3013
  • hugyecz
    Hálás köszönet mester.
  • Maxtreme
    Aham, ez is 1 jó megoldás
  • local
    Lehet hogy megvan feltöltöttem
  • fib
    Valószínű mert én bemásoltam és ugyanúgy angol maradt.Kell majd valahol
    átírni valamit h magyar feliratú legyen ?
    köszi a fáradozásokat.
  • local
    megnézem ok
  • MerlinW
    total commander, keresés, keresés fájlban bepipál és beírsz egy magyar szót, pl: "fegyver"
    nyomsz egy keresést, és rögtön előbuknak a magyar fájlok.
  • local
    Nos van még egy problémám még pedig az, hogyan tudok kimenni a lépegetöböl.

A bortön lázadásnál kinyirtam a másik lépegetöt de sehogy nem tudok kiszálni belöle pedig azt irja nekem hogy menjek vissza a szellözön keresztül az irányitó terembe és beszéljek Dackerral !!!

Mennék csak ki kellene szálnom a lépegetöböl de nem tudok !!!

Help !!!
  • Maxtreme
    Akkor.. akkor nem ezek tartalmazzák a nyelvet hanem a külső _hun végződésű mappákba van a lényeg..
  • MerlinW
    Beszéljétek meg mire van szükségetek, adtam neki ftp elérést a szerverhez, dobjatok egy privát üzit ha feltöltötte és adom a linket.
  • Maxtreme
    Őt kérdezem :-D
  • local
    Nos a játékom eredeti !!!

Azok a könyvtárok amiket irtál

Azokat tömöritettem be !!!

Tuti !!!

The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Registry
  • mans
    Ok,lehet akkor érdemes az elejéről kezdeni a játékot,bár nem sok szöveg van benne.A Butcher baybe amúgy mintha változott volbna a hang,meg asszem az őrök se mondogatják hogy átkozott gecyláda :)
  • grebber
    Angol marad!
  • MerlinW
    localt kérdezd, én csak a tárhelyet adom:)
  • Maxtreme
    Látom közben szerkesztetted. :) Igen, azok sajna. Szal ne töltsétek :)
  • Maxtreme
    Thx. De itt valami nem stimm, ugyanis ezek az angol nyelvi fileok. Még a méretek is stimmelnek. Miből lett ez kiszedve? :))
  • grebber
    Nem ez csak a szöveg nem nyúl a mentésekhez!
  • mans
    Most én is ott tartok,miután kimész jön az a robot.A magyar fájlokat majd ha bepakolom a gémbe akkor új gamet kell kezdeni?
  • local
    Meg van köszi csak Bugos a játék mert terminált nem lehet látni
  • MerlinW
    Töltsd fel a szerveremre, aztán bedobom nektek a linket. Privátban megy az elérés.
  • Prince23
    Nem baj, nekem ez a friss driver nem csinál restartot és amikor a windows bejön, előtte a képernyő alján át fut valami gebasz csík... főleg utőbbi hiba észrevétel miatt nem teszem fel. megvárom a júniusit.
  • Maxtreme
    Nem az.. nálam is kb ennyit gyorsult a cucc.(gondolom az xp miatt kicsit jobban is fut itt) A gépünk kb 1szintű Grebberrel.
  • grebber
    Igen érezhetően csak nem vagyok vak!Meg mintha talán élesebbek lennének a textúrák legalábbis nekem annak tűntek.
  • Prince23
    A fps szám az fps szám, de érezhetően jobban fut vele ugyanolyan beállításokkal? mert ez a +20 fps hihetetlen.
  • local
    hol kellene felmászni !!!
    meg tudnád mondani !!!
  • grebber
    Én tökéletesen elégedett vagyok vele! Nem szeretek mindig drivert frissiteni ha kijön egy új,de irták sokat gyorsult a Riddick mondom veszteni nem veszíthetek semmit.Nem is hanem nyertem nem kevés fps-t!
  • ricsa008
    addat.hu
    szerintem

és nagyon köszi érte!!!!
  • local
    Ez a kettö van !!!
    Link hova tegyem fell !!!

The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
  • mans
    Ott valamit karattyol majd riddick és fel kell mászni a dobozokon ahhoz a számítógéphez,utána kinyílik a terem túloldalán az ajtó.

A 185.85 ös driver nálam se kért rebootot,aztán kézileg megtettem.
  • Prince23
    Nekem ez az egy driver nem hajlandó kérni restartot. és a win töltőcsik alatt is furán viselkedik e driver alatt...
  • grebber
    "The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content/Dialogues
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/Content_Hun (ilyen nem biztos hogy van, csak gondolom)
    The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/ExtraContent_Hun (detto mint az előző, passz hogy van e)"
  • local
    Rendben !!

Irjátok meg pontosan hol vannak a magyar féjlok könyvtárok össze zippelem és szivesen feltöltöm oda ahová szeretnétek !!!

Nem probléma segitek csak pontos infot adjatok !!!

Local
  • grebber
    Nekem mindig is kért és most is kért restartot az új driver!
  • fib
    Local.Bár a kérdésedre választ nem tudok mert még ezzel a verzióval nem játszottam mivel a magyarított fájlokra várok.Neked magyarított a játékod így ha tudnád vagy ha akarod feltehetnéd a magy.. fájlokat.Köszi
  • Prince23
    #1971?
  • local
    Tudna valaki egy végigjátszást !!!
  • local
    Sziasztok !!!

Elakadtam ott a játékban amokor Riddick-kel le esek egy terembe ahol csabdát allitottak és rámküldenek azokat a hülye táv-vezérlésű embereket.
    Amikor mindenkit lenyomok nem történik semmi csak ott vagyok a termbe és sehogy nem tudok ki jönni onnan.
    Szerintem kellene, hogy jöjjön be egy Robot de, sehogy sem történik semmi.
    A játék allasom szerint az 49-es mentés Magyarositott igy azt irja ki, hogy a " Ujrahasznosítás" palyánál.

Help.

Thankx !!!
  • peti71
    Itt beszélnek a számok,nem semmi..
  • Prince23
    Miután felraktad a drivert, kért restartot a gép? mert nekem nem. és ez a driver a gx275 tulajok részükre ajánlott a feltelepítése.
  • Tron
    MerlinW, .:i2k:., wesker24: ;D