3013
  • gfreak
    TBA

szoval ha kesz elsz, tuti lesz itt info rola
  • mester1987
    Váágom, hogy tesztelés altt van, de kb?
  • IMYke2.0.0.0
    Jó munkához idő kell.
    A fordítás kész. Tesztelés nélkül pedig akkor sem adjuk ki, ha atombombával fenyegetőztök :)))
    "When it's done."

Evin tudja tesztelni.
  • mester1987
    Kb. mikorra várható a fordítás? Ezen a héten lesz valami belőle???
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarításnál megoldottam a problémát: nem lesz hosszú "ű" és "ő". A problémák, és a felesleges fontok másolgatásának elkerülése végett.
    2005-ben még az 1280 is "csúcs" felbontásnak számított egy hardvert igénylő játék esetében...
    Manapság meg cikinek érzik az időközben felnőtt tinik, ha ekkora felbontáson kell nyomni egy játékot...
    Összefoglalóan: az ékezetek közti bolhafingnyi különbséget senki sem fogja észrevenni, cserébe, nem is okoz gondot.
  • Evin
    Most áll, mert dolgozni is kell vmikor.
    Tegnap este az "aranyfog" után jártam.
  • vassyg
    Hogy áll a tesztelés. mester?
  • sakal6
    thx. jó hogy mondtad el is felejtettem hogy én még nem tettem fel a legújabbat, hanem az alap driver van fent. meg is oldotta a fagyási gondot.
    remélem a magyarosításnál megoldják hogy ékezetes betü hején ne _ legyen hanem sima vagy ékezetes karakter.
  • Evin
    Nekem akkor csinált ilyet, mikor az eredeti BB feliratait kipróbáltam az Athena verzión. Valószínűleg egy nem szöveges fájl nem kell oda, és az rondít bele. Vagy egy szövegesben van hiba.
    Lényegében kiszűrhetetlen hol a gond, ha a létrehozott dmp/txt fájlokban nincs leírva.
  • mester1987
    vagy a héten várható???? hmm??
  • peterx
    Köszi! :)
  • mester1987
    Ahogy mondja kedves peti71, szóval külön-külön lehet tolni a 2 játékot, mert elmenti mindkét játékban az ellenőrzőpontyokat.
  • peti71
    Külön külön elindítható.
  • peterx
    Helló
    Ebben a játékban most teljes egészében benne van az "előző" (Escape from Butcher Bay) kiadás? tehát ha mondjuk az új tartalommal szeretnék játszani miután a Butcher Bay-ből kimenekült Riddick akkor végig kell vinni az elejétől megint vagy hogy van ez? :)
  • DarkSector
    xboton.
  • fib
    A legújabb ati drivert felraktam ezt:9-4_xp32_dd_ccc_wdm_enu.
    És utána már nem volt olyan bajom ,h nem töltötte be a pályat.Nekem csak
    az volt a bajom , hogy a töltést nem fejezte be,Remélem azért nálad is beválik.
  • sakal6
    hello. nektek is hibaüzenettel nem tölt be a játék? a 6. pályán járok a nagy számítógépnél és egyszerüen nem tölt be.
    http://kepfeltolto.hu/i/?237061&t=img
    Butcher Bay ez
  • fib
    Nekem az se jó ha betöltöm más nyelven a játékot ez mitől van ?
  • mester1987
    Ciao. Szóval akkor a héten nemigen várható a fordítás???
  • balee4
    egyelőre csak úgy, ha betöltöd lengyel (vagy ha nem eredeti a játékod angol) nyelven a játékot, a magyarítás hibás
  • szapor
    A Dark Athena részben a Mecha robotból hoy tok kiszállni? :S
  • Csiaki
    Nem eredeti...
  • balee4
    ha eredeti, akkor nem kell patchelni, mert már a javított verzió jelent meg...
  • Csiaki
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, próbálom patchelni a játékot és mikor rányomok akkor azt irja ki hogy nem tudja, mert lehet hogy használatban van.De noha mégsincs.
    Vista SP1 32bit amin próbálom, de semmi.
    Valakinek valami infója van akkor azt várom!
    Köszönöm!
  • balee4
    Jól van a lényeg hogy készül és a minőségben is bízhatunk, asszem beruházok a játékra.
  • peti71
    Mért nem indul el,én most raktam fel,mindet úgy csináltam ahogy írva vagyon, és elsőre elindult,most már csak a srácok magyarítását várom..
  • mans
    Már várom )Én az athenába most szereztem be a scart,és végre nehezebb lett a game,azok a kis pókizék rohadt sok életet leszednek.
  • BigDaddyJoe
    Tudom csak már itt többen mondják hogy ez béta verzió és nálam se indul el ezért kérdeztem
  • IMYke2.0.0.0
    UltraEdit-tel kicsit bonyolultabb volt a dolog a SR2 esetén. De a Compare It eddig kétszer megmentette a seggemet :)
    Végtesztelésnél tartok a SR2 játékkal, csak közben ugye ott a hivatalos munka is...
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ne tudd meg mekkora kő esett le a szívemről!
    Isten vagy!
  • Evin
    Nem is. kb a 10.fájlnál megvolt a hiba, de mikor kerestem nm tudtam ellenőrizni is. Ezért és a biztonság kedvéért átnéztem a pálya többi szövegét is. Hiba javítva.

sr2: notepad++, szmálálás. És ha hiányzik vhol, akkor mindig felezed az anyagot, újraszámolsz. Gyorsan meg lehet találni a hibát.
  • davidka003
    1. Reloaded a csapat neve.
    2. Minek az? Itt a tökéletesen működő verzió.
    3. Abban is ugyan ezek lennének a fájlok csak a crack lenne más.
  • BigDaddyJoe
    Szevasztok! Szerintetek lesz ebből Reload-os változat feltöltve, vagy ez marad?
  • c3124c
    thx

• crazyman19
    helosztok még mindig csak az a béta crack van??
  • Gaba9
    fel kell menni a bal fent lévő "irányítóba" és ott kell matatni majd ki kell menni robotokhoz és a plafonon lévé dolgot beállítani majd megint irányító és már látni is fogod h volt robo nincs robo (ha ott vagy ahol gondolom)
  • Gaba9
    nem..ahol föntről lőttek rád picit a "körfolyosókról" ott az egyiken van egy panel ahol nyomni kell és ki nyílik az ajtó itt szemben...
  • szapor
    a robotokat egyszerűen nem lehet megölni :S
  • IMYke2.0.0.0
    EVIN: gondolom, mondanom / tanácsolnom sem kell, hogy az adott pálya (ahol a bug előjön) szöveganyagát tartalmazó ANGOL fájlt és a küldött magyarítás azonos fájlját hasonlítsd össze valamilyen progival (pl. Compare It) és ki fofg derülni a turpisság.

A Saints Row 2-nél nekem pl ezek okoztak gondot [¤] - Te is tudod, ezek zártak/zárnak le bizonyos sorokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Evin is jelezte nekem, hogy a mi magyarításunk esetében is nem jelenik meg egy fickó - angollal igen.
    Remélem, sikerül kiszűrni a gondot.