The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pedig hétvégén már szeretnék végezni vele, hogy a hivatalosra is jusson idõm. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
i2k-tól függ, hogy kiadhatom-e, elvégre õ fordította. De ha a trendet követjük, szerintem hamarosan feltöltik az Athena hivatalos magyar fájljait is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Én azt megcsináltam, tehát lehet, de ha te felrakod a BB magyarítását, biztos, hogy el sem indul.

Tehát van esély a régi magyarítást használni az alapjátékra?

Mikor megirtam már rögtön rájöttem,mert elöször én egyessével löttem...<#hehe><#hehe>

Shep
A BB-ben hol találok power cellt ahhoz a nagy ionágyúhoz vagy mi az, mert visszamásztam a leszakadt híd felett, de csak oda jutok vissza ahonnan jöttem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Nem, nincs egyben. Egy helyen vannak a szövegek, de az új szövegek el vannak szeparálva.
Legjobban majd akkor fogja fogni a gépedet, mikor az alapjáték legvégén robotokkal harcolsz.

Na,felküzdöttem a GOW-os verziót.Igaz volt pár gondom:elõször a képet a WinRAR hibásan bontotta ki.Azért volt az ezelõtti hozzászólásomban írt "string hiba".Kibontattam vele mégegyszer.Eztán felment rendben a játék Win7-re.Az utolsó bukta az volt hogy a patch.exe az Istennek sem akart menni.Olvasgattam a fórumot,egyszer megakadt a szemem azon,hogy rendszergazdaként kell futtatni.Na,ezután már ment minden,ahogy kell.Egyenlõre úgy tûnik,Win7-en is megy szépen a játék.FPS értékekkel nem foglalkozok.Nem azért,mert akadozik és nem akarom látni az épp aktuálisan gyér értéket.Szó sincs akadozásról.Késõbb a nagyobb balhéknál lehet,változik a "jól futás"-áról a véleményem,de most tényleg szépen fut.Viszont a magyarítás majd jó lenne.Az alapjátékra.Mert azzal kezdtem.De gondolom,ez most egy fájlban van a kieg nyelvi fájljaival.Majd talán Valaki felrakja a netre....<#worship>

Leszedtem a GOW verziót, figyelmesen elolvastam az nfo-t, követtem az utasításokat és elsõre elindult.
LoCk: ha ez nem megy akkor Ctrl-f vagy alsó keresõ...
Amennyiben lehetséges olvass vissza, nem egyszer le van írva! Kösz
LoCk
Leszedtem a gamet. Ha valaki leirna , hogy pontosan hogyan lehet elinditani, azt megkoszonnem. Amennyiben lehetséges pontos, mûködõ megoldást kérnék !

Koszi

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

grebber
Ipon teszt 85% Full egyetértek a tesztben leírtakkal!
Remélem ha bevételileg jól hoz a konyhára és lesz 2. rész akkor arra jobban rágyúrnak!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Jézusom ezt nem mondod komolyan?? Kezedben a lehetõség! Lõjél rá 4-5-öt és csak akkor robbantsad fel õket ne egyesével! Ekkor térdre rogy és odafutsz és kaszabolod és ki is fekszik!

Next PC upgrade: 2022

Más játékoknál ilyet még nem láttam

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Szevasztok! Nálam elindul a játék de nincs kép csak hang és a képernyõn függõleges és horizontális vonalak egy legyezõt formálnak és vibrálnak a képernyõn EZ MI A RÁK?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

padavanHUN
Megjelent a játék magyar felirattal, lehet menni vásárolni.

http://f1game.hu

Segitsetek légyszi, ezt a nagy böhömöt hogy kell kicsinálni??
<#fejvakaras><#worship>

Ok,köszi mindkettõtök válaszát.Más:elkezdem felrakni a gow-tcoraoda verziót.Megy egy darabig,majd kiírja egy kis ablakban,hogy vmi string error,data 2-vel gondja van,az eszköz(F virtuális meghajtó)nem áll készen.Ez mi a bánat?A 4.30.1-es Daemon van fenn.

MerlinW
Én az #14xx-as hozzászólásban levõ DarkCoder törést használom, Kaspersky nem rinyált miatta...

[merlinw.org]

Evin
A NOD32 v4 nem szólt érte. Szerintem vaklárma. (megjegyzem nem biztos, hogy minden esetben, de én nem találkoztam ennél vírusos crack-kel)

Ok.Bocs.De korábbi hozzászólásban is megtaláltam a patch.exe-t külön linkelve.Abban is benne van az szerint az oldal szerint,ami nem oda való.Van egyáltalán tiszta patch.exe???

MerlinW
Értjük, de legközelebb ne linkeld be vírusos anyagot... Az emberek nagy része csak kattintgat, nem olvas.

[merlinw.org]

Bocs,roszul írtam:VírusTotal.com-on néztem meg a patch.exe-t.

Köszi ezt is.A gondom az,hogy leszedtem egy fajtát:ezt,de mikor kicsomagoltam a Totalvírus.com-on meglestem,a patch.exe-re ír vmi 4találatot....Meg itt is láttam vmi olyan írományt,hogy van amelyik crack vírusos.Szóval óvatos vagyok.

A netmaffián nézz szét onnan szedtem le én is a mûkõdõ cracket.
http://netmaffia.hu/The-Chronicles-of-Riddick-Assault-on-Dark-Athena-WORKING-CRACK-t132504.php

Ok,köszi szépen.

MerlinW
Az #14xx-as hozzászólások körül keresgélj. Itt is van kettõ: http://gf.wiretarget.com/dark_athena.htm

[merlinw.org]

Egy kérdés:melyik crack-ot érdemes kipróbálni hozzá?Úgy értem,melyik nem fake és melyikben nincs kéretlen látogató?

DarkSector
LOl
akartam letölteni uj windows 7-et és beirtam liveid-t és csak forog fél orája az a kurva kör alakú jel....
mi a retek van.
leálltak a szerverek????? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
pont igy csináltam csak nem frissitettem forumot 😊
THX

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
megvan 😊 ahogy lejött a lifttel mögéurottam azt 1 tárral kinyirtam.. lol elötte 10 tár is kevés volt a fejébe 😊

Shep
Lejön a lifttel és egybõl mögé ugrasz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tonyr
mi ? a rohadék 😊
néztem a 2004es verziorol végigjátszás videot ott a fejét lötte.. na szép lesz ha mindig felém néz hogy mögé kerüljek 😛

Ha valaki megrögzött...Gondolom guruként értesz az .xls doksikhoz és a makrókezelés sem közömbös a számodra. Vetítsd le 3-4 évre, egy azonos teljesítményû konzolt+PC-t, mondjuk úgy, hogy havonta 1-1 játékot veszel mindkét platformra. Az ár-érték aránya szerinted melyik oldalra billenti a labdát? (ami a költségtakarékosabb)
Ha belekötsz abba, hogy a PC-t max. évente fejleszteni kell, akkor arra a válaszom, hogy nem kell. Mondta valaki? 😊) Egyéb iránt számítsd ki, hogy ha mondjuk 2 évente új PC-t veszel, akkor melyik a költségtakarékosabb. Meg fogsz lepõdni, és az iménti okfejtésed alaptalan, mert amit mástól hallottál, azt lököd itt is. Elõbb járj utána, a szájról-szájra terjedõ információk, még babonának is erõsek. 😄

Arról nem is beszélve, hogy el lewarezolt játék felett ítélkezik a többség!

LackoMester
az egész WAW féresikerült(multi vacak)...igaz más stilus,grafikai külömbségek amik a GT 5Pr.javára,természetesen(csak azt próbáltam szemlélteni,h.mit ki lehet hozni aPS3-ból)amit a Polyphony tud,azt akutya Treyarch-nem...

élet a legjobb méreg

DarkSector
nyers vaok az igaz... de hogy mindenkibe belekötök az nem igaz.
ahhoz képest hogy sokan meg velem szemben is így beszélnek.
De én mint leirtam nem kifejezetten az emberekkel van gond, hanem a sok berögzött dumával.
hall ezt- azt- innen -onnan valaki és utána nyögik tovább, mert az tutira fix. <#nemtudom>
meg a "konzolos játék" játék.
lol faszom ien nincs.
tudjátok oan viszont van, hogy "elbaszott konzolról portolt játék pc-re tele bugokkal, optimalizálatlanul és késõn kiadva"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak, hogy megcáfoljalak,-és a minõsíthetelen stílusodat- nincsen konzolom -mert értem a lényegét- viszont PC-m az van. DE. Hangsúlyozom, ismétlem HANGSÚLYOZOM, nem töltöm az idõmet értelmetlen és gyerekes dolgokra, mint pl. leülni és órák hosszat játszani, közben olyan értelmetlen és valószerûtlen dolgokon gondolkodni, hogy melyiknek jobb a grafikája, hol bugos, mekkora a gépigénye és nem utolsó sorban olyanokra, hogy "kéne venni egy cépéút, me' nem megy a Riddick fullon".
Riddick hosszú évek óta az a játék, ami le tud kötni, no de nem egész nap! Vasárnap játszottam vele utoljára, akkor is 20-30 percet, mivel vannak ennél értelmesebb és hasznosabb tennivalóim is. Szóval öcsém, fogadd meg a tanácsom: Ne szólj szám, nem fáj fejem. 😛

Shep
A hátán lõdd a piros akármit.

Shep
Az a baj, hogy túlságosan nyersen és durván fogalmazol és többnyire csak kötekedsz ahol tudsz (persze lehet csak én futok bele mindig pont az ilyen hozzászólásaidba).

Evin
Ez már erõsen konzol topik!

tonyr
a robot boss-nál tartok a butcherbay-be és hiába bujkálok a dobozok körül mindig kinyir, pedig pumpálom a fejét... vagy más a gyengéja ? na majd még probálkozok...

davidka003
SÜN!

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
"Erre csak azt tudom mondani, hogy te egy túlfûtött konzol fan vagy, aki nem látja a fától az erdõt, vagy a répámtól a körtédet"

ez vicces dolog, mert pont te vagy aki kocka vagy naon.
Én pc-n játszom, és melette van boxom... te ne akarj engem konzol fan ként lefikázni ba+...
egyszerûen nem vagyok kocka, és nem nyomom a hülye kockadumákat.

Nem vagyok se konzol párti, se pc párti és végképpen nem egyik ellensége.
Csak látom, amit mások is csak sokan beburkolóznak, és védik magukat tüskékkel, mint egy kis sündiszni, és ha valami uj van, akkor szúrkálnak. mindegy, hogy kibe kötnek bele, és miért.

De megértelek.
Haverjaim közt is vannak sünik. 😛

DarkSector
amugy ez mit jelent szerinted?
a sok az jobbat jelent??? a mennyiség az minõség???<#buck>

Erre csak azt tudom mondani, hogy te egy túlfûtött konzol fan vagy, aki nem látja a fától az erdõt, vagy a répámtól a körtédet. 😄
Ami energiát te az elvakultságodba belefektetsz, -ennyi idõsen- azért ennél szebben és érthetõbben kellene írnod, fogalmaznod, mert a hsz-eid hemzsegnek a nyelvtani hibáktól. Elõször ebben mutass példát nekem, azután beszélgethetünk a PC vs. konzol TOPIKBAN errõl a témáról, mivel ez nem a Riddickhez kapcsolodó téma. Komolyan mondom nem értem azt amit leírtál a 2. pontban, kérlek, fejtsd ki emberi nyelven is.

koschwarz
pont tegnap nézegettem a játékokat a saturnban, és ps3 alig volt két polcocska, míg az össze többi platformra játékok százai...pc-re volt a legtöbb, persze. nem vennék ps3-at, ez tuti.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SötétBarom
"játékfejlesztés bonyolultsága(túl fejlett gép)"

Ezt fejtsd ki.. 😄
Eljön majd az idõ, amikor egyszerû lesz, vagy mindig is szar marad?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DarkSector
egyetértek.
csak mond meg mi a baj a gt5 után a cod waw-nak?
hisz az fps, és ott nem is a látvány a fontos hanem a multi. Ahhogy eddigis, azé nem unrel, meg cryteck a motorja 😄

LackoMester
no,volt szerencsém kipróbálni a GT Pr.FullHD(1920x1080p)-ben,mit mondjak,szép-ez nem vitás...utánna kipróbáltam a COD WAW-ot szintén FullHD-be,ez már annyira nemtetszett,volt hasonlitási alapom a PC-s verzióhoz...Erre csak azt tudom mondani,játéka válogatja...PS3-nak a legnagyobb hibája a játékfejlesztés bonyolultsága(túl fejlett gép)de azért nemhasonlitanám Ci7-hez,csak annyiban,h.túl fejlett mind2..Egyébként a 3,2Ghz Cell tényleg nagyon komoly cucc...

élet a legjobb méreg