The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A megoldás: neked is szerezned kell egy ilyet - hátrébb találod, emlékeim szerint.
Nélküle sûrûn meg fogsz murdelni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elõzõ heti dobogósok teljesítménye aránylag sokat romlott: másodikról a hetedikre zuhant a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.
Next PC upgrade: 2022
<#wave>#wave>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Énis ezt gondoltam ... a tesztek szerint meg rosszabb kicsivel még a vitánál is...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Múúúxik. Gyönyörû grafikával 😄
Nem vistára kellett nálam tenni, hanem xp-re. Már nyomom is. xD
Hogy tudok ide gifet berakni sima képként feltöltöm és kész akkor mozogni fog?
Aki ért hozzá kérem keressen meg privátban!
Amúgy tényleg nem látni itt szinte csak hangyányi különbséget.De 11 FPS meg 50 között van különbség 😄 Bár lehet más helyszínen sokkal szembetûnõbb lenne.
Ha sikerül gif készítésre rájönnöm akkor csinálok ilyeneket más helyszínekrõl is!
A parasztvakító "élmény javítókban" meg már alig, sõt, lassan egyáltalán nem hiszek - még úgysem, hogy nekem is max 1280*1024-es felbontásom lehet 60 Hz-en (CRT) <1024-en engedi a 85 Hz-et is, jajjj de jó>1024-en engedi a 85 Hz-et is, jajjj de jó>.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenki döntse el kinek mi a szebb jobb gyorsabb:
A képeket ugyanolyan pozícióba csináltam az egérhez hozzá sem nyúltam hogy nehogy elmozduljak!
1280*1024 minden max 16x élsimitás ,16bit float (Screen Space Ambient Occlusion nincs bekapcsolva élsimitás végett nem engedi)
Kemény 11 FPS
1280*1024 minden max 16X élsimitás 8bit (Screen Space Ambient Occlusion nincs)
Így 17 FPS!
1280*1024 minden max 16bit float Screen Space Ambient Occlusion HIGH ésímitás emiatt OFF ,mert nem egedi vele)
Így 24 FPS!
1280*1024 minden max 8bit Screen Space Ambient Occlusion OFF ,élsimitás OFF
Így 50 FPS!

a dark viszont full frankón fut. .... KOPP....KOPP-KOPP
havernak nincsenek texturák a játékban, és full uj az oprendszere.
mivel én csináltam neki meg.
hidd el az nem gépfügõ.
valamiképpen a sok peccs belepiszkál a játékba, nem a fájlokba, hanem az exe-be, hogy hogyan futtassa a parancsokat, mit mikor és hogy töltsön be.
Tutira szar valami.
Vista és Vin7 (amugy ez ma INGYEN TÖLTHETÕ ) egy fos.... amúgy xp-n is van hiba havernak ugyanaz xp-je van.
Valamint Win7 nem szereti. De nem is arra írták.
[merlinw.org]
és 1360x768 a max.
a te gépeddel nem is csoda hogy másképpen megy.
a kari is van vagy 2-3 hónapos. =]
@Shep: Képarányt én auto-ra állítottam, és úgy szépen megy 16:10-ben.
[merlinw.org]
Senki ne fárassza a topic lakóit, Felesleges kérdésekkel!!!
Amíg nem lesz rendes modja az elindításának, addig...
ELÕFORDULHATNAK KONFIGOKTÓL FÜGGETLEN:
-pixel hibák (értsd: bugok, nem megjelenõ textúrák)
-vagy indítási hibák (ertsd: nem indul el a játék)
Ha nem megy felesleges kérdezni...max amiket megpróbálhatsz:
MAX EZEKET PROBÁLD MEG:
- lemeztöredezettségmentesítés
- dx9 frissités (tedd fel a legújjabb dx9-et (DirectX 9c 2009 march))
- vga driver frissités (tedd fel a videókártyádhoz a legújjabb driver-t (Ne a hozzá kapott lemezt!!!))
- oprendszer frissités (tedd fel újra a rendszert)
És ha win vista vagy win7-ed van esetleg???
Akkor még ezek sem segíthetnek !!! <#vigyor1>#vigyor1>
élet a legjobb méreg
Egyébként nem tudom, hogy miért mondják sokan, hogy csúnya a játék, nekem a véleményem, pont az ellenkezõje. Ízlések és pofonok. 😛
élet a legjobb méreg
Ha jön a magyar verzió elölrõl végigtolom megint!