The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, az én, 2005-ös verzióm hibátlan. S az lett átültetve a most készülõ Athena-projektbe is Evin és általam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megtaláltam a hibát!!!
A fordító néhány helyen ENTER-t ütött, ahova nem kellett volna.

"Dlg_Default_Guard1.xrg" és "Dlg_Default_Guard2.xrg" fájlok tuti hibásak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Na megnéztem az angol verziót, tényleg hibás a magyar. Az angol verzióban nem egy, hanem 2 mech jelenik meg és amint legyõzzük õket, már ki is szállhatunk a robotból. Hogy lehet így kiadni. Megveszem a játékot, erre kapok egy bugos használhatatlan szemetet. Nevetséges, most írhatom ki a warez verziót is. Asszem írok egy panaszlevelet a CD projekt-nek.
Itt a börtönös rész utáni mentés akit érdekel: http://www.sendspace.com/file/vn9clz

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Az angol ugyan ilyen bugos. Én azt vittem végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ja Ja Igazad van elég Bug-os a magyar !!!
Hali Mindenkinek !

Ki Tudot valaki Szálni a Lépegetöbõl ???
balee4
Most jutottam el a börtönös részhez a robottal és nem lehet kiszállni. Mi a franc van???, a magyar verzióval lehet vmi. Már korábban is észrevettem 2 nagy bugot, amikor Dacheral kell beszélni, akkor gyakorlatilag hiányoznak a számtógép konzolok, Riddick nyomogatja a nagy semmit és ki se írja a játék amit Dacher mond.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Hát, még nem tudom. A honlapomon is elfér még.

Hát igen, ez így van. Ennek így kell lennie. <#nevetes1> És hol lesz megosztva majd elõször? Gondolom majd a magyarítások Portálon is elérhetõ lesz nem?
IMYke2.0.0.0
Az a cél, hogy minél kevesebb cécóval mûködjön a magyarítás.
A Butcher Bay-nél is ezért választottam a rövid ö/ü felállást...

Óóóóh F*asza és akkor elvileg úgy lesz megoldva amit az elõbb is mondtál, hogy az angol nyelvezetb lesz felûlírva? A hosszú magánhangzók meg kicsik lesznek mi? <#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Ma estére totál kész lesz - holnap, meló után elküldöm Tom Evin-nek, lefuttat egy röpke mûködési tesztet és már a tiétek is.

ja és kb mikorra várható a te verziód i2k?
És nem lehet átkonvertálni/átírni hogy f*szán jelenítse meg???
hugyecz
köszi
IMYke2.0.0.0
Befejezem az én verziómat. Angol alapokra - nem holmi _HUN formátumban. Azzal biztosan menni fog minden.
Hosszú ékezetekre meg tojni kell magasról.

Itt a mentések helye: C:\Documents and Settings\-FELHASZNÁLÓNÉV-\Application Data\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
Most megpróbáltam az eredeti módon felrakni a honosítást, úgy hogy az Environment.cfg-be átírtam HUN-ra az ENG-et de ugyanez a probléma, nincs hosszú magánhangzó. !HELP!
Ironmask
valaki dobja már be a sorozatszámot!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

hugyecz
nem lehet hogy a magyarítás kavar be? amúgy hova teszi a mentéseket? köszi
lövebõl=lövegbõl vagy géppuskaállásból
Anno a far Cry 2-nél is átállítottam a használ billentyût azt tessék a lövebõl csak az eredeti E gombbal lehetett kiszállni. Elég KOMOLYTALAN volt <#violent>
Szerintem akkor ki lehet lépni a lépegetõbõl hogyha nem változatatod meg a billentyûkiosztást, vagy csak a használ gombot :S
Ironmask
nem bírom elindítani kér sorozatszámot!valaki nem tudná leírni?segítsetek már!köszi elõre is!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

hugyecz
ja igen de van valakinek?????????
Én tegnap óta nem,úgyhogy addig tartott a gém,egy mentés jó lenne.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

hugyecz
valaki kitudott szálni a lépegetõbõl??????
Háát iggen
IMYke2.0.0.0
Meglátásom szerint, túl lett bonyolítva a dolog, a hosszú ékezetek miatt.
Az én fordításom annak idején simán kibírta a hosszú magánhangzó ékezetek hiányát... manapság meg a játékosok több, mint 50%-a 1280* és afelett játszik, a feliratokra meg bagózik.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a böhöm nagy betûméret a nagy TV képernyõn játszó konzolosok miatt van - de ebben az esetben az 16xx*1xxx / 19xx*16xx / 25xx*19xx felbontásokon játszó PC tulajoknak is kedvez.

Ritka kivétel.

A Content mappába van egy _TextureCache.XTSC

De már gondolom mi lehet a probléma: Én felülírtam az angol fájlokat ésw nem neveztem át a fájlokat. vagy hun-ról eng-re vagy 1xrûen kitörölni a végérõl
IMYke2.0.0.0
Hát, most nézem épp az egész anyagot.
Valahogy olyan érzésem van az egésszel kapcsolatban, hogy a hölgyike még életében nem játszott ezzel a játékkal és a filmeket sem látta.
Az egy dolog, hogy cifrázza az "inmate" szó jelentését , de azért nem kellett volna ennyire erõltetnie sem.
Ahogy a káromkodásokkal is gondjai vannak/voltak.
A mech-rõl nem is beszélve (a "lépegetõ" fordítás több, mint durva, hiszen ez egy GÉP).

IMYke2.0.0.0
Nincs benne a csomagban egy *.xt*(*) fájl? (xtc és xtsc)
Mert a játék abban tárolja az átmeneti textúrákat.

Hát igen én is észrevettem, esetleg kijavíthatnád az eredetire ha van kedved és úgy feltehetnéd <#mf1>
Nem tud valaki a dni a honosításhoz 1 olyan lokalizációs fájlt ami a hosszú magánhangzók megjelenéséért felelõs, mert kell lennie 1 fájlnak még szerintem. Bármilyen hosszú magánhangzót ezzel a karakterrel jelenít meg: _

Ha valaki tudja hoyg melyik az a fájl akkor feltölthetné KÖSSZ
IMYke2.0.0.0
Azért vannak gondok a "hivatalos" fordítással...

"Hé, börtöntapló! Mutasd magad!"
Az én fordításomban: "Hé, fogoly! Mutasd magad!"

Sorolhatnám.

DarkSector
ez több ennél.

mindkettõ egyszerre!!!
Választhatsz New Game nél.
Vagy mész elõrõl a Butcher Bay-el, vagy ha azt már végignyomtad, akkor választhatod a Dark Athena folytatást is.
Vagyis egy a régi történetnek a grafikailag és kicsit játékmenetben való ujjított változata van és egy kicsit szebb uj rész van egybecsomagolva!!!
és van magyar felirat is!!! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gfreak
kell egy F.A.Q basszus <#nyes><#nyes><#nyes>

ez mindkettõ...azaz: tartalmazza az elsõ játékot szépen felújítva (Escape from Butcher's Bay) meg egy nagyjából 6 órányi folytatást (Assault on Dark Athena)

Racism is a weapon of mass destruction!

sziasztok!!!!!! Lehet h hulye kerdes de ez meilyk jatek az elso???mikor egy bortonbol kell ki szabadulni?????Vagy ez annak a folytatása!!(nem vagyok képbe sajnos)Nagyon sokat jatszottam még anno vele !!Többszoris végig vittem és kivancsi lennék h ez annak e a folytatása!!!A valaszt elore is koszonom Udv:GABI
Miért lehet az, hogy elindítom a progit (patch 1.01, indítás, serial, bemásolás, patch.exe után természetesen), megjelenik egy fekete alapon sárga felirat információkkal, majd újraindul a gép.

A gépem: C2D E6400, 2GB DDR2, 8800GTS 320+nv185.85, SB Audigy 2, WinXP.

Lécci, ha tud valaki segítsen.

Köszi!

Core 2 Duo E6400 2,13GHz, Gigabyte 8800 GTS 320, 2 GB DDR2 667 MHz

És az mitõl van, hogy a zene hangja néha megáll, és csak a játék hangjai hallhatók, a zene nem? Majd késõbb megy tovább a zene is.
És a kisfilmekben(némelyikben) a beszélgetések hangja lemarad a játéktól?

DarkSector
115 és az darkSector-os, csak közbe szóba került.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv. Most a teljes magyar nyelvi fájlok hova vannak feltöltve? Mert visszaolvastam és vhol 150 megát írtak, de a feltöltött 1,5 mega. Szóval a teljes magyarítás mennyi? és hova van feltöltve, és mit hova kell másolni? Kösz.

grebber
Szívesen odaadnám de most 2-odszorra még csak a 10 mentési pontnál vagyok és mennem kell meccsre!Kérj meg mást biztos szívesen felteszik a mentést!Mert én csak este 9 felé érek haza!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
van és te vagy az egyik 😄

Annak én is örülnék😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

tGreber Köszi ha te megcsinálod akkor légyszives dobd át nekem a mentésedet ok !!!4

ThanX.
<#taps>
én is<#idiota>
egyre jobban kezdem azt hinni hogy neked tényleg van valami bajod

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
de nekem normális van. a legelsõ.

DarkSector
nem megvan hanem én csináltam vagyis nem csináltam hanem én szedtem ki....azaz nem töltöttem sehonnét.
csak megcsináltam.
115mb az egész.
kb egy 5-6ora probálgatás után megcsináltam 😄