The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A másik, hogy belenéztem az alapjátékba és olyan magyartalan mondatok vannak, hogy fogtam a fejem, emlékszem anno a 2004-est Imyke teljesen máshogy fordította...
Egyénként a robotos részen végül úgy jutottam tovább, hogy lengyel nyelven töltöttem be a mentést, úgy nem jött elõ a kiszállós bug. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csalás ellen van pb a játékban...vigyázz mert bannolja a cd-key-t???? 😄DDDDDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagy magyarositásnál csak bemásolod a fájlokat és átáll
Meg a feliratozásban a párbeszédeknél nekem a hosszú "û"-t nem jeleniti meg csak egy alsóvonást helyette 😞
http://www.akciofigura.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én most tolom a Butchert de elakadtam mikor valami bombát kell szerezni. Mindenhol voltam már ki tudja hányszor és azt figyeltem meg, hogy van jó pár szellõzõ rendszer ahova gondolom majd bemászok de nem tudom kinyitni õket. Nyomom az E betût de semmi.
Content_Eng
köszi
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha azt használták volna - szinte egy-az-egyben be lehetett ám tenni, de errõl Evin nyilatkozhat - akkor most simán nyomhatnátok.
S hogy valami pozitív is elhangozzék.
Ahogy összeegyeztettem a fordított anyagokat, bizony, jó pár helyen frappánsabb fordítást készített a srác, mint anno én 😊
A telepítõ letöltés közben is sérülhetett, szerintem töltsd le újra.
S nem is lenne fagyási problémátok. Szerintem.
//Bár, a warez verzió is közrejátszhat ám nálatok...!
*x Text3_Fade 200,4.0,0.585,"§LCREDITS_LOCALISATION"
*x Text1_Fade 220,4.0,0,Gerry Carty|Barry Kehoe|Catherine Walsh|Lawrence Moran|Attila Edelényi|Brendan O'Mahoney|Dave Hickey|Daniela Reeder|Christopher Rendall|Fionn Sotscheck|Bairbre Bent|Annette Lee|Laura Casanellas Luri|Philippe Gendreau|Fionn O'Brien|Paul Shore|Wilfrid Vinmer|Laurence Franchiset|Estelle Dubernard|Simon Maflin|Melissa Brown|Carole Corvisy
A hölgyike mást csinált...
Bocsánatot kérek minden hölgy olvasótól, fórumtagtól!
Máris folytatom !!!
MI LEHET A PROBLÉMA??????
Fõleg, hogy a magyar verzióba rosszul nyúltak bele. A sortöréses machináció amúgy csak annyit gondot okozhat, hogy a script lejjebb kerül és a motor nem találja a stringet - tehát, ahol feliratnak (dialógus) kellene lennie, ott nem lesz a hivatalosban.
De félek, a hölgyike sok olyan stringet is bántott, amit nem kellett volna...
nem gondoltam volna hogy a maygar verziójú játékkal van gond <#levele>#levele>