The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nem értettelek félre.
2.LOW KIJELENTÉS: "Sõõõõt!!! Van is, mivel minden konzolos gémet PC-n fejlesztenek."
- Jah ott fejlesztenek, és nem fura, hogy utána meg át kell portolniuk?????
hát elárulom a titkot!!! --- a min fejlesztés, mire fejesztés és min játszása .... messze van egymástól, mint körte a répától. :S
3. van ien autos pc-re.
- mondtam, hogy szurjá linket.
nem szövegre gondoltam, hanem linkre.
BÁR SZERINTEM INKÁBB HAGYJUK A TÉMÁT.
NEM AKARTAM BELEFOJNI, DE UTÁLOM HA VALAKI DOBÁLÓZIK A SOK BUTA SZÖVEGGEL. MÖGÖTTE MEG A NAGY ÜRESSÉG. <#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GT5-öt nem kell bemutatnod, láttam és MEGCSODÁLTAM az összes videót. Eszméletlen...
De ez csak 1. Még ki sem adták...Ismét leírom, hogy nem akarok PC vs. Konzol vitába belemenni, mert értelmetlen. Hidd el, PC-re is lesz ilyen fotórealisztikus autós játék. Sõõõõt!!! Van is, mivel minden konzolos gémet PC-n fejlesztenek. Mint mindent. Ez tény. Sok játék van, ami PC-n szebb, a GT5-öt akkor hasonlítsuk össze, ha kiadják PC-re is. Amíg csak konzolra nyomják, merész kijelenteni, hogy szebb, mivel nincs összehasonlítási alapunk.
SZerintem egyébként feküdj le újból, oszt' ébredj jobb lábbal! 😄
ezektõl a rasszista kijelentésektõl, ezektõl a régi gyerekbetegségbõl meg nem gyógyuló egyének fikázásából már ku...a elegem van.
Tiszta vicc az ien. régen biztos a ps2 és xbox uccsó éveiben lerögzült néhány embernek az agyában, hogy a pc erõsebb, de bakker má....
A ps3 már eleve többször erõssebb egy csúcskategóriás gépnél.
Már a processzora félbetépi a szar i7-es lapkákat.
az egy más dolog, hogy nehezebb rá programozni, és anyagilag egyenlõre gondolom nem éri meg, hisz nincs rá nagy igény.
De ez nem egyenlõ a szar konzollal....
Ez kb oan hogy pc-re valszeg szebb fifa lehetett volna mint konzolokra, mert arra könnyü fejleszteni, de gondolom szartak rá a fejlesztõk, és ezért lett az ami.
De nem monja ienkor senki rá hogy ejj fifa ez mekkora szar pc-s gém...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
meik a szebb?<#confused>#confused>
Konzolosság nincs benne, hisz konzolon basszátokmeg nincsenek ekkora fasz gondok.
Úgyhogy ne konzolozzon nekem senki, mert erre kurva allergiás szoktam lenni.
Egy kocka fasz pc-s elkezdi a neki nem tetszõ játékokra mondani, hogy "látszik hogy konzolos, mert szar"
Háát bzdmeg ha kezedbevennél egy kurva xbox-ot, akkor iet többé nem mondanál...mert ott nem így néz ki, az hótziher.
már a demo sokkal jobban fest.
Mármint a kissebb hibákra gondolok, amik csak pc-n jönnek elõ....LOl
ez a szánalmas...
nem szeretném szapulni a pc-t, csak fogják már vissza magukat néhányan már.
De akkor sem értem.
Ezen basszamár meg mi a faxom a konzol???
Monnya meg nekem valaki, hogy ezen mi a jó kurva élet a konzolosság?
mert a "pc-s" játékok se különbek, csak rondábbak max....ennyi.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
cyberjedi
Tedd föl a legújabb drivert vagy ha nem eredeti akkor lehet nem az újabb crack van fönt.Directx is frissítsd.
Nem tudom mi lehet a probléma,de idegesitõen szaggatt a játék és teljesen mindegy ,hogy maximálisra vagy minimálisra van állitva.
Nem hinném ,hogy a számitogépem nem birná,a Crysist,Fear 2 fullon tökéletesen vitte, és az õsszes gépigényes játékot--de ki tudja.
Ötletek?
Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.
visszamész a magasabb oszlopra és.... szerintem rá fogsz jönni a többire, összefügg az egyik komputerrel az irányítófülkében.
Xbox
NA June 1, 2004
EU August 13, 2004
PC
EU December 3, 2004
NA December 8, 2004
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Sokkal könnyebb a konzolokra fejlesztgetni, mint normális, virtuóz, élményszámba menõ PC-s game-t összerakni.
A fejlesztõk / kiadók is egyre lustábbak... s mi, PC-sek szívjuk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudvalaki segíteni abban, hogy amikor Oda adtam a fickónak a datapad-ot utánna mit kell csinálni? Merre kell menni?
Elõre is köszi
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki segíthetne egy picit mert elakadtam annál a résznél (Dark Athena) amikor a falból kiálló "konténereken" vagy miken felmegyek (közben a reflektoros õr fel le araszol ..) fent semerre lent meg már körbejártam mindent beszéltem mindenkivel de most úgy nem tudom merre ...
Gaba323
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
élet a legjobb méreg
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Winrarral ha futtatnám ezt írja ki: Cannot execute "C:\WINDOWS\system32\config\SYSTEM~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.750\patch.exe" (Felraktam a 3.90 Betát is és azzal is ugyanez van).
TCM-el kitömörítve pedig csak annyit, hogy nincs meg a fájl.
Megpróbáltam azt is, hogy átküldtem egy havernak, hogy tömörítse ki, ott sikerült is, de mikor visszajött a gép nem fogadta el, mert ismeretlen fájl és nem tudja olvasni.
Valaki nem tudja esetleg hogy melyik program vagy bármi gátolja, hogy ezt a csodás patch.exe fájlt kitömörítve tudhassam a gépen?
az escape from butcher bay "fejezetet" játszom.
ott járok hogy jönnek az õrök akiket leszedek és aztán jön le lifttel egy "robot" õr és odalopakodok a lifthez irja hogy "Elevator Button" megnyomom az e betüt de semmi.
ez a crack hibája vagy én szúrok el valamit?
\"Erről van szó!\"
Next PC upgrade: 2022
Így, az Evin-i2k produkció hûvösre kerül.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10