719
  • Guillotine
    Cheat nélkül is lehet játszani vele.Legalább nem olyan könnyű az egész.
  • Agamemnon
    Cheat (még nem próbáltam):

Cheats (European Version)
    While playing the game, display the console window, then type one of the following codes and press [Enter] to activate the corresponding cheat function:

BonanzaCreek: 100,000 money
    ParadiseCity: All custom goods
    SiliconValley: All research completed
    Linlithgow: All tools
    MariaDelTule: Trees and plants
  • grebber
    Még a magyart várom mindig.
  • Guillotine
    Na!
    A scenariot megközelítőleg 15 óra alatt kivégeztem.
  • ludsimon
    Sziasztok!
    Tessék letölteni a teljes játékot!
    Játék: http://torrents.thepiratebay.org/hashtorrent/3553359.torrent/Anno_1701_English_-_FULL.3553359.TPB.torrent
    Kliens: http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.5.0.0_Win32.setup.exe
  • coRDHA DriLL
    Szevasz! Én is ki akartam már próbálni a cheateket, de nem tudom, hogy melyik az Anno1701-ben a konzolgomb De nagyon jó a játék csít nélkül....
    Kattints a kikötőre és állítsd be, hogy vegyél párat (mondjuk 10-et)aztán az első dolog amikor fejlődnek a telepeseid, hogy építs saját bányát, öntödét majd a műhelyt ahol aztán majd "ontják" neked a tool-okat
    De javaslom, hogy ne egyszerre működjenek ezek az épületek.
    Előbb bányászd ki a nyersvasat, majd ha már összegyűlt 20-30 egység a raktáradban akkor állítsd le a bányát és indíts be a munkát az öntödében. Ha elkészült a 20-30 öntött vas akkor állíts le az öntödét és inítsd el a munkát a műhelyben. Ellenkező esetben elég hamar kifogysz a pénzből. Ahogy eddig én tapasztaltam a királynő csak 5 ször segít rajtad aztán vége a játéknak
  • CS@
    Sikerült beszereznem a játékot, úgyhogy kicsit utána olvastam a windowed mode -nak, úgyhogy ha valakit még érdekel, akkor ehhez a következőt kel csinálni:
    A játék Engine.ini –fájljában a ScreenFormat értékét 0-ról 1-re írni.
  • Realtibi
    gr
    ha elkezdek egy játékot mindig elronotm ott hogy elfogy a tools
    van valami cheat??
  • donatus13
    lehtséges állandoan házakat kell épiteni nekem sikerült de nagyon nehéz eltartani a népet de lehetséges
  • Agamemnon69
    Amúgy van valakinek valamilyen bevált technikája arra, hogy a városkája már a kezdetektől profittal üzemeljen? -ha lehetséges ez egyáltalán...-
  • Agamemnon69
    Nekem sikerült az elmúlt 4-5 feladata (a tutorial pályáján, folytatva a tutorialt), azt nem tudom, hogy a többi pályán mit kér...
  • Faterx
    Kösz ezt eddig is tudtam, csak f.t. feladatai nem akarnak összejönni...
  • Agamemnon69
    Ne kezd el vele játszani!!! Hacsak nincs egy szabad heted, hogy nyugodtan ott ülhess a gép elött, mert ha belekezdesz, abba nem hagyod :-) . Vagy legalább intézd el, hogy ne kelljen menned sehová, és téged se zavarjanak mindenféle üggyel...
  • Lysandus
    Megvan végre!

MEGVAN!!!!
  • Agamemnon69
    De beállíthatsz hozzá egy kereskedelmi útvonalat, és akkor Te viszed az ő kikötőjébe a dolgokat.
  • Agamemnon69
    Minden kikötődben van egy opció, hogy passzív kereskedés (annyit tesz, hogyha arra jár valaki, akkor vehet tőled dolgokat). Ott be tudod állítani, hogy miből mennyit ajánlasz fel eladásra. Ez folyamatosan él, és ha valaki arra jár, akkor azokat a dolgokat tudja megvenni tőled. Egyszer beállítod és utána folyamatosan jön a pénz.
  • Faterx
    Aki még nem ismeri a játékot egy kis ismertető
  • Faterx
    Ja
    Ez a free trader hogy is van? Csak fel kell ajánlanom eladásra vagy nekem kell elvinnem?
  • Faterx
    Majd ha meg lesz a bolti...
  • Agamemnon
    Hát azt azért nagyon eltalálták, hogy ne legyen az, mint a többi játéknál, ha már eléggé megerősödtél, akkor már úgyy dől a pénz, hogy nem tudsz mit kezdeni vele... itt a lehető legkevesebb területet kolonizálod, hogy minél kevesebb veszteséged legyen, és még így is nehéz pluszba hozni a várost. még jó hogy van kereskedelem és küldetések a free tradertől...
  • Agamemnon
    Esetleg amíg valaki nem készít egyet, addig ez bannernak?
  • Guillotine
    Csak egyre azt is elég ellátni.
    A többi szigetet termelő szigetnek használom.
  • donatus13
    nincs kedve vakinek multizni?
  • donatus13
    nincs kedve vakinek multizni?
  • coRDHA DriLL
    Szívesen. Te egyébként minden szigetre építesz házakat vagy csak egyre?
  • Guillotine
    Igen.
    De egyébként véletlenül rájöttem hogyan kell.
    Köszönöm.
  • coRDHA DriLL
    Lodge- ot már építettél?
  • Guillotine
    Segítsetek!!
    Hogyan kell kémet küldeni az ellenséges területre?
  • Agamemnon69
    Tegnap játszottam vele egy-két órát, hát nagyon jó! Ezzel a játékkal jó néhány órát el lehet majd szórakozni...
  • Agamemnon
    Eltűnt a banner?
  • Agamemnon
    Hi!
    Aki még nem tudja, hogy melyik verziót töltse le -persze csak amíg megjelenik a magyar verzió, hogy megvehesse- addig egy javaslat: Anno_1701-Razor1911 mindössze 2,1 Gb, 46 file-ban. Csak felül kell írni a játék eredeti exe-jét, és beírni a serialt és már megy is angol nyelven.
  • donatus13
    nah ez az ige
  • Nos
    elcsábított a guild 2 és a medieval 2, pedig ez anno 1701
  • Tuvok #206
    Ott próbálkozom ?
  • hapi
    ja ahogy donatus mondja. Vedd észre hogy mielőtt felépíted a bányát kétféleképp jelzi a térképen. A sima vasdarabból sose lesz végtelen bánya.
    Ahol csillét jelez ott lehet próbálkozni.
  • coRDHA DriLL
    Szevasztok! Tudja valaki, hogy melyik a konzol gomb??
  • donatus13
    ez azért van mert ez nem jo bánya a deep mine az csak annál jo ahol ilyen vagonban van a cucc
  • Tuvok #202
    Szóval ez lenne a probléma . Végtelen bánya, mégis azt írja kimerült . Ki van fejlesztve a Deep Mine, de az "épület tuningoló gomb" mégsincs ott .
  • Tuvok #201
    szóval végtelen vasérc bányáról ne is álmodjak :(
    köszi
  • hapi
    lerakod a bányát és fejleszted de csak csillés helyen megy.
    Ha viszel a törzsfőnöknek mindent amit kér akkor elmondja hogy hol van a kincs betelepedsz arra a szigetre és ha területen belül van má hozzák is a kincset.
    Kalózokkal még nem volt dolgom.