3013
  • DarkSector
    NEM VEDD MEG EREDETIBEN SEM, MERT OTT IS LEHET BUG.
    HANEM VÁRJ ELŐSZÖR PECCSRE!!!
  • DarkSector
    nincs meghivó
    ott vannak a pub torrentek onnan is szedheted gyorsan

és ne vedd magadra, mert gondolom uj vagy.
    De BASSZAMÁRMEG olvassátok má hogy BÉTA krekk faszomba!!!!

Nem értitek meg, hogy BÉTA

ÍRJÁTOK MÁ PLS A BANNER ALÁ PIROS BETÜKKEL.
  • neptum
    amikor a PDA-t kéne megszereznem átakarok menni a hálókörzetbe akkro a Betöltésnél megált a töltés és kész se előre se hátra a játék megy de nem akar megmozdulni a töltés ezt valahogy ki lehet küszöbölni vagy valami ?
  • gregtom6
    Üdv.
    Ha már ennyire megengedett: Nincs vkinek az nCore-ra meghívója?

És a játékban néha a kisfilmeknél elcsúszk a hang a képtől, és játék közben elmegy a zene, majd visszajön. Ez hogy javítható ki?
  • DarkSector
    nem nagyon
    max a tudtomon kivü
    virus is asszem csak eddig 1x volt mert limeware-el leszedtem zenét
    azota nem használom.
    de akkor is csak ugy vettem észre, hogy szoltak hogy vigyázzak, és csak azt töltsem le, amit utána levizsgálok hogy tiszta.
    de rendszerhiba eddig mén nem volt.
    pedig eddig nem is használtam tüzfalat se.
  • Evin
    Biztos jó alkatrészeid vannak, karbantartott rendszerrel.
  • DarkSector
    szar a rendszer.
    nekem bakker semmi gondom.

érdekes de nagyon, hogy nekem közöm sincs soha egy bughoz sem.

bármilyen hibákról hallok bármien topicban és bármien játékkal kapcsolatban, nálam mindig minden jól működik...
    ezt nem vágom!!! :S

Szerintem a vga drivereddel lesz hiba.
  • babajaro
    Megcsináltam,elindítottam,örültem a magyar menünek,aztán,tölt,szól a zene és annyira elmosódott a főmenü, hogy semmit nem látni! ATI radeon 2600 Pro, 2Gb ram, Asus 2x2400.

Elég újonc vagyok remélem az "öregek" segítenek!!!!!!4

Köszi
  • Evin
    Valószínűleg javítják; szokták. Az X-blades-hez meg most a Gobliins4-hez is van magyarítási javítás.
  • balee4
    nincs mit:)
    nah írtam egy levelet a CD Projekt-nek, kíváncsi vagyok mit lépnek
  • Gaba9
    végre sikerült .. Köszi még1szer
  • Gaba9
    ilyesmin agyaltam és próbáltam eddig .. de 2nél többet nem sikerült rátennem mert bár rálőttem a 3ikat is de mikor elbújtam akkor már csak 2őt jelzett.. na mind1 próbálkozom még .. legalább tudom, hogy jól sejtettem .. Köszi !!!
  • balee4
    a lényeg, hogy egyszerre robbantsd fel őket.
  • balee4
    akkor ez nem az a rész.
    lőj rá legalább 4 scar robbanó töltetet, felrobbantod és közelharccal megölöd.
  • Gaba9
    a kapszulalelövés után a bolygón vagyok azon belül meg bent a 2ik épülettömb között a udvaron .. (ott jön elő) -> kép
  • balee4
    Gránáttal intézd el, az alfa drónnál van.
  • balee4
    Vki tudna segíteni?
  • SZilaJMaGGoT
    Letudnád írni pontosabban, hogy hol vagy?? esetleg kép...
  • Gaba9
    Heló.Valaki segíthetne picit ... 20perce lövöm azon a rohadt bolygón a hülye robotot mindenhonnan mindenhol azzal az 1 szar scar-ral de meg sem rezdül az a nyomi .. mit csinálok rosszul ???
  • Cyrus666
    Az hagyján, de úgy tudom, h az ilyen torrentes meghívókat nem szabad fórumokon csereberélni. Szal warn járhat érte ha kiderül (v kidobás!
  • MerlinW
    Bithuval vigyázz, a saját accountod múlik a meghívotton.
  • balee4
    Revast hogyan kell legyőzni? (amikor a végén másodszor kell vele megküzdeni) arra gondoltam, hogy le kell lökni a liftaknába, de nem megy.
  • keepernext
    ez jó
    amugy van:)2
  • koschwarz
  • aricsi
    Végigtoltam a gamet,állat volt de nekem rövidnek tűnt a Butcher Bayhez képest.Na mind1.Off:nincs vkinek meghívója bithumenre vagy bithorlóra?
  • lammaer
    Ezert kell varni kb fel evet egy jatekkal, es akkor megvenni amikor mar van legalabb 2 patch hozza :) (altalaban az elso patch amellett hogy kijavitja a legkritikusabb bugokat, behoz ujakat, amit a masodikkal javitanak :) )

Annyi jatek van, addig lehet tolni mast :)
  • hugyecz
    Bocs Magyarul?
  • hugyecz
    Magyarultultad végig?? És még Sok hiba Vár ránk?
  • DarkSector
    jah igazad van nem bugos, hanem egyszerüen szar.
    sok hiba volt a védelem miatt
    ráadásul csak 3 szor lehet állítólag feltenni...vagyis szopás.
  • balee4
    De bugos hidd el, én megvettem...
  • hirtwarez
    szerintem az eredeti magyar nem bugos, csak amit megosztottak fájlokat azok jók csak hiányos...ezért gázos...lehet hülyeség de sztem ien hierarchiába kellene feltölteni a magyar nyelvi fájlokat http://www.playground.ru/download/?cheat=19640 és akkor lehet nem lennének ien hibák!?
  • DarkSector
    hát ha azt nézzük hogy sok játéknál a karakterszámok meg vannak határozva, elég kellemetlen magyar megfelelőt választani az angol szavakra.
  • balee4
    Igen sajnos, de még ha ennyi hiba lenne benne, de végigjátszhatatlan a játék egy bug miatt, és még millió probléma van vele.
  • Hellsing47
    most komolyan ennyire hibás az eredeti játék is?
  • DarkSector
    Regeditre emlékszem na

ne keresd akkor középső sor majd Software és az Atari-ban lesz :D
  • DarkSector
    én meg nem értettemmiért akarod kiszedni a magyarositást... :S

mentéseket nézd meg
    c-n jobbegérgomb és keresésbe ird hogy riddick, majd enter és kidob majd egy mappát a dokumentumokban. na az lesz az

Bár lentebb ugyemlékszem volt már.

Még valami? :D

Jah az uninstall:
    1.Fogd ha másképpen nem megy töröld a mappát.
    2.majd a mentések mappáját
    3.végül a start->futtatásba hogy regedit.
    és itten a riddick et ugyanúgy kerestesd meg....A középső sorba nyomva, majd a Software-re jobbegér gombal kattintva....
  • balee4
    Ja az ilyen szöveglemaradások, már szóra sem érdemesek: xD

• mans
    Én visszaraktam magyarra,már a másik bolygón vagyok,a robot óta nem volt baj szerencsére,a csaj meg visszakapta a hajtűjét:)
  • Evin
    Tony Hawk's American Wasteland magyarításához volt sajnos szerencsém. Szintén CDP és ott meg kellett csinálni egy trükköt, különben nem mehetsz tovább. Lefordították a trükk nevét is, ezért a játék nem fogadta el, még ha meg is csináltad. Csak az angol verzióban. Szóval nem egyedi eset ez.
    Ott az volt a szerencse, hogy a magyarítást külön kellett telepíteni.
  • balee4
    Vistán: Users\AppData\Roaming\Atari