The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, bocs - 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ja de ez még nem az. Ez az eleje, mikor elõször jön a sárga csuda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Régen is durva volt. Ketten vannak ellened.
A megoldás: neked is szerezned kell egy ilyet - hátrébb találod, emlékeim szerint.
Nélküle sûrûn meg fogsz murdelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
A BB-ben van az a lépegetõ azt, hogy kell elintézni, mert 2-t lõ és végem van. Emélkeim szerint nem volt ilyen durva régen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
UK Top 40-es lista:

Az elõzõ heti dobogósok teljesítménye aránylag sokat romlott: másodikról a hetedikre zuhant a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
16 biten élénkebbek a színek!!!

<#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Win7 jó???

Énis ezt gondoltam ... a tesztek szerint meg rosszabb kicsivel még a vitánál is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Most próbálgattam és hát 1280-as képet ha feltöltök nem adja vissza 1280ba hanem csak kicsibe 😞

IMYke2.0.0.0
Ha egy alternatív helyre töltöd fel akkor sehogy, mert ide egy elõnézeti képet teszel be <800*600> és alá beteszed az eredetileg feltöltött képre mutató linket.

balee4
Hát az élsimításon hiányán kívül semmi különbség nincs a képeken.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Az oké csak nem tudom menyire terheli a fórumot mert egy ilyen 4 képbõl álló gif 2,4MB!

IMYke2.0.0.0
Velõsen: igen.
😊

Visszaszívom, amit mondtam, az én készülékemben volt a hiba. (Pontosabban az oprendszerben) <#idiota>
davidka003
Ha annak képzelném magam akkor cikkeket írnék. Na de Uram kérem fékezze magát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

YEAAAAH!
Múúúxik. Gyönyörû grafikával 😄
Nem vistára kellett nálam tenni, hanem xp-re. Már nyomom is. xD
grebber
Na már rájöttem magam is a gif készítésre.
Hogy tudok ide gifet berakni sima képként feltöltöm és kész akkor mozogni fog?

IMYke2.0.0.0
"Okosságot" könnyen találsz hozzá, csak a pontos verzióját írd be ide: www.crackfind.com/test.php

IMYke2.0.0.0
Ez a legegyszerûbb: Easy GIF Animator[/b]

grebber
Gifet szerettem volna belõle csinálni hogy egymás után jöjjenek a képek ,de sajnos nem értek gif készítéshez!
Aki ért hozzá kérem keressen meg privátban!

Amúgy tényleg nem látni itt szinte csak hangyányi különbséget.De 11 FPS meg 50 között van különbség 😄 Bár lehet más helyszínen sokkal szembetûnõbb lenne.
Ha sikerül gif készítésre rájönnöm akkor csinálok ilyeneket más helyszínekrõl is!

Hallod te kritikusnak érzed magad, te f*szrágó !!!<#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Véleményem és beállítottságom szerint: az utolsóra voksolnék. Nekem úgy is megfelelne.
A parasztvakító "élmény javítókban" meg már alig, sõt, lassan egyáltalán nem hiszek - még úgysem, hogy nekem is max 1280*1024-es felbontásom lehet 60 Hz-en (CRT) <1024-en engedi a 85 Hz-et is, jajjj de jó>.

davidka003
Jobb a Win7 mint az ezer éves szutyok XP. De még a Vista is jobb szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

R3TR0
NEkem Windows 7 RC X64 van és hibátlanul megy vele

grebber
Na csináltam egy helyrõl különbözö beállításokkal képeket fps értékeket is nézve.
Mindenki döntse el kinek mi a szebb jobb gyorsabb:

A képeket ugyanolyan pozícióba csináltam az egérhez hozzá sem nyúltam hogy nehogy elmozduljak!

1280*1024 minden max 16x élsimitás ,16bit float (Screen Space Ambient Occlusion nincs bekapcsolva élsimitás végett nem engedi)

Kemény 11 FPS

1280*1024 minden max 16X élsimitás 8bit (Screen Space Ambient Occlusion nincs)

Így 17 FPS!

1280*1024 minden max 16bit float Screen Space Ambient Occlusion HIGH ésímitás emiatt OFF ,mert nem egedi vele)

Így 24 FPS!

1280*1024 minden max 8bit Screen Space Ambient Occlusion OFF ,élsimitás OFF

Így 50 FPS!

Ki kéne rakni hogy "Már van Warez verzió, kis szerencsével" 😄
Snexi
win7 egy fos?<#ejnye1>

Nahát ezaz, vagy mégis, hogy a tages védelem a játék motorjával összefügésben van, de ezt annyira nem vágom. Szerintem f*szság.
DarkSector
Nekem hálisten csak kisebb pontokon villognak a textúrák, a butcher bay-nél
a dark viszont full frankón fut. .... KOPP....KOPP-KOPP

DarkSector
ezt gondolod te 😄
havernak nincsenek texturák a játékban, és full uj az oprendszere.
mivel én csináltam neki meg.

hidd el az nem gépfügõ.
valamiképpen a sok peccs belepiszkál a játékba, nem a fájlokba, hanem az exe-be, hogy hogyan futtassa a parancsokat, mit mikor és hogy töltsön be.
Tutira szar valami.

Vista és Vin7 (amugy ez ma INGYEN TÖLTHETÕ ) egy fos.... amúgy xp-n is van hiba havernak ugyanaz xp-je van.

MerlinW
Dehát a crack hozzá sem nyúl a játékhoz... csak az authentikációs részével tököl.. Nem okozhat semmilyen "pixelhibát", vagy játékot érintõ dolgot. Indítási hiba is max gép vagy user error.

Valamint Win7 nem szereti. De nem is arra írták.

[merlinw.org]

DarkSector
jah nálam csak felbontást lehet
és 1360x768 a max.
a te gépeddel nem is csoda hogy másképpen megy.
a kari is van vagy 2-3 hónapos. =]

MerlinW
A fórumok szerint nv kártyákkal nem lehet pár dolgot állítgatni.

@Shep: Képarányt én auto-ra állítottam, és úgy szépen megy 16:10-ben.

[merlinw.org]

DarkSector
Ez beta Crekk-es ami elindul egyenlõre.
Senki ne fárassza a topic lakóit, Felesleges kérdésekkel!!!

Amíg nem lesz rendes modja az elindításának, addig...

ELÕFORDULHATNAK KONFIGOKTÓL FÜGGETLEN:
-pixel hibák (értsd: bugok, nem megjelenõ textúrák)
-vagy indítási hibák (ertsd: nem indul el a játék)

Ha nem megy felesleges kérdezni...max amiket megpróbálhatsz:

MAX EZEKET PROBÁLD MEG:
- lemeztöredezettségmentesítés
- dx9 frissités (tedd fel a legújjabb dx9-et (DirectX 9c 2009 march))
- vga driver frissités (tedd fel a videókártyádhoz a legújjabb driver-t (Ne a hozzá kapott lemezt!!!))
- oprendszer frissités (tedd fel újra a rendszert)

És ha win vista vagy win7-ed van esetleg???
Akkor még ezek sem segíthetnek !!! <#vigyor1>

LackoMester
Ok

élet a legjobb méreg

grebber
Nem tudom még nem mélyültem bele.De majd csinálok pár képet hogy hogyan néz ki mivel és mennyivel fut!

de hogy lehet videokártya driver hiba? legujabb most raktam fel nvidia 185 de régebbivel is probáltam és azzal sem jo.
LackoMester
nem vagyok otthon,nemlátom.de mit jelent ez?Tegnap azt vettem észre mintha 8bit-nél szebb lett volna a kép

élet a legjobb méreg

grebber
Off-ra?? És ezt mikor milyen körülmények között lehet OFF-ra tenni?? (Mivel nálam csak 8bit és 16 bites van off nincs)

LackoMester
aha,köszi.hazamentem melóbol ki is próbálom.

élet a legjobb méreg

Jaja...Nekem 9800GTX 1024MB karim van és nem tudom, hogy mennyi az FPS. Amit lehet, mindent maxra raktam, beleértve az élsimítást is...Semmi döcögés, csak úgy hasít! 😊)
Egyébként nem tudom, hogy miért mondják sokan, hogy csúnya a játék, nekem a véleményem, pont az ellenkezõje. Ízlések és pofonok. 😛

Shep
Na akkor jól emlékeztem, lehet, hogy akkor csak az új részt viszem végig.

OFF-ra. AA 16×.

LackoMester
A VIDEO beállitásoknál.color mode: 16 bit float vagy 8 bit kinek,h.van állitva?

élet a legjobb méreg

grebber
Igen az volt a vége arra nem emlészem mennyi volt,de hosszabbra emlékszem mint a Dark Athena (ez 6 órás) szerintem olyan 8-11 óra lehet sac/kb.
Ha jön a magyar verzió elölrõl végigtolom megint!

Shep
Az kb. hány óra játékidõ volt? A végén elmenekültünk az ûrhajóval ugye?

grebber
Igen benne van a Bucher Bay felújított graffal!

grebber
Ez nagyon játékfüggö van olyan game ahol alacsonyabb fps-re is azt mondjuk folyamatosnak látjuk nem akadozik van ahol 40 fpsnél is döcögõsnek észleljük!

Shep
Ebben most végig lehet nyomni a teljes BB-t? Hiába állítom a menüben a képarányt mindig szélesvásznú marad. Mi lehet ennek az oka?

IMYke2.0.0.0
Mindjárt jönnek a "há' de a headshot könnyebb 200+ FPS-sel..." hozzászólások 😊)))

Érdekes, de gyakorlatilag 25-35 FPS felett, teljesen mindegy, hogy mennyi...A kari bírja, te pedig folyamatos képet látsz. 😮