The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha esetleg lesz, egy linket tegyetek már ki, hogy honnan tölthetõ...
Köszönjük a készítést és megosztást is
A "The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena"-hoz honnan lehet letölteni magyarítást?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár engem ez nem zavar... 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen>#eljen>
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az elõzõ, passz hogy van e)
Szvsz 10mb nem lesz az egész becsomagolva.
ps: ha valaki pontosabb infot tud arról miben vannak a lokalizációs fileok, az ne fogja magát vissza 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és amúgy miért van az h mindkét haveromnak akik játszanak ezzel a játékkal, felmelegszik a videokártyájuk?😄 egyiknek 8600GT a másiknak 9800GX2 van... de csak akkor ha ezzel játszanak (virágbolti verzió mind2jüknek)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amint vizsont majdnem dobtam egy hátast az, hogy a legfrissebb nvidia driverral vagy 20-25 fps-el jobban megy a game.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Már ujrajátszottam ezt a pályát az elejéröl, de semmi eredménye....
ez valami bug nálam...<#falbav>#falbav>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Next PC upgrade: 2022
Tulelem.<#wink>#wink>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A segítséget elõre is köszi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Maxra huztam mindent, de elegge gyenge minosegu meg igy is.
Látszik, hogy régen fordítottam a Butcher Bay-t 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Az eddigiek olvasása, és ugye az alapjáték alapján tudom azt tanácsolni, hogy csald csapdába és lödd a hátán lévõ tartályt, ilyesmit...
Segíthetnétek: Ulak a játékban micsoda? Fegyver, lény vagy mi?
Az Athena nincs meg, és a multi részében kimaradtakat akarom tisztába tenni... Most ástam bele magam igazán a fordításba.
Mindegyiket hátulról és/vagy csellel meggyilkolászni!

A BB élményvilágának - még így, játék nélkül is merem állítani - éppen jót tesz, ha néha bizony "elõ a tárat, géppityut, oszt adj nekik" hangulatban rohangászunk!
Hát basszus, egy rohadt nagy hajón raboskodunk, ahol ki akarnak nyírni minket... nem majd megsimogatom õket, ugye.
Szóval, ez a 78% inkább a "nagy öreg" tesztert minõsíti.
Next PC upgrade: 2022