élnek csak, akik 3 t Cattle-t kérnek, viszont ilyet
    nem tudok szállítani, mert nem kerül a raktárakba (henteshez megy),
    így nem tudom hajóra rakni...
    Tudja valaki a megoldást?
    Thx
  • Tuvok #197
    halisztok, lenne pár kérdésem

van valami konkrét tipp arra, hogy a város profitot termeljen ? habár nem sokkal, de mindig veszteséges vagyok . nem vészes, a kereskedelemből tudom fedezni, csak a királynő nem szeret :(

létezik ilyen, hogy végtelen (deep) bánya, én ezt ki is feljlesztettem az iskolában, de mégis kimerülnek a bányák . hogy működik ez akkor ?

a kalózzal hogy lehet szövetségre lépni ? milyen úton ? kereskedni ugyebár nemigen lehet vele, szal támadjam meg és egyszer majd felajánlja ?

kaptam a free trader-től egy küldetést, az aztékoktól kéne megszerezni egy arany szobrot, és akkor igen zsíros összeget adna . namost, erre a szoborra milyen módon tudnék igényt tartani a törzsfőnöknél ? csak katonai út létezik ? :/

köszi
  • juharfalvi
    Nagyobb felbontást kellett beállítanom, így már, ha nem is tökéletesen, de olvashatók a szövegek, köszönöm a tippet!
  • Faterx
    privát
  • donatus13
    Continous mod az egy random map generatoros?
    format van kedved multizni?
  • donatus13
    ige
  • donatus13
    ige
  • Faterx
    Ok, de egyről beszélünk? (Continous mód)
  • donatus13
    sima ügy. kezd el kereskedést mint állat én is ugy maradtam talpon
  • Faterx
    Ajjaj addig elfogy a pénzmagom
  • donatus13
    nem lenne kedve valakinek multizni neten?
  • donatus13
    aranybányát félrenyomtam sorry
  • donatus13
    azt a 4 szintü embereknél lehet aranynányát épiteni amugy
  • Faterx
    Én csak jót dudnék mondani erről a szuper játékról, de azért megtaláltam az első bugot: az egyik fejlesztésnél a karika rendesen töltődött, viszont a hátralévő időt végig 0.00-nak mutatta, amúgy rendesen befejezte.
    A rentábilis gazdaság nyitját még én sem találtam meg igazából...
    Most azon munálkodok hogy a rossebbe tudnék aranybányát építeni, a súgójából nem tudtam kiolvasni. A fejlesztésekkel kísérletezni meg órák kérdése a lassúsága miatt.
  • donatus13
    ja és a skirmish modja az random map generatoros ? mert annyira hasonlit egyik pálya másikra
  • donatus13
    cask a legvégén lessz olyan hogy nem kell annyira kereskedni mert akkor már ellát az arisztokrácia da az is tök szar mert kell nekik olyan cucc amit nem lehet gyártani és kell nekik és ilyen 200 darabja
  • Sanko
    a nagy adó miatt nem fejlődnek a városok...meg annyi adó úgy sincs hogy a város rentábilis legyen...ha megáll a fejlődés nem tudsz pl kutatni (pl.deep miner)ami a bányák kifogyásával fog járni....
  • Guillotine
    Próbálj nagyobb adót kivetni.
    Vagy a veszteséges termelő egységeket bontsad le.
  • Sanko
    kérdezem a nagyokat, hogy mit rontok el amikor folyamatosan veszteséges vagyok pedig gyakorlatilag mindent árulok, jön is a kereskedő, elviszi a cuccokat tudok eladni a különböző indiánoknak stb... mégis addig tart a játék amíg gyakorlatilag el nem fogy a pénzem mert sehogy sem tudom egálba hozni a kiadás bevételt...(a queen még ad párszor zsozsot de az már a vég kezdete) ja és persze mire épp 0-szaldós lehetnél kimerülnek az agyagbányák stb...mi lehet a járható stratégia?

köszi aki válaszol, vagy megosztja tatikáját
  • csgj
    jó..már találtam :)
  • csgj
    serial-t tud adni vki hozzá? mert sehol sem találok
  • Sanko
    lcd monitoron mindig az ajánlott felbontást érdemes használni...akkor jó a megjelenítés...pl nálam a laptopon 1440x900 a jo.
  • Faterx
    Nálam 1024-ben jól olvasható
  • Sephi
    Kicsit emeled a felbontast.
  • Faterx
    Nálad van valami bibi
  • juharfalvi
    Van egy elég nagy gondom a grafikával, a kiírt szövegek nehezen olvashatók, mintha a betűk egymásra lennének csúszva! Találkozott már valaki ezzel? A szöveg közelében függőleges vonalak és elszórtan pontok látszanak. A grafikai beállítások alaphelyzetben vannak, még nem nyúltam hozzájuk, de mindjárt próbálkozni fogok vele...
  • CS@
    Oks THX!
    Azért majd , ha lesz rá lehetőségem kipróbálom. A graf nem mindig számít ilyen esetben, PL.:Obli, TheGuild is szépnek mondható mégis futnak ablakban.
  • donatus13
    nics kedve valakinek multiznia nem eredetivel neten ? networkbA? aki akar irjon
  • Guillotine
    Kerresd meg a térképen úgy ,hogy hajókázol.
    A cuccokat neked kell kitermelni.
  • Serpa
    láttatlanban.
    nem adnak vmi térképet, ...?
  • Sephi
    Gyerekek van egy kuldim hogy valami roncsbol megmaradt arut vigyek vissza az egyik kikotobe. De kerdem en hol a turoban van ez a roncs es a cucc? Mert en nem lelem.... oszinten ez az elso kuldim....
  • RaveAir
    Elég sok. Régebben egy szerepjátékban nem volt ennyi. Persze nem a BG-re és társaira gondolok...
  • grebber
    Jöjjön csak ki magyarul mert úgy a fasza értem leglább mit csinálok.
  • Serpa
    előzőekkel nem játszottam.
    sok a szöveg benne?

vagy csak ilyen leírások vannak, pl küldetések, épület tulajdonságok, ...
    mer ha csak ez van, akkor felesleges a HUN, sztem.
  • Faterx
    Szerintem meg jó lesz magyar szöveggel, csak a szinkront lehetne átváltani angolra ami nem valószinű.
  • coRDHA DriLL
    Szerintem felesleges és kegyetlenül hangulatgyilkos lenne egy magyar verzió. CS@, elnézve a grafikáját szinte kizárt dolognak tartom, hogy fusson windowed-mode-ban... Ellenben gyorsan kitaszkol a windowsba
  • CS@
    Ha valaki tudja légyszí árulja el, hogy: futtatható e a játék ablakban?
    Köszönöm!
  • donatus13
    sikerült megoldanom van bány tuning nem szoltam
  • donatus13
    nem tom ti játszottatok e vele de nekem mindig kiirja bányához hogy végtelen van a cuccbol de soha sincsen