The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Bocs elõre de muszály így leirnom:

1.Nem értettelek félre.

2.LOW KIJELENTÉS: "Sõõõõt!!! Van is, mivel minden konzolos gémet PC-n fejlesztenek."
- Jah ott fejlesztenek, és nem fura, hogy utána meg át kell portolniuk?????
hát elárulom a titkot!!! --- a min fejlesztés, mire fejesztés és min játszása .... messze van egymástól, mint körte a répától. :S

3. van ien autos pc-re.
- mondtam, hogy szurjá linket.
nem szövegre gondoltam, hanem linkre.

BÁR SZERINTEM INKÁBB HAGYJUK A TÉMÁT.
NEM AKARTAM BELEFOJNI, DE UTÁLOM HA VALAKI DOBÁLÓZIK A SOK BUTA SZÖVEGGEL. MÖGÖTTE MEG A NAGY ÜRESSÉG. <#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Direkt leírtam, hogy ne érts félre, de úgy látom, hogy ezt figyelmen kívül hagytad. 😊 Sebaj...
GT5-öt nem kell bemutatnod, láttam és MEGCSODÁLTAM az összes videót. Eszméletlen...
De ez csak 1. Még ki sem adták...Ismét leírom, hogy nem akarok PC vs. Konzol vitába belemenni, mert értelmetlen. Hidd el, PC-re is lesz ilyen fotórealisztikus autós játék. Sõõõõt!!! Van is, mivel minden konzolos gémet PC-n fejlesztenek. Mint mindent. Ez tény. Sok játék van, ami PC-n szebb, a GT5-öt akkor hasonlítsuk össze, ha kiadják PC-re is. Amíg csak konzolra nyomják, merész kijelenteni, hogy szebb, mivel nincs összehasonlítási alapunk.

SZerintem egyébként feküdj le újból, oszt' ébredj jobb lábbal! 😄

DarkSector
de nem bakker.
ezektõl a rasszista kijelentésektõl, ezektõl a régi gyerekbetegségbõl meg nem gyógyuló egyének fikázásából már ku...a elegem van.
Tiszta vicc az ien. régen biztos a ps2 és xbox uccsó éveiben lerögzült néhány embernek az agyában, hogy a pc erõsebb, de bakker má....

A ps3 már eleve többször erõssebb egy csúcskategóriás gépnél.
Már a processzora félbetépi a szar i7-es lapkákat.
az egy más dolog, hogy nehezebb rá programozni, és anyagilag egyenlõre gondolom nem éri meg, hisz nincs rá nagy igény.
De ez nem egyenlõ a szar konzollal....

Ez kb oan hogy pc-re valszeg szebb fifa lehetett volna mint konzolokra, mert arra könnyü fejleszteni, de gondolom szartak rá a fejlesztõk, és ezért lett az ami.
De nem monja ienkor senki rá hogy ejj fifa ez mekkora szar pc-s gém...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Látom ma is rosszul ébredtél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
hmmm? mi szebb pc-n???

nézd meg mielõtt irsz cimeket.

DarkSector
igen semmi gond.
meik a szebb?<#confused>

Ne érts félre, nem akarok belemenni egy PC vs. Konzol vitába, de a Pc-s játékok abszolút szebbek, mint a konzolosok. Nem, nem a szarul portolt GTA4-re -és társaira- gondolok, hanem általánosságban. PC-n sokkal erõsebb hardverek léteznek, mint a fix hardveres konzolokon.

DarkSector
Jah és basszátokmeg a kurva bugok nem azért vannak mert konzolos, hanem mert a pc-nek ez a feelingje, a kurva varez....a szar krekkek, meg a szarkupac kiadások....ennyi.
Konzolosság nincs benne, hisz konzolon basszátokmeg nincsenek ekkora fasz gondok.
Úgyhogy ne konzolozzon nekem senki, mert erre kurva allergiás szoktam lenni.

Egy kocka fasz pc-s elkezdi a neki nem tetszõ játékokra mondani, hogy "látszik hogy konzolos, mert szar"

Háát bzdmeg ha kezedbevennél egy kurva xbox-ot, akkor iet többé nem mondanál...mert ott nem így néz ki, az hótziher.
már a demo sokkal jobban fest.

Mármint a kissebb hibákra gondolok, amik csak pc-n jönnek elõ....LOl
ez a szánalmas...

nem szeretném szapulni a pc-t, csak fogják már vissza magukat néhányan már.

DarkSector
Jo-jo csakhogy legutóbb úgy nyilatkoztak, hogy az elsõ részt akarták pc-rõl átvinni konzolra (xbox) és nem sikerült jóra, ezért álltak neki egy tunning verziónek, de folytatás lett belõle... és ennyi.

De akkor sem értem.
Ezen basszamár meg mi a faxom a konzol???
Monnya meg nekem valaki, hogy ezen mi a jó kurva élet a konzolosság?
mert a "pc-s" játékok se különbek, csak rondábbak max....ennyi.

Evin
Ezek most elég rossz példák voltak, mert Crysis senkinél sem megy maxon, a Fear2 meg 1magos gépe is maxon megy.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Engem az dühít hogy sokszor tök egyszerû helyzetekben el tudok akadni rendesen.Mert túlkomplikálom az egyszerû megoldás meg eszembe sem jut.Minden játéknál eljátszom egyszer,kétszer.<#falbav>
cyberjedi

Tedd föl a legújabb drivert vagy ha nem eredeti akkor lehet nem az újabb crack van fönt.Directx is frissítsd.
Sziasztok.
Nem tudom mi lehet a probléma,de idegesitõen szaggatt a játék és teljesen mindegy ,hogy maximálisra vagy minimálisra van állitva.
Nem hinném ,hogy a számitogépem nem birná,a Crysist,Fear 2 fullon tökéletesen vitte, és az õsszes gépigényes játékot--de ki tudja.
Ötletek?

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.

Ha ez megnyugtat, én sem jöttem rá egybõl. De pont ez a jó a játékokban, nemde?
Köszi a segítséget sikerült.De az a röhej hogy oda fölmásztam már elõtte kilõttem onnét az összes lõszert a robotokra de az E-t nem adta volna be.
borix: mázlid van hogy 7 percen belül elolvastam a kérdésed:

visszamész a magasabb oszlopra és.... szerintem rá fogsz jönni a többire, összefügg az egyik komputerrel az irányítófülkében.
Lemegyek lifttel ott van két robot itt el akadtam.fölmegyek az irányító fülkébe bekapcsolom hogy lent középen ki emelkedjen egy oszlop de mit kellene csinálni ezután?
MerlinW
Release date(s)
Xbox
NA June 1, 2004
EU August 13, 2004

PC
EU December 3, 2004
NA December 8, 2004

[merlinw.org]

Seth
Neked van igazad és DarkSector tudja rosszul, a Butcher Bay Xbox-ra jött ki elõször és csak jó fél évvel késõbb pc-re

PSN ID.: Beegabor

DeerHunter01
köszi mindkettõtöknek a segitséget ,sikerült megcsinálni.

\"Erről van szó!\"

IMYke2.0.0.0
Az egész játékipar a konzolokra hajt most - sajnos.
Sokkal könnyebb a konzolokra fejlesztgetni, mint normális, virtuóz, élményszámba menõ PC-s game-t összerakni.
A fejlesztõk / kiadók is egyre lustábbak... s mi, PC-sek szívjuk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MiQ
Az lehet, hogy az eredeti pc-s volt, de ez nem úgy néz ki.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

MiQ
... az elsõt kihagytam. Errõl mind a haverok, mind a média ódákat zengett, gondoltam kipróbálom – hát kipróbáltam.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Doom 4
Még a régi BB-ben tovább lehetett menni ha nem ölöd meg de amúgy a hátát kell lõni azt a szellõzõt vagy mit. Elölrõl max. csak gránáttal tudod kiszedni az meg csak sokkal késõbb lesz.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

balee4
Remélhetõleg holnap meg tudom venni a gamet. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
Tudvalaki segíteni abban, hogy amikor Oda adtam a fickónak a datapad-ot utánna mit kell csinálni? Merre kell menni?
Elõre is köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

Gaba9
Már meglett köszi 😊

Gaba323

Shep
Eszméletlen ,hogy mennyire nem emlékszem erre a játékra, ilyen még nem volt. Nagyon nem fogott ez meg úgy látszik, pedig most tetszik, csak nem találok el a 19-es toronyba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hátán lõdd a piros akármit. Én úgy csináltam, hogy mikor jött le a lifttel gyorsan mögé ugrottam 2-3 shoti és vége.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
<#buck><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ilyen helyeken sötétben lévõ réseket, lejárókat kell keresni... örök szabály 😊

Gaba9
Üdv.
Valaki segíthetne egy picit mert elakadtam annál a résznél (Dark Athena) amikor a falból kiálló "konténereken" vagy miken felmegyek (közben a reflektoros õr fel le araszol ..) fent semerre lent meg már körbejártam mindent beszéltem mindenkivel de most úgy nem tudom merre ...

Gaba323

De nem tudom kitömöríteni, így nincs mit bemásolni.
MerlinW
hajaj

[merlinw.org]

Evin
Mert be kéne másolni a helyére, nem Winrar-ban futtatni!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

LackoMester
ja,majd elfelejtettem ,elinditom a gamet és az Avira Antivirus trojait jelez,az exe fileban...

élet a legjobb méreg

Ryder62
A hang eltolódás mitõl lehet? Csak az átvezetõknél csinálja ezt amúgy a játék során rendben vannak a hangok.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Srácok van egy különös problémám a mûködõ crack-el! A patch.exe fájlt nem akarja kitömöríteni semmiképp, se Winrarral, se Total Commanderrel, se 7Zippel.
Winrarral ha futtatnám ezt írja ki: Cannot execute "C:\WINDOWS\system32\config\SYSTEM~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.750\patch.exe" (Felraktam a 3.90 Betát is és azzal is ugyanez van).
TCM-el kitömörítve pedig csak annyit, hogy nincs meg a fájl.
Megpróbáltam azt is, hogy átküldtem egy havernak, hogy tömörítse ki, ott sikerült is, de mikor visszajött a gép nem fogadta el, mert ismeretlen fájl és nem tudja olvasni.
Valaki nem tudja esetleg hogy melyik program vagy bármi gátolja, hogy ezt a csodás patch.exe fájlt kitömörítve tudhassam a gépen?
DeerHunter01
oké köszi a választ akkor kinyirom 😄
csak próbáltam de 3xorra is leszedett.

\"Erről van szó!\"

LackoMester
hagyad már,nem kell...de köszi az együtérzést <#wave>

élet a legjobb méreg

Shep
Csak akkor tudsz elmenni ha elintézted a robotot. Amúgy tök logikus nem? Az ilyet hogy utálom amúgy, hogy csak akkor lehet valahol továbbjutni ha megöltél valakit.

DeerHunter01
hello.
az escape from butcher bay "fejezetet" játszom.
ott járok hogy jönnek az õrök akiket leszedek és aztán jön le lifttel egy "robot" õr és odalopakodok a lifthez irja hogy "Elevator Button" megnyomom az e betüt de semmi.
ez a crack hibája vagy én szúrok el valamit?

\"Erről van szó!\"

grebber
Nehogy azt hidd nem vehetõ biztosra van sok magyar game ami nem került fel a mai napig!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem baj - amúgy is hamarosan felkerül a netre a magyar verzió ...
Így, az Evin-i2k produkció hûvösre kerül.

koschwarz
az akkori xboxra sokkal elõbb kijött a butcher bay, majd grafikailag feljavítva pc-re <#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

KranaZoli
Köszi! <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
Igen jó hozzá!

Next PC upgrade: 2022

KranaZoli
A "GOW"-os verzióhoz is van jó törés?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Shep
Elõször a boxos verzió jött ki, méghozzá jópár hónappal hamarabb.