3013
  • szapor
    Na meg van! Most a hajóhoz kell menni ahol van 2 robot meg 3 őr a hajónál de semmi :S BUGGOS? :S
  • IMYke2.0.0.0
    A héten kaptam meg a DVD-t. Mindennap, így munka után tudok/nék vele foglalkozni - de leginkább este, Híradó és lefekvés között.
    1 hónapot mondtam be telefonba határidőnek.
  • balee4
    Bocs Imyke, hogy itt kérdezlek, de hogy állsz az Age of Pirates 2 magyarítással?
  • hugyecz
    Jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen "Hentes Öbölnek" keresztelte el a srác... Hát elég érdekesen hangzik, főleg az angol nyelven megnézett "The Chronicles of Riddick" film után...
    [Talán, emlékeztek, amikor végül is elkapják Riddick-et az új zsoldosok, és a Helion Prime-ra viszik, de elhangzik a "Butcher Bay"-es dialógos...
    - A Mészáros öböl. Ott mindig melegen tartanak egy cellát a számomra...

Elég fura lenne a Hentes öböl kifejezés. Lévén, hogy nem hentesek [persze, tudom, szinoníma lehet ez is], hanem (ember)mészárosok - értsd: gyilkosok - raboskodnak ott. Hiszen, Hármas Szintű Büntetőintézet.
  • szapor
    Vent tool nem tok szerezni mert nem élnek azok a fúrosok azok engem meg támadnak :S
  • c3124c
    Hi, itt elakadtam, sztem jobbra kéne felkapaszkodni, de ntudok :S

• szapor
    Hol van az?Nem tom merre van :D meg milyen fúró ember azokat én megöltem XD
  • Jostee
    Ahogy feljössz a bányából, balra kell menni egy kisebb terembe, ahol két szellőzőnyilás, és a jobb oldalon egy ajtó található.Neked az ajtón kell bemenni, ami előtt áll az őr is.Ott belül van egy ventillation hatch, azon lehet továbbjutni a 19-es torony felé.Ha nem tudod kinyitni, akkor a bányában, az egyik fúró ember árul egy vent tool cuccot, az kell a kinyitáshoz.
  • strebacom
    Én megálltam a játékkal, megvárom a magyarításotokat, de ha ideadod akkor letesztelem én....
  • Evin
    Csak Xbox360-ra adtak ki demót.
  • babajaro
    A Demo-t honnan lehet leszedni? Kipróbálnám, hogy megy-e a konfigumon. Köszi!!!!!!!!
  • szapor
    #2310 Lécci válaszoljatok :S nem birok tovább menni :(
  • MerlinW
    2004 szebb, 2009 élethűbb/filmszerűbb

Nekem a régi jobban tetszik.
  • DarkSector
    Butcher Bay!!! 2004 VS 2009 !!!

2004

2009

• Evin
    Meg a Mészáros-öbölnek valahogy "súlya" van. Hozzá képest a hentes-öböl (azt hiszem ez van a hivatalosban) valahogy semmilyen.
  • szapor
    PLS HELP :S
  • balee4
    Igen, a magyar mellett még lengyel és cseh nyelv van a lemezen. (illetve telepítésnél mind3 nyelvet felrakja, indításnál lehet választani közöttük)
  • balee4
    Akkor a héten remélhetőleg nekikezdhetünk, bevallom a Te magyarításodban jobban is bízok, belenéztem az EfBB-be és meglehetősen furcsának tűnt a fordítás.
  • IMYke2.0.0.0
    A programozó bugok persze sanszosak, hiszen hozzányúltak az alapjátékhoz... a magyar szövegen nem fog múlni.
  • IMYke2.0.0.0
    Értelek.
    Lehetne azonnal publikus tesztelni - mert hiszem, hogy gond nélkül megy -, de semmi kedvem az 1000 e-mailre, meg HSZ-re válaszolni, ha mégsem :)
    Így, Evin kideríti, ha gond van vele - nagyon megbízok benne -, és akkor még orvosoljuk.

Gyorsan hozzáteszem: A Butcher Bay rész tutira működik, hiszen az voltaképp 1:1 a 2005-ös. Ezért mer(t)em írni, hogy bugmentes.
    Evin azt jelezte vissza nekem, hogy az Athena rész tesztelésére feküdne rá, hogy ott se legyenek bajok.
  • vassyg
    He? Én nem az angol linkedre válaszoltam, hanem arra azt írod hogy már csak tesztelni kell;)
  • szapor
    Hello!Mit kell csinálni a Butcher Baynél ott amikor irja hogy keressek bombát és hogy vmi 19.toronyhoz kell menni nem találom semerre már sokszor vég mentem minden fele :S PLS HELP
  • IMYke2.0.0.0
    Nem azt mondtam, hogy angolul játszátok, hanem azt, hogy aki nem bírja kivárni a tesztelést, és játszik, és a BUG-ok miatt elakad, annak itt a megoldás - az újratelepítést megelőzendő.
  • vassyg
    Ha már ennyire a célegyenesben van a fordítás, akkor azt hiszem már megvárom és nem kezdek bele angolul. Köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akiknek tele van a háta a BUG-okkal - eredeti ENG
  • babajaro
    Köszi Imike
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudod sehonnan.
    Ezért mondtam el, hogy a CDProjekt.hu-n lévő információ az eredetileg honosított lemezzel rendelkezőknek szólt, mert az - warezes témában jártasaknak - Multi 7 (vagy még több is).
  • babajaro
    Imike köszi a gyors választ de az enyémben nincs lengyel azért kérdezte, hogy honnan tudnám a lengyelt leszedni
  • IMYke2.0.0.0
    Benne van a játékban - a CDProjekt-esben tutira. Warezben nem biztos.

• babajaro
    Honnan lehet leszedni a lengyel nyelvi fájlt?????
  • IMYke2.0.0.0
    A CZ anyagra épül a magyar... akkor ezért fura néhol a szöveg.

A magyar anyagot elküldtem Evin-nek, remélem, pozitív eredménnyel zárul a tesztelése.
    Ha igen, akkor mehet publikus tesztelésre, és előbb lesz működő magyarítás, mint a hivatalos esetében :)

Megjegyzés: az Athena-s részből néhány hibátlan fájlt beemeltem az enyémbe, mert tök fölösleges lett volna begépelnem azt, amit más már megtett.
    Compare It! 3.7.5 program segítségével hasonlítottam össze a kérdéses cuccokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Elküldtem EVIN-nek tesztelésre a teljes honosítást.
    Nem akarja elküldeni nekem valaki a játékot? A BB-em is eltünt :(
  • tmisi
    Ja én pont a tél végén akartam feltenni a BB-t, de aztán elmaradt. De olvastam, hogy az új VGA-kat nem szereti. De így mostmár mindegy, mert benne van az Dark Athena-ban.
  • mans
    Micsoda csoda!Már csak az a kérdés hogy működni fog e a törttel.
  • balee4
    Na volt értelme a panaszlevelemnek. Készül a javítás.
  • hugyecz
    Köszi az infót.
  • peti71
    Igen, kis grafikai rácfelvarrás történt más nem nagyon.

• hugyecz
    De vajon ez ugyanaz?
  • balee4
    Én 3x toltam végig a 2004-est, de ennek ellenére végigtolom újra.:D