719
  • donatus13
    én is mekk hamachizni
  • Agamemnon
    Feltöltesz egy hajót fával és szerszámmal, egy homokos tengerparthoz hajózol -ahol még nincs senki- és aktívvá válik egy ikon lent, középen. Azzal tudsz létrehozni egy új kikötőt.
  • Czud
    Csáo

új, lakatlan szigetre, hogy lehet lépni és építkezni?
  • bombys
    Hogyan kell használni a csalásokat?
  • [HUN]ekehatatya
    ha tobb info kell keres meg az ekehatatya MSN cimemen
  • [HUN]ekehatatya
    nem kel bolti. letoltod a hamachi-t es mar kesz is van a virtualin lan
  • Faterx
    Én szeretnék, meg fogok is, de csak majd a boltival ha még megélem...
  • [HUN]ekehatatya
    valaki nem szeretne halon jatszani?
  • Faterx
    Nah 1800 arisztrokratám van, a kalózokat leküzdöttem, a többiiek már csak hetek kérdése... A világítótorony jópofa, próbáltátok már?
    Az "Ivory" alatt van egy ikon helye, vajon mi lehet?

Mondjuk az egész easybe, így sem kispályás.
  • gandrus
    De van, elkészültünk vele és leadtuk egy hete, vagy valamivel régebben. Gondolom most készül a szinkron a szövegkönyv alapján.
  • grebber
    Magyar verzióról emmi info?
  • KraZ
    Szerintem nem fontos hajót küldeni ha kereskedni akarsz. Ha kereskedemli viszonyban vagy a többiekkel akkor elég a kikötőben beállítani,hogy mit akarsz venni vagy eladni. Én így csináltam eddíg.
  • Talon
    Szupi! Most próbálom a célzott (melyik kikötőben mit adjak-vegyek) kereskedelmet. Ezt hogy csináljam?
  • peti79
    Rámész a raktárodra. Ott találsz egy "passive trade" fület. Klikkelj rá. Itt állíthatod be, miaz amit eladni akarsz, miaz, amit venni. Ha a piros nyíllal jelölöd meg a terméket akkor eladod, ha a zölddel, akkor veszel. Még egy csúszkán beállíthatod, hogy mennyit hozzanak/vigyenek max. egyszerre.
  • Talon
    Valaki elmagyarázná nekem szájbarágósan, hogy lehet beállítani az automatikus kereskedelemet?
  • KraZ
    Itt nem szokott tűz lenni,csak a fővárosomban,de ott vannak utcák. Ez nagyon gazdag sziget itt van nekik minden dögivel és ez így gazdaságosabb:)
  • Agamemnon
    A játék elején kiválaszthatod, hogy legyen-e tűz, betegség és katasztrófák...
  • coRDHA DriLL
    Nincsenek is utcák. Tűz esetén mit csinálsz?? Beírod a konzolba a 112-t?
  • KraZ
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/6092Anno1701 2006-11-30 21-32-57-14.jpg[/IMG]
  • KraZ
    Aha. ok.
  • Faterx
    http://kepup.ingyen.org/
  • Faterx
    mondjuk ide
  • Faterx
    Olvasd el itt a képfeltöltésre vonatkozó szabályokat!
  • KraZ
    off
    Ja a Scanra gondolsz? Itthon vagyok mert az ADR-t tanulom ezerrel!
    on :)
  • KraZ
    Na kibabráltam vele:)! Annyi a trükk,hogy a képfeltöltést egybe kell írni mind a két helyen.
  • KraZ
    http://kep feltoltes.hu/061130/Anno1701_2006-11-30_21-32-57-14_www.kep feltoltes.hu_.jpg
  • KraZ
    Á nem megy! Reklamál a képfeltöltés.hu-ért!
  • KraZ
    Kösz kipróbálom!
  • Faterx
    Ezt
    ajánlom ha nem vagy otthon a graf. munkában. A mentett képet ezzel megnyitod, átméretezed kb 1024x768-ra, .jpg elmented (tömörítési arány mondjuk 75%). Leírni tovább tart mint megcsinálni...
  • KraZ
    Nincs cheat,csak kb 30 óra játék. Rakok be képet ha rájövök hogyan kell lekicsinyíteni.
  • Faterx
    Off
    A szerelvény meg a garázsban? (szezon van)
    on
  • Faterx
    Ügyes... nincs egy kis csít benne?
    (1-2 screenshottal meg lehet cáfolni a gyanusítgatást)
  • KraZ
    Már elég jól állok. Van 220ezer pénzem,6 szigetem és olyan 500 körüli bevételem. Ja és a kalózokat is lenyomtam:).
  • KraZ
    Thx!
  • Lysandus
    Északi szigeteken. Ahol van whaler ground (bálnák) vagy mi az ördög. Fel kell húzni egy whalert, úgy hogy legyen a hatókörében egy whaler ground. Ez a bálnavadász. A bálnazsírból meg a lamp oil factory csinál lámpaolajat.
  • KraZ
    Olajat hol lehet találni?
  • Lysandus
    A királynő pénzügyi segítsége azért lepett meg, mert korábban sohe nem adott egy fillért sem. Most meg kéretlenül segített többször is.
  • Lysandus
    Tegnap kipróbáltam hardon a masszív terjeszkedést. Öt favágó, két bánya, három toolmaker, két clay pit, és három brickmaker. Villámgyorsan elfogyott az 50 ezres kezdőtőke. És így sem sikerült minden nyersanyagot megszerezni. Továbbá megint hadat üzentek.

A hadüzenet után kértem a Queentől military aidet, adott. Egy small warshipet és egy exploration shipet, rajtuk három egységgel. Velük beálltam az ellen kikötőjéhez, szétlőttem amit tudtam. Ennek ellenére egy hajóval kitett pár katonát az egyik szigetemen. De még éppen időben felhúztam ott egy watchtowert, ami éppen elbánt a partra tett csapatokkal.

A szigeténél szétlőttem pár hajóját, érdekes módon zsákmányoltam csapatokat is. Ugyanis az egyik hajója katonákat vitt, és amikor elsűllyedt a floating cargot össze lehetett szedni. Kiderült, hogy katonák voltak, és őket is fel lehet szedni. Egy idő után békét kért, amibe bele is egyeztem, mert csak a szerencsén múlott, hogy nem lett nagyobb bajom.

Pénzügyileg viszont reménytelen helyzetben voltam. A csapatok és a terjeszkedéshez felhúzott épületek fenntartása több 100 aranyas deficitet termelt. Gondoltam megnézem, hogyan mehet csődbe az ember ebben a játékban, folytattam kíváncsiságból.

Amit lehetett leállítottam (hatalmas készleteim voltak a raktárakban), sőt le is romboltam a leggyengébb katonákat (milícia) feloszlattam. De még így is háromszáz feletti deficitem volt. Ekkor jött a meglepetés: amikor már kétezres mínuszban voltam, akkor a királynő megdobott 6000 arannyal. Ez elég hamar elment. (Tombolt pl a pestis, de orvost sem tudtam felhúzni.) Aztán még adott néhányszor pár ezreket, meg bejött egy free traderes mission is. Felhúztam pár kalyibát is lakosoknak, azok is elkezdtek fejlődni (készleteim vannak dögivel). Amikor tegnap abbahagytam sikerült 100 alá szorítanom a deficitet, csak van vagy 1800 arany mínuszom. Kíváncsi vagyok innen fel lehet-e állni. Kiderül...
  • Faterx
    Rossz hír:
    Kb dec. második fele, de lehet január is
  • Agamemnon
    Nálam bejött a warehouse/sziget átnevezés, már ami a pénzt illeti. Egyébként keress rá a googleben, alami olyasmire, hogy trainer Anno 1701, az talán segíthet...

és legyen már egy bannerünk!