3013
  • hugyecz
    Igen ezek a hibák nagyon gázossak,de nyelvet váltva játszható de ez nem megoldás. Ja szerintetek ebben a Butcher Bay rész ugyanaz mint a 2004-es??? Mert ha igen akkor nem kezdem el mert azt már 4*végigvittem annó. Köszi.
  • balee4
    Igen nálam is előjöttek ezek a hibák, de végül végig tudtam vinni, a Butcher Bay-el viszont már megvárom i2k magyarítását.
  • peti71
    Ezt jól el tolták,erre majd kiad egy javítást a cdprojekt vagy mi lesz vele,én is megvárom i2k magyarítását..
  • grebber
    Meg az azután 2 robotos résznél is csak 1 van.Ez valami förtelem.Aki jót akar megvárja i2k normális magyarítását!
  • grebber
    Na megvan a magyar feliratok által okozott 3. hiba.

1. Számítógépen nem jelenik meg a kép és nincs szöveg!
    2. Amikor odaérünk az a faszihoz akit alakítanak Drónná és ahol majd jön a robot akit úgy tudunk kinyírni hogy leengedjük a csapóajtót a padlón.Ennél a résznél beszélni kell PC-s ismét a haverral de nem jelenik meg a számitógép és ismét nincs szöveg.+ Amikor a robot elöl futni kell a folyosón nincs ott a katona akinek kéne.
    3.Nem lehet kiszállni a robotból + 2 helyett csak 1 robottal kell harcolni.
  • mans
    A butcher baybe voltak szörnyek is,azokat hiányolom az athenából,meg lehetne több akció is benne meg több új dolog.
  • DarkSector
    miva? :S
  • mans
    Tényleg jó gém,csak én hiányolom pl a lényeket belőle,az a kis mászkáló bizbasz aranyos :)meg azért több dolog is történhetne benne.
  • ReVisor
    Jaja, de annyit meg kell jegyezni, hogy ez egy annyira hangulatos fps, amiért érdemes volt ezt a műfajt kitalálni.A mostani tucatszarfos progik közül magasan kiemelkedik!
  • mester1987
    Pimasz ez a Starbreeze mi?
  • mester1987
    Ez kommoly? El lehetett menekülni iiggaz? Akkor jól emlékeztem, mert én sem tudtam az AoDA-ban. Kösz az infót,
  • ReVisor
    Köszi!

Véégre valaki segített. Ez a régiben nem íyg volt, ott simán el lehetett menekülni. Már azt hittem ez is olyan, mint az a kiszállós bug. Nagyon szépen köszi:)
  • DarkSector
    se ien jó nincs se ilyen hosszú....se ien szép.
  • mester1987
    A Splinter Cell és Hitman után kevés lopakodós-akció game van.
  • mester1987
    kevés oylan jó játék van, mint ez, ilyen hosszú játékidővel perszeee
  • mester1987
    Hát igen, jók ezek a jellemzők...
  • balee4
    Kinek idiótázol?
    Csak leírtam, hogy végül nem kellett a segítség, mert rájöttem a megoldásra magam is.

Jöjjön egy kis elemzés az Assault on Dark Athena epizódról: (copy from GS fórum)

Felülmúlta várakozásaimat a Chronicles of Riddick folytatása, messze jobban sikerült és hosszabb volt mint számítottam rá. (olyan 8 óra a játékidő). Persze a Butcher Bay-ből való menekülés jóval élvezetesebb volt anno, az átalakított új verzióval pedig még nem nyomultam, de nagyon változatosra és élvezetre sikeredett az új epizód is.
    A játékmenet maradt a régi, kiegészülve újabb látványos közelharci támadással, a dupla penge pedig baromi jó fegyver, lehet vele kaszabolni rendesen, lopakodós rész viszont most kevesebb van. A játék eleje nehezen indul, de aztán később lesznek mászkálósabb, mellékküldetéses részek (mégha a korábbi részhez viszonyítva kevés is), a vége pedig, amikor eljutunk az Aquerran-ra, indul be igazán a játék. A történet ott folytatódik ahol az első rész végén abbamaradt, de ezentúl kevésbé hangsúlyos. Az új grafikus motor mindent aláz, baromi látványos lett és gépigény is nagyon alacsony.

Pro:
    - a jól megszokott "Riddickes" játékmenet
    - még élvezetesebb közelharc új támadásokkal
    - Riddick továbbra is a szokásos cinikus macsó karakter
    - változatos, jól kidolgozott helyszínek
    - viszonylag tűrhető hosszúságú játékidő
    - látványos átvezetők
    - gyönyörű grafika
    - gyűjtögethető extrák

Kontra:
    - a magyar verzió katasztrofális (nem a fordítással van a gond, hanem egy bizonyos ponton nem lehet továbbjutni egy bug miatt és még sorolhatnám...)
    - az MI lehetne jobb, könnyen kijátszható
    - több mellékküldetés nem ártott volna

A befejezés sejteti a folytatást, remélem nem kell újabb 4 évet várni a következő részre. :)

90%
  • mester1987
    Csak hátba kéne lőni...
  • DarkSector
    Most nem vágom
    a Butcher Bay-ben jon a liftel le egy lépegető robot.
    leütni nem lehet, mögötte pedig hiába nyomok e-t nem megy fel a lift.
    ez valami bug, vagy valamit nem csinálok meg előtte?
  • mester1987
    Iddióta
  • mester1987
    Tudom, olvass vissza
  • balee4
    Na rájöttem végül, jól gondoltam a liftaknába kell belelökni, a pengékkel intéztem el.
    Jó volt ez a Dark Athena, olyan 8 órás játékidővel nem is volt olyan rövid.
  • Evin
    Te is olvass vissza, mert nem arról van szó.
  • numeri
    mester1987 már rég van működő magyarítás olvass vissza...
  • mester1987
    :D:D:D
  • fib
    Ez 1 jó kérdés, én is tülkön ülök !
  • mester1987
    Ciao, mizu a honosítással?
  • ede0001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kinyitod a lift aknát, és azzal a spec. puskával addig lövöd, míg bele nem esik
  • Shep
    Spoiler lehet
    Na végre elmenekültem a hajóról és a bolygón vagyok, itt mennyit kell még bóklászni a végéig. (végre változatosabb a pálya, nem ugyanazok a szürke szarok vannak mindenütt)
  • numeri
    Hello!

tudna valaki helpelni kicsit?
    kellene 1 olyan profil amibe benne van a 44-es mentés mert nem akarja betölteni a 43-ast előre is thx
  • hugyecz
    hogyan kell megölni Revas-t engem is érdekelne
  • IMYke2.0.0.0
    Drone = Robot (?)
  • Yaken666
    Én a liftes problémát úgy oldottam meg, hogy addig lőttem a robotot míg ki nem feküdt. Utána érdekes módon működött a lift. Nekem a szellőzőrendszerek okoznak problémát, hogy nem tudom kinyitni egyiket sem.
  • balee4
    Vki aki végigvitte írja már meg, hogyan kell megölni Revas-t a játék végén, amikor 2x kell vele megküzdeni?
  • Evin
    Egyrészről lehet vkit azonosítani, ha ugyanazt a mélcímet vagy nicknevet használja.
    De általában van egy olyan szabály a reges oldalakon, hogy aki meghív vkit, azért felelősséggel tartozik. Nem hiszem, hogy bárki biztosíték (lásd komoly ismeretség/barátság) nélkül kockáztatná a helyét.

Szerintem kanyarodjunk vissza a topik témájához.
  • gregtom6
    A privát üzeneteket is ellenőrzik, v mi?
  • Evin
    Az is le van írva, miért nem fogsz kapni. Senki sem fogja kockáztatni a regjét.
  • gregtom6
    :) és miből gondolod, hogy a Riddick-et akarom leszedni? Eleve azt kérdeztem, hogy miért jön elő az a gond a játékban. Egyszerűen csak meghívót kértem, mint az előttem szóló.
  • DarkSector
    igen és ez nem elég uj?
    mini-n eleget találhatsz :D
    még régi riddick is pár ora alatt lejött.
  • gregtom6
    Attól függ, hányan seedelik...Pub torrenteknél csak az új dolgokat seedelik sokan...