The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW

[merlinw.org]

Maxtreme
Nem hiszem el hogy 1 postot nem lehet visszaolvasni bazz...

Az nem lenne rossz...
Ha esetleg lesz, egy linket tegyetek már ki, hogy honnan tölthetõ...

Köszönjük a készítést és megosztást is
Még nincs de este lehet hogy lessz.
Sziasztok!

A "The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena"-hoz honnan lehet letölteni magyarítást?

Köszi elõre is a Honosítás megosztását.
Sgtfathi
Várjuk a magyar filokat,elõre is köszi!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Maxtreme
Igen, ezek is.
Nagyon szépen köszi elõre is! 😊

Köszi szépen....várjuk....

Köszönjük szépen , hogy este feldobod a magyar fájlokat.

balee4
Igen Fallout 3, Penumbra BP, és még jópár játék magyarítását kaptátok már tõlem.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ok este feldobom õket. Van Content_HUN és ExtraContent_HUN mappa, gondolom ezek kellenének.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Egyszer a kollégáddal már lefolyt ugyanez a vita az Alone topicban. Nem kell megint.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
pontossan 25%-ot!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Attól mert nincs f5, hogy minden mozdulat után le tudd menteni, az csak annyit jelent max, hogy a pc-seknek nehéz lesz a játék ezekután....
Bár engem ez nem zavar... 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gondolom a 185.85-re gondolsz...igen nagyott dobott rajta..ajánlott...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A magyar fájlokat légyszi...Ugy emlékszem te már tettél fel valamelyik játék magyarfájlait anno nem?() melyik volt az(?)

<#eljen>

Maxtreme
Ami szvsz kéne:
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az elõzõ, passz hogy van e)

Szvsz 10mb nem lesz az egész becsomagolva.

ps: ha valaki pontosabb infot tud arról miben vannak a lokalizációs fileok, az ne fogja magát vissza 😊

Maxtreme
grat!
Szokásos kérdés.. nyelvi fájlokat majd fel tudod rakni? 😊

Shep
Na csak sikerült. Viszont végre rájöttem miért nem emlékszem a játékból csak a verekedésre, meg a sárga robotokra (amik igazából páncélok, de mindegy). Azért mert annyira semmitmondó helyszínek és történések vannak, hogy az valami borzalom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Srácok... most jutok hozzá épp a virágbolti verzióhoz. 1 kérdés!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valaki privátban adna linket a mûködõ crackhez?

és amúgy miért van az h mindkét haveromnak akik játszanak ezzel a játékkal, felmelegszik a videokártyájuk?😄 egyiknek 8600GT a másiknak 9800GX2 van... de csak akkor ha ezzel játszanak (virágbolti verzió mind2jüknek)

davidka003
Konzol feeling. Ha már PC-s játék annyit megtehettek volna, hogy belerakják a gyorsmentést(F5).

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Hát jópofa ez a csekpointos szarság, nincs lõszerem, de meg kellene ölnöm azt a nagy robot izét, és ennyi, ököllel nem igen fogom tudni leverni. Gratulálok.

balee4
Ma megvettem a gamet. Kicsit csalódtam a kiadásban, nem a szokásos CD projektes, nincs vastag tok, a papírtok is olyan mint a Dark Sectornak csak belecsúsztathatós. De jól néz ki. a Magyarítás pedig sztem teljesen jó lett.
Amint vizsont majdnem dobtam egy hátast az, hogy a legfrissebb nvidia driverral vagy 20-25 fps-el jobban megy a game.

SZilaJMaGGoT
Am ha megmondod, hol tárolja a játék a mentéseket, akkor töltök fel neked valahova...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Pedig télleg az alphadrone-nál kéne, hogy legyen a gránát, e-vel felveszed és rögtön hajítani kell... :/

Már próbáltam minden oldalról, de nincs, nem irja ki az "E"-t, ha valakinek van egy mentése ez után nagyon megköszönném....
Már ujrajátszottam ezt a pályát az elejéröl, de semmi eredménye....
ez valami bug nálam...<#falbav>

Doom 4
Hát nekem volt az AlphaDrone-okban gránát emlékszem rá. Próbálj közelebb menni a testéhez vagy más szögbõl meny oda. Egyszer csak ki írja az e-t.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

grebber
Valaki eltudná magyarázni milyen programok és pontosan hogyan lehet egy játékon belül ilyen timedemot felvenni Amik a VGA tesztekben is vannak?? VGA tesztelés miatt kérdem!

Next PC upgrade: 2022

LoCk
Termeszetesen jatszom.Azert remeltem, a shotok alapjan, hogy szebb lesz.
Tulelem.<#wink>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

grebber
Most akkor mégiscsak csinálod a magyarítását?

Utánna néztem gránátot kellene felvennem, de nekem nincs gránát sehol, tudom a két böhömnél lenne amit kinyirtam elöbb, de nincs, ugyhogy itt elakadtam....<#fejvakaras>

Tudna valaki segíteni, hogy a fórumba hol találom meg, a GOW.-os verzióhoz a cracket, és hogy honnan tudom letölteni, és miképpen kell feltelepíteni. Patc meg hasonlók. Úgy hogy rendben fusson a játék ?

A segítséget elõre is köszi.
IMYke2.0.0.0
Akkor nem is játszol, csak nézelõdsz a játékban?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És erre #1913 lövöm én ezt mindenhol, de semmi???
<#help><#fejvakaras>

morphologu
#1918 tudna valaki segíteni.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

LoCk
A textura minosegen lehet valahol allitani?
Maxra huztam mindent, de elegge gyenge minosegu meg igy is.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.
Látszik, hogy régen fordítottam a Butcher Bay-t 😊

davidka003
Ez jobb:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ulak az a görbített kés:

link

morphologu
Sziasztok. Azokat a 8 szög alakú ajtókat hogy kell kinyitni írja, hogy nyomjak e betût de nem csinál semmit.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, nagyon szívesen megmondanám pontosan a módját, de nem rendelkezem a játékkal - még.
Az eddigiek olvasása, és ugye az alapjáték alapján tudom azt tanácsolni, hogy csald csapdába és lödd a hátán lévõ tartályt, ilyesmit...

Segíthetnétek: Ulak a játékban micsoda? Fegyver, lény vagy mi?
Az Athena nincs meg, és a multi részében kimaradtakat akarom tisztába tenni... Most ástam bele magam igazán a fordításba.

Hátulról mégis hogyan,már próbáltam löni a hátulját de semmi???

Miért van az, hogyha el akarom indítani a játékot mindig kidobja a hibaüzit, hogy nincs fent Open Gl pedig már felraktam mindenféle drivert win 7-est és a sima xp-set is de ugyanúgy nem érzékeli ötlet?
IMYke2.0.0.0
A robotos kérdéseket nem unjátok?
Mindegyiket hátulról és/vagy csellel meggyilkolászni!

Na és ezt a robotot hogyan kell kicsinálni?

IMYke2.0.0.0
Látszik, hogy a csávó sajnálja a korát, begyöpösödött. Nem "Crysis szemüvegen" keresztül kell ám nézni a világot!
A BB élményvilágának - még így, játék nélkül is merem állítani - éppen jót tesz, ha néha bizony "elõ a tárat, géppityut, oszt adj nekik" hangulatban rohangászunk!

Hát basszus, egy rohadt nagy hajón raboskodunk, ahol ki akarnak nyírni minket... nem majd megsimogatom õket, ugye.
Szóval, ez a 78% inkább a "nagy öreg" tesztert minõsíti.

grebber

SZilaJMaGGoT
Wááááá végigtoltam mindkét részt... Nagyon bejött, de így a két rész egyben sem volt valami túl hosszú, de a hangulata nagyon ott volt... 😊