Anno 1701
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi szigetet termelõ szigetnek használom.
www.guillotine.atw.hu
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Aki még nem tudja, hogy melyik verziót töltse le -persze csak amíg megjelenik a magyar verzió, hogy megvehesse- addig egy javaslat: Anno_1701-Razor1911 mindössze 2,1 Gb, 46 file-ban. Csak felül kell írni a játék eredeti exe-jét, és beírni a serialt és már megy is angol nyelven.
Ahol csillét jelez ott lehet próbálkozni.
<#confused>#confused>
Ha viszel a törzsfõnöknek mindent amit kér akkor elmondja hogy hol van a kincs betelepedsz arra a szigetre és ha területen belül van má hozzák is a kincset.
Kalózokkal még nem volt dolgom.
Ha így sem viszik be a tehenet akkor van 1 olyan gomb hogy most force deliveri vagy mi azt megnyomod tuti beviszik.
Nem tudom a scenario részt játsza-e valaki,
de elakadtam a 6-osban.
Unatkozó vendégeimnek kell mindenféléket gyûjteni.
A sokadik kívánságuk 1 t Bear, amik viszont az indiánok
földjén élnek csak, akik 3 t Cattle-t kérnek, viszont ilyet
nem tudok szállítani, mert nem kerül a raktárakba (henteshez megy),
így nem tudom hajóra rakni...
Tudja valaki a megoldást?
Thx
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
van valami konkrét tipp arra, hogy a város profitot termeljen ? habár nem sokkal, de mindig veszteséges vagyok . nem vészes, a kereskedelembõl tudom fedezni, csak a királynõ nem szeret 😞
létezik ilyen, hogy végtelen (deep) bánya, én ezt ki is feljlesztettem az iskolában, de mégis kimerülnek a bányák . hogy mûködik ez akkor ?
a kalózzal hogy lehet szövetségre lépni ? milyen úton ? kereskedni ugyebár nemigen lehet vele, szal támadjam meg és egyszer majd felajánlja ?
kaptam a free trader-tõl egy küldetést, az aztékoktól kéne megszerezni egy arany szobrot, és akkor igen zsíros összeget adna . namost, erre a szoborra milyen módon tudnék igényt tartani a törzsfõnöknél ? csak katonai út létezik ? :/
köszi
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
format van kedved multizni?
A rentábilis gazdaság nyitját még én sem találtam meg igazából...
Most azon munálkodok hogy a rossebbe tudnék aranybányát építeni, a súgójából nem tudtam kiolvasni. A fejlesztésekkel kísérletezni meg órák kérdése a lassúsága miatt.
a mohának mindig a déli oldala fás
Vagy a veszteséges termelõ egységeket bontsad le.
www.guillotine.atw.hu
köszi aki válaszol, vagy megosztja tatikáját
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Azért majd , ha lesz rá lehetõségem kipróbálom. A graf nem mindig számít ilyen esetben, PL.😮bli, TheGuild is szépnek mondható mégis futnak ablakban.