Anno 1701
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Spiel ist gut, but ich don't spreche german.
15 és fél perc múlva meglesz. Meglátjuk hogy megy a német, valamennyit azért gagyogok.
15 és fél perc múlva meglesz. Meglátjuk hogy megy a német, valamennyit azért gagyogok.
meg van valakinek a teljes?
eredetiböl nekem csak angol köne de végülis német se rossz csak kurva lassan jön ilyen 2-3 annyit meg nem várok
Már inkább az eredeti kéne, nem az ánlokker 😊
demo az fazsa csa k köne unlocker
én is, mire kijön az angol talán le is szedem
40 KB/s, röpke 30 óra
esetleg valami gyorsabb?
40 KB/s, röpke 30 óra
esetleg valami gyorsabb?
Nem szeretem a német nyelvet,de azért kiváncsiságból már töltöm le a német verziót.
4.41GB
4.41GB
www.guillotine.atw.hu
German release: okt 26
UK: nov 3
USA: okt30
😞
UK: nov 3
USA: okt30
😞
gondolom csak miután megjelent a játék
az ma van
majd meglátjuk milyen serények
az ma van
majd meglátjuk milyen serények
mikor jön már a reloaded verzió? :S
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
A magyar kiadó (www.sevenm.hu) mondja:
"A korábbi Deep Silver címeinkkel együtt az Anno 1701 megjelenése novemberre várható magyar nyelven!"
"A korábbi Deep Silver címeinkkel együtt az Anno 1701 megjelenése novemberre várható magyar nyelven!"
Hozzászólás az idõlimithez egy fórumon baró fordítóprogival:
Nem I'm nem rabja óta van egy idõ korlátoz és nem kérdezek van kedve épület valami gyönyörû mikor ÉN elveszít ez után 90 jegyzõkönyv.
Nem I'm nem rabja óta van egy idõ korlátoz és nem kérdezek van kedve épület valami gyönyörû mikor ÉN elveszít ez után 90 jegyzõkönyv.
Ja, de lehet felidézem elõtte egy kicsit az 1503-at (😊
már 2cer végignyomtam a másfél órát, többször nem fogom 😞
Felraktam az angol demót és nem indul.
Ez van:
Tudja-e valaki, hogy mi lehet a baj? <#zavart2>#zavart2>
Ez van:
Tudja-e valaki, hogy mi lehet a baj? <#zavart2>#zavart2>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Semmi eredmény? Én is kerestem.
Jah keresek valami unlockert de nem találok csak (külföldi) fórumokban hogy írnak róla
Mire megtaláljuk lehet hogy kijön...
Mire megtaláljuk lehet hogy kijön...
Jól. Mire sikerült annyira rendbeszednem a gazdaságomat, hogy már úribb passziókkal /háború, kémkedés,kalózkodás stb/ is tudtam volna foglalkozni pont kilépett.
Jól eltalálták a demót. Felcsigázza az embert.
Jól eltalálták a demót. Felcsigázza az embert.
Egy kicsit demoztam. Hmmmm............. nagyon jó lesz.
Végre jókat lehet tervezgetni.
Már jöhetne......................
Végre jókat lehet tervezgetni.
Már jöhetne......................
Grrrrrr, beszarok, nem bírja a memóriám 😞
Be kéne már szerezni egy normálisat :S
Be kéne már szerezni egy normálisat :S
Azt még tegyük hozzá, hogy német nyelvû.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
DEMO (781M😎
A tutorial mellett 1-3 játékos multiplayer és természetesen singpleplayer pályák várják az érdeklõdõket. Szólóban Hendrik Jorgensen vagy Carmen Marquez NPC-k ellen lehet nyomulni. Idõlimit 90 perc és várakig lehet építeni.
A tutorial mellett 1-3 játékos multiplayer és természetesen singpleplayer pályák várják az érdeklõdõket. Szólóban Hendrik Jorgensen vagy Carmen Marquez NPC-k ellen lehet nyomulni. Idõlimit 90 perc és várakig lehet építeni.
Next PC upgrade: 2022
Kerdezem FC Barcelon-tól.
Honnan szedted le a anno 1602-ot megmondod hogy melyik oldalon?
Sunflowers confirmed that a single/multiplayer demo is scheduled for release approximately 2 weeks before its official launch.
Leszedtem az 1602-õt, de ahhoz milyen patch kell, mert kilép!! Azt írja hogy szedjem le errõl az oldalról a patchet, de ott van 5, melyiket szedjem???
1. Anno 1602
2. Anno 1503 + Treasures, Monsters and Pirates Expansion
3. Anno 1701
2. Anno 1503 + Treasures, Monsters and Pirates Expansion
3. Anno 1701
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
nagyon szép lesz <#wow1>#wow1> remélem a játék is lesz olyan hangulatos mint a képek. csak jönne már!<#buck>#buck>
Akkor beteszem a photoshop topicba és megkérem nagyitsák fel minõségromlás nélköül!
Sorry, de idõm már nincs ilyesmire. Ezt is pár perc alatt dobtam össze, volt rá kevéske idõm. Max 2 hét múlva, de addigra úgyis csinál valaki más. :-)