The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
UNINSTALL pedig:

Start -> Futtatás -> regedit (enter)
ezután:
HKEY_LOCALE_MASHINE -> SOFTWARE -> ATARI
ÉS TÖRÖLD A RIDDICK KULCSÁT (JOBBEGÉR ÉS TÖRLÉS)

Ezután a mappát (vagy ez elõtt) külön kell majd törölnöd.

Szivesen máskoris ...jo munkát! csõ <#integet2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen haveromnak ugyanezvan!

figyuzz kicsit ide: #1727

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ne haragudj, de te hülye vagy mert egy pc-s játékról beszélsz.
A butcher bay eleve elõször egy pc-s játék volt, és utána tették xbox-ra... LOL
te konzol rasszista !!!! <#nyes>

DarkSector
LOL
még megsajnállak a végén.

legújabb driver van fönt, a gépem nem egy paksi atomerõmû de a minimum követelményeket bírnia kéne. AMDX2 3800+, 2Gb ram, Radeon X1650XT videókártya

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

na mindegy az a lényeg hogy egy csomó függõleges vonal jelenik meg a képernyõn és azok így vibrálnak és ennyi de hang az van az mitõl lehet és már a régi Butcher Bayt amikor felraktam pár héttel az elõtt az is ezt produkálta pedig azt annó már kipörgettem simán, nem értem hogy mi lehet

feltöltöttem oda azt irja hogy a helye 500 de linket meg ilyeneket nem ad

Evin
Hm, fel se tûnt. Akkor valami csoda folytán nekem mindig sikerült 20k alatt maradnom. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

davidka003
link

Ide töltsd fel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem VIP felhasználóknak annyi a limit.

a galériámba hogyan kell feltölteni?

Evin
Miért pont 20k?! Feltöltöd a galériádba vagy képtároló oldalra.

na mindegy nem tudom hogyan tömörítsem mert nem igazán sikerül 20kb-ra lefaragni hogy megmutathassam

nálam ilyen a kép ja és a sima 2004-es butcher bay-nél is ugyanez volt amikor felraktam amikor még ennek a crackjére vártam

na letörlöm a mappát úgy ahogy van aztán kész, amúgy a vezérlõpult meg nem is látja hogy fellenne rakva a játék, azért köszi a helpet

Evin
Átnevezed és uninstall. Egyes esetekben ilyenkor törlõdik a programok közül, és újra fel lehet rakni, és az átnevezett mappa is törölhetõ.

nem jó az átnevezés sem, akkor fogjam aztán töröljem simán az egész mappát?

vezérlõpult uninstall se segít, megpróbálom akkor átnevezni a mappát

gfreak
sanszos hogy a fake crackeknek köszönheted 😉

vezérlõpultból sem megy az uninstall?

Racism is a weapon of mass destruction!

Evin
Próbáld meg, hogy törlöd vagy átnevezed a játék mappáját. Vagy újra elindítod a telepítõt, hátha rárakhatod.

Szevasztok. Egyetlen segítséget szeretnék kérni. A játék egyszerûen játszhatatlan úgy akad mintha nem is tudom mit akarnék elindítani, lehet hogy azért mert már a felinstallált játékra felraktam az összes fake crack-et ami csak létezik ezért uninstallálni szeretném és újra felrakni hátha az megoldja a dolgot, viszont nem engedi unsinstallálni a gép!! Ez mitõl lehet egyszerûen nem lehet letörölni

Shep
Hát miért mit vártál az alap is ilyen volt, ez meg ugyanaz + egy kis kieg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Warez volt, van és lesz. Crack nem volt.

KranaZoli
No, látom ticcsen már a banner-ban, hogy nincs WAREZ.
Van hozzá már törés?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Evin
Ha minden igaz, lesz nem hivatalos fordítás is hozzá, a BB kiadás fordítása alapján.

MiQ
... örülök, hogy nem vettem meg. Olyan konzol-szaga van a játéknak. Nem lesz a kedvencem.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

LackoMester
lassan megbarátkozom a grafikával, készitettem képeket is(ami szerintem csúnya,de sajnos a 19Kb képeke nem mentek fel sajnos).Na mind1...jó játékot...

élet a legjobb méreg

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És felteszed majd ugye a magyarfájlokat.....
<#zavart1><#zavart1>

Viktorr
hihi ez fail😊
Köszönöm, nem valami jó az angol tudásom.

balee4
Na most kaptam a levelet a CD Projektõl, megérkezett raktárukba a játék, így csütörtökön már megvásárolható lesz magyar nyelven! Én remélhetõleg még aznap megveszem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Áááá köszönöm szépen.....<#worship>

bon
Én simán az ajtón bevonszóltam. Az ajtó meg magától nyilt ki miután használtam a szobában lévõ gépet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Doom 4
Itt vissza kell menni az elõzõ részbe a drone-ért. le kell huzni az alagútba át húzni ide az üveghez, és kilõni vele az üveget.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bon
Eggyik se állítható.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Doom 4
Na jó de optionsba hol? Mert a hangoknál csak a zenét lehetett levenni a vért meg nem láttam sehol.(Ha jól tudom blood)

Köszi...és,és,és ezt az üveget hogyan töröm be???
<#worship><#worship><#zavart1>

MerlinW
E? 😊

[merlinw.org]

Segitség:
Itt hogyan tudok kiurgani(kijutni) ebböl az aknából, nem ugrik olyan magasra??

Köszi!!
<#fejvakaras><#worship>

Húzd ki a Jack dugók, hátul a gépöl.<#vigyor1><#nevetes1>

Shep
Ami ebben van BB tuti ugyanaz mindenben mint a pár évvel korábbi? Van ugyanis olyan részek amik nem rémlenek nekem, vagy csak ennyire nem hagyott bennem mély nyomokat az elsõ játék során?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Nemértem mire gondolsz... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
options...

[merlinw.org]

Doom 4
Hali azt szeretném kérdezni hogy a vért, hogy lehet bekapcsolni és a hangokat az (összeset) teljesen levenni?

DarkSector
lehet nem jó szemszögbõl nézem a monitort.

IMYke2.0.0.0
vent = szellõzõnyílás 😊)))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, ez az a rész, amikor felébred a sztázisból...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Viktorr
Hello!

Elakadtam ott,amikor a börtönbõl kell kiszabadítani az öreg csávót.Egy vent nevezetû cuccost kell keresnem,de sehol nem találom.Merre kell mennem?

balee4
hát mozgásban lehet hogy van különbség, de így a képeken nem jön le...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Kösz.

SZilaJMaGGoT
A hátát lõdd mindig, nemlesz nehéz, mert szegényke elég lassan fordul szóval, csak oldalazol körülötte, hogy folyamatosan mögötte légy és lövöd... Így menni fog, pont ma szenvedtem énis ezzel... Azóta meg a railway-nél tartok ahol az egyik végleg lepukkant és új vasutat kell találni... :S vagy vmi iesmi... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)